Warzburg Brudars

subota, 23.09.2006.

NAŠA FAMILJIJA

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš otac,on je vrljo pametan zato što ima žiljice kod mozga pa je zato pametanj.On vjeruje u jednu vjeru,svoju felgu sa prijašnjeg autića,fićeka s kojim je opo v grabu.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaša mati.Ona nas je dobro odgajala sve dok ju nije pokupijo vljak.Od sad je vrlo povučena osoba i živi u jednim drvenim koljicima na placu i tam prodaje kikirkije.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je naš najstari braco.On je jednoga danja popizdio i počeo da si mokri u usta i tako se osvježava.Mi ga voljimo jako i molimo se felgi da odpizdi i da si počne srati v usta a nje mokrit.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš najmalđi braco.(v)Onj je bio najslađi od svih.Svi su ga volili pa smo zato mi željeli da ga ubijmo i uspeli smo.Volio je otvarat vrata kad je auto bio u punjoj brzini i to ga je koštalo života.Zakopan je neđe u šumi, i više neznamo gdje,niti ćemo znat jer nemamo više auto.Samo imamo felgu.

- 22:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #