28.02.2007., srijeda

Gospodar Bureka:Povratak sina Bukvimirovića

Evo nešto od Rakija da se upišate od smijeha.Nemam vremena,zbogom.

Uvod:

SaRumomova vojska, ali i on sam su pobijeđeni. SaRumom osobno je zatočen u vlastitoj pečenjari gdje ga čuvaju stabla nafiksana morfijem. Društvo, koje je partijalo i branilo tvrđavu Shishkebab od narodnjaka, se trijezni i pere od vlastite bljuvotine, Mirko i Papak još i dalje biježe od bijelih miševa (nus pojava skunka...), a Bobo, Stanimirović i Gojko još smrde od kanalizacije i otpada.


Glava 1.
«Grgin potez i opet PARTY»

Grga je odlučio krenuti prema SaRumomovoj pečenjari te je probudio Anđelka, sir Lobotomijana i Gnoja, na što su svi troje burno reagirali: «SI NORMALAN!!! ZNAŠ LI TI ŠTO ALKOHOL RADI OD ČOVJEKA!? USUĐUJEŠ NAS SE PROBUDITI TAKO RANO!? TEK JE 3 POPODNE!!! ŠTO ČEKAŠ!? NE IDEMO DOK SE NE NASPAVAMO!», ali lukavi Grga im je spomenuo onu bocu rakije koju Mirko i Papak imaju kod sebe, na što je reakcija ostala... pa... skoro pa slična: «Kao što smo rekli... PA ŠTO JOŠ ČEKAMO!?», i krenuli su prema SaRumomovoj pečenjari.
Kad su stigli do SaRumomove pečenjare vidjeli su kako Mirko i Papak biježe od, za promjenu, imaginarnih šišmiša, našto su Anđelko i Gnoj crknuli od smijeha te ih počeli zafrkavati. Grga i Lobotomijan su nastavili do pečenjare. Dok su došli do nje, Mirko i Papak su došli k sebi. Čarobnjak-slastičar SaRumom bijeli, stajao je na krovu svoje pečenjare. Grga mu se obratio: «Šta je ti tupi krelcu koji voli narodnjake!? Ajde mi reci što Samirramiz namjerava pa te nećemo tući sve dok ti govna ne izađu na nos.», na što je SaRumom skinuo gaće i počeo pišati Grgi u usta. Anđelko i Gnoj su opet pali od smijeha, a Lobotomijan ga je pogodio mlazom vode iz šmrka koji ga je gurnuo sa krova. SaRumom je pao, prvo na leđa, zatim je licem obrisao prvi kat pečenjare, pa mu se ruka otkinula od udarca u klimatizacijski uređaj i dočekao se na hidrant, koji mu je završio u guzici i to cjelom duljinom i debljinom. Od siline penetracije iz glave mu je iskočilo oko. Grga je uzeo to oko, zamotao ga u rizlu i stavio u džep. Krenuli su prema selu Rokomotiva, gdje je kralj Rajko napravio afterparty.
Dođoše u selo i počeli su sa feštom. Prvo je kralj nazdravio: «Za sve koji su pokleknuli pod silinom alkohola na prošlom partyju, ispijamo ove čaše. ZA SLAVU MRTVIH PIJANIH!» i rulja odvrati: «ZA SLAVU MRTVIH PIJANIH I DA IH BRZO DOSTIGNEMO!!!» te su počeli piti kao nikada u životu. Gnoj i Lobotomijan su odlučili napraviti trku. Tko zadnji ostane na nogama je pobjednik. Počeli su piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i da ne duljim, zapili se ko guzice i «oba su pala». Na podu su počeli raspravu o tome tko je pobijedio: «$#%$&# 52$»$% 5he$#»$&%& ...HIK!... |™™[w $& >|| (==/$!?» (u prijevodu: «Šta je curice...ne možeš podnijeti toliko alkohola!?») na što mu lobotomijan odgovori: «Ovo je demokratska država i ja mogu podnijeti što god da ja želim podnijeti i nitko mi neće oduzeti to pravo da podnosim ono što mogu i želim podnijeti, pijan sam i ne znam što govorim, niti me je briga što govorim, znam da nešto pametno govorim, ako ti se ne sviđa podnesi kaznenu prijavu za moje podnošenje nepodnošljive količine alkohola... BLJUF!» i zamalo pao u nesvijest. Prošlo je 3.4 sekunde i oboje su crknuli od smijeha... Gnoj ga upita: «$#!][®w& #/( $€%#/$ ™®€€®™?» (u prijevodu: «Koliko si uspio popiti!?)na što će Lobotomijan: «.................................................... ................... Izgubio sam broj nakon sedme...», a Gnoj će podrugljivo: «#!»$&% €|tz$!$# !?» (prijevod: ŠTA PIVE!?») na što mu Lobotomijan kaže: «Ne... Bakse...». Nakon te informacije, obojica su pala u nesvijest.
Nakon određenog vremena, svi su zaspali. Mali glupi Papak, je htio vidjeti ono oko koje je Grga zamotao u rizlu, pa se došuljao do Grge koji je govorio u snu: «Oh... Nevene... tako si.... OH NEVENE CIGANOVIĆU!.... Mmmmmmm Ciganoviću, ti sexi stvore, bolji si nego zadnji put...». Nakon poveće stanke dok je crkavao od smijeha, odvažio se i uzeo mu rizlu sa okom iz džepa. Razmotao je rizlu, a oko je naglo pogledalo u njega! Potpuno je obuzelo Papka i nije ga mogao ostaviti koliko god je to htio! Kroz to oko Samirramiz mu se obraćao! Htio je znati tko ima njegov burek! Ali prije nego li je Papak uspio bilo što otkriti, Grga se probudio i oduzeo mi oko. Napao je Papka: «RECI!!! ŠTO SI MU REKAO!? ŠTO SI VIDIO KROZ TO OKO!?» na što će Papak prestrašeno: «Rekao sam mu da si pederčina i da voliš male šiptare i vidio sam zeleni grad sa stablom marihuane na glavnom trgu u plamenu! MOLIM TE ME NEMOJ JEBATI U ŠUPAK!», ali mu nije uspijelo... «AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!».
Zeleni grad je bio prijestolnica svih kraljeva u Međualbaniji, ali ujedno i glavna prijestolnica grada Gonvrata. Tim je gradom sada vladao kralj Čempresomir, Boromirov i Jelomirov otac. Zakoniti naslijednik toga prijestolja nije bio Čempresomir, nego jedna nama jako poznata osoba... Anđelko, sin Bukvimirov!
Grga je nakon što je bol nemilu nanio malom Papku, po neznam koji put sazvao vijeće. «Zeleni grad o kojem je Papak govorio je Travulja! Moramo tamo krenuti pod hitno! Papak je vidio budućnost toga grada. Napasti će ga Samirramizovi šizofrenični pekari i zapaliti. Ako to naprave, od dima koji će se sa njega dignuti, napušiti će se cijela Međualbanija!». Nitko nije vidio što je loše u tome da se međualbanija napuši, ali im je Grga objasnio: «Dok budete u blaženom stanju napušenosti, Samirramiz će zauzeti cijelu Međualbaniju i domoći se svog bureka! Prvo moramo zaustaviti Samirramiza, a onda ćemo sami zapaliti grad, a nakon toga napraviti pijanku!» i svi su ga podržali sa oduševljenjem. «Kada se Travuljini svijetionici zapale, krenite prema gradu i dođite tamo što prije. Putem nađite saveznike! Samirramizovi šizofrenični pekari su gori od SaRumomovih! Ovi slušaju Turbo folk!», sve su prošli trnci kroz kralježnicu... Ako su narodnjaci bili tako gadni, što će tek biti sa Turbo folkom, ali su to morali učiniti.
Grga je sa sobom na putovanje poveo Papka, uz ispriku da Samirramiz misli kako on ima moćni burek, ali svi znamo zašto ga je uzeo.


Glava 2.
«Tunel i grad Travulja»

Dok su Bobo, Stanimirović hodali kroz šumu, Gojko, njihov vodić je postajao sve čudniji. Istina, jeo je lude gljive u međuvremenu, ali nije bio čudan zbog toga. Gojko je sve češće razgovarao sam sa sobom: «Kada hoce da bude prava vrijeme da zaoljala malja šiptar!?... Uskora moja zljato... uskora... Mi odvede malja šiptar u tunelj! i kada malja šiptar uđr u tunelj, se zadaviju od ugljični moniksida! DA!!! ZLJATO BITI SAMO MOJA! Misljiš naša?! DA...da.. njaša... ubrzo.» Odveo ih je do ceste koja je vodila do Samirramizove pečenjare, koja se nalazila iza planine kroz koju je prolazo... TUNEL!
Sljepo su pratili Gojka koji ih je doveo do ulaza u tunel. Stanimirović mu nije vjerovao te je pitao Boba: «A da mi krenemo autostopom? ovaj tunel mi izgleda jako dug i nema svijetla... bili bi sigurniji kad bi našli prijevoz.», ali Bobo mu odvrati: «Šta je? Stislo ti se!? ti tu stopiraj,a ja i Gojko idemo pješke!» na što je Gojko počeo zadovoljno trljati ruku o ruku. «Sada jedna malja šiptar manje za prikljati...», rekao je gojko tiho samome sebi.

Grga i Papak su došli u grad Travulja i stali ispred najviše zgrade i Grga kaže Papku: «Ovo je jako osjetljivo vrijeme... Pazi što govoriš pred kraljem! Nemamo dovoljno cuge za pijanku, a fali nam i vojske za napad na Samirramizovu pečenjaru, zato mu nikako ne spominji silovanog Boromira! ...kad bolje razmislim, ti ćeš samo zasrati stvar, pusti mene da obavim govor.». Papak je na to pristao.
Ušli su u glavne odaje. Kralj Čempresomir je sjedio na svome prijestolju. Grga mu se obrati: «Čempresomire, gde si!? šta ima kod tebe!? nego, reci mi... koliko imaš vina u podrumu... znaš malo smo kratki na cugi jer smo napravili sedam fešti u četri dana... pa ako me kužiš...», na što će on: «A ima vina, nego, reci ti meni... ZAŠTO MI JE SIN SILOVAN U ŠUPAK OD STRANE ŠIZOFRENIČNIH PEKARA, A POLICIJA JOŠ NIŠTA NE PODUZIMA!?», Grga će začuđeno: «Od kud znaš da je silovan!? To ti nismo namjeravali reći do poslije partyja!». «Vidiš ovaj vibrator!? To je bio Boromirov najdraži vibrator, a baterija je puna! TO MOŽE ZNAČITI SAMO DVIJE STVARI! ILI JE MRTAV ILI SU MU PROŠIRILI GUZNI OTVOR!!!», kaže Čempresomir. Grga mu objasni: «Glupane, biti će vremena za žaljenje i lomljenje koljena kasnije! sada trebamo tvoju pomoć! Prvo moramo skupiti vojsku da obranimo Travulju od šizofreničnih pekara iz Samirramizove pečenjare, zatim ćemo napraviti još jedan party, pa ću ti dozvoliti da ovom malom papku Papku slomiš koljena i kičmu ako želiš.», na što je kralj veselo pristao. «Sada zapali svjetionike da pojačanja krenu. Trebat ćemo svu raspoloživu pomoć... ovi pekari slušaju turbo folk! Kralj je odmah naredio da se zapale svjetionici te da saveznici dođu u obranu Travulje, turbo folk nije za zezanje. Dvije pjesme su dovoljne da i najinteligentniju osobu na svijetu spuste na rainu retardiranog petogodišnjaka...
Svijetionici su zapaljeni, a saveznici su krenuli. Sprema se najteža bitka koju su naši junaci ikada vidjeli.


