spuk_nuti

četvrtak, 20.04.2006.

odmor iliti regeneracija organizma


planiram sljedeći tjedan uzeti pet dana godišnjeg i to malo povezati sa prvim svibnjem. ono kaj me muči je da se ne znam odmarati i već unaprijed znam da ću sjebati te dane nekim isprekidanim obavezama.
stalno ću biti u pokretu, u autu, juriti simo-tamo i na kraju kad se vratim raditi bit ću opet nadrkan, živčan i sav nikakav bezvezan.
a htel bi sve, par dana iti v gorice, prepelati se do varaždina i mađarije, kupiti badastoće razne, htel bi piti kavu s frendicama i pivu i gemište s pajdašima, htel bi da je sve napravljeno i da ne moram ništ jako fizički se naprezati, htel bi malo mira za sebe, htel bi da ne idem v firmu glet kaj ovi delaju kaj nisu na godišnjem, htel bi da me ne zovu na mobitel za sakojačku bedastoču, htel bi da bum zdrav i da je slinim ak se malo denem v kratke rukave (to mi se navek dogodi), htel bi iti glet baku i pomoć joj nekaj, htel bi se prešpancirati po šumi ak se je zazelenela, htel bi se s igrati s pesom po dvoru, htel bi da me policija ne zaustavlja, htel bi se sprepelati na apencu, htel bi...
e, kad bi bar pol toga napravil bil bi kaj novi....

- 09:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #