U zanosu..ljubav..

13 travanj 2018

Ljubav je oduvijek bila najveća pokretačka snaga. Tužno je čuti kako mnogi misle da je mržnja daleko veća i jača snaga od ljubavi. Bez obzira što tko mislio istina je u ljubavi. Uvijek će jača snaga biti ona koja gradi od one koja razara i uništava. Ljubav pokreće i Boga. Ljubav je najljepši i najveći Božji dar čovjeku. Onda kada i čovjek ljubi tada je najsličniji Bogu. Radost je kad voliš a onda sve je drukčije. Kad ljubice male beskrajnu ljubav daju moje srce rastopit znaju. One su mi sve radost, sreća i ljubav posebna od večeg veča. Toliko me raduje kad su sretni tad je odmah sve ljepše i lakše. Djeca su čudo, vole te i prihvate kakav god da jesi a kad se prilagodiš njihov si. To je ljepota i raj osmijeh djeteta i njihov jedinstven sjaj.

LjuBaV je odabir koji činimo iz trena u tren!!

Svaka je ljubav drukčija a opet posebna. Primi me za ruku i vodi jedina.
Kad te tvoj dragi onako gleda a time njeguje to ti na taj naš način posebno je. Ipak to smo mi skupa a dovoljno je pogledat se i kažemo si sve. U pogledu je ljubav, time mi govori hej draga voli me voli, za ovakvu ljubav se moli. Bog spaja, rađa se ljubav koja nema godine. Beskrajna i nježna, koja te dira i neda ti mira. Ljubav u duši svira, to je moja melodija vodi me kroz sve pa i oluje života do postojanja bez odustajanja. Bori se jer kad voliš postoji ono više a sve ostalo se briše. Nisi više samo ti, več onaj tko pored tebe stoji i skupa s tobom se bori a tako i za dvoje moli. Sloboda povezanosti.. ona voli i mane i vrline a grli i sve moje i tvoje osobine. E to je to, tragom ljubavi.
Samo opusti se..dušom voli..:)) Nešto u mašti a nešto u javi to su sve važne stvari..opusti se u ovoj vožnji kad su ljubav, poštenje i slično vagoni za dinamično..putuj sa nama vožnja je besplatna i vrijedna svakog truda ipak radi se o ljubavi pa nek zahvati cjeli svijet kao vatromet. Živio..:)):*

Oznake: ljubav, rast u Bogu, sloboda povezanosti..

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.