Welcome to my blog!
Free Vote Caster from Bravenet.com
Free Message Forum from Bravenet.com

Free Photo Albums from Bravenet.com

Free Guestbook from Bravenet.com
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com..::Postovi::..
Vader-ova maska
General Grievous
Rancor
Wookiji i Chewbacca
Anakin Skywalker
Death Star
Sithovi
Postanak Jedija
Lightsaberi
Što je Sila...?
Najmoćniji Sithovi
Najmoćniji Jediji
George Lucas
Postanak Star Wars-a!
Star Wars III

SW likovi


Anakin Skywalker


Dijete koje je vjerojatno začeto voljom sile, u svome životu prošao je staze svijetla i tame, ostavljajući neizbrisiv trag u povjesti galaksije!

Qui-Gon Jinn


Jedi Master Qui-Gon Jinn bio je veliki ratnik, on je otkrio Anakinove potencijale! Stradao je od ruke Darth Maula u svojim šezdesetim!

Obi-Wan Kenobi


Jedi Master koji je bio učitelj Anakinu, bio je snažan Jedi, uspio je poraziti Anakina ali 20 godina poslije ga je Darth Vader ubio! Obi-Wan je postao jedan sa silom!

Yoda


Prastari i poštovani Jedi Master, star 900g., Yoda je Jedije trenirao punih osam stoljeća i bio je veoma snažan u Sili.

Darth Vader


Anakin Skywalker na tamnoj strani, nakon što ga je porazio Obi-Wan! Kao takav postao je Palpatinovo oruđe, s mogućnošću da stvori strah samim spomenom njegovog imena.

Palpatine/Darth Sidious


Ovaj Tamni Sith Lord bio je pokretačka snaga iza Trgovinske Federacije, proglašen je za senatora, pomoću te pozicije i svojim znanjem preobratio je Anakina k putevima tame!

Mace Windu


Tamnoputi Jedi Master, član Jedi vijeća, sjajan u borbi sa L-Saberom!Pomalo rigorozna osoba koja je svojim učenicima nametala čvrstu disciplinu!

Luke Skywalker


Sin Anakina Skywalkera, iskusan pilot, poslije sjajan Jedi, pomogao Ocu, Darth Vaderu u preobratu natrag na svijetlu stranu!

Leia Organa Solo


Kćer Dartha Vadera, odvojena od njega i brata, srce Pobunjeničkog Saveza a kasnije prvi vođa Nove Republike, majka i Jedi Vitez!

Padmé Amidala


Rođena kao Padmé Naberrie, vrlo talentirana, sa 14 postaje kraljica Nabooa! Zaljubljuje se u Anakina! Majka Luke-a i Leia-e, umire pri porodu!

Han Solo


Kao mladić, nevoljno je postao član kriminalskog kartela,uspio pobjeći,postaje članom Imperijalne Akademije! Spašava Chewbaccu! Krijumčar, poslije se udaje za Leia-u!

Chewbacca


Rođen na planetu Kashyyyk, 60 godina radi kao slobodan pilot, sve dok Imperij nije proglasio Wookije robovima! Tada ga Han Solo spašava i Chewbacca odlazi sa njim!

C-3PO


Series protocol droid, Anakin kao diječak ga je usavršio tako da je postao mnogo napredniji od drugih droidova CPO klase!
Broj tri u imenu označava Anakinovu želju da postane 3 član u obitelji!

R2-D2


Artoo je astrodroid, u bijegu sa Coruscanta, R2-D2 je uspio popraviti štit i tako spasiti brod! Za to je nagrađen čišćenjem i stalnim prisustvom uz kraljicu.

Datrh Maul


Trenirao ga je Darth Sidious, učeći ga jedinstven način borbe sa dvostrukim lightsaberom! Na Naboou je poslan da ubije Obi-Wana i Qui-Gona! Uspijeva ubiti Qui-Gona ali ga zatim ubija Obi-Wan!

Grievous Shakar


Vođa Separatističke vojske droida tijekom klonskih ratova! Veliki ratnik koji je postao poznat kao najgori protivnik Jedi-a! Ubio ga je Obi-Wan!

Dooku


Rođen je na svijetu Serenno, bivši Jedi Master, bio je učitelj Qui-Gon-a! Dooku-a je podučavao Yoda! Kada je prešao na tamnu stranu zvao se Darth Tyrannus, učenik Darth Sidiousa! Ubio ga je Anakin Skywalker!