Glava 3.
«Čudni saveznici i Bobove nevolje»

Anđelko i društvo su se utaborili na nekih četri dana plaženja po podu u pijanom stanju ili pola dana hoda u normalnom od grada Travulje. Pokraj tabora bila je nekakva špilja, koja je više izgledala kao grobnica. Anđelko je upitao Rajka: «Koji se kurac nalazi u toj pećini?»,a Rajko mu odgovori: «Ma tamo su ti metalci-gotičari... Znaš oni, koji su stalno u crnom... čekaj, kako ih ono lijepo zovemo... hmm.. Ah da, šišmši! Samo pazi, tko god da je ušao unutra, više se nikada nije vratio.», na što će Anđelko: «Da... čuo sam... Zarazna je to muzika...» te je išao spavati.
Sutradan, kad su odlučili krenuti, Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj su se odvojili od vojske i krenuli u špilju. Kako su ušli u nju, vidjeli su cijelu legiju metalaca koji su se ubrzo okupili oko tako zvanih «novih žrtvi». Anđelko im objasni situaciju: «Ljudi, grad Travulju će napasti Samirramizova vojska šizofreničnih pekara koji slušaju turbo folk! i ako oni zavladaju Međualbanijom, Super Silva će pjevati nacionalnu himnu!!!». Kad su čuli riječi «turbo folk» i «Super Silva», zakuhala im je krv u žilama i rekli su: «Kada ćemo se tući!? želimo im glave posjeći! Popiti im krv!!! Plesati na grobovima, okretati križeve i paliti ih i cugati dok si želudac ne izrigamo!» i tako su se pridružili Anđelku i krenuli prema gradu Travulji.

Bobo se u međuvremenu mučio da prođe kroz tunel. Gojko je svakim njegovim kašljem bio sve sretniji. Kad su došli blizu izlaza, Gojko je shvatio da se Bobo neće stići ugušiti te ga je odlučio ugušiti sam. Bobo je bježao, lupao ga, psovao mu sve po spisku, mislim da ni jedan svetac na nebu nije ostao ne spomenut. I taman kad je Bobo pomislio da je gotovo, da mu više nema spasa, doleti auto i lupi Gojka koji je odletio van iz tunela i strovalio se niz poveću padinu naa kojoj su rasli kaktusi i raznorazno bodljikavo bilje. Svakim je udarcem u tlo zaurlao od bola tako da se cijela Međualbanija tresla! Auto se zaustavi, a iz njega izađe Stanimirović. Bobo je bio jako sretan što ga vidi. Ispričao mu se, na što je Stanimirović rekao: «Sva sreća da sam pijan jer sam htio zgaziti tebe, ali kako vidim duplo, pogodio sam Gojka...» na što su oboje crknuli od smijeha, stresli su skupa bocu rakije i zaspali na par sati. Ipak su zaslužili su odmor.

Samirramizova vojska je već bila blizu grada. Već su čuli zvukove harmonke i zavijanje Super Silve. Pritisak u gradu je rastao. Rajkova vojska je već došla do Travulje i zauzela položaje. Bližio se napad.


Glava 4.
«Bitka nad bitkama»

Samirramizova vojska šizofreničnih pekara koji slušaju turbo folk je došla pred vrata Travulje. Napad je počeo. Rajkova i Čempresomirova vojska je počela bacati kamenje na pekare, ali su morali gađati u noge, jer su im glave bile tako tvrde i tupe od turbo folka da im nisu ništa mogli učiniti. Vrata grada su bila zabarikadirana, ali sve jedno su pružala slab otpor naletima glava šizofreničnih pekara. Vrata su ubrzo popustila. Prva razina grada je pala.
Vojska, zajedno sa Grgom i Papkom se povukla na drugu razinu i zabarikadirala druga vrata. Kako im je ponestalo kamenja, počeli su bacati na njih sve raspoloživo. Bacali su veš mašine, stare auto djelove, kore od banane, tanjure, žene djecu, pametni muževi punice... pa da ne nabrajam dalje. Poslužile su im i bačve s vodom. Alkohol je pre vrijedan. Bez vode se može preživjeti do tri dana, ali bez alkohola... uvrh glave 24 sata.
Kralj Čempresomir je mislio da je sve izgubljeno. Htio je umrijeti junačkom smrći te se zavaljao u benzin i zapalio. Čak mu ni to nije bilo dosta pa se još i bacio sa nebodera na šizofrenične pekare koji slušaju turbo folk. Dok je padao vidio je da se prema rulji približava poveća vojska na čelu s Anđelkom, ali čovjek nema krila pa je, jebi ga, pao.
Anđelko je dao znak za juriš, te su Lobotomijan, Gnoj i metalci napali, a Anđelko je ostao po strani i češkao jajca. Metalci su se borili žestoko. Kidali ruke, čupali uši, pili krv na slamku. Gnoj i Lobotomijan su se odlučili na još jedno natjecanje, tko će jače podrignuti. Prvi je podrignuo Lobotomijan, te je time pobio sve pekare u krugu od 50 metara, zatim je podrignuo Gnoj sa katastrofalnim posljedicama... ovaj je pobio sve živo, ne smo pekare u krugu od 100 metara, a Lobotomijana je bacio u komu. Bitka se nastavila nevjerojatnom silinom! Travulja se još i dalje držala, Gotičari nisu posustajali, Gnoj i Lobotomijan su se svađali tko je pobijedio, a Anđelko... On je prestao češkati jajca i krenuo je u napad! Švercanom katanom je počeo vaditi izutrice iz šizofreničnih pekara kao ribama u ribarnici. Naši junaci su se junački borili sve dok nisu priklali zadnjeg šizofreničnog pekara koji sluša turbo folk. Sada je bilo vrijeme za feštu i svi su se išli zapiti i plesati na grob Čempresomira. Ponovo su pišali da blagoslove tlo, rigali na haube policijskih auti i palili kartonske vrećice sa psećim govnima ljudima pred vrata. Travulja se vratila u normalu, no Grgu je sada brinulo nešto drugo... Kako će bobo proći kraj Samirramizovog budnog oka sve do njegove uklete pećnice!?


Glava 5.
«Mamac»

Grga je razgovarao sa Anđelkom i ekipom, nisu znali kako pomoći Bobu pa su se zapili da dobiju inspiraciju. Inspiracija ih je pukla tek nakon osme bakse pive, dvadesetog pišanja i trećeg riganja. Anđelko je smislio dobar plan. Doći će ispred Samirramizove pečenjare i skrenuti pozornost na sebe, pa će Bobo i Stanimirović moći uništiti burek bez straha. Kad su smislili plan, nije im se dalo krenuti prema pečenjari, pa su sjeli i popili još jednu baksu.
Sutradan su krenuli prema Samirramizovoj pečenjari. Kad su došli pred vrata počeli su izazivati Samirramiza. Anđelko mu je mahao zapljenjenim porno časopisom pred očima, Lobotomijan je radio budalu od sebe, Grga mu je pokazao golu guzicu, a Gnoj je jednostavno smrdio kao tvor. Samirramiz je zagrizao mamac.

Bobo i Stanimirović su se uspjeli ušuljati u pečenjaru neprimjećeni. Ušli su u kuhinju i Bobo je bacio burek prema mikrovalnoj, ali od nekuda se stvorio Gojko i skočio je za burekom i zajedno s njime, uletio u mikrovalnu. Krenuli su prema van, kad je mikrovalna eksplodirala! Bobo i Stanimirović su odletjel kroz prozor. Bobo je lupio glavom u banderu, a Stanimirović se jajima dočekao na obližnje stablo, a da bi stvar bila bolja, Gojkova noga mu je završila u guzici. Burek je bio uništen. Samirramiz pobijeđen, jednom zauvijek!

Grga i ekipa su brzo reagirali i uzeli onesvještenog Bobu, dok si Stanimirovića putem vukli za jaja. Bobo se probudio u šok sobi i luđačkoj košulji. Grga je došao do njega, pokazao mu tri prsta i pitao ha: «Koliko prstiju vidiš!?» na što je Bobo odgovorio: «Hiljadutrista... Joj što me boli glava!». «Dobro, glavno da si pijan. sada ti mogu skinuti košulju.» reče Grga. Bobo se onda sjeti: «Čekaj malo! Ne smrdiš po govnima! više nisi prljav i sivi... ti... ti si bijel!?», a grga mu odgovori: «Šta ti glupane mali misliš da se ja ne perem, ko ti!? Pogledaj se! Muhe bježe od tebe koliko smrdiš, a meni nešto govoriš o higjeni!». Bobo nije imao što komentirati.
Kad su se svi oporavili, krenuli su u grad Travulju. U Travulji se okupilo cijeli narod Međualbanije i svečano su zapalili grm marihuane na glavnome trgu. U roku od nekoliko sati, Međualbanija je bila napušena kao nikada u životu i svi su po prvi puta u povjesti Međualbanija bili sretni i zadovoljni.


Glava 6.
«Epilog»

Bobo, Stanimirović, Mirko i Papak su se vratili u svoje rodno selo, «Buhtlju sa sirom». Život se vratio u normalu. Sve što je ostalo, bilo je samo bolno sjećanje. Bobov djed Baraba Smrad se pridružio pijanim Vatrogascima, koriste ga kao sirenu. Povuku ga za jaja a ona se dere. Boromir je napokon dočekao policiju te su ga onda oni obradili pendrekom, naime, pronašli su njegov DNA u pišalini na policijskom autu kojega je ekipa popišala za vrijeme vijećanja u vatrogasnom domu. Grga je otišao u mirovinu i oženio se sa Nevenom Ciganovićem i osnovao prvi gay club u Međualbaniji. Anđelko je okrunjen za kralja u gradu Travulji, te se vratio na svoje zakonito mjesto «gradske budale» kao sin Bukvimirovića. Sir Lobotomijan je pokrenuo kliniku za navikavanje na alkohol, svakim se danom sve više i više mladih prijavljuje u tu kliniku. Gnoj je otvorio auto praonu za policijska vozila gdje vozila peru pišalinom, te im potajno guraju banane u auspuh. Rajko je umro od dosade, na pogreb su mu došli pop i pogrebnik. Procesija nije dugotrajala, s obzirom da nitko nije došao na posljednji ispraćaj, samo su ga ubacili u kantu za smeće uz popove riječi: «Pepeo pepelu, prah prahu, zlatne ribice kanalizaciji i Rajko smetlarima.». Stanimirović se oženio za prvu drolju bordela «Gang-Bang». Kuja ga je preveslala i sada plaća tri alimentacije i traži posao na birou. Mirko i Papak su počeli sa uzgojem marihuane uz pomoć drveća nafiksanoga morfijem, sklopili su unosan posao sa stričekom Escobarom. Naš junak Bobo je počeo pisati haiku poeziju i počeo se prodavati na japansko tržište kao «jeftina roba za muškarce», dvije najpoznatije pjesme su:

1:
«Uzmi meso ili sir
umotaj u tjesto
kad sve zadimiš
burek je gotov»

2:
«Rastrgao, ubio
krv popio, mozak prosuo
Gojko, mojeeee zljatooooooo!»

Bila je to priča o Gospodaru bureka, priča koja je zaživila u srcima svih nas, priča o malome šiptaru koji je svojom nesebičnošću i nepromišljenošću spasio Međualbaniju i svoje prijatelje, pa kakvi god bili.
Nije važno kakvi ste, crni ili bijeli, žuti ili crveni, mladi ili stari, smrdite li na alkohol ili se drogirate, jedete li govna ili kolače, bili homo, bi ili heteroseksualci, bili normalni ili ludi da bi vas trebalo zatvoriti u posebnu ustanovu gdje i kreveti imaju zatvorske čelične rešetke... uvijek postoji neki mali šiptar koji je dovoljno glup da riskira svoj život za vaše dobro.

Kraj priče o gospodaru bureka.

Autor:Rakija

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin:
- 23:21 - Reci sinko,šta te muči? (1) - Crna boja na papiru... - #

27.02.2007., utorak

Neznalice:oružja

U kurcu sam…ne da sam loše,već nemam vremena ni za sebe,kamoli za vas.Čini mi se da sam prilično zapustio priču…ali hej,budem je sutra…nadam se.Uglavnom samo se dosađujem i to je to…sinoć sam gledao neku seriju ''Uvod u Autonomiju''.Neko američko sranje,ali hej,dva pirotehničara su se raznijela u komadiće dok su hodali u bolnici sa raketom u ruci.Jesam li vam rekao kako sam ja profesionalac oružja?Da,najviše znam o svim onim promjenama u oružju koja su se događala u drugom svjetskom ratu.Od brodova,topova,pištolja,pušaka,mitraljeza i do artiljerije.Ja sam ovamo poznat po tome.Sve vam znam o onim kalibrima itd.Uglavnom na toj seriji sam crkavao od smijeha.Pazite,ova su dva čovjeka rekonstruirali drugi svjetski rat,pa su željeli napraviti jednu bazooku.E pa sad slušajte…dva pirotehničara su se raznjela ko majmuni,a sve okolo u sol i šećer.Sad dolazi zabavni dio…bazooka iz WWII nije imala projektile u obliku topovske granate,već u obliku jednostavno rakete s tupim vrhom i dugim repom.Drugo,granata bazooke nije eksploziv,već je bio projektil protiv oklopljenih vozila.To je projektil koji se zabije u vozilo i sa svojim minimalnim eksplozivom čini veliku štetu,što nije moglo raznijet cijeli hodnik bolnice.Treće,projektil se nalazio tipu u tijelu,te su ga poslije vadili…znate što je slijedilo.Da se čovjek stvarno upucao bazookom u tijelo,on bi se raspao na dva dijela.Granata bi ili ga probila ili bi eksplodirala.Nema boga na ovom svijetu koji bi ga spasio,jedino da ga je granata okrznula ili promašila.Nemoguće…stoga pitajte mene što se tiče pirotehnike ili filmova i ja ću vam to potvrditi…eto to je to za danas i nadam se da ćete ovo pročitati.

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

- 22:01 - Reci sinko,šta te muči? (7) - Crna boja na papiru... - #

26.02.2007., ponedjeljak

Zakon

Javljam se iz škole i nemam vremena.E,ovdje su kompjuteri ko iz ludnice.Kako se zafrkavamo da su kompjuteri prošvercani kroz granicu BiH.Hehehehe...budem vam se javio nekud oko 8 sati.Čitamo se i pozdrav svima!!!Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 19:04 - Reci sinko,šta te muči? (0) - Crna boja na papiru... - #

25.02.2007., nedjelja

Fuk

Fuk,ko obično.Evo tu moj frend koji je došao u vizitu meni...al niš za dnas,budem vam napisao kad tad nastavak priče koje vi ''naravno'' volite ko ludi.Budite pozdravljeni...šta još da napišem.Ah,da,nema me danas na blogu pa vam ne budem komentirao jer nemam vremena.Adiu...be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

Image Hosted by ImageShack.us
Sjetite se balkan warsa!!!
- 15:12 - Reci sinko,šta te muči? (3) - Crna boja na papiru... - #

24.02.2007., subota

Gulaš

Ništa za danas jer je…SUBOTA!!!Dobro,ja ne idem vani,ja ću ostati kući,pročitati knjigu i…šmrc,počastiti se kutijom papirnatih maramica…znate malo sam usamljen…ok,usamljen sam većinu života.Ljudi bi pomislili da tu nema ljudi,ali ima.Ima ljudi,al moja je generacija malo ''MRŠAVA'',ak kontate?Al eto,sutra mi dolazi frend pa ćemo se oko 4 sati zahebavat non-stop.Ma…tolko sam usamljen da i neznam što za vas napišem.Ok,evo mala fora i zbogom.

Kad bi ja doveo kući djevojku ista ko moja mama,moja mama bi ju voljela.(Logično.)Al zašto je nebi volio moj tata?Jednostavno,reko sam ista ko moja mama…tati je dovoljna jedna ak ''KONTATE''?Heh…

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

Ps:volim ja vas sve...Ceh ja sam zaljubljen,al...moram se potruditi ko pas.Hexen,koje glupo pitanje...naravno da ima mjesta.POzdrav svima,volim vas ali nemam jebenog vremena,pa nebum komentirao.Sorry...ali HEY you pepl rock!!!
- 19:27 - Reci sinko,šta te muči? (1) - Crna boja na papiru... - #

23.02.2007., petak

Peace people

O yeah danas malo vedrije s oblačnošću na sjeveru i magli na sjevero istoku.Hehe danas sam dobio jedinicu iz hrvatskog...ništa nvog bojim se.Ali hey malo sam učinio jedan ''trade'' igrica i sad opet uništavam stanica mozga.Ali hey,evo glavne teme danas...danas je sve lijepo procvalo a da o suncu ne govorim.Tako lijepo sjaji i sije sjeme radosti po plodnoj zemlji obasjane zelenom travom i visokim stablima.More je plavo i duboko kao radost i istina nekom u očima.Sunce još sije a ja sjedim u sobi.Nije da nisam bio vani...moj ''Mučkitis'' leži ispod stola na teraci i sunča se...naime prošla su ova dva mjeseca parenja mačaka...sad mu je dosta,naime.Da da...uglavnom maleni se zove ''Zloćko''...kao što vidite on je nazvan po mojoj sestrinoj želji.Heh,ja sam vam tu dobar čovjek...čekam red za crni kruh itd.Zloćko Sprženi je jedan sivi maskirani mačak koji je ovog ljeta došao pred moju kuću...ok,u moje izbjeglište.Ja vam još imam samo kornjače u vrtlu i to je to.Volim je životinje...ma budem ja sad išo pisati priče dok vi budete u ovom vremenu odradili zadnje sate radnog vremena ovog tjedna.Sretno vam a do sljedeći pu,be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 15:53 - Reci sinko,šta te muči? (4) - Crna boja na papiru... - #

22.02.2007., četvrtak

Niš

Pa danas je bio dosadan dan...cijeli je otok poplavio zbog kiše a ja sam ''naravno'' nastradao i doašo kući mokrih nogu,nakon što sam to čekao nekoliko sati.Očekivao sam frenda koji ''opet'' nije došao u školu zbog ''upale uha''.Heh prvi put da baš on ima ''stvarnu'' bolest.heh toliko nadvodnika da ste morali shvatiti kako ja živim.Dosta sranja budem sutra nešto napisao a sad mala slika i pozdrav...be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

Image Hosted by ImageShack.us
- 20:18 - Reci sinko,šta te muči? (3) - Crna boja na papiru... - #

21.02.2007., srijeda

Gospodar Vibratora:Dva Vrtića episode 2 part II.

Hey...WAAZZAA?!?!Heh Ceh i ja imamo ukusa što se tiče toga,ha?Nije vas bilo jučer...evo odgovor...pošto je štrumf već plave boje,on se jednostavno raspukne!Puh!!!Uglavnom ovaj post je priča koju ja pišem samo za vas!!!Evo uživajte...

Tetak,Pičkli i Guzolas su trčali u nadi da nađu dva mala irca,Sallya i Hikkina.Dok su trčali,čuli su konjicu kako im se približava.Dok su se sakrili,vidjeli su kako su to jahači sj. Irske.Tetak se otkrio i viknuo:''Jel šta pičaka,a,jahači sj. Irske?!''Ovi su se trgnuli i krenuli prema njima.Ubrzo u ih okružili i uperili su njihova koplja prema njima.''Ko ste vi da vam majku?''Reko im je vođa.''Reci ti meni svoje pa ču ja tebi,dušo!''Reko je Pičkli.''Da si malo viši odsjekao bi ti muda!''Rekao mu je vođa.Guzolas mu je uperio toster u glavu i reko mu:''Moš mislit,maderfakeru!!!''Tetak mu je rako da spusti toster i ovi su počeli razgovarati.''Mi smo prijatelji kralja Miše i mi tražimo dva mala irca.Bili su s francuzima,ste ih vidjeli?''Dodao je Pičkli:''Dva mala sjebana u mozak?''Odgovorio im je vođa:''Pobili smo sve onamo i zapalili im tijela!!!Khm…kralj više nije normalan i nezna kaj radi.Nas su potjerali jer smo lojalni našem narodu.''Ovi se skupili i otišli.Grupa je dobila dva magarca za jahanje i s njima su krenuli prema dimu gdje je bila borba.Hrpa naguženih i spaljenih leševa je ležala po podu.Pičkli je našao remen jednog irca u hrpi.Prije nego što su se rasplakali,Tetak je našao trag na zemlji.''Tu se ležali dva irca…kotrljali su se ovamo,tu skočili i odrezali si konopce.Otišlis u ovamo u…šumu ''Burkovo.''Koji ih je kurac odveo tamo su se oni pitali.U međuvremenu se Sally i Hikkin trčali u šumi.Iza se čuo onaj irac kako je vikao:''Dolaz vamo da te malo…znaš,da te očistim od nevinosti.''Popeli su se na neko stablo,ali je španjolac uhvatio Sallya za nogu i povukao ga.Hikkin je viknuo za njim,ali je ubrzo pao sa stabla jer se stablo probudilo.Uhvatilo je Hikkina u padu.Dok je španjolac spuštao gaće,stablo ga je spljoštilo,zatim uhvatilo Sallya.''Vi mali francuzi smrdite na govna…''Sally je reko stablu:''Mi smo irci s Firhea!''Ovaj ih je stisnuo jer im nije vjerovao.''Reči će bijeli čarobnjak!''Spustio ih je na pod i ovi su ugledali veliko bijelo svjetlo u kojem je bio neki čarobnjak.Pičkli je u šumi naišao na spermu španjolca.Krenuli su putem da nađu čarobnjaka.Čuli su da je iza njih i brzo su se okrenuli.Guzolasu je kruh puknuo kao i salama Pičklija,a Tetku je mač se užario ko purica na ražnju.To je bio Mrakdalf.Ispričao im je priču:''Pao sam kroz pivo i tijesto i našao se na vrh planine gdje se održavao slalom.Tukao sam se s Slinkorom.I na kraju sam dobio ali sam umro…vratio sam se da vas spasim i tu sam!''Svi su se poklonili i Tetak je spomenuo njegovo ime.''Mrakdalf!Da,to bijaše moje ime!''Oni su krenuli prema hali u sj. Irskoj da izbave kralja od ludila.Slijedila je prava scena!!!

Šta mislite o prii osobito?Recite to na anketi na lijevom stupcu...po jedan u mjesec se ne računa,već svaki dan jedan odgovor!

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 19:03 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

20.02.2007., utorak

Kazo

Dobio sam novog prijatelja kazu...to je mali plastični stvor koji izgleda kao da viče:''Was up?!''Zakon fora...uglavnom maleni ''Kazo''(po uzoru na Kazimirović)leti jako zabavno osobito kad ga svom snagom opalite o klupu.Danas sam u razredu bacio Kazu koji je pao na klupu,odbijo se i tipa ispred klupe dva metra pogodio u glavu...BAM!!!Kad sam ga bacio o prometni znak on je učinio takav zvuk...''Splang!'' da sam se upišao u gaće kako su se ljudi usrali.Ah...moj maleni Kazo.Uglavnom danas me samo boli trbuh i muči me.Ne mogu danas doći jer me trbuh jebe u mozak a i u kurac.Kaj da napišem...ah da,prijetalj mi je spržio DVD na kojem su filmići South Parka(jebena špitza),Simpsona(špitzu volim gledati,osobito onu s kaučima)i Family Guy(nema ih!!!).To me jako veseli se smijati...niš baš me nešto kopka u mozak...evo pitanje.Jel ko od vas ima pitanje za mene?!Recite želim malo zabave...

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 17:30 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

19.02.2007., ponedjeljak

Gospodar Vibratora episode 2 part I. Dva Vrtića

smokinpartysmokinEvo je napokon,uživajte.Ja ću sad vas malo posjetiti i malo pojesti tu nekoliko ovih slatkiša koji su mi na stolu do mene.Evo nadam se da još uvijek odgovarate na svaku priču na onoj anketi na lijevom stupcu?Odoše ja...

