Warzburg Brudars

ponedjeljak, 25.09.2006.

NJAŠ DOMEK

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš malji kućerak.Vidite da živmo u vrlo povoljnim uvetima tako da nam je lepo.U pozadini vidte onog popizdenog brata kako si mokri u usta i mati v kutiji.Sljika je snimljena davno pa ima i proimjena.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je stara radijonica našjeg otca.Onj tu provodi puno vremena čak si je tu i prst deformirao (sad izgleda kao pimpek).


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš onaj starji autić koji se spizdio njiz ljiticu.Sad ga držmo v dvoru i tamo trunje.Vidte kako je deformišan,tamo imamo susede Indijce pa se njihova deca igraju s autićem indijanaca a mi smo kauboji pa sa zračnicom čekamo decu.

- 19:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 23.09.2006.

DOKAZJI...

Evo dokazi da mati udrio vlakić.Ono u pozadini ko se dere je onaj popizdeni brat...


Evo dokaza za smrt našjeg brace(vonja).Samo smo znali na enjglješkom reči "o maj gad" zato što smo se tjako klanjali felgi kad smo bili nesretnji...

- 23:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #

NAŠA FAMILJIJA

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš otac,on je vrljo pametan zato što ima žiljice kod mozga pa je zato pametanj.On vjeruje u jednu vjeru,svoju felgu sa prijašnjeg autića,fićeka s kojim je opo v grabu.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaša mati.Ona nas je dobro odgajala sve dok ju nije pokupijo vljak.Od sad je vrlo povučena osoba i živi u jednim drvenim koljicima na placu i tam prodaje kikirkije.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je naš najstari braco.On je jednoga danja popizdio i počeo da si mokri u usta i tako se osvježava.Mi ga voljimo jako i molimo se felgi da odpizdi i da si počne srati v usta a nje mokrit.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš najmalđi braco.(v)Onj je bio najslađi od svih.Svi su ga volili pa smo zato mi željeli da ga ubijmo i uspeli smo.Volio je otvarat vrata kad je auto bio u punjoj brzini i to ga je koštalo života.Zakopan je neđe u šumi, i više neznamo gdje,niti ćemo znat jer nemamo više auto.Samo imamo felgu.

- 22:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

MI.....

Ovo jesmo mi: Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 00:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se