Jango Fett


Lovac na ucijene, prije bio poznati mandalorijski shocktrooper. Živio je na planetu Kamino, gdje je poslužio kao model za novu vojski klonova! Nagrada mu je bila jedan nepromjenjeni klon-Boba Fett, kojeg je odgojio kao svog sina!

Jabba Hutt


Sin vođe velikog klana i pripadnik druge loze kriminalaca, izgradio je veliko zločinačko carstvo na Tatooine-u, unajmljuje Hana Solo-a koji mu zakomplicira život!

>STAR WARS

08.04.2006., subota

Revan, 2. dio!

Darth Malak, ne Revan! …Do te bitke ostao je i gotovo uništeni planet Malacor 5 na kojemu je bila Tryus akademija koja je zračila moćnom tamnom stranom sile pod kojom je Revan poklekao Kao i Malak i Kreia. Tako se Revan proglasio Sith Lordom Darth Revan i njegov učenik Darth Malak. A Kreia koja je ostala na planetu te se više nije susrela s Revanom uzela si je ime Darth Tryus. Iako nije poznato zašto i Revan i Malak nisu promijenili svoje poslije pada na tamnu stranu već si samo dodali Darth.

Njih dvojica su pomoću star forgea množili svoju flotu koja je nadilazila sve granice te je lagano mogla pokositi svu republiku. Koja je sada imala jedino nadu u mladoj Jedi padawanu Bastili Shan koja je bila podrijetlom s Tatooina te je imala posebnu jedi moć battle meditation koja je davala letjelicama republike moći izbjegavanja protivnika kao da je u svakoj bio Jedi. Tokom jedne bitke ona te njezina dva prijatelja su dospjeli na Revanov brod uz nekolicinu jedi mastera te su se stvorili pred samim mračnim gospodarom. Iako je kazivano da je Revan lako mogao poubijati njih petoro od kojih su gotovo pola bili jedi masteri, njegov učenik zapuca na brod svoga učitelja baš na mjesto na kojemu je stajao Revan teško ga ranivši ali Bastila ga spasi s force link te ga veže za svoje misli zauvijek. I tko je Revan ponovo hodao svijetom iako su skoro svi oko njega znali tko je on nije jel su mu izbrisali sjećanje. Jednom zgodom morao je spasiti život i sebi i Bastili te je ona sada više gajila osjećaje za njega. Pred sith armadom su pobjegli u Ebon Hawku najbržem brodu tog vremena koji je pripadao jednom kriminalcu ali su ga oteli od njega.

Uvidjevši da nema spasa od Darth Malaka Bastila je s Revanom i cijelom posadom Ebon Hawka ponovo došla u jedi enklavu te nagovarala jedi mastere da opet počnu obučavati nekoć velikog Revana, a oni su to s velikom mukom pristali, tako je Revan ponovo izrodio iz pepela. Kako je bio u force linku s Bastilom on je mogla vidjeti svaku viziju koju je i on vidjeo iz svog starog života. Pošto je prošao uobičajeni trening Revan je morao sastaviti Lightsaber koji je sastavio u 15 min koji je postao rekord te se on vračao na ono što je nekad bio. Ako je uvidio da je republika u opasnosti krenuo je na opasno putovanje, ono koje je već jednom prošao tražio je ponovo star mape koje je gotovo sve skupio ali u jednom je prijelazu galaktike bio uhvaćen od Malakovog broda gdje mu je ovaj otkrio njegov pravi identitet, a njihov okršaj prekinula je Bastila koja se žrtvovala za Revana i tako učinila veliku pogrešku jer je Malak baš nju želio zbog njene posebne moći battle meditation, mučio ju je dok se nije predala mračnoj strani. A Revan je za to vrijeme boravio na Korribanu drevnom svijetu sitova te na njemu zaradio sith lightsaber i učinio djela zbog kojih će se pamtit. Čak vratio duha drevnog sith lorda na svijetlu stranu.

