online

----Games----

Sex.Porno.Kinky.

29.06.2007., petak

Salto sa usidravanjem

>> 02:13 <<

Komentari (10) - Isprintaj - #

25.06.2007., ponedjeljak

Ovo morate pogledati Photoshop

>> 19:22 <<

Komentari (2) - Isprintaj - #

Rubikova kocka u 25 sekundi

>> 18:56 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Nirvana - opuštanje

>> 18:42 <<

Komentari (2) - Isprintaj - #

Enrique Iglesias stvarno nezna pjevati

>> 18:40 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

Peso 1

>> 18:22 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Još malo balona

>> 08:03 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Svijeća + balon

>> 08:00 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

24.06.2007., nedjelja

Riješenje gladi u Etijopiji

>> 17:43 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

Lil' Bush

>> 09:08 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

21.06.2007., četvrtak

Odgovor:Sami u svemiru
ej nismo sami u svemiru tj barem nismo bili... zapravi mozda su ostale civilizacije izvršile kolektivno samoubojstvo kada su saznali kakvu civilizaciju imaju u susjedstvu... vjerojatno su mislili bolje da se sami uništimo nego da nam Bush uvede demokraciju :)
ja sam o tome dosta razmišljao i nikako da se odlučim između nekoliko teorija...
1.teroija zavjere (ima nešto ali je nekome u interes da nam maže oči)
2.paranoja (sami sebi lažemo i ubacujemo fotke i namještamo video clipove)
3.zbilja nikog nema ( sve je prazno poput sahare ili zbog udaljenosti u svemiru nikada nećemo doći u kontakt)
4.čuvanje i nemješanje sa inferijornijim civilizacijama (čekaju da se razvijemo do njihovog stupnja pa da onda komuniciraju)
5. planet majmuna ( možda smo za njih divlje životinje i zašto bi nas shvatili ozbiljno ipak ratujemo sami protiv sebe ubijamo se... šta bi tek njima napravili kad bi nas naoružali...ipak smo labilni vode nas osjećaji i novac...)

e da ajmo reći da imam od 3 -5 svjedoka (koji su to spremni to priznati sebi i drugima) o čudnim zbivanjima iznad Gakova, Čerkezovca i Virovitice(sve su to vojni objekti)... čudna prelijetanja bez zvuka ali bez svijetla objekt jedva da se raspoznavao od okoline...inače kazu da su mjesec sjevernjača i venera najveći objekti na noćnom nebu...e pa ja sam vidio nešto veće i uz kontrolirane manevre i definitivno nije odgovaralo položaju gore navedenih... radnja se događala 2003g u razdoblju od 5 do 7 mjeseca...

>> 02:01 <<

Komentari (5) - Isprintaj - #

Sunčanje - potrebno je znati
Konstantan porast oboljelih od raka kože bilježi se već od 1970-tih, a razlog tomu je u manjoj mjeri činjenica da smo postali svjesni postojanja ozonskih rupa.
Puno veći čimbenik ovakvom stanju stvari jest sociološki prihvaćen osunčan ten od prirodnog bljedila dominirajuće svjetlopute rase.

Svjetska zdravstvena organizacija, Svjetska meteorološka organizacija, UN-ov program za okoliš i Međunarodna komisija za zaštitu od neionizirajućeg zračenja zajedničkim snagama rade na edukaciji i informiranju javnosti o opasnostima neplaniranog i prekomjernog izlaganja suncu u različitim krajevima svijeta.