Stvar je bila komplicirana…Hikkin i Sally su bili u rukama francuza koji su trčali prema Govnogradu.Mrakdlaf je poginuo u rudnicima Triglava.Buškomir je također poginuo ali u šumama na rijeci.Pičkli,Guzolas i Tetak su lovili francuze.Naime Sally i Hikkin su im bila meta…njih su povremeno zbog nedostataka cura jebali.U tom trenutku Smrodo i Spam su hodali i napokon su ušli u zemlje južne engleske gdje je tvrđava Pizdurona,London.Vjerujte mi ne želite vidjeti pijandure i huligane u Londonu.''Zašto mi se čini da smo tu bili već?I čini mi se da tu nešto smrdi…kao da je tu neka močvara.''Reko je Spam.Smrodo je odgovorio:''Zato jer smo tu stali da se iseremo,zato smrdi.Idemo u kvadrate!''Na putu su stali i spremili se za spavanje.Dok su oblačili pidžamu,čuli su glas nekog stvora…to je bio Sjebum.Dok su spavali on im se približavao i šaputao:''Cigani mali…oni ukraše naše malo blago.Naše prjekrjasno!''Tad su iskočili Spam i Smrodo i uhvatili ga za ruke.Tu je počeo pravi street fight.Bam,Spam je pao,ali je Smrodo izvadio mačetu koju mu je dao Dildo.Stavili su mu uzicu oko vrata i krenuli dalje.Sve do jutra Sjebum je vikao ko lud:''AAAAAA!!!Uništit ćete mi šminku i frizuru!!!Spustjite mi uzjecu!!!''Spam se naljutio:''Oš da te naguzim i bacim sa planine?!''Sjebum se usro.Smrodo ga je upitao:''Dali znaš put do ružičastih vrata?(Dja…)Bio si tamo prije?(Dja…)Možeš li nas odvest?(Dja…)''Skinuo mu je uzicu i pustio ga da im vodi put.Noć je pala i French Rebelz su stali da se odmore.''Ja sam gladan…jedemo samo šiptarske sladoljede!!!Ajmo pojest ove male kretene!!!''Reko je jedan španjolac.Tad je predvodnik francuza reko:''Nisu na prodaji,odbij!!!''Uzvratio je španjolac:''A njihove guzice?Ne trebaju im,možemo napraviti roštilj ovdje!''Dok je pohrlio,francuz mu odsjekao glavu i viknuo:''Gulaš ponovno na listi,dečki,začini!!!''Počeli u žderati španjolce ko ludi.Šapnjolci su plakali ko male pičkice.U tom trenutku Sally je viknuo Hikkinu:''Hikkin,idemo dok imamo vremena!''Zaustavi ih španjolac i vikne im:''Đe bi ti išao,a?Sad ću da te malo…''Izvadio je nož i počeo sjeckati luk,ali je na svu sreću naletio jedan konjanik i probo ga kopljem.Cijela vojska je došla i pobila sve francuze.Da ne preskačemo dobre dijelove,evo što se događalo u hali pijanstva u zemlji sj. Irske.Kralj je bio opsjednut snagom Duvatora koji mu je trovao um.Tip se zvao Mišo i izgledao je poput zombija,sve zbog te snage.Jedan mu je sluga također trovao um,zvao se Klinac Smrdi-Jezik.Sin kralja je poginuo,ali kralju to nije smetalo.Dok je nećak kralja pokušao prebiti Klinca,on je pozvao stražu i njega i njegovu legiju su poslali u kurac.On je s vojskom pokosio one francuze.

Oprostite na proste riječi...ali šta bi bilo od Picasa da nije koristio kist?Ja koristim psovke...ma jebemu pao mi slatkiš na pod!!!

Be cool and smoke it well!!!
- 19:04 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

18.02.2007., nedjelja

Sranje

Sranje...zašto?Neznam kaj bi napisao za naslov...sranje happens.
Za danas samo podsjetnik...Image Hosted by ImageShack.us

Spava mi se a nisam umoran...dosadno mi je a život mi je retardiran.Jede mi se a riga mi se istodobno...ma jebo,jebe mi se a nema cura!!!Darth Burek Sprženi 16.58. 2007.

Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 16:55 - Reci sinko,šta te muči? (5) - Crna boja na papiru... - #

17.02.2007., subota

TLC SE VRAĆA

Stiže natrag ko nov TheLaughCompany ovaj put u suradnji i s DjDaForceom.

Posjetite ga jer je preuređen i nov!!!

Ako ovo čitate,to znači da još niste otišli do njega!!!

TLC
- 23:30 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

Hey

Was up?Evo jedan mali postić...idem se malo zabaviti,odnosno idem posjetiti vaše blogove.Priče budu došle uskoro.Sad gledam LOTR i zabavljam se,za razliku od jučer.Neznam što da napišem.Ah da.Danas opet lagano...bez povremenog naoblačenja i visokog tlaka.Hehehe!POjeo komad sirnice i napunio svoj trbušić.Sad idem do svoj mail i onda do vas.Be cool and smoke it well!!!smokinsmokin
- 22:47 - Reci sinko,šta te muči? (0) - Crna boja na papiru... - #

16.02.2007., petak

Valjda i sami...

...znate kako moj život ide.Nesreća,tuga,nesreća i skupo plaćena nesreća.Ironično tu nema mjesta ni za drugu tugu.heh...ja se tu raspadam.Čini se da ću se sledit u zamci vremena.HEY PA JA TU POLAKO I BOLNO UMIREM!!!Dajte molim vas utješite me,no?Heh,još jedno.Žao mi je što nemam vremena i za vas malo.Pa...nemam ni za sebe.Večers sam si tvrdoglavo ostao kući sam i usamljen.Na kraju su mi došli frendovi i poslali me na maškare.Ali sam bio nasamaren...ostao sam kući.Odnosno,došao sam kući nakon što sam se iznerviro ko kita!!!Toliki put do dvorane su me tjerali da trčim i da uzmem svoj neki štap.Nisam ga uzeo...počeo sam se gušiti i goriti ko vatra.Pao sam na pod i gledo sam u zvijezde 10 min.-a.HAHAHAHA!!!Čak se nisu potrudili da se vratu po mene.Ostavili me...poslali mi poruku na mob i to je to.Ahh...sad idem se malo jebat u mozak.ARGH!!!IDEM SE JEBAT U MOZAK!!!...Ma,bok i budite mi cool...rrrrrrrrrr
- 23:06 - Reci sinko,šta te muči? (1) - Crna boja na papiru... - #

15.02.2007., četvrtak

Sranje...

...ko obično.Danas sam se naklopao maminog tajnog recepta,navečer jedan ''Delta''sendvič i kremšnitu.Sad cool ispijam đus.Ali moja mama...je bolesna.Nešto je boli trbuh i vjerujte mi...vi NEZNATE kako izgleda zombi.A sad idem šprehat sa Dinotom...adiu i stay cool...don't forget to smoke one!!!smokinpartysmokin
- 20:09 - Reci sinko,šta te muči? (3) - Crna boja na papiru... - #

14.02.2007., srijeda

Zahebancija 2

NASTAVLJA SE!!!O DA OPET U KINIMA!!!ESKLUZIVNO U KINU ''PREGORJELA PEĆNICA BUREKA''.
Žurim se moram ići,al evo opet isto ko na onom postu ''Zahebancija''.Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

Evo mala slika!
Image Hosted by ImageShack.us
- 09:09 - Reci sinko,šta te muči? (4) - Crna boja na papiru... - #

13.02.2007., utorak

Malo mjuze

Evo malo muzike koju sam snimio nazad skoro godinu dana a svirao ju je moj bratov bend.Eto uživajte...


- 11:29 - Reci sinko,šta te muči? (6) - Crna boja na papiru... - #

Još ono...

jedno jutro kad gubim one preostale živce.Ali HEY još mi komp nije ništa učinio pa još nisam za danas skrenuo.Uglavnom danas sam trebao po burek u pekaru kad je baš padala kiša.Tamo je pekarov pas ''Lovac'' cvilio jer ga nisu odveli u šetnju.Tužno...trebali ste mu vidjeti oči!!!noAli hey došao sam doma u komadu.Idem si napraviti kavu kad ono zaboravio sam da trebam s malo vode pomiješati kavu s šećerom.Niš,idem ja nalit malo vode u šalicu.I tad počmem razmišljati zašto je to potrebno.HEY!!!VODA!!!NALIO SAM VODE KO U PRIČI!!!Jučer sam psovao bogove,danas sam spovao narode.''ASti vam židovsku,kinesku,bosansko-srpska...''Još mi tikovi nisu prestali.AR...ček,udahni i izdahni...madnoKh idem se zajebavati s živcima,ukratko idem zaigrat na komp.Čuvajte mi leđa,cos i'm going in!!!Be cool and don't get killed!!!smokinpartysmokin
- 08:58 - Reci sinko,šta te muči? (1) - Crna boja na papiru... - #

12.02.2007., ponedjeljak

Zahebancija

Baš...digao sam se u 9.30.Ne nije mi se ON digao,ja sam se mdigao.Nema boga kojeg nisam spomenuo,ali opet nisam trebao po kruh.Onda mi se ugasio komp...pa mi je mama dala malo slatkiša za grlo...znate sve se brzo mijenja.Kao i neki blogeri...gle jebote nikog više briga za nas preostale.Ali eto nas.Još nešto moram se malo nagledati LOTRA da se ušemim ponovo.Evo jedan filmić za dobro jutro.Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin

Bobo rulz!!!

- 10:25 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

11.02.2007., nedjelja

Gospodar Bureka:Dvije Pečenjare

Uvod:


Prošli su dani otkako se «Burekova družina» razišla. Našeg junaka Bobu još grize savjest zbog Grge sivog kojeg su ostavili da se udavi u kanalizaciji na izlazu iz podvožnjaka te ga svake noći sanja, a njegove riječi «EJ! ČEKAJTE ME!» još mu odjekuju u uhu.
Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj su se napokon otrijeznili, vidjeli da više nemaju alkohola i krenuli u potragu za Mirkom i Papkom koje su oteli šizofrenični pekari. Trčali su danonoćno. Snagu za taj podhvat im je davala pomisao da Mirko i Papak imaju bocu rakije kod sebe!


Glava 1.
«Rajko, Vodić i pokolj pekara»

Bobo se glano trgnuo iz noćne more, ponovno isti san... ponovno Grga sivi kako se utapa u kanalizaciji! Vriskom je probudio Stanimirovića koji mu je utješno rekao: «Daj prekini, oću spavati! Izbi si Grgu iz glave! Smrdi po govnima i ne želimo ga blizu!!!», na što je bobo potvrdno kimnuo glavom, okrenuo se i nastavio spavati.

U međuvremenu, Stipe, general vojske kralja Rajka iz grada Rokomotiva, pošao je u potragu za princem na mjestu gdje se zbila velika bitka sa šizofreničnim pekarima. Dozivao ga je: «Pepo! Pepo! PEPO TI PTIČJI IZMETU GDJE SI!?» i uzaludno gledao uokolo... Došao je do potočića i uz gajbu pive koja se hladila u vodi ugledao je još nekoliko praznih boca i nekoga u njemu... Bio je to Pepo! Prišao mu je bliže i pitao ga: «Koji vrag radiš u hladnoj vodi Pepo!?», na što mu on obrati: «ma samo močim noge... a... a.a.a.... AAAAAAPCHIHA!!!!!!!!» i iskihnuo je mozak kroz nos! Stipe je uzeo tijelo princa Pepa i krenuo prema selu svoga kralja.
Došavši pred svoga kralja, naklonio se irekao: «Šefe... princ je otego papke... našli smo ga u potoku pokraj gajbe pive.» što se kralju Rajku, kojemu je čarobnjak-slastičar SaRumom isprao mozak sa svojim kolačima, baš i nije svidjelo te je njega i njegovu vojsku izbacio iz grada nogom u guzicu! Na rastanku im je rekao: «LAKO ZA TO ŠTO MI JE SIN MRTAV, ALI OSTAVITI GAJBU PIVE U POTOKU JE SVETOGRĐE!!!»
General Stipe je otišao iz sela sa svojom vojskom u nadi da će naći i uništiti šizofrenične pekare koji su napali princa Pepu i njegovu vojsku.
Jedne večeri, vojska šizofreničnih pekara sa zarobljenima Mirkom i Papkom, stala na rubu neke šumetine i odlučila tu provesti noć slušajući narodnjake i ispijajući «kvalitetno» vino «Ribar» pomiješan sa tabletama za smirenje, no tuda je prolazila vojska generala Stipe. Stipi se društvo nije svidjelo te je upao zajedno sa svojom vojskom u njihov kamp i polomio im kičme i vratove te ih pobacaše na hrpu i zapale. Usred meteža, Mirko i Papak su pobjegli, ali ne neopaženo, tako da ih je jedan šizofrenični pekar počeo loviti. Pobjegli su mu u šumu kako bi mu pokušali pobjeći.
Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj naletješe na svome putu na generala Stipu i upitali su ga ako je vidio dva mala šiptara koje su šizofrenični pekari držali kao taoce, na što im je Stipe objasnio da su naletjeli na grupicu šizofreničnih pekara, koje su zapalili na lomači te da nije bilo preživjelih. Društvo je bilo slomljeno... Krenuli su prema mjestu pokolja da ih potraže, ali su samo našli hrpu pepela... Izgubili su svaku nadu da će ikada više vidjeti tu bocu rakije koju su kod sebe imali Mirko i Papak. Anđelko je na tlu vidio neke tragove! Kad ih je pomnije promotrio, shvatio je da su to bili tragovi malih šiptara koji su vodili u veliku šumetinu, te su krenuli za njima!

Bobo i Stanimirović su nastavili put, bio je težak i mukotrpan, a naši junaci nisu ni slutili da ih netko promatra! Čudno šiptaroliko stvorenje ih je slijedilo. Bilo je to malo, gadno stvorenje sa 5 vlasi na velikoj izobličenoj glavi, gnjilo smeđim zubima i velikim žutim podlim očima. Stalno je govorilo samo sa sobom: «Gljupa malja dva šiptarova! Ukralja moje zljato! Ukralja moja BUREK!»...
I tako jedne večeri, kada su se Bobo i Stanimirović legli da idu spavati, to gadno stvorenje se spustilo do Bobe i pokušalo mu je ukrasti burek, međutim, kako je Bobo imao problema sa spavanjem, prisutnost tog stvora ga je probudila i on mu je zašiljio nogu u guzicu te se stvor srušio. Stanimirović ga je zavezao i šutirao putem dalje. Svakim je korakom stvor padao na pod od umora, a Stanimirović ga je sve više i više tukao, sve dok se Bobu stvor nije smilio te je otišao razgovarati s njime: «Volio bih te osloboditi, ali me je strah da ćeš nas opet pokušati ubiti u snu...», na što stvorenje odgovori: «ma sta ce ti da meneme zafrkava! ja san prvi imaljo taj burek... MOJE ZLJATO! Ja cu da te jebam u guzu!», Bobo će na to ljutito: «onda ću te odmah ubiti pa smo na miru!». Mali stvor se prestraši i odluči promijeniti taktiku, pa je prešao na ulizivanje: «Mi nisam misljio takova gljupost! Ja odvede gospodar Bobo do ukljeta pećnjica!», Bobo mu odvrati: «Kako ću ti vjerovati!? Čekati ćeš da zaspimo i onda nas ubiti!», ali stvor se ne da: «Malji šiptare, si ti maljo gljup!? sam reklao da njecem da vas prikoljam! evo... zakunjem se na... na... nja moje zljato se zakunjem, nja moćni Burek!». To je Bobo čekao, te ga oslobodi i kaže: «Dao si mi riječ i ja ti vjerujem! Kako ćemo te zvati?», a stvor odgovori: «moja ime se zove Gojko». Stanimiroviću i nije bilo drago, ali je prihvatio novog vodića.

Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj su krenuli u šumu u potrazi za Mirkom i Papkom, Bobo i Stanimirović imaju novog vodića Gojka, a Grga i dalje smrdi na govna.


Glava 2.
«Grga se vratio»

Mirko i Papak su bježali od šizofreničnog pekara koji ih je lovio i želio ih je ubiti, a zatim napraviti burek sa mljevenim mesom od njihovih udova. U strahu su se popeli na jedno drvo. Gledali su na tlo i pogledom tražili pekara, ali od jednom se drvo počelo micati... otvorilo je oči i zgrabilo ih granama i isčupa korjenje iz zemlje, te krene hodati i putem zgazi pekara koji je progonio Mirka i Papka. Mirko upita drvo: «Zašto nas ne puštaš!?», a on mu odgovori: «Vi mali pekari dolazite sa svojim sjekirama i sječete mi prijatelje da bi njima zapalili vatru u pećnicama! Sve bi to bilo uredu da nam barem donesete malo morfija... Pa znate da smo ratni veterani i da bi za dozu morfija prodali i vlastitu majku!», Papak je pokušao objasniti tko su: «Mi smo mali šiptari, ne sječemo vam mi šume!», ali drvo se nije dalo smesti: «pekari ili šiptari, meni je sve jedno, i ovako i onako neću dobiti morfij. Bijeli čarobnjak-slastičar će znati što s vama!». Došao je do jedne čistine i bacio ih bijelom čarobnjaku-slastičaru pod noge.

Anđelko i od prije poznato društvo su sa strahom ušli u šumu u potrazi za Mirkom, Papkom i njihovom rakijom. Oprezno su koračali šumom, čudne su se stvari tu događale. Anđelko od jednom stane i šapne Lobotomijanu: «Čuvaj... neššto je iza nas... okreni se i špricaj šmrkom na 3.», Lobotomijan se spremi. «1.... 2.... 3!» svi se okrenuše, a neko blještavo bijelo svijetlo ih zaslijepi, Lobotomijan špricne u njega, ali voda ispari prije nego li ga je uspijela taknuti, Anđelo bci kamenčinu koja se odbije i padne Lobotomijanu na ćurku i onesvjesti ga, Gnoj prdne i padne u nesvjest od svoga smrada. kad su se svi smirili i oči im prestaše suziti od Gnojeva smrada, vidješe da to nije bijeli čarobnjak-slastičar SaRumom, nego njima dobro znani Grga! «Grga! ...Oprao si se!» kaže Anđelko, na što mu grga odgovori: «Jesam! Ariel pere i najtvrdokornije mrlje i na niskim temperaturama! Sad sam čist pa možemo nastaviti put zajedno. Moramo krenuti u selo Rokomotiva i osloboditi um kralja Rajka da nam se pridruži i pripomogne u pripremama za cugijadu! A nakon toga bi mogli i srediti vojsku šizofreničnih pekara.». Male šiptare, Mirka i Papka je poslao zajedno sa stablom na vijeće stabala da se dogovore o odlasku u rat protiv bijelog čarobnjaka-slastičara SaRumoma.
Anđelko i društvo, sada ponovo sa Grgom, ovoga puta bijelim, krenulo je prema selu Rokomotiva, selu kojim je vladao kralj Rajko. Dođoše do sela gdje ih dočeka sestra generala Stipe i kaže im kako je kralju ispran mozak. Prije ulaska u kraljeve odaje, kraljeva osobna garda ih je zaustavila i oduzela im sve što se moglo smatrati oružjem, a Gnoju su začepili usta i zagurali poveći čep u guzicu kako ne bi nikoga onesvijestio svojim ispušnim plinovima. Jedino se Grga izvukao sa svojom kuhačom koju je predstavio kao štap za hodanje. Uđoše u odaje i kralj se počeo smijati. Kroz njega je govorio bijeli čarobnjak-slastičar SaRumom: «Vi bijedne pijane budale! Mislite da je moguće zaustaviti savez dvije pečenjare!? pokrenuli smo najveću šizofreničarsko pekarsku silu koju je Međualbanija ikada vidjea! Nema vam spasa!», ali Grga kako bi otjerao SaRumoma iz kralja Rajka, skinuo je svoj plašt i pokazao mu golu guzicu... Bio je to tako strašan prizor da je SaRumom napustio Rajkovo tijelo i pobijegao iz njega zauvijek!
Rajko se osvijestio, a Grga bijeli mu je ispričao o čemu se radi: «U kratko, ti si glup, idiot i starci ti se u grobu vrte kao ventilatori! Što si dozvolio da ti taj čarobnjak-slastičar ispere mozak!? uglavnom, Bobo Smrad nosi Samirramizov burek u Samirramizovu ukletu pećnicu da ga uništi, Papak i Mirko nagovaraju bukve da nam se pridruže u bitci,a i smo tu da te prebijemo ako odbiješ financirati slijedeću cugijadu!» Rajko je sav u strahu i pod pritiskom užasnoga prizora bijele Grgine guzice morao pristati, te je skupio vojsku i ispraznio selo. Svi su krenuli prema najvećoj tvrđavi u Međualbaniji, tvrđavi napravljenoj u živoj stijeni sa skloništima u špiljama. To je idealno mjesto za party sa morem cuge! Tvrđava Shishkebab!

Grga se odvojio od ostatka vojske i krenuo u potragu za sponzorima, a i saveznicima da se obrane ako pekari napadnu... SaRumomova je vojska puštena sa lanca!


Glava 3.
«Bobo i Stanimirović u gabuli»


Bobo i Stanimirović su zaspali. Gojko je čuvao stražu i kao uvijek pričao sam sa sobom: «Gojko hoće svoja burek! Gojko volji svoja burek... moja zljato!.. Kada Gojko pruži priljika on ubi gospodar Bobo i uzme... MOJE ZLJATO!... ALJI GOSPODAR BOBO MOJA PRIJATELJI, nje, ja ne ubi Bobo... KAKO NJE, UKRALJA NAM BUREK! UKRALJA NAŠA ZLJATO!!!... Nje ja te nje čuje, ja te više ne treba.. odljazi... Šta si rekajo!? Si ti maljo gljup!?... Čulja si me! ODLJAZI!... Ja da odljazi!? Bez ja, nje postoji TI!... Reklja ja tebi, ODLJAZI!!! TI GLJUPA SMRDLJAVA STVOR!» i njegova druga, zla strana je otišla.
U jutro kad su se gospodar Bobo i Stanimirović probudili, čekalo ih je iznenađenje! Gojko je ulovio dva veća štakora i jednoga počeo jesti, a Stanimirović je na to poludio i uzeo mi ga iz ruku: «Prvo ga treba pripremiti! Začiniti i skuhati!». Tako dok je stanimirović kuhao fini gulaš od štakora, Gojko je plakao i zavijao: «UNJIŠTILJA GA, DEBELJA ŠIPTAR MI UNJIŠTI HRANA!!! BUUAAA!!! TO TUŽNI KRAJ ZA ŠTAKOR!». Tako su svi osim Gojka lijepo jeli i uživali u hrani kad, začuju nekakvu buku... Došuljali su se do najbližeg grma i pogledali što se događa... Imali su što i vidjeti... cijela četa šizofreničnih pekara hodala je prema gradu Gonvrata! Taj je grad stajao na putu do uklete pekare, ali prije nego li su naši junaci uspijeli bilo što pomisliti, na četu su počele padati prazne boce, limenke i kamenje. Četa je pobijena. Bobo i Stanimirović su ustali da nastave svojim putem, ali dvojica zamaskiranih ljudi su ih oteli! Stavili su im vreće na glave i odveli do jednog tajnog mjesta u obližnjoj šumi.
Kad su im skinuli vreće sa glave, nalazili su se u nekakvoj špilji okruženi nepoznatim ljudima. Priđe im jedan i kaže: «A dže vam je treći!?», Bobo mu odgovori: «trećega nema, samo smo nas dvoje. Tko si pak ti!?», a čovijek odgovori: «Ja sam Jelomir», Bobo kaže: «Poznam ja jednog Boro mira, oboje imate blesava imena!», a Jelomir odgovori: «Možda zato što mi je brat! Jeste li bili prijateljai!?», Bobo odgovori: «Sa njegove strane i više!»,na što će Jelomir: «Onda će te možda pogoditi činjenica da je silovan u šupak i policija ga još nije obradila!?», Bobo nije skrivao sreću na licu, što se Jelomiru nije svidjelo pa mu je rekao: «Jeste li sigurni da nije bilo trećega?»bobo potvrdno kimne glavom. «Onda vam neće smetati ako ubijemo boga u onom malom gmizavom ružnom žutookom stvorenju tamo vani.», ali Bobo to nije očekivao. Ispričao je Jelomiru da je Gojko njegov vodić i da ide uništiti najmoćniji burek u međualbaniji. Kad je Jelomir čuo da Bobo posjeduje moćni Samirramizov burek, reče: «Oooo, Nećeš ti mali nikamo, ideš ti lijepo u naš grad Gonvrata i tim ćemo ga burekom štititi od šizofreničnih pekara! TI NAM PEKARI NEDAJU DA PIJEMO NA MIRU!!!» Bobo nije imao izbora nego nastaviti s njime.