Revan je tako došao do planeta Rakitanaca koji su izumili Star Forge te je on skupio njhovu naklonost i bivao pušten u stari hram gdje su na vrhu ponovo susreo sa Bastilom te se njih dvoje sukobiše. Revan je koristio jedan lightsaber a Bastila Duble blade saber ali ga neuspje poraziti te ga pokuša pridobit na tamnu stranu ali kad joj to ne uspije pobježe s brodom na star forge. A Revan je krenio za njom. Te se posada Edon Hawka junački borila protiv vojske sitha. Revan je sam u pohodu da dođe do Malaka ubio preko 200 darth jedia. Ali došao je do Bastile te se njih dvoje još jednom sukobiše. Bastila još jednom izgubi od Revana, a on je sa svojom ljubavlju vrati na svijetlu stranu sile te joj reče da pomogne s battle meditationom floti republike koja je pristigla.

Revan je prispio pred Darth Malaka te se njih dvoje sukobiše na mostu star forgea, pošto
Malak uvidje da ne može protiv Revana. Poče skupljati moć iz Boca Tankova u kojima su bili tijela gotovo mrtvih jedia, Malak je bivao sve jači te Revan poče bacati svoj lightsaber na mrtve jedie koristeći saber throw. U jednom takvom pokušaju Malak presječe Revanov Lightsaber. Te je mislio da je vrijeme da zapečati Revanov život poče skupljat snagu iz tanka a Revan na Malakovo iznenađenje izvadi sith Lightsaber te nastavi bitku koju Malak nije mogao više dobit koliko god je Malak postajao jači od Revana crpeći silu iz mrtvi jedia, Revan je bio dva puta jaći od njega jel sila je jaka bila u Revanu, on je bio sila. Kad god bi se Malak punio Revan je upotrijebio Force Fokus te se ojačao i borio sa smiješkom na licu, nije prezao više k tamnoj strani, na kraju Malak padne a Revan ga zatraži za oprost koji mu on je dao. Star forge je bio uništen, a Revan postao najjači sada jedi svih vremena.

Godinu dana kasnije ostavio je republiku svoje prijatelje svoju ljubav. Iako je on bio vođa republike a za svog nasljednika postavio je čovjeka po imenu Carth koji ga je pratio od početka pustolovine na Ebon Hawku. Revan je otišao zaustaviti armadu koju je otkrio prije dok je kao sith lord putovao svemirom. Od tada mu se gubi svaki trag.
- Bilo bi bolje.. - Kreia se kasnije sjeća - da ju je natjerao da shvati.
No ona je bila tvrdoglava, i nije razumjela rat kao Revan. Tada je Revan nestao, ostavljajući T3-M4 i HK-47 na rubu poznatog svemira.
Kasnije je Exile je krenuo za njm no je li ga našao to se ne zna ???
thumbup


- 00:10 - Comments (15) - Print - #


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Za sve SW fanove ili one koji to žele postati! Za sve zaljubljenike u Star Wars, koji žele upotpuniti svoje znanje i naučiti sve što prije nisu imali prilike! May the force be with you!


GLAZBA NA BLOGU


..::News::..
Za vaše blogove :)
Izašao je novi zanimljivi nogometni časopis Gooool! Potražite na vašim Kioscima!
...::::::...
MSNsmileys
Bite Fight
..::Master blogovi::..
Movie Fan
Fidel Castro
Curly11
domains
Funny Pics
TOP-hostings
iPods
PARIS HILTON HOT pics
Tell Jokes
Optical Illusions
Guinness World Records
HOT BRITNEY SPEARS
Celebrity Free Pics
Forum Avatar
My 100 Blogs
Forumasi Forum
StarWarsFan Blog
MovieFan
Britney Spears
Pepperony

..::Dark Side::..
Darth Frik
Darth Ravenous
Darth RWgirl
Darth Neferneferi-Seth
Darth Tynnuss
Darth Baxon
Darth Valdur
Darth Feardot Koalicija
..::Light Side::..
Revan Starkiller
Movie Fan
Fallen Angel
Obi-Wan Xaver
Anomalia Wan Kenobi
Lyra Orion
Anakin Windu
Padme
Linda Skywalker

Bio bih...
>>>>>StarWarsFan blog<<<<
Kodeksi
Kodeks Sitha

Nema mira, postoji samo ljutnjaNema straha, postoji samo moć!!Nema smrti, postoji samo besmrtnost,Nema slabosti, tu je Mračna Strana.Ja sam Srce Tame.Ne poznajem strah, ali ga usađujem neprijateljima.Ja sam uništavač svjetova.Poznajem moć Tamne Strane.Ja sam plamen mržnje.Svemir kleči preda mnom Zato ću naći pravi život, u smrti Svjetlosti.


