SPORTSKE TEME

srijeda, 29.04.2009.

Hiddinkova preporuka za Chelsea: Slaven Bilić je najvrjedniji hrvatski brand

Vijest da je izbornik Hrvatske Slaven Bilić zanimljiv londonskom Chelseaju odjeknula je kao bomba. Navodno, Bilića je neposredno kontaktirao Chelseajev izvršni direktor Peter Kenyon, drugi čovjek kluba u vlasništvu Romana Abramoviča, koji se raspitivao o planovima hrvatskog stručnjaka. Činjenica da se sadašnji strateg Bluesa, Nizozemac Guus Hiddink po završetku sezone vraća na svoju primarnu poziciju, izbornika ruske reprezentacije, nagnala je vodeće ljude trenutno trećeplasirane momčadi Premiershipa da se daju u potragu za novim rješenjem na klupi. Bilić je uz Carla Ancellotija i Sven-Göran Erikssona, javljaju mediji, najozbiljniji kandidat za tu poziciju.

Engleski mediji idu dalje i javljaju kako je Bilića preporučio sam Hiddink i tako mu zahvalio na usluzi koju je Hrvatska pobjedom na Wembleyu protiv Gordog Albiona napravila Rusiji koja je na kraju ispred Engleske otišla na Euro.

- Izbornik Bilić ostaje pri onome što je ranije rekao. Nastavit će voditi reprezentaciju sve do kraja ovog ciklusa, odnosno do kraja Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, bila je reakcija glasnogovornika HNS-a Davor Gavrana

No, to je bio Bilićev odgovor kada su dolazile ponude HSV-a, Schalkea, Tottenhama i Portsmoutha. Sada je situacija itekako drugačija, Chelsea je nesumnjivo atraktivniji kluba za jednog mladog trenera kao što je Bilić, klub koji je svake sezone u borbi za sve moguće trofeje, klub u kojem bi Bilić radio s najboljim igračima današnjice i gdje bi, iako njemu to nije najvažnije, imao astronomska primanja.

Kako god se završi ova priča, dokaz je to da su hrvatski nogometni stručnjaci opet na cijeni i da nogometna Europa u njih vjeruje. Iako bi svi zajedno voljeli da Slaven ostane na kormilu Vatrenih, budimo realni i zapitajmo se svi bi li netko od nas, da se nalazi u Bilićevoj situaciji, odbio poziv takvog jednog kluba kao što je Chelsea?

29.04.2009. u 13:52 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 20.04.2009.

Sezona obilježena ozljedama: Niko, drži se!

Ljudi, prvo da vas sve pozdravim i s malim zakašnjenjem čestitam Uskrs. Evo prošlo je dosta vremena od mog zadnjeg posta... Što posao, što faks, i nisam imao vremena za napisati nešto. Opet, mogu reći da sam imao sreću jer se u vrijeme mog apstiniranja od bloga nije dogodilo nešto spektakularno. Cibosi su, nažalost, izgubili u finalu NLB lige od beogradskog Partizana, Dinamo je prestigao Hajduk i čini se da ćemo prvaka dobiti nakon derbija na Poljudu. No, ono što je mene posebno rastužilo jest ozljeda meni najdražeg igrača, Nike Kranjčara. Moram priznati da mi onaj start igrača Boltona i sada, dok pišem ovaj tekst, stoji pred očima. Prema svim informacijama, Nikina noga nije slomljena i predviđanja kažu da će kroz tri, četiri tjedna biti spreman za igru.

Za kraj, ostavljam video intervju igrača sinjskog Junaka, prvog Irca u povijesti HR nogometa. Intervju s njim radio je moj kolega iz Splita, a u pripremi sam i sam sudjelovao. Evo, za one koji nisu do sada pogledali:

Irac u Junaku: Hajduk i Dinamo ipak su malo preveliki klubovi za mene!

Lijep pozdrav svima do sljedećeg puta!

20.04.2009. u 13:35 • 4 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (5)
Siječanj 2009 (7)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (5)
Rujan 2008 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Pozdrav svima...

Zovem se Ivan...Rođen sam 1986. godine......Studiram novinarstvo i pomalo se bavim tim poslom. Naravno, veliki sam ljubitelj sporta, naročito nogometa. Navijam za Hajduk, Liverpool, Barcelonu, Hrvatsku, Španjolsku, a najviše poštujem Niku Kranjčara...Na ovom blogu ću iznositi svoje mišljenje o svim sportskim događajima u Hrvatskoj i svijetu...! PoZdRaV!!
partyparty