Glava 4.
«Pripreme za PARTY»

Anđelko i ostalo društvo se nalazilo u utvrdi i češkalo jajca, ali kralju Rajku baš i nije bilo do zezanja. Veliki party se bližio, a sponzora nije bilo dovoljno. Shishkebab vjerojatno neće preživjeti noć...
Anđelko se sjetio i izvadio rakiju koju je ukrao Mirku i Papku i prolio ju po zidinama, na što su svi a naročito Gnoj reagirali: «ŠTA TO RADIŠ!? PA TO JE SVETOGRĐE!!! KAKO SE USUĐUJEŠ PROLIJEVATI RAKIJU!? ŠTA ĆEMO PITI VEČERAS!?», on im objasni: «Trebamo pomoć, ako cuga ne stigne, nećemo preživjeti noć. Ove alkoholne isparine će možda privući pijane vatrogasce koji će osjetiti party u zraku i dofurati cisternu pive, a ako SaRumomova vojska šizofreničnih pekara napadne, pomoći će nam se braniti!». Zavladao je muk. Već su svi zgubili svaku nadu, ali pred večer začuje se topot neke rulje. Svi pomisliše da se to približava SaRumomova vojska, ali to su trčali pijani vatrogasci koji su osjetili alkoholne isparine u zraku i krenuli u pomoć, prvo cuga, onda pomoć!

Mirko i Papak čekali su dok su stabla vijećala. Prošli su sati kad se jedno stablo okrenulo prema njima i kaže: «vijeće je donijelo odluku. Odlučili smo da ipak niste šizofrenični pekari.». Na tu je izjavu Mirko poludio i zabio se glavom u Papkovu glavu i oba su pala u nesvjest na slijedećih nekoliko sati. Kad su se probudili drveće je već odlučilo da bi bilo vrijeme da čarobnjaku-slastičaru SaRumomu razbiju glavu, ali prvo se moraju nafiksati morfijem.

Jelomir je dovukao Bobu, Stanimirovića i Gojka do grada Gonvrata koji je već bio pod napadom vojske moćnoga Samirramiza. Grd je bio gotovo srušen, ali se šačica vojnika još hrabro držala za zidove da ne padnu na pod koliko su pijani.

SaRumomova vojska se približavala tvrđavi Shishkebab velikom brzinom. Deset tiuća šizofreničnih pekara zauzelo je položaje ispred zidova tvrđave i počeli su hodati u krug bez veze i zdravog razuma.


Glava 5.
«Velika pijanka kod tvrđave Shishkebab i pad SaRumomove pečenjare»


Vojska kralja Rajka, pijani vatrogasci, obično građanstvo, Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj, stajali su na zidinama i ubijali se od alkohola. SaRumomova vojska se još nije prestala vrtjeti u krug. Jedan je pijani vatrogasac podrignuo i prvi je red šizofreničnih pekara pao na pod od alkoholnih isparina, što je uzbunilo ostatak vojske koja ja odmah nabila Vucu na radiju i počela feštati. Bitka partyja je započela!
Anđelko i društvo se hrabro borilo. Anđelko je i dalje na pekare rigao i pišao, koliko god to dozvoljava ljudsko tijelo, sir Lobotomijan ih je špricao šmrkom i jeo snickers, a Gnoj je podrigivao i gušio ih zadahom, ali neprijatelj je bio pre brojan. Ubrzo su glavama, koje su otvrdnule i otupile od narodnjaka, probili glavni zid utvrde te su preživjeli vojnici ušli u veliki dvorac u sredini.Neprijatelj i dalje nije odustajao, i dalje su lupali glavama u vrata kako bi ih probili.

Bobo i njegovo društvo su sjedili u gradu Gonvratu i smišljali kako ukrasti koju pivu od stražara. Napadi su bili sve jači i jači, ali Jelomir ga je branio svim raspoloživim sredstvima. Bobo i Stanimirović su ga pokušavali urazumiti i nagovoriti ga da ih pusti da obave svoj zadatak, ali uzaludno.

Mirko, Papak i stabla su krenuli u juriš na SaRumomovu pečenjaru. Stabla su lomila kosti šizofreničnim pekarima koji su ostali čuvati pečenjaru,a Mirko i Papak su ih gađali kamenjem i grančicama. Jedno je stablo zabilo injekcju sa morfijem u krivo mjesto, pa mu je utrnula noga. Spotaknulo se je i probilo branu koja je ržala obližnje jezero na mjestu te je voda utopila sve pekare i zarobila bijelog čarobnjaka-slastičara SaRumoma u svoju pečenjaru. SaRumomova je pečenjara bila pobijeđena. Mirko i slavko su u kanti za smeće iza pečenjare pronašli najfiniji Skunk, domaće proizvodnje. Papak je htio to podijeliti sa stablima, ali je Mirko mislio drugačije: «Ma papčino glupa od Papka! To je mrtva sušena biljka, možda čak i teta ili neki drugi rođak! Ne bi to shvatili!», te su počeli pušiti sve dok nisu postali retardirani do te mjere da su prdili jedan drugome u uho.

Anđelko i njegovo društvo je stajalo pored vratiju i isčekivalo novi proboj pekara. Zora sviće. Anđelko je rekao Rajku: «Nemamo alkohola. Izjašimo van u boj! ovdje nema alkohola, nemamo što izgubiti!»te su riječi ohrabrile Rajka te su sjeli na konje i izjurili van. Lomili su pekare putem i podigli pogled na istok gdje je zajedno sa suncem izlazio Grga bijeli sa sponzorima, generalom Stipom i njegovom vojskom teških alkoholičara! Btka je bila ubrzo gotova. Svi su SaRumomovi pekari bili pobijeđeni. Razbili su radio sa narodnjacima i nastavili feštati, ali ovog puta sa puno više sudionika i puno više cuge. Party u tvrđavi Shishkebab je bio spašen!

U međuvremenu, situacija u Gonvratu je ista. Jelomir je shvatio da ovo više nema smisla te je rekao Bobi: «Ako uništenje tog bureka stvarno može spasiti Međualbaniju, idi! Tamo iza ugla je kanalizacija kroz koju ćeš doći do odlagališta otpada tamo u šumi. Pekari tamo ne idu jer smrdi ko sam vrag! Tamo si na sigurnome! IDI!». Bobo nije dva puta pitao nego je krenuo sa Stanimirovićem i Gojkom kroz kanalizaciju do otpada.
Kada su izašli iz kanalizacije, Gojku se javila njegova lošija strana: «Vidilja ti da ova budalja bobo ne marilja za tebe!? Ti uzmi burek od njega! Ubi gljupa malja šiptar! nje ne sada. ja čeka prava priljika... da... prava priljika... Moje zljato!!!»

Autor:Rakija




Kraj «Dvije pečenjare»


Niš za danas,al eto uživajte!!!Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 18:27 - Reci sinko,šta te muči? (0) - Crna boja na papiru... - #

10.02.2007., subota

Peace out

Nemam šta drugo za reči...a sad sam vam ikada govorio o mom kompu?Onoj staroj krntiji?Ok,idemo...

Sve je počelo 96. kad mi je rođak kupio komp i krenuo tim putem.Tad smo se odlučili i da mi kupimo komp.Krajem 97. početkom 98. mi smo kupili komp.Bio je dobar i kvalitetan.Prve igre su mi bile:Quake,Carmagedon,Age of Empires i Half Life.Vjerujte mi to su bila vremena!!!Tad smo kupili grafičku i sve je išlo polako naprijed.2002. smo ja i rođo otišli zaigrati LAN.Dok sam ušteko kabel i upalio komp...dobro,nije se upalio.Osto tako.Sljedeće jutro sam ga cijepao u komade.Tad je krajem 2002. došao novi.Kako mi je nedostajao!!!Sve do danas sam imam taj komp.Ne kvalitetan ali živi još uvijek!!!Crkni već!!!ARRGGGHHHHHHHH!!!Uglavnom zadnjih 4 godina ne mogu lijepo zaigrati komp.Stalno me nešto jebe.Sad trenutno igram battlefield i jebe nešto grafička.A sad gle ovo...nekaj mi je s fonjom u kurcu,pa cijelo vrijeme čujem smrad svojih govana...snif,gubim živce.Uglavnom krajem sljedećeg ljeta kupujem novog i vi ćete slavti s menom...moji virtualni prijatelji.Be cool and smoke it we...kako smrdi!!!burninmadrolleyesburninmad
- 16:58 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

09.02.2007., petak

Gospodar Vibratora episode 1 part VII.

Još jutro nije zasjalo,a Smroda je netko štapom drkoa po trbuhu.To je bila šumska kraljica koja je upravo obojila kosu u plavo(bila joj je već plava).Odvela je ga kod nekog altara u nekom krugu.Smrodi se nije sviđalo,ali mu je ona sa olakšanjem:''Ne boj se,tu koljemo svinje.Tebe nećemo zaklati,barem ne još.A sad pogledaj u ovu posudu punu krvi…svinje!''Smrodo se popeo s teškoćom,ali je vidio nešto.Vidio je sebe u kostimu klauna…ali još nešto.Zapravo nije ništa vidio a ova je počela srati kako je ona lijepa i da je najljepša kurva na svijetu.Scena je trajala pola sata a Smrodo je zaspao ko beba.(DjDadi anyone?)Ona mu je dala neku lampu kojoj nije potrebna struja,pa ga je poslala da ide spavati.Smrodu je bilo dosadno pa je već ionako spavao.Znate,on vam ima moć fore da spava s otvorenim očima.Ujutro su u čamcima plovili rijekom do cilja,ali su im čamce englezi uvalili trule.Smrodo je gledao u šumu,a kraljica je bila ispred šume pa je mislila da gleda u nju,pa se nasmijala i počela mahati.Završjelo je kada je pala u rijeku.Vozili su se(ništa posebno muzika LOTRA je svirala i ovi su buljili jedan u drugog)i tad su NAPOKON naletjeli na velike kamene kipove za koje su se divili ko ludi.To su veliki kipovi u obliku poznatih porno zvijezda.Drkali su i onda su se zabili u obalu jer nisu gledali.Imali su sreće to im je bio cilj.Sad su tu ostali i počeli kampirati.Smrodo je otišao kupiti drva za potpalu,ali ga je pratio Buškomir.Dok je ovaj hodao počeo mu je Buškomir iz leđa:''Ti ne ideš sam…ja sam tu,ali nema nikog.(Puši karu!)Ti nemaš karu…TI IMAŠ VIBRATOR!!!(Daj odjebi…pusti me!)Ne diram te…ali sad ću!!!(Ajd iš!!!)Sad ću ti ga iščupat!(Nemoj!!!)Čekaj me tu gudo!(A!A!!!!!)Nemoj me stiskat doli daj mi ga!!!''Puf,Smrodo je nestao,a Buškomir je ostao sam.Rasplakao se i počeo oprošćivati mu,ali Smroda nije bilo,on je utekao.Francuzi Duvatora ''Frenč Rebelz'' su došli u borbu.Tetak se tuko ko lud.Jebo ih on redom,ali su Buškomira pogodili tosterom.Buškomir nakon tolike borbe i toliko ubijenih francuza,stajao je na koljenima.Glavni francuz je stajao pred njim i napinjao je toster za ispaljivanje.Tad je uskočio Tetak i ovom odsjekao guzicu i time ga ubio.Buškomir je umirao i šaputao:''Reci onom ircu da mi je žao…a sad,volim te Tetku!Podrkaj mi ga zadnji put…''Tetak mu je ga popušio,a nećemo o pojedinostima.Smrodo je morao sam otići do Sjebane Gore,ali ga je pratio Spamiraović.Pčeo se utapati ko olovo vičući:''Daj pomozineznam plivati!Glu,daj!''Ovaj mu je pomogao i stavio ga na čamac…naime,da mu guze nabije rupu i da ne potonu.''Reko je da te čuvam…čuvaj ga Spamiroviću Gamgee!!!''Oni su lagano krenuli niz rijeku i uskoro su se našli kod gora gdje su nastavili svoju pustolovinu.Sve u drugoj epizodi ''Dva Vrtića''.

Uživajte i zbogom za sad.Idem malo komentirati,be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 20:42 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

08.02.2007., četvrtak

Dvije nove molitve

Nemam vremena ali evo vam najnovojih novosti...OPET MI JE BURAZ OSTAO KUĆI I SJEBAO MI DAN!!!ARG!!!A sad...dvije nove molitve...to su ''Bureku Naš'' i ''Zdravo Pekaru''.Budem sutra objavio jer nemam vremena i možda čak budem još neki filmić dodao...taj je još smiješniji.A sad idem objaviti moj poster tih dviju molitva gdje sam se potpisao ak znate o čem govorim ''Martin Luther Burek''.Heh,zbogom,oprostite zbog odsutnosti ali mi je škola previše na pameti.Sutra je početak vikenda i tad ću vam svima masno komentirati...adiu my comrades!!!Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 19:33 - Reci sinko,šta te muči? (0) - Crna boja na papiru... - #

07.02.2007., srijeda

Evo nešto!!!

