Dragi.

subota, 31.01.2009.

"Tko se osjeća kokasto danas?"

Da, da, Koke su svuda oko nas: na televiziji, u tisku, na Internetu, na ulici, u otvorenim / zatvorenim prostorima, na zabranjenim / ne mjestima, dakle: BliZUuuu... Osobno mislim da bismo se Kokama trebali klanjati. Ozbiljno. Ne šalim se. One su tako "wow, wow, wow", kako bi rekla Koka Simona... One su, dakle, sve što mi, obične djevojke, žene ili nešto treće, želimo biti, zar ne?
:Imaju mrtve životinje oko vrata, manikuru s okusom čokolade (kako mi je Koka Sara jednom rekla), slušaju (a neke i izvode) laku glazbu, kupuju uglavnom LTB!LTB! traperice, kozmetiku samo reklamiranih proizvoda, slikaju se u skoro pa i seksi pozama, ali , da, to su samo Koke u usponu.
One prave, uvježbane Koke nešto boljeg statusa posjeduju zaručnike koji im kupuju poklone tipa ručnog sata natopljenog dijamantima iako spomenuta Koka već ima Rolex (ali sa samo jednim dijamantom...) ili odjednom odluče postati umjetnice: pjevačice, spisateljice ili nešto treće što im omoguće njihovi ljubavnici, a ponekad čak i muževi.
Doista, rijetko što ih može slomiti, ali sve se bojim što će biti sad kad su uveli neradnu nedjelju...mislim da će zato jadnice trebati dva puta u jednom danu otići u "shopping" da nadoknade izgubljenu nedjelju...
I tako, s obzirom da nemam dvadeset soba, nego samo jednu multifunkcionalnu, gledam ja u tu sobu i zaključim: treba mi sova, doista,ali ne samo meni! Svima treba sovaaaa.... sova do krova... onak' na sredini sobe.I kakonice.I hodnika(tko ga ima).

Pozdrav mojim i tuđim Kokama pa što bude...

- 16:30 - Komentari (7) - Isprintaj - #