Opasnosti UV zračenja - istine i laži:
Nepotpuna istina (laž)
Tamna koža označava zdravlje.
Istina
Tamnjenje kože preventivna je mjera metaboličkih reakcija u stanicama kože koje se tamnjenjem brane od još većeg oštećenja uslijed UV zračenja.
Nepotpuna istina (laž)
Tamna put štiti dovoljno sama po sebi, pa više ne treba nanositi kreme sa zaštitnim faktorom.
Istina
Osunčana koža svjetlopute osobe pruža u najboljem slučaju zaštitni faktor 4.
Nepotpuna istina (laž)
Ne možemo izgorjeti dok se kupamo u vodi.
Istina
Voda pruža vrlo ograničenu UV zaštitu, dok su dijelovi iznad vode još izloženiji opasnom zračenju uslijed dodatnih refleksija od strane vode.
Nepotpuna istina (laž)
UV zračenje tijekom zime nije opasno.
Istina
Iako je UV zračenje tijekom zimskih mjeseci nešto manje, ukupna izloženost zrakama je dvostruko veća uslijed refleksije od strane snijega.
Nepotpuna istina (laž)
Krema za sunčanje me štiti, pa se mogu dulje izlagati suncu.
Istina
Kreme za sunčanje se ne smiju koristiti kao sredstvo koje će produžiti vrijeme izlaganja suncu, već kao zaštita za vrijeme neizbježnog izlaganja.
Nepotpuna istina (laž)
Ako se povremeno sklonimo u hlad tijekom cjelodnevnog sunčanja, nećemo izgorjeti.
Istina
Izloženost UV zračenju kumulativna je tijekom cijelog dana.
Nepotpuna istina (laž)
Dok ne osjetimo vrućinu sunca na koži, nećemo izgorjeti.
Istina
Opekline izazivaju UV zrake koje ne izazivaju nikakve senzacije na koži. Zagrijavajući efekt ima infracrveno zračenje, a ne UV.

Sve što koži treba - faktor prehrana

Određeni preventivni koraci mogu se uzeti i prehranom koja pogoduje zdravoj i prirodno lijepoj koži. Iako se cjeloviti recept za zdravu kožu može svesti na dva retka (pijenje puno tekućine, korištenje prirodne i neagresivne kozmetike, upotrebljavanje zaštitne kreme za sunce i prehrana bogata svježim voćem i povrćem), korisno je imati na umu ključne nutrijente koji pomažu zdravlju kože.

Vitamini C i E
Kratko i jasno: «Vitamin C može prevenirati posljedice prekomjernog izlaganja suncu koje vodi raku kože. Suplementacija s prirodnim vitaminom E od 400 mg dnevno značajno umanjuje štetno djelovanje sunčevih zraka na ubrzano starenje kože (pojavu bora) te poboljšava strukturu kože.»

Ove činjenice iznesene su prije par godina na godišnjem sastanku Američke akademije za dermatologiju, a potvrđene su i najnovijim istraživanjima gdje se ova dva vitamina smatraju značajnim faktorima u sprječavanju oštećenja DNA, na što utječe i izlaganje sunčevim zrakama.
Vitamin A
Ovo je jedan od najbitnijih elemenata za zdravlje kože općenito. Ako njegove količine u tijelu padnu imalo ispod potrebne, najvjerojatnije će se prvo ispoljiti neki simptomi na koži.
Voće i povrće sadrži ga u najvećim količinama, najčešće u obliku njegovog prekursora - ß-karotena. Vitamin A se pokazao toliko moćnim u popravljanju kožnog tkiva da se jedno istraživanje koncentrirano na utjecaj hrane bogate ß-karotenom na psorijazu moglo zaključiti izjavom kako takva hrana smanjuje simptome i sam rizik pojave psorijaze u onih koji imaju genetsku sklonost.

Selen-bakar-cink
Ovaj trojac iz svijeta mineralnih tvari dokazano igra značajnu ulogu u prevenciji pojave raka kože. Suplementacija od 200 mikrograma selena dnevno pokazala je za 37% manju učestalost pojave melanoma i 50% manji rizik umiranja od raka kože.

Bakar je neizostavan kod formiranja elastina kože, zajedno s vitaminom C i cinkom. S ovom mineralnom tvari gotovo nikada ne dolazi do deficita, dapače, nije preporučljivo uzimati ga kroz suplemente.
Uobičajena uravnotežena prehrana pruža dovoljne količine bakra.
Cink se prvenstveno smatra lijekom protiv akni - jedan od prvih simptoma nedostatka cinka može biti upravo pojava akni. Njegov utjecaj na kožu prije svega je u balansiranju lučenja masti čija posljedica je čista i sjajna koža.

Esencijalne masne kiseline
Suha koža puna mitesera i sklona upalama može se tretirati pravilnim izborom masti kroz svakodnevnu prehranu. Esencijalne masne kiseline neizostavne su za stvaranje zdravog, masnog, zaštitnog sloja kože.
Pravilan odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina i ovdje je ključ.
I dok omega-6 ulazi u naše tijelo u suvišku, omega-3 traži popravljanje statusa kroz uzimanje plave ribe (1-2 puta tjedno), lanenih sjemenki i lanenog ulja. Također se za vrijeme intenzivnijeg izlaganja suncu mogu uzimati kapsule pročišćenog ribljeg ulja ili omega-3.

Potrebno je imati na umu da niti jedan, ma koliko skup losion za kožu, ne može ju očuvati lijepom i zdravom, ako sustavni dio njege nije uključen i kroz adekvatnu prehranu.
Sunčanje je stres za kožu koji kao rezultat daje društveno prihvatljivu boju, no da bi se kompenzirao negativni učinak prevelikog izlaganja suncu, nužno je posegnuti za hranom bogatom antioksidansima.

Namirnice za zdravlje kože i optimalno tamnjenje: Mrkva, bundeva, brokula, špinat, kelj, morska riba, mljevene sjemenke lana, bučine i suncokretove sjemenke, orasi, bademi, avokado, marelica, mango, breskva, maline, kupine, borovnice, zobene pahuljice, maslinovo ulje, zeleni čaj.

>> 01:00 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

18.06.2007., ponedjeljak

Nova reklama za Orbit žvakaće

>> 23:22 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Istina iz druge ruke 1 dio
- Đorđe Novković umro dok se trošio sa ŽanMari Lalić...vrijeme će pokazati jeli ovo istinito...
- Yo ljubuje sa kirurgom Glumičićem
- Zvonimir Boban i njegova žena... svatko od njih ima dečka...

>> 00:08 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

17.06.2007., nedjelja

Pravila rugby-a

Možda vam rugby izgleda kao jednostavna igra hvatanja, dodavanja, trčanja i obaranja između dva tima od po 15 igrača, ali nije. Taktika je ključan segment igre, a treneri se nadmudruju poput šahovskih velemajstora. Uz pomoć video vrpce ekipe znaju točno što suparnici mogu, a što je još važnije i što ne mogu.

Pravila igre su prvi put postavljena 1871. god. u Londonu i od tada do danas su mnogo puta prepravljanja, prilagođavana i usavršavana.

Mnogo toga ovisi o sudčevoj analizi svake situacije u igri koja stvarno može biti i komplicirana, jer nije sve u tome da imaš jajastu loptu u ruci, trčiš s njom i pokušavaš postići polaganje ( score, try ).

Rugby utakmica se igra 80 minuta pod paskom glavnog i dvaju pokrajnjih (linijskih) sudaca. Igrači su podijeljeni na igrače skupa i linije od kojih je igrača skupa 8 a linije 7.


Igrači skupa su redom:

Lijevi pomagač

Sidraš - prva linija skupa

Desni pomagač

Skakač

Skakač - druga linija skupa

Krilo skupa

Krilo skupa - treća linija skupa

Zatvarač


Sidraš ubacuje loptu u igru s aut-linije i zadužen je za hvatanje lopte kad je dosuđen skup. Skakači iz druge linije su visoki momci (mnogi su viši od 2 m) i oni se natječu u igri s aut linije. Krila treće linije su koji nakon igre skupa napadaju sa loptom ili na nju. Zatvarač je moćni i snažni trkač i obarač.

Igrači linije su sprinteri koji napadaju kad im igrači iz skupa predaju loptu. Oni su :

Spojka

Otvarač

Prvi centar

Drugi centar

Krilo

Zatvoreno krilo

Branič


Spojka je veza između skupa i linije i mora imati brzi pas (dodavanje), oštar vid i brzinu odlučivanja da li da loptu prema igračima linije ili skupa.

Otvarač je vođa igre koji odlučuje da li da šutira, doda ili trči s loptom.

Centri su robusni momci s puno tempa, sposobni za obranu lopte ili obaranja promjenu kuta igre i oni su ti koji liniju naprijed.

Krila su igrači završnice koji koriste brzinu, step, a često i snagu.

Branič mora biti sposoban obarati, hvatati i trčati s loptom iz pozadine.

BODOVI

Zgoditak (score, try) je postignut kada se lopta položi iza protivničke skor linije i vrijedi 5 bodova, ako je pretvaranje (pucanje lopte na gol kroz rašlje) koje se dodjeljuje nakon polaganja (skora) uspješno, još 2 boda se upisuju. Kazneno pretvaranje kao i (udarac nogom odskočne lopte) iz igre vrijede 3 boda.

SKUP ( SCRUM )

Skup se formira i započinje igru nakon prekida i manjih prekršaja. Igrači skupa oba tima poslože se u formaciju i guraju se kao šesnaest mini sumohrvača.

Ekipa kojoj je dodijeljena lopta u skupu je u prednosti jer sidraš hvata loptu nogom i gura je u svoj skup prema spojci. Suparnička ekipa to pokušava onemogućiti guranjem ili rotacijom cijele formacije.

AUT (out)

Kad lopta izađe izvan crte igrališta izvodi se aut i u tom se slučaju igrači obaju ekipa postave u koridor jedni nasuprot drugima i natječu za izbačenu loptu. Skakači uz pomoć svojih suigrača skaču uvis za izbačenom loptom. Ako je lopta izbačena pristrano sudac ponudi ekipi koja se brani skup ili novi aut u njihovu korist. Obično ekipa u igri osvaja 70-90% svojih izbačenih auta.

Ali ništa u rugbyju ne izaziva više od mlina i raka zbog svoje složenosti i važnosti u igri. Pogledajmo ih:

RAK

Kad je igrač s loptom oboren na zemlju dužan je loptu pustiti iz ruku i tada počinje. Rak je formiran kada igrači iz obaju momčadi dođu u kontakt iznad lopte. Igrači se u raku ne smiju koristiti rukama. Igrači koji su na podu ne natječu se za loptu. Nekima rak izgleda kao gomila tijela bez ikakvog reda, ali to je tehnički vrlo zahtjevna komponenta igre i iziskuje mnogo vještine i uigranosti. Nasuprot istinskom natjecanju i borbi mlin dozvoljava brz protok lopte za što dinamičniju igru.

MLIN

Tehnički vrlo zahtjevan ali prilično nerazumljiv za neupućene. Kad igrača s loptom zadrže suparnički igrači, a on se uspije održati na nogama te se za njega igrači obaju ekipa, formira se mlin. Često će se ekipa koja ima loptu poslužiti snagom i brojnošću da odgura mlin što dublje u protivnički teren u pokretnom mlinu. Ako je lopta u mlinu i nijedan tim nije u mogućnosti igrati s njom sudac zaustavlja igru i poziva skup.

Postoje još neki segmenti koji ovu igru čine atraktivnijom i dinamičnijom; jedan od njih je i pravilo prednosti.

Pravilo prednosti dopušta sudcu da prema osobnoj procjeni dopusti da se igra nastavi unatoč napravljenom prekršaju strane koja se brani sve dok ne ocijeni da je ekipa koja napada ostvarila dovoljnu prednost. U slučaju da ekipa koja napada ne ostvari nikakvu prednost tada sudac zaustavlja igru i vraća je na mjesto gdje je prekršaj napravljen te dosuđuje kaznu (za ekipu koja napada).