Ovo sam dobavio na mob prošlog ljeta početkom srpnja.Zakon je i sviđa mi se.Uglavnom,jedva sam našao vremena pa me oprostite zbog odsutnosti,budem stigao i vidjet ću.A sad evo remek djela...



Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 15:59 - Reci sinko,šta te muči? (3) - Crna boja na papiru... - #

06.02.2007., utorak

Gospodar Bureka:Burekova Družina

Ko prvo,imam razloga za obo objavljivanje a sad vi provjerite zašto...

Glava 1.
«Kako je nastala burekova družina»

U malom selu na rubu Međualbanije, u selu po imenu "Buhtlja sa sirom", gdje je živjela rasa šiptara, živio je jedan stariji čovjek po imenu Baraba Smrad... star je naravno samo po godinama... upravo navršava 111 godina, ali njegovo tijelo... kao da odbija starenje...
Da otkrijem o čemu je riječ... Taj je čovijek kao mladi šiptar, pronašao jedan burek, burek koji je sadržao ne zamislivu moć, burek koji mu je podario dug život.

Taj je burek ispekao najveći i najmoćniji slastičar Međualbanije, Samirramiz, a ispečen je sa svrhom da kontrolira sve pekare u Međualbaniji... Međutim, to se ostalim slastičarima i pekarima nije svidjelo, pa su se zaratili sa njime... Bio je to najveći rat kojega je Međualbanija ikad doživjela. U ratu je izgubljen Čarobni burek Semirramiza, sve do dana kad ga je pronašao stari Baraba.
Baraba je proslavio rođendan uz puno cuge, domaćih kolača i vatrometom njegova prijatelja, sivog čarobnjaka-slastičara Grge. Na kraju slavlja, odlučio je da taj moćni burek proslijedi dalje... On ga je ostavio svome unuku Bobu Smradu i krenuo je putovati, da si ispuni san.
U međuvremenu, duh starog vlasnika tog bureka, Semirramiz, htio je taj burek natrag kako bi ponovo zaživio i vladao nad svim pekarama te je sklopio savez sa moćnim bijelim čarobnjakom-slastičarem SaRumom i zajedno su okupili najveću vojsku šizofreničnih pekara i slastičara, kojom će osuditi narod Međualbanije na propast!
Sivi Grga je shvato o kakvom se bureku radi pa je naredio Bobu i njegovom prijatelju Stanimiroviću da krenu prema vatrogasnom domu do pijanih vatrogasaca koji će znati što učiniti dalje sa tim burekom. Bobo je spakirao najpotrebnije i krenuo na put, dok je Grga sivi krenuo u potragu za saveznicima. Bobo i Stanimirović su na putu naletjeli na dvojicu prijatelja. Mirko i Papak su im se pridružili na putu.
Grga sivi je neznajući za SaRumov savez sa Semirramizom, krenuo mu je u posjet i tamo je najebo... ali je jednoj ptičici nešto šapnuo na uho i ona ga je oslobodila sa vrha tornja čarobnjaka-slastičara SaRumoma.
Bobo, Stanimirović, Mirko i Papak su došli do susjedne birtije. Kako nisu voljeli dolaziti u vatrogasni dom trijezni, otišli su popiti bocu-dvije rakije, gdje su napravili sranje pa ih je carinik Anđelko morao spasiti. Tako se i Anđelko pridružio veseloj družini.
Družina je došla do Vatrogasnog doma, gdje ih je čekao Grga zajedno sa pijanim vatrogascima. Grga im je pojasnio kako dolazi mali šiptar Bobo Smrad sa moćnim burekom Samirramiza i da želi da se sazove vijeće da se odluči što će se učiniti sa burekom.
Vijeće je sazvano. Ekipa se sjela u krug oko vatre, pekla sljezove kolačiće i pila domaće vino i rakiju. U vijeću su sjedili: Bobo Smrad, Anđelko sin Bukvimirovića, patuljak Gnoj, Anđelkov prijatelj vatrogasac sir Lobotomijan, sivi čarobnjak-slastičar Grga, Boromir- sin nekog kralja i nekoliko trijeznih vatrogasaca, ostali su ležali mrtvi pijani izvan kruga vijeća. Vijeće je jako dugo pilo i zajebavalo se i u zadnjih 5 minuta prije nego li su svi morali hitno pišati, odlučili su da Samirramizov burek mora biti uništen, a zatim su svi otrčali do obližnjeg policijskog auta i sretno pišali po njemu. Kad su blagoslovili auto i tlo, ponovo su se skupili da se dogovore kako i tko će uništiti taj burek. Grga je rekao da taj burek može uništiti samo mjesto gdje je i napravljen, Samirramizova pećnica u ukletoj pekari pokojnog Samirramiza! Kad su to saznali odlučili su još malo piti prije nego odluče tko će ga odnijeti. Kad su se svi napili i izrigali barem jednom, počela je svađa oko toga tko će uzeti burek u svoje ruke i odnjeti ga do Samirramizove pećnice. Dok su se svi svađali, hrabri Bobo Smrad se izrigao po svima i kad su zašutili, bobo kaže: "Ja ću ga odnijeti, samo mi dajte da se još jednom izrigam!"
Svi su bili ganuti hrabrošću malog Bobe Smrada i odlučiše mu pomoći, Anđelko je ponudio pomoć riječima: "Imaš moju zapljenjenu švercersku robu.", sir Lobotomijan :"Imaš moj vatrogasni dalekometni šmrk!", patuljak Gnoj: "Imaš moju pivsku trbušinu i zadah alkohola!", Boromir: "imaš moj kurac! ;)" sivi čarobnjak-slastičar Grga: "imaš i moje kolače!" dok su se Stanimirović, Mirko i Papak javili bez riječi. Na to će glavni vatrogasac: "Od sad ćete se pamtiti kao "burekova družina! i nek vam se bog smil...hik..." i pade u nesvjest od alkohola,
Uz pozdrave i puno alkoholnih isparina hrabro su krenuli na dug i opasan put.


Glava 2.
«Putovanje prema ukletoj pekari»



I tako su naši junaci «Burekove družine» krenuli na svoje mukotrpno putovanje preko cijeloga grada do Samirramizove pećnice u kojoj će uništiti burek, jedini burek koji bi mogao uništiti cijelu Međualbaniju.

Krenuli su preko planine lima na autootpadu, ali im je bijeli čarobnjak-slastičar SaRumom srušio karoseriju nekog karavana i zapriječio im put, pa su bili prisiljeni spustiti se do podvožnjaka i proći cestu odozdo, a ne preko pješačkog prelaza.
Spustiše se do ulaza u podvožnjak. Bile su to jako duge stepenice pokraj kojih je stajao otvoreni šaht pun govana, trunja i krepanih miševa. Grga sivi pokušavao je pokrenuti eskalator dok je ostatak družine krepavao od dosade. Bobo i Stanimirović su se odmarali, Boromir i Anđelko su cugali Vodku koju je netko pokušao prošvercati u Međualbaniju, a glupi mali Papak je bacio kamenčić u otvoreni šaht... Boromir se odjednom trgnuo i mamurno ga upozrio: «m$%a@|™€l»#%$i.....HIK!..... n€#$! moj... #$/()=/%...BLJUF!.... u$&[#&/... HIK! vodu!» (u prijevodu: mali nemoj uznemiravati vodu!!!) S obzirom na stanje, Papak to nije shvatio i nastavio je bacati kamenje u vodu. Grga je u međuvremenu pokrenuo eskalator, ali je iz šahta iskočio veliki štakor i napao je Bobu! Anđelko i Boromir su odmah pali na pod pijani ko guzice dok su se Stanimirović, Mirko i Papak smijali ko budale... jedino je sir Lobotomijan shvatio da štakor želi oteti burek i pošpricao ga je vatrogasnim šmrkom i mlazom mu slomio kičmu. Družina se skupila i krenula u podvožnjak.
Gnoj je bio sretan što tuda prolazi... budilo mu je uspomene na djetinjstvo koje je tu proveo... prve psovke, prvo pijanstvo, prva pljuga, igla i prvi oralni sex... sve se to zbilo u tom podvožnjaku. Nadao se da će sresti i staru ekipu zdroksanih patuljaka.
Što su dalje kročili, to su bili manje mirni... sve je bilo nekako pretiho. Došli su do javnog Wc-a u podvožnjaku i jako se iznenadili... Pronašli su Gnojevo staro društvo, ali na njegovu žalost, svi su bili mrtvi... Znali su da je to djelo šizofreničnih pekara i slastičara iz «Pekare iza ugla» koje je poslao čarobnjak-slastičar SaRumom! «ONI SU IM DALI KROASANE SA LOŠIM KOKAINOM! ONI SU IM DALI KOLAČ OD LOŠE TRAVE! ZNALI SU DA SU BILI JAKO OSJETLJIVI NA LOŠU DROGU!!!» kaže Gnoj slomljeno, na što mu Grga sivi odgovori: «Daj prekini pizditi glupane, odi popiti litru švercane rakije pa će ti biti bolje!» Sjeli su da razmisle o situaciji kad je Mirko slučajno pustio vodu u Wc-u što je šizofreničnim pekarima dalo do znanja da su u Wc-u. Navalili su na vrata, naši su junaci u klopci.
Anđelko se rasplakao: «Krasnog li načina da umrem... Krepat ću u smrdljivom, prljavom muškom javnom Wc-u!!!». Od tuge je lupio glavom u zid i napravio rupu u njemu. Kroz rupu se vidjelo da je sa druge strane ženski Wc! Družba se odšuljala u ženski Wc i izašla natrag u podvožnjak. Kad su ih šizofrenični pekari vidjeli, krenuli su za njima... ali ih je podrhtavanje ta prestrašilo i oni su pobijegli! Družina je mislila da je to samo Boromirov prdac, ali su ubrzo vidjeli da su u krivu! Kroz zid podvožnjaka izletio je ludi poremećeni orangutan i počeo natjeravati «Burekovu družinu»...
Ekipa je pobijegla, ali ih je orangutan pratio. Došli su do djela gdje su u tijeku bili radovi. Preko otvorene duboke kanalizacije prolazio je mostić napravljen od tanke daske. Svi su pobijegli preko nje na drugu stranu, ali je Grga sivi ostao. Zavikao je: «Budalo, nećeš proći ovom daskom!!!» i lupio je kuhačom po njoj. Daska je pukla te su poremećeni ludi orangutan i Grga pali u kanalizaciju. Zadnje riječi što je Grga uputio družini su bile: «EJ! ČEKAJTE ME!» na što su oni pobijegli jer je Grga smrdio po govnima.
Sretno su izašli iz podvožnjaka i nastavili su put prema Semirramizovoj pećnici kroz Kamenički park.


Glava 3.
«Raspad Burekove družine»



Prošlo je nekoliko sati otkako su naši junaci ušli u Kamenički park. Svi su bili shrvani i tužni što su izgubili prijatelja Grgu, ali nisu oni krivi što je nepodnošljivo smrdio na mješavinu pišaline,govna i rigotine. Odlučili su se da noć prospavaju na tome mjestu. Boromir je mamuran otišao po drva za logorsku vatru, Anđelko je izvadio švercerske šnicle za roštilj, Gnoj je posegnuo za pivom, a sir Lobotomijan je blijedo gledao. Bobo je tužan otišao u šetnju. sam samcat.

