spuk_nuti

četvrtak, 12.05.2005.

ubilački nagon....


....mi se relativno rijetko javlja ali danas, brate mili, da sam na divljem zapadu već bi povukao pištolj i pod okriljem mraka odjahao u preriju. a kaj je bilo.
jedan kauboj s kojim radim pije mi živce na slamčicu. nije da smo usko povezani poslom ali moj dio posla ovisi o njegovom i obrnuto. želja za uklađivanjem i dogovorom je prilično jednostrana s moje strane i kad se nekaj dogovorimo to je praznik.
danas me razjebal jer se nakon dva tjedna šalabajzanja i putovanja vratil i odmah me napizdil za nekaj kaj nije u mojoj domeni. lagano sam se pospominjal s njim, bolje reći odigral mu jednu radio monodramu i zaklopil slušalicu.
prolazim posle pored njega, lik kulira, ignorira, jebe se njemu. a nije mu se jebalo kad sam mu posudil 400 eura ili kad sam mu u pola 8 ujutro 250km daleko tražil neki lijek jer se prežderavanjem kave, gogagole i cigareta dovel u stanje da mu želudac more preraditi samo vodu. lovu mi je vračal godinu i pol na neke sitne rate, stojedanput sam ga moral pitati....đubretar.
razmišljam si da odjebem troglasno pred njegovim ljudima i dok to radim on mom čovjeku šalje neki report da mu popuni. zovem ga da mu jebem mater ali nemre kao razgovarat. tema za sastanak s njim koji nikak da održimo ima sve više i više.
kolko bi dobil ako ovo sve navedem?

- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #