Kome triba naslov?


Ugl.kao što vidite ovaj put neću pisati o animi.Mali predah.Pošto mi se iskreno needaaaa.Loše sam volje.
Bili smo u petak na terenskoj nastavi.Sranje teže.Mislin,sprdali smo se i sve,ali baš je naš razred triba bit podijeljen u 2 busa!#$%&*#%$!Tako da je u jednom bilo pretežito žensko,a u drugom muško društvo.Al uspjele smo neke muške prošvercat u naš bus,je da smo se morali malo zgurati(ja,Maca,Lampa i Marta na sidalu za dvoje lol)...nas par odlučilo se popeti na vrh jednog brda i nakon brojinh padova uspjeli smo!(objašnjenje:do vrha nije bilo puta,propadali smo u po metra dubok sloj lišća i vatali se za grane jer je bilo jako strmo)Naravno uvijek se meni neko sranje mora dogoditi tako da san očito kad san pala,razbužala gaće na pakši,a imala san crne gaće,a ljubičaste mudante!#%$*"!%&#!I onda još mi išli u bus,i ja uzela torbu s trave,a ono sva mokra-sprite se prolia!!#&%$*//"!!!Tako da mi je ono baš bilo super,ma predivno!
Danas san cilo popodne provel ana nekom atletičarskom natjecanju nestle blabla,ugl.trčali su 60m Maca i Sused i Ines,300 Joso,Luka,Ines(al ipak nije nije joj se dalo),600-Lampa(taman prije toga san otišla pa nisan vidila nisan više mogla stati tamo),i skok u dalj Maca i Sused.Na baninama san bila od 3sata i 14min,do prije 7sati i 45 min!ARGH!!!Još je onaj kreten Marko iz e razreda,iz čista mira raspara neki plakat koji su napravile ove ženske iz mog razreda i onda san došla do njeg ai silog ga zalila vodom,hahahahahahha.I dođeon meni ka patit ćeš vamo tamo,a nakraju mi nista nije napravia,lol.Pas koji laje ne grize lol.
Jedna me osoba jako razočarala,tako da san se cila sad napizdila.Na još jednu osobu također,al me ona nije razočarala,od nje san takvo što mogla i očekivati.Ma zaboli me...
Klara se vratila!Moja njadraža,najbolja,najvoljenija,naj,naj,sve naj,prijateljica se vratila iz Houstona!Da znate kako san hepi!Upravo pričan s njom na msn-u hehe.
Napuštam vas...možda idem u Zagreb,ne ovaj,nego sljedeći vikend.I možda se farbam u crno u sljedeću sridu jeeee.I preksutra je razredno slikanje OMG.Ah...propast...ajte onda..pa se čujemo...(možda gasim blog)....

*uzima kutiju queens sladoleda i žlicu i opet je sretna*


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

24.04.2007. u 19:57 | 47 Komentara | Print | # | ^

Naruto special vol 2!


Kupala sam se u subotu!yesnaughty
More je ooodlično!Sve smo se bacale s mula bez obzira na to kakvo je more i vikale -I dont fuckin care!-Bilo je odlično!
Ovi praznici bili su nešto najbolje u životu...napokon mi se sviđa jedan likcerek..eee,da,al neću vam nista odati hah!nutnaughty...no ugl...
htjela sam staviti naše slike s roštiljanja(na novinskom papiru,a plamen održavan rakijomrofl)..ali nažalost još nisu došle do menenamcor..pa nista od toga...HELENA JEDINO ZA TEBE ŽIVIM!!..ne zaboravi to...


Evo sada nastavka..nadam se da vam se prošli post svidio..iako sumnjam jer ima JAKO MALO KOMENTARA!možete vi i bolje!osim toga di je Angel of Heaven i Yui?!I Hotaru sljedeći put čim pročitaš post odmah komentiraj da ne zaboraviš opet jer mi blog propada..heh...al hvala Animas i Misuzu i Lapfimh koje su redovite u komentiranju...Poosa!

