Strpljivost

02 travanj 2024

Strpljivo kao kod divnog proljetnog dana.. i sve što se rado čeka ima čar jer je vrijedno, jer se stvara jer za unikat treba imati dara.
To je život, da ga živiš, uvijek nešto čekaš potom stvaraš i daješ drugome.
A biti strpljiv u velikim životnim bitkama e to, to je pravo postignuće. Možeš birati 2 opcije hoćeš li potonuti do kraja ili uzeti uzde života u svoje ruke i ići kako možeš polako naprijed, nekad tapkajući a nekad koračajući ali ne dopustiti brodolom jer tada je sve gotovo. Sve što si radio, trudio se, dao atom svoje snage progutala magla ono gdje nisi vidio izlaz. Zato kroz život nekad naiđu velike bitke a one zahtijevaju puno strpljenja, snage, hrabrosti i drugo. Život je bitka i borba. A put trnovit ali traži se čovjek i nalazi a oko njega uvijek Onaj veliki pošalje pomoć, utjehu, snagu, društvo.. sretne se po putu i nove prijatelje. Korak uz korak, rame uz rame onaj tko je nešto s tobom prošao kuži te nešto i pomaže na sve strane, strpljiv je i razumije. Koliko Je moguće jer svatko ide svojim stopama u svojim cipelama a nitko ne zna kako je onom drugom. Svačija je priča puna stranputica bez ideala s raznim pitanjima pa i spotaknutim koracima do poneke trke pa i životne zbrke. Svaki je dan nova bitka, koja se svlada od buđenja do mraka.:)

Kažu da je strpljenje vrlina jakih. Ali mislim da je to dar od najskromnijih .. onih koji se suočavaju sa svime bez ljutnje, onih s nadom u srcu, koji sve prebrode. Strpljenje pripada onima koji znaju da smirenošću i spokojem možeš sve. Sve!

Oznake: strpljivost, razne borbe, uhvatiti se u koštac i drugo

Treniranjem..

07 svibanj 2018

Hihi nije lako ali strpljivost se uvijek iznova trenira,
sa njom mora biti tako ili će sve naopako.
Ma koliko strpljiv bio jedva čekaš da prođe
i dođe ljepši dio pa i šetnja, izlazak a misli
mi na moru, uz hmm i moja oaza, more, društvo
i plaža.. Love my summer time!!!
Al do tada strpljivost vlada... ali
veseli me što uskoro će moje vrijeme.
More moje, srce mi dira
tamo gdje je moja oaza za
dušu, čaroliju i mira.

Gledajući trn, vidiš ružu...yeeess:)) Sve ima svoje..ubacim šarene boje...

Oznake: treniranjem, strpljivost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.