četvrtak, 26.06.2014.

Istina će vas osloboditi !

Zakon je ipak na strani istine !!!

Stjepan Gnječ nije lopov, a ni prevarant !

Presudio je to sudac Branko Kranjčević presudom općinskog suda u Kutini. Presuda je postala pravomoćna s danom 18. lipnja 2014. godine, jer se na istu nitko nije žalio.

U presudi koju Vam u cijelosti donosimo ispod ovog teksta možete iscrpno pročitati kako okrivljenik Filip Grubišić ničim nije dokazao svoje tvrdnje koje je u raznim prigodama i na više raznih načina mnogima izricao; što je na svom blogu pisao mnogo puta, u više navrata, pune dvije godine.

Okrivljenik Filip Grubišić nije dostavio sudu, u godini dana koliko je trajao sudski postupak, niti jedan vjerodostojan dokument kojim bi dokazao svoje tvrdnje, te je sud na kraju postupka presudio i osudio ga za kazneno djelo klevete i javnog sramoćenja.

Također, okrivljenik Filip Grubišić se nije žalio na presudu u zakonskom roku , te je time još jednom dokazao ozbiljnost svoga ponašanja i svojih tvrdnji ! …… Rekao bi on, citiram: ” A što reći !?”.

Mudrima dosta ! Ostalima, previše !!

Ostale informacije i dokumente možete pogledati na linku:
http://stjepan-gnjec.com/?p=200

Oznake: Filip Grubišić, Stjepan Gnječ, Zakon je ipak na strani istine, Istina kao bumerang

- 15:39 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2014  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

O meni:

Stjepan Gnječ, Metković http://www.stjepan-gnjec.com/ hrvatski političar, glazbenik i ekonomista Stjepan Gnječ, podrijetlom iz Krvavca, rođen je 05. kolovoza 1976. godine u Metkoviću od oca Ive i majke Mladenke rođ. Jerković u skromnoj obrtničko-poljoprivrednoj obitelji. U ranoj mladosti Stjepan otkriva svoje liderske sposobnosti i potrebu za orginalnim idejama kroz koje mora biti interesa i mogućnosti za makro, a ne mikro područja (interese). Nakon prvog dijela cijeloživotnog školovanja 1983. - 1997.(Krvavac, Kula Norinska, Split, Metković), kroz analizu, učenje i proučavanje povijesti naših naroda sa ovih prostora, kao i ljubav prema glazbi, nakon niza pozitivnih i negativnih iskustava u svome životu; spoznaje i dolazi na ideju nove i jedine stvarne i u narodu doživotno održive političke i svake druge opcije gospodarstva (rada, radnika i svega ostaloga vezanoga uz rad), koja će zastupati jedinu činjenicu Gospodarstvo, kako bi budućnost naroda bila sigurnija, bolja i uspješnija. Zajedno sa skupinom istomišljenika (njih 109) 26. veljače 2006. u Zadru osniva političku stranku koja dobiva naziv Gospodarska stranka, te Stjepan Gnječ postaje Zamjenik predsjednika GS-e. 2007. godine na parlamentarnim izborima odlukom Stranke postaje predsjednik izbornog stožera Stranke i nositelj svih lista na parlamentarnim izborima 2007. godine. Kao predstavnik Stranke i nositelj svih lista posebno se je istakao u sučeljavanjima sa kandidatima vladajuće stranke, vidjeti na http://www.youtube.com/watch?v=qz36d23qyfw, te obznanjujući istinite podatke među prvima u povjesti poslao poruku biračima tko zaista, stvarno i gdje vodi RH. Na 2. Saboru Gospodarske stranke održanom 12. srpnja 2009. izabran je za predsjednika Gospodarske stranke, koju dužnost obavlja i danas. Član je Hrvatskog društva skladatelja, te ima u ZAMP-u 12 svojih glazbenih djela (pogledati na http://www.zamp.hr/aid/aid.htm) Osnivač je i frontmen grupe Pagani koja djeluje od 1985. godine http://www.pagani.com.hr/onama.htm

Kontakt:

Isključivo me možete kontaktirati na mail:
stjepan.gnjec@gmail.com

BROJ POSJETA:GDJE SE NALAZE POSJETITELJI:

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se