Neji Hyuga

On je prvi rođak Hinate.Tako da je i on kao što se i vidi iz Hyuga klana,samo što je on iz sporedne obitelji,a Hinata iz glavne jer je njegov otac mlađi brat od njenog,i zbog toga,njegov otac mora štititi njezinog svojim životom.A tako je i umro.Radi Hinatinog oca.Zbog toga je Neji pun bijesa prema glavnoj obitelji,i ima prema njima razne predrasude.Zbog toga Neji i Hinata nisu u dobrim odnosima.On je generacija ispred Naruta i ekipe,ali iste godine polažu Chuunin exam.Također,on je poput Sasuke proglašen najboljim učenikom svoje generacije.Ima Byakugan kao i Hinata,pa ako vas zanimaju njegove sposobnosti,pogledajte u prošlom postu pod Hinata.U timu je s Rock Lee-jem,Ten Ten,a njihov sensei je Might Gai.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Rock Lee

Znači o njegovu timu sam već napisala.On je imao puno problema na akademiji,jer nije mogao izvoditi ni ninjutsu ni genjutsu,ali je zato odlučio postati snažan ninja,pa barem koristeći samo taijutsu,kojeg je i usavršio,uz pomoć svog učitalja Gai-senseia,koji također najčešće izvodi taijutsu.Rocke Lee je njegova mlađa kopija,jer on oponaša sve što Gai radi pošto je Gai-sensei njegov uzor.Zovu ga i Fuzzy Eyebrows zbog jaako debelih obrva što vidite na slici.Zaljubljen je u Sakuru,koja ga je,nažalost,otkantala.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ten Ten

Ah...o njoj se nema puno za reći...znači,u timu je s ova prethodna dva,a njen sposobnost su kunai-i(hvala Misuzu)...i tako...uvik pomaže Neji-ju oko treninga...jedna nice girl..i to bi bilo to...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Might Gai

Ah.Ovaj lik.Uf.Jedan jaako čudan i pomalo naporan lik.Uvijek se hoće boriti s Kakashijem i uvjeren je da su on i Kakashi vječna konkurencija jedno drugome,ali ga Kakashi ne je** ni 5 %.Boli njega briga za Gai-ja,tako da ga svaki put teže naide.Najčešće koristi taijutsu,ali može koristiti i druge tehnike.On je trener tima u kojem su znači Rock Lee,Neji i TenTen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gaara

Negativan lik,bar zasada(do 101 ep.dokle san ja došla).On je iz Hidden Village of Sand,te je u Konohu došao polagati Chuunin exam sa svojim teammatesima-Kankaruom i Tenari.Zapravo,njihov pravi,prvobitni plan je bio pomoći Orochimaruu(ne direktno njemu,al nakraju je ispalo da on to sve vodi) da unisti selo.Ugl.Gaara jadsan nije kriv što je zločest zato jer se u njegovu umu svašta događa.U njemu je isto kao i u Narutu zatočen demon,samo ovaj put neki uf...s dugom poviješću u tom selu itd.Ugl.baš kao i Naruto,i Gaaru su svi smatrali zvjerju i nitko se nije htio igrati s njim ni družiti uopće.Nije imao roditelja,a još ga je i mamin brat kolko san ja skužila,jedini čovjek koji je pričao s Gaarom,koji je živio s njim i brinuo se o njemu,˝volio ga˝,pokušao jedne večeri ubiti,ali je nakraju Gaara,neznajući da mu je to ujak,ubio njega,Tada je Gaara doživio živčani i odtada ga boli briga za ljudski život i samo ubija,tako da bi se kako on kaže,osijećao živim.I tako ga Hidden Village of Sand drži kao skriveno oružje.No na kraju borbe se malo primiri...i kolko sam čula..kasnije se opet pojavljuje,ali kao dobar lik!Jeeee!
Za napade koristi pijesak,koji mu služi i kao obrana,pošto mu je tijelo prekriveno neki ko štitom od pijeska,tako kad ga se udara,prvo se probije taj štit da bi mu došao do prave kože(a i taj štit je teško probiti).


