09

petak

studeni

2012

Mujjo rukave za ipad mini



Ti Dutchies su brzo. Samo drugi tjedan sam im rekao da je potrebno da bi ipad mini rukave. Ne kažem da su slušali mene, ali kao što sam ovdje sjediti pisanja ovog post na ipad mini, ja ne mogu pomoći, ali smiješiti jer Mujjo upravo objavila zbirku originali rukav za ipad mini. Čuj to? To je zvuk 10.000 Steve Jobs cvate u uzvika. Oni dolaze u smeđu ili bijelu od istog podatnu kožu i osjetio Mujjo je poznat. Odmor Vjenčanje ideju? Kupi mi jedan previše, dok ste na njemu - vaš posvećen urednik na yd.



Dizajner: Mujjo



08

četvrtak

studeni

2012

3D Hrana tisak?!


3d Tiskarstvo je transformiran od nekoliko proizvođača koji proizvode skupe strojeve, na stotine pojedinaca stvaraju svoje strojeve i dijeljenje upute o tome kako ih napraviti.Nevjerojatno pristup ovoj tehnologiji ima potencijal da utječu na mnoge aspekte našeg svakodnevnog života, uključujući i kako mislimo o hrani. Što ako umjesto ulične hot dog stoji imali smo 3D kolica hrane pisača?! Ova twist na klasičan hrane košaricu baca svjetlo na budućnost ove strašan tech.

pisač ovdje stvara ono što sam guessing su jednostavne čokolade slastica, ali to samo ogrebotine površinu ono što ti strojevi mogu biti sposoban na putu hranu!

Dizajner: Zeleni geometrija Laboratorij






Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.