Boromir je naletio na Bobu i kaže: «Nitko od nas ne bi trebo da šeta sam, a naročito ne ti jer mnogo toga zavisi o tebi... Bobo!.... Ah... ja znam zašto hoćeš samoću... Ja ti ga mećem iz dana u dan... pa te boli guza.» Na što mu Bobo odbrusi: «MARŠ!» ali Boromir se neda: «Hmmm, šta ti meni marš!? ummm, zašto me odbijaš?» Na što će bobo veselo: «Ti se samo jebeš u čmar, ja bi da probam nešto drugo, nešto divlje!» Boromir će na to zbunjeno: «U čmar!?... Slušaj mali, imao sam mnogo žena, ali ti si jedini dječak koji me uzbudio! Nije ti dosta to!?» a Bobo će prestrašeno: «zašto mi to govoriš?» Boromir: «Za... Zaš... Zašto.... AAHHH! U KURAC!!!!... Jebat ću te, skidaj gaće!... Odmah, sada odmah!» Bobo: «Skidaj gaće ti!» A Boromir će sa osmjehom na ustima: «Ja ne nosim gaće!... Nikada i nisam! I ti to dobro znaš Bobo!» Bobo je okrenuo leđa Boromiru i pokušao otići, ali Boromir će ljutito za njim: «BOBO! SAD ĆU DA TE JEBEM!!!, STANI!» i skoči na Bobu, dok je Bobo vriskao i vikao da ga boli, Boromir se nije obazirao i bobi je jedina šansa bila da uzme burek u ruku, što je učinio, postao nevidljiv, srušio Boromira na tlo i pobjegao od njega. Iz daljine se samo čuo Boromirov glas: «BOBO! BOBO SMRADE! SMRADE!!! AKO MISLIŠ DA SE SAKRIJEŠ NE MOŽEŠ!... u jebote kako sam pao.... HIK!....»
Bobo se povukao na vrh brežuljka kod nekog spomenika u parku i tamo sreo Anđelka. Ispričao mu je što se dogodilo, a Anđelko ga je utješio i rekao: «Nisi ti kriv Bobo. Taj burek lako zavodi ljude, čini te neodoljivim i vjeruj mi, svi bi te željeli, ali to je teret koji si sam odabrao.». Bobo mu odvrati: «Moramo ga vratiti u pećnicu. Burek takve moći mora biti uništen! više me guzica boli od svih kojima se sviđam...». I od jednom, Anđelko izvuče prošvercani mač i kaže: «AKO TI JE ZDRAV RAZUM MIO, BJEŽI SINE!!!». Bobo nije odmah shvatio o čemu je riječ, ali je ubrzo shvatio.
Šizofrenični pekari su napali! Anđelko se hrabro borio i svima je rezao pimpeke i jaja bez milosti. svakim je napadom vikao: «BESPLATNO ŠKOPLJENJE!!!» što je i napravio. Borba je bila žestoka i svi su sudjelovali, kad od jednom začuju jauke u daljini. To je bio Boromir! Da se razumjemo, Boromir nije vikao nego protivnici. Da malo pojasnim, Boromir je šizofrenične pekare jebao u šupak, a oni su vriskali od boli. Društvo je ubrzo shvatilo da Boromir neće još dugo izdržati te su glasali hoće li mu pomoći ili ne. Glasanjem je odlučeno jednoglasno: «KO GA JEBE!» i otišli su svojim putem.
Nakon što su šizofrenični pekari svladali Boromira i zabili mu slanac u nos i cijeli kruh u guzicu, krenuli su za ostatkom družine i ulovili su Mirka i Papka, te su ih uzeli kao taoce. Nakon što su vidjeli prizor,Stanimirović, Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj su pobjegli glavom bez obzira.
Stanimirović se odvojio od ostale trojice i krenuo prema potoku, gdje je vidio kako ga Bobo prelazi. Viknuo je: «BOBO, DOLAZ VAMO MATER TI JEBEM!» Ali Bobo ga je ignororao. Kad je vidio da nema smisla kaže mu: «Boli me kurac kamo ideš, ali nećeš me ostaviti ovdje da me šizofreničari jebu u šupak!» te skoči u potok za njim, ali problem je bio u tome što je Stanimirović zaboravio da ne zna plivati i počeo se utapati u vodi do koljena. Bobo se nije dao smesti i nastavio je svojim putem, a Stanimirović, nakon što je shvatio da je voda plitka, pohita za Bobom.



Bobo i Stanimirović su na putu prema Samirramizovoj pećnici u ukletoj pekari, Boromir je silovan i čeka policiju, Grga sivi smrdi po govnima, Mirko i Papak su oteti, a Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj ih pokušavaju spasiti, ali se prvo trebaju još malo alkoholizirati.


Kraj priče o «Burekovoj družini»

Priča je napisana i pod zaštitom Rakijom i zbog kvalitete ovog sadržaja molim poštovanje...sljedeće priče Rakije će se još u budućnosti objavljivati.Hvala na razumijavanju!

NJAMI?!njami Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin


- 13:36 - Reci sinko,šta te muči? (4) - Crna boja na papiru... - #

05.02.2007., ponedjeljak

Pogađajte

Još uvijek sam bolestan pa sam zato cijelo vrijeme doma...al im tu i lijepih stvari.Sam sam i uživam koliko mogu.Al nešto mi se neće otvoriti stranica Pc-Playa i nekužim problemos.Crap...idem sad opet provat...CRAP!!!NE IDE!!!To je zato jer im je vjerovatno sve pretrpano mojim obožavateljima.Svi idu na forum da vide moje teme i da se čude čudu.Moš nisliti.Svi se uglavnom slažu s menom ali zato se samo neki narkić pojavio i počeo psovat kao:''Bureku ti si debilski debil i ti si debil nad debilima debilu jedan!!!''Molim lepo,JA,sam DARTH BUREK i jebote i te debile.Čak su se i drugi na forumu smijali toj...UVREDI.A sad kaj da rečem da vas nasmijem...a da evo jedan vic da vas raspoloži.

Kaj je reko kapetan Titanica prije nego što je potonuo s brodom?
Kapetan:JEBOTE LED!!!

Heh,sviđa vam se?Uglavnom očekujte možda čak i Rakijine priče na ovom blogu,jer su baš zakon.Možda se dogovorimo i možda pogledate i njegov dio umjetnosti.

Be cool and smoe it well!!!smokinpartysmokin
- 12:56 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

04.02.2007., nedjelja

OBLJETNICA

Već dva mjeseci postoji blog u kojem sam dobaio mnogo prijetelja:Matt(legenda),Dino(majstor kakvog nema!!!),Exoticafiz(ovaj blog nebi postojao bez nje!!!),Rakija(prvi super komentator;posjetite ga za njegove priče),Ceh(evo ruke caru nad carevima!!!),Hexen(plava i smeđa su naprosto COOL!!!),Brejn(zar je njegova simpatičnost u pitanju?) i koga već ne!!!VOLIM VAS!!!A sad statisitike:

Komentara:324
Posteva:66...fali jedan!!!
Riječi:5232(malo zbog nekih kratkih posteva)
Heh...kad je otvoren:04.12.2006. (10:36)
Prosjek posteva po mjesecu:33

Ne zaboravite,vi ste jedini koji ste pročitali moje priče i jedini koji su shvatili foru,zato vam hvala!!!
Napisao sam mnogo priča u kojem ste vi bili podrška i ramen oslonac.Rakija me insprirao za priču i hvala mu!!!
Sad...nije bilo vrijeđanja na ovom blogu i zato vam hvala na urednošću.Dajem pohvale obitelji koja za ovo još nezna...harf!!!rofl

I sad za kraj,hvala vam i uvijek ću vas hvaliti!!!I evo ju...66. pozdrav ''BE COOL AND SMOKE IT WELL!!!''smokinpartysmokin

još nosim onu majicu...znate na koju mislim.

HEIL BUREK!!! HEIL BUREK!!! HEIL BUREK!!!
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

Dizajn je omogućio majstor Matt.Još redi TLC.Očekujte ga.Kontaktirajte me na moj gmail.
- 19:13 - Reci sinko,šta te muči? (7) - Crna boja na papiru... - #

Sve se mijenja

Sve se mijenja kao i vi sami.čini se da sam ja jedini tip koji ide na internet da si napiše post.vjerujte mi na ovaj post nitko neće komentirati,jer i sam se neče potrudjet da me tu posjeti.Pa gdje ste ljudi.Ja objavim novi dio priče a vas nema...mislim.Čekam i čini mi se da neću dočekat.Be cool and smoke it well!smokinpartysmokin
- 14:40 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

03.02.2007., subota

Gospodar Vibratora episode 1 part VI.

Prdec…koji ku* je to bio…''To je Slinkor,drevni čuvar koji slini u dubini ovog rudnika!''E sad nije bio prdec,već se čulo da je nešto palo na pod…yep,ovaj put su se usrali.Slinkor ih je počeo ganjati.Družina je letjela prema mostu gdje bi mogli izaći iz špilje.Na putu su goblini iz daljine drkali i time gađali družinu,ali ih je Pičkolas sa svojim vjernim tosterom ispržio.Taj je toster ispaljivao pregorjele kriške kruha.Na putu su hodali po nekim stepenicama koji su se raspadali…naime Pičkli je bio predebeo da željezne stupove.Nekako su se izvukli,ali jebga…našli su se na mostu ali ih je pratio Slinkor.Ovi su otišli na drugu stranu,ali je Mrakdalf ostao i vikao:''Neš me jebat,je ču tebe!''Slinkor je pohrlio na njega,ali je most puknuo i Slinkor je pao dolje.Nažalost Slinkor je sa svojim jezikom ga uhvatio i bacio na pod.Most je pucao,a Mrakdalf se nije mogao dignuti.Padao je a ovi su ga željeli spasiti,ali nisu mogli ništa.Tad je Mrakdalf sa svojim zadnjim riječima:''Trčte,dolazi mi se za uprdjeti!''Nato se ovi skloni,a Mrakdalf padne dolje.Svi su počeli slaviti,jer mu je ostao ruksak pun pive i bureka.Nato ovi izađu i stanu na trenutak.Tad je tetak posvetio trenutak tuge za Mrakdalfa:''Bio je doba…ma jebo ja,zbogom pizdune stari!''Ovi se dignu i krenu dalje.Na putu su ušli u neku šumu…naime osjećao s miris marmelade unutra.Kad su ušli Pičkli je samo smiješno počeo srati:''Harf!Ovo je šuma engleza koji smrde na…''Tad se pojavi englez sa kurcem na Pičkliovoj glavi.''Smrde?O da mali patuljče,mogao bi ti posaugat kurac i svu punjetu ti izvaditi za cijeli život.''Pičkli se samo počešja za jaja i nasmije se bolesno.Englezi su ih odveli nekoj plavuši duboko u šumi.Ona i neki tip dok su dšli samo su ih upitali:''Nešto tu fali…recte mi đe je Mrakdalf ili vam neću dati lizalcu!''Ovi se samo uspale i reču im da je ''KIA''.Ovi ih toplo ugoste i ostave ih da spavaju.Pjevala je neka gangsterska pjesma za Mrakdalf…''Šta je ovo?''Englez koji je išao s njima im je objasnio da je to mala gansterska pjesma za Mrakdalfa,ali da ne smije ništa reči,jer je njegova veselost bila prefriška.Veselost?O da,mali je pokarao nekoliko engleskinja.Ujutro nastavljaju pustolovinu.Smrodo je samo ležao u krevetu i razmišljao o golim irkinjama.Svi su čekali jutro.

Hvala,hvala na strpljenju.Eto uživajte vi a ja sad idem se napit čaja jer imam ''FEVER 105''.Adiu my comrades!!!Be cool and smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 15:39 - Reci sinko,šta te muči? (2) - Crna boja na papiru... - #

02.02.2007., petak

Obećajem

Ne stvarno,sutra ili možda čak i danas napišem Vibratorovu Družinu da se nasmijete...žao mi je šta sam vas ostavio da čekate,ali može ujutro?Nadam se da ste bili na PC-play i vidjeli moj profil.Be cool adn smoke it well!!!smokinpartysmokin
- 00:30 - Reci sinko,šta te muči? (6) - Crna boja na papiru... - #

01.02.2007., četvrtak

Pogađajte

Bolestan sam,boli me glava,boli me grlo i boli me pamet,imam test iz matematike.ZAR MOŽE GORE?!Uglavnom dpči će vrijeme vikenda kad budemo čitali moje prie a dotad...be cool adn smoke it well!!!rolleyeszalivenrolleyes

Svečano objavljujem da sam postao član PC-play foruma i da imam svoj prodil tamo.Pogledajte za ''darth burek''.
- 11:33 - Reci sinko,šta te muči? (1) - Crna boja na papiru... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

 
Copyright (c) Darth Burek Sprženi-da mastar by Matt
images hosting provided by ImageShack.us
designed by Templatesbox.com