NEDOZVOLJENA POZICIJA(offside)

Igrač u igri je u nedozvoljenoj poziciji kada se nalazi ispred lopte koja se nalazi u njegovog suigrača. Igrač u skupu, raku, mlinu, autu je u nedozvoljenoj poziciji ako ostaje ili se kreće naprijed izvan zamišljene crte naznačene od sudca.

CRVENI I ŽUTI KARTON

Za teži prekršaj sudac igraču dodjeljuje crveni karton i igrač koji ga dobije napušta igru. Žuti karton se dobije za manje prekršaje i igrač koji izlazi iz igre na 10 min

>> 20:01 <<

Komentari (2) - Isprintaj - #

15.06.2007., petak

TOP GUN gay film?

>> 12:26 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

Che Guevara danas bi imao 79 godina
Ernesto Guevara de la Serna, argentinski liječnik koji je s nadimkom "Che" (drug) postao jedan od vođa kubanske revolucije i ikona šezdesetih, simbol kontrakulture i bunta mladih protiv ustaljenog poretka, danas bi, da nije prije skoro četrdeset godina strijeljan u Boliviji, slavio 79. rođendan (ustvari je rođen 14. svibnja, ali tad njegovi roditelji nisu bili u braku pa su mu falsificirali rodni list). Ljevičarski revolucionar (navodno hladnokrvni tvrdokorni staljinist) i danas je simbol nezadovoljstva postojećim stanjem i nade u bolji svijet, a na Kubi – gdje je bio član vlade – ima skoro božanski status.

>> 12:20 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

S.O.S. za ravan trbuh
Superaktivan život, mnoštvo obaveza i svakodnevni stres kojem su izložene mlade žene nerijetko za posljedicu imaju neugodan problem - napuhnut trbuh i napet poput lopte.

Nadutost je obično popraćena i drugim, nimalo ugodnijim simptomima poput proljeva, zatvora ili grčeva u želucu.

Evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći da ublažite ili potpuno riješite problem "neposlušnog" trbuha.

ŠTO TREBA ODMAH PODUZETI
Mali obroci i puno vode
Najvjerojatnije je riječ o bolesti koja se naziva sindromom iritabilnog kolona i vrlo je raširena među mladim i ženama srednje dobi.
Problem ponekad može biti popraćen osjećajem žarenja u želucu ili pak izmjenjivanjem proljeva i zatvora.
Uzroci tog poremećaja su stres, nedovoljno kretanje te posebice loše prehrambene navike, zbog kojih često dolazi do fermentacije u crijevima.

Na želudac posebno negativno utječu brzo konzumiranje obroka, gotova industrijski proizvedena jela koja obiluju masnoćama, mnogo kave i gazirana pića.

Što poduzeti?

Usvojite naviku pijenja najmanje litre i pol vode na dan.
Jedite male obroke i temeljito prožvačite svaki zalogaj te prednost dajte jednostavnim jelima začinjenim samo s malo sirovog ulja.

BLAGA RJEŠENJA
Cikorija uvijek pomaže
Radi normaliziranja bakterijske crijevne flore fitoterapeuti preporučuju cikoriju jer sadrži inulin, tvar koja smanjuje broj loših bakterija te povećava broj dobrih, odnosno onih koje potiču probavne funkcije.
Stoga liječnici za liječenje sindroma iritabilnog kolona često preporučuju cikoriju.

Može se kupiti u ljekarnama u obliku tinkture, koju treba uzimati u dozi od 20-30 kapi tri puta na dan.
Druga mogućnost je čaj od cikorije: 4 g cikorije stavite u šalicu vrelog čaja i ostavite da odstoji 5 minuta. Popijte prije ručka ili večere.

ŠTO IZBJEGAVATI
Ne pretjerujte ni s vlaknima

Nemojte pretjerivati s voćem, povrćem, integralnom tjesteninom ili kruhom i mahunarkama: velika količina vlakana uzrokuje nadraženost i fermentaciju u crijevima.

Osim toga, nemojte koristiti laksative: narušavaju normalnu ravnotežu bakterijske crijevne flore i remete pravilan ritam rada probavnih funkcija.