Jedi Kodeks

Gdje nema osjećaja, tamo je mir.Gdje nema neznanja, tamo je znanje.Gdje nema strasti,tamo je mirnoća.Gdje nema smrti, tamo je Sila.


Midiklorijanska SW lista


1.Anakin Skywalker/Darth Vader =

27,700


2.Darth Sidious= 20,500
3.Yoda = 17,700
4.Luke Skywalker=14,500
5.Leia=14,500
6.Aenon Jurtis=14,200
7.Shintor Beerus=13,900
8.Ce Ce Denowai=13,700
9.Ben Skywalker=13,700
10.Anakin Solo=13,700
11.Darth Plagueis=13,600
12.Count Dooku=13,500
13.Obi-Wan=13,400
14.Kaja Sinis=13,250
15.Kyle Katarn=12,200
16.Mace Windu=12,000
17.Darth Maul=12,000
18.Grievous=11,900
19.Kit Fisto=11,800
20.Exar Kun=11,700


Uvodni tekstovi

Star Wars Episode I: The Phantom Menace


Turmoil has engulfed the
Galactic Republic. The taxation of trade routes to outlying star systems is in dispute. Hoping to resolve the matter
with a blockade of deadly battleships, the greedy Trade Federation has stopped all shipping to the small planet of Naboo.
While the congress of the Republic endlessly debates this alarming chain of events, the Supreme Chancellor has
secretly dispatched two Jedi Knights, the guardians of peace and justice in the galaxy, to settle the conflict....
Star Wars Episode II: Attack of the Clones


There is unrest in the Galactic Senate. Several thousand solar systems have declared their
intentions to leave the Republic. This separatist movement, under the leadership of the mysterious Count Dooku,
has made it difficult for the limited number of Jedi Knights to maintain peace and order in the galaxy. Senator Amidala,
the former Queen of Naboo, is returning to the Galactic Senate to vote on the critical issue of creating an ARMY OF
THE REPUBLIC to assist the overwhelmed Jedi...
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith


War! The Republic is crumbling under attacks by the ruthless Sith Lord, Count Dooku.
There are heroes on both sides. Evil is everywhere. In a stunning move, the fiendish droid leader, General Grievous, has swept into the Republic capital and kidnapped Chancellor Palpatine, leader of the Galactic Senate. As the Separatist Droid Army attempts to flee the besieged capital with their valuable hostage, two Jedi Knights lead a desperate mission to rescue the captive Chancellor...
Star Wars Episode IV: A New Hope


It is a period of civil war.Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire.During the battle, Rebel spies managed to steal secret plans to the Empire's
ultimate weapon, the DEATH STAR, an armored space station with enough power to destroy an entire planet.Pursued by the Empire's sinister agents, Princess Leia races home aboard herstarship, custodian of the stolen plans that can save
her people and restore freedom to the galaxy . . .
Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back


It is a dark time for the Rebellion. Although the Death Star has been destroyed, Imperial troops have driven the Rebel forces from their hidden base and pursued them across the galaxy. Evading the dreaded Imperial Starfleet, a group of freedom fighters led by Luke Skywalker has established a new secret base on the remote ice world of Hoth. The evil lord Darth Vader, obsessed with finding young Skywalker, has dispatched thousands of remote probes into the far reaches of space...
Star Wars Episode VI: Return of the Jedi


Luke Skywalker has returned to his home planet of Tatooine in an attempt to rescue his
friend Han Solo from the clutches of the vile gangster Jabba the Hutt. Little does Luke know that the GALACTIC EMPIRE has secretly begun construction on a new armored space station even more powerful than the first dreaded Death Star.
When completed, this ultimate weapon will spell certain doom for the small band of rebels strling to restore freedom
to the galaxy....
Sith Ranking System1. Reveridian - Izabran od strane Sith Mastera da je vješt za tamnu stranu!
2. Shiboku - Preživio mjesec dana treniranja tamne strane!
3. Valoridian - Sith učenik, zna Force lightning i Force choke!
4. Utalli - Sith učenik, zna Force avalanche, Force earthquake i Force fireball
5. Gorgais - Sith učenik sposoban za ubojstvo Sith Master-a
6. Whatazor - Sith Master
eXTReMe Tracker

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se

Copyright © Starwarsfan.blog.hr 2007
All right reserved