Warzburg Brudars

četvrtak, 09.11.2006.

DOŠLJI NJAM KUMOVI IZ NJEMAČJKE

Evo došli njam kumovi,puno smo slavili i pili,a evo i slike njihove:

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaša kuma Jalža,ona ima neđe 50 godina.Donešla nam je šokolade iz Njemačke.

/" target="_blank">Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service-ovo je njaš kum Hans,on pomalo gubi razum ali mu mi ne zamjeravamo.Dobro se slaže sa popizdenim Jožom.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš kum Bernard.On je jedini normalan i dobro se slažemo s njim.Sljikali smo ga u skolji i još ima onjaj madež kojeg mu je tata izbio sa motikom,al je ponovo izrasto,izgleda kao Muhamed.

-ovo je njaš najmalđi kum.On je na tatu i svi ga mrzimo i tučemo,jedino ga tata voli,ali to je puno više od ljubavi,gura mu olovku u čmar.

- 16:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 13.10.2006.

NJAŠLI SMO BRATA VONJU...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -njašli smo brata vonju iz šume i danas je biijo sprjovod,no svi su bilji sretni što ga nema i još su ga tuklji.Ov je njegova sljika njakon što ga je opizdio auto.

-ovo je onjaj njaš popizdeni Joža,maljo se napijo i dobijo batina,ono koga tuče je onaj indijac susjed.

- 21:11 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.10.2006.

STEVO U ZATVORU,JOZO NA MJEDENOM MESECU

-e Stevo bio zadužen za specijalne efkte u filmu,pa nije htijo koristit suvremene efekte pa on po svom baci pravu bombu i ubiše čoveka.GLEDAJTE OD 58 sekunde OVAJ VIDEO.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -Ovo je on u Lepoglavi,ono na licu mu je iz vojske ožiljak.

- 17:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.10.2006.

STEVO U VOJSKU,JOZO SE ŽENI

-Ovo je Jozna ženjica nakon ženidbe na mjedenom mesecu.Našo ju je pokraj zidarske radionice "Žbuka" gdje je obavljala nuždu.Sad su vjako srečni i radosnji.

-Ovo je Stevo na obuci za vojnike u legiji stranaca.Dali mu neispravno oružje,sad je v glušjo.sad si je i drugo uvo razjebo.

- 19:16 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.09.2006.

NJAŠ DOMEK

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš malji kućerak.Vidite da živmo u vrlo povoljnim uvetima tako da nam je lepo.U pozadini vidte onog popizdenog brata kako si mokri u usta i mati v kutiji.Sljika je snimljena davno pa ima i proimjena.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je stara radijonica našjeg otca.Onj tu provodi puno vremena čak si je tu i prst deformirao (sad izgleda kao pimpek).


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš onaj starji autić koji se spizdio njiz ljiticu.Sad ga držmo v dvoru i tamo trunje.Vidte kako je deformišan,tamo imamo susede Indijce pa se njihova deca igraju s autićem indijanaca a mi smo kauboji pa sa zračnicom čekamo decu.

- 19:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 23.09.2006.

DOKAZJI...

Evo dokazi da mati udrio vlakić.Ono u pozadini ko se dere je onaj popizdeni brat...


Evo dokaza za smrt našjeg brace(vonja).Samo smo znali na enjglješkom reči "o maj gad" zato što smo se tjako klanjali felgi kad smo bili nesretnji...

- 23:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #

NAŠA FAMILJIJA

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš otac,on je vrljo pametan zato što ima žiljice kod mozga pa je zato pametanj.On vjeruje u jednu vjeru,svoju felgu sa prijašnjeg autića,fićeka s kojim je opo v grabu.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaša mati.Ona nas je dobro odgajala sve dok ju nije pokupijo vljak.Od sad je vrlo povučena osoba i živi u jednim drvenim koljicima na placu i tam prodaje kikirkije.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je naš najstari braco.On je jednoga danja popizdio i počeo da si mokri u usta i tako se osvježava.Mi ga voljimo jako i molimo se felgi da odpizdi i da si počne srati v usta a nje mokrit.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service -ovo je njaš najmalđi braco.(v)Onj je bio najslađi od svih.Svi su ga volili pa smo zato mi željeli da ga ubijmo i uspeli smo.Volio je otvarat vrata kad je auto bio u punjoj brzini i to ga je koštalo života.Zakopan je neđe u šumi, i više neznamo gdje,niti ćemo znat jer nemamo više auto.Samo imamo felgu.

- 22:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

MI.....

Ovo jesmo mi: Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 00:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se