Posavjetujte se sa svojim liječnikom opće prakse postoji li potreba za uzimanjem sredstava za reguliranje probave, koja "privlače" vodu u crijeva te na taj način potiču pražnjenje.

No, ako problem potraje dulje od šest mjeseci, nemojte oklijevati: dogovorite pregled kod gastroenterologa

>> 12:13 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

13.06.2007., srijeda

Fotošop oblikovanje
Dotjerivanje u Photoshopu u 12 koraka... klikni OVDJE

>> 16:40 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

10.06.2007., nedjelja

SECOND LIFE
Ej evo intalirao sam si igricu o kojoj svi pricaju i tek se upoznavam sa tim pa evo ako se oćete učlaniti (potpuno je besplatno) imate odvje link... klikni ovdje

>> 22:52 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

09.06.2007., subota

Majmuni su hodali uspravno i prije čovjeka
Homo sapiens nije prvi koji je uspravno hodao. Njegovi preci, majmuni, već su to radili i prije modernog čovjeka, još dok su živjeli na drveću. Kažu tako nova istraživanja znanstvenika.
Tradicionalna teorija govorila je, svi smo to učili, da se uspravan hod na dvije noge razvio nakon četveronožnog kretanja, koje još i danas možemo vidjeti kod čimpanzi i gorila. No, ova dugogodišnja 'istina' sad je postala neistina prema medicinskom časopisu Science. Nova teorija kaže kako su majmuni - oduvijek mogli hodati uspravno. Ljudi su, pak, ovu funkciju naslijedili bez prolaženja faze četveronožnog hodanja.

štoviše, znanstvenici tvrde kako se hod na nogama i zglobovima ruku kod majmuna javio tek relativno nedavno, zbog lakšeg kretanja nezgodnim tlom džungle. Do ovih su rezultata došli proučavajući pokrete divljih orangutana koji većinu svog života provode na drveću.

Orangutani se, ustanovili su, uspravljaju kako bi dosegnuli hranu s visokih grana i kako bi prešli s jednog drveta na drugo bez silaska na tlo. Ovakvi pothvati zahtijevaju gotovo uvijek penjanje po tankim grančicama koje se lako savijaju pod težinom tijela.

Logičan zaključak koji slijedi iz ovoga, tvrde stručnjaci, bio bi da je uspravan hod nastao kao prilagodba životu na drvetu. Na tlo su se preteče homo sapiensa preselili kad su se šumske krošnje prorijedile zbog klimatskih promjena. Na tlu su hominidi počeli jesti hranu sa zemlje i nižeg drveća.

Znanstvenici kažu da su prema fosilima nekih od najranijih ljudskih predaka oni koristili stražnje udove koji su bili prilagođeni uspravnom hodu, dok su gornji dio tijela koristili za penjanje po drveću. Ova dvonožna stvorenja živjela su u šumama, a ne u savanama gdje bi se morali kretati po tlu.

No, kako to uvijek biva s postavljenim tezama, neki se znanstvenici ne slažu s tim. Smatraju da nedostaju neke karike u cijeloj priči i da treba još dokaza za potkrijepiti ovakvu teoriju. Očekivano, ali vijest je i dalje zanimljiva.


>> 09:32 <<

Komentari (6) - Isprintaj - #

08.06.2007., petak

Šminka izvor zaraze?
Devet od deset žena izlaže se riziku od bolesti kad koriste šminku kojoj je istekao rok trajanja. Mnoge od njih nisu svjesne da je stara šminka pravi izvor zaraze, jer se na njoj skupljaju bakterije koje mogu izazvati infekciju. Nerijetko žene ne bacaju staru šminku jer je ona u međuvremenu povučena s tržišta pa ne mogu nabaviti novu.

Stručnjaci s britanskog Koledža za optometriju rekli su da, unatoč njihovim preporukama da se maskara starija od tri do šest mjeseci baci, čak 92 posto žena to ne čini. Oko dvije su trećine žena priznale da koriste šminku za oči stariju od dvije godine. Ispitanice u dobnoj skupini između 30 i 40 godina priznale su da u svojoj kozmetičkoj torbici imaju šminku stariju od pet godina.

Griješe i one žene koje se zbog žurbe šminkaju u autobusu ili tramvaju. Jer ako se oko nezgodno ogrebe lakše dolazi do infekcije. Nije dobro niti dijeliti maskaru, jer se tako također pojačava rizik od infekcije. Taj problem najčešći je u djevojaka u dobi do 24 godine koje jedna drugoj za noćnih izlazaka posuđuju pribor za uljepšavanje.

"Mnoge žene pate od vodenastih ili crvenih očiju upravo zbog toga što im je šminka stara ili je često dijele među sobom", rekla je doktorica Susan Blakeney i dodala da samo malo više brige oko pribora za uljepšavanje znači i mnogo manji strah od infekcija.

Statistike govore da Britanke troše najviše novaca za šminku od svih Europljanki. Lani su sve žene iznad 14 godina u toj zemlji potrošile više od 36 funti. To su četiri funte više od drugoplasiranih Francuskinja.

Stručnjaci savjetuju da svatko može vrlo lako provjeriti je li mu šminka prestara po mirisu, izgledu ili okusu. Uvijek je treba i dobro čuvati, zatvarati poklopce i ne držati na suncu

>> 16:29 <<

Komentari (2) - Isprintaj - #

06.06.2007., srijeda

Recept 1:Govedina sa trešnjama
Sastojci:
80 dag goveđe pisanice
sol
papar
bosiljak
malo rakije od trešanja
20 dag trešanja
5 dag gustina

Priprema:
Meso narežite na medaljone, začinite, najbolje da odstoji u ulju barem jedan sat. Lagano ih uvaljajte u gustin, prepržite, flambirajte rakijom, dodajte očišćene trešnje i malo vode pa prokuhajte. Uz to možete servirati njoke.

>> 13:42 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Joe bi se seksao s J. Lo i Avril Lavigne
Jedna od novih američkih "ar-en-bi" nada - stanoviti pjevač imenom Joe - čiji je tek objavljeni album "Ain't Nothin' Like Me" debitirao na prvom mjestu Billboardove ljestvice ljestvice r`n`b albuma i drugom mjestu sveukupne Top 200 albuma istog medija, ima velika usta. Ovih je dana izjavio da bi s Jennifer Lopez i Avril Lavigne najprije otišao u studio snimiti trio, a zatim nastavak u krevetu. Ne zna se što su muževi prozvanih pop damica rekli na Joeove želje.

>> 13:39 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

05.06.2007., utorak

Gospodar prstena feat Jack Black

>> 19:04 <<

Komentari (2) - Isprintaj - #

Matrix feat. Justin Timberlake

>> 18:53 <<

Komentari (1) - Isprintaj - #

OZ

>> 17:56 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Terminator 3

>> 17:45 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Shakira

>> 17:43 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Najbrži reper u U.K.

>> 17:19 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Evo i nagrada

>> 16:16 <<

Komentari (0) - Isprintaj - #

Test za oči
Jednostavan test za veše oči... pronađite 3 razlike u dvijema skoro identičnim slikama... Klikni ovdje

>> 15:45 <<

Komentari (5) - Isprintaj - #

dfgbvbv

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ime: Dylan
Prezime: Dog
Broj cipela:
Najbolji plaćeni račun: Vip 960 kn
Hobi:
Naj tablete:
Broj silikonskih umetaka:
Volim:
NeVolim:
Naj susjed:
Najbolje presude: Prst u dupe - Hrvatsko rukovanje





Glasajte za Nas!!
Izjave od kojih se ledi krv u žilama

---------------------
Iva Jerković za Index:
Ja bih prva željela da je moj otac Todorić
Iva Jerković za Red Carpet:
Od Paris Hilton željela bi samo pare


Ocijeni moj blog






Komentar mog bloga:



1-Hit Loading time Analyzer