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kankuro

On se koristi nekom lutkom za napadanje.S njom može upravljati tako da odmah u početku ima prednost,kao da ima partnera.On je malo bahat,da vam pravo kažem.A i ide malo na živce i debela je svinja!LOL...to je sve što imam o njemu reći.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tenari

Ona ima tu neku svoju lepezicu kojom napravi vjetar i tako pokosi svoje žrtve hehe.Ovo možda izgleda kao jadan napad ali zapravo nije.Dosta je jak i ona je jako dobar ninja.I njoj se sviđa Sasuke,ali doduše,ona samo misli da je sladak,nije baš da ludi za njim kao ostale cure.Brine se za Gaaru i stalo joj je do njega,ali ga se u isto vrijeme i boji.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kabuto

Još jedan negativac.On je desna ruka Orochimarua.Istražuje za njega,i prikuplja podatke o suparnicima.On je i jaako dobar medicine ninja,tako da zna smućkat opake otrove,ali isto tako i lječiti ljude(samo što je češće ovo prvo).U početku dok je glumio dobrog lika,da bi saznao što više o Sasuki i toj ekipi,bio mi je baš drag,baš se činio super,al sad mi se zgadia grrr.I baš mi je drago što je dobio od Naruta Rasenganom hehe!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Orochimaru

Glavni negativac u Naruto epizodama,pojavljuje se u Chuunin examu,a kolko ja znam,njegova uloga glavnog negativca traje i u Shipuuden epizodama,koliko su mi rekli.Znači dakle,on je također iz Hidden Village of Konoha,kao i ostatak likova,samo što on nekon nekog vremena odlazi iz sela,i to zato jer ga nisu htjeli imenovati za Hokage-a.Nakon akademije u timu je bio sa Jiraiyom i Tsunade-samom te su oni tvorili tri legendarne ninje,tj.Sannine.A njihov učitelj or whatever je bio nitko drugi doli treći Hokage:Sarutobi-sensei.On se pokušava osvetiti zbog toga što mu nisu dozvolili da bude novi Hokage,te napada Konohu,i uspija ubiti Trećeg Hokage-a,ali mu ovaj ipak žrtvujući svoju dušu,uspije oduzeti ruke,iako je prvenstveno htio ubiti ga cijelog,al mu to nije uspjelo.No da vam ne otkrivam dalje,samo ću još reći da pokušava naučiti sve tehnike koje postoje na svijetu i tako postati najsnažniji ninja na svijetu,te da je izumio novi jutsu(nemogu mu se sjetiti imena)ugl,pomoću kojega može pomladiti svoje tijelo,mijenjati izgled lica,pa čak i promjeniti spol!Summoning tehniqueom prizove zmiju,koja mu je također i zaštitnik znak lol.Ugl...noughty,noughty boy!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jiraiya

On...jednom riječju:PERVERZNJAK!Znate one knjige perverzne što Kakashi cijelo vrijeme čita?E pa on ih piše!I još što je najgore,svako malo špijunira djevojke u toplicama ,saunama i slično,jer kao,mora nači izvora i inspiracije za svoje knjige!Arghhh!Ke užaas...bwah!On je jedan od tri legendarna Sannina koja san već spomenula.Najčešće koristi Summoning tehnique,te prizove ogromnu žabu!To vam je to,valjda...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tsunade

Eh.Peti,novi Hokage.Ona ima 50 godina,a izgleda kao da ima 20(to je jedna od njezinih tehnika,pretty good ha?).Ona je vrhunski ninja lječnik-nema boljeg na svijetu.Svojom Chakrom liječi ljude,kao nitko drugi!Malo je bahata i ima loš temperament,ali nema veze.Jedno je važno kod nje.Ovisna je o kockanju.Nije važno koje vrste-sve joj je dobro!I na tome izgubi puuno love i ima puno dugova,a u selima je poznata i pod nazivom-Sucker!!!Eee,da,nikad dosad takoreć nije pobijedila!A kad i pobijedi,odmah zna da nešto nije u redu,hehe.Jednom se sretno zaljubila,ali je nažalost taj čovjek umro braneći Konohu,malo nakon smrti njenog 12-ogodišnjeg brata.Obojici je bio san postati jednog dana Hokage,baš kao što je i Narutu,i zato ona ima posebne osijećaje prema njemu.Nakon te dvije smrti,koje nažalost ni ona nije mogla spriječiti,otišla je iz sela.Vratilase tek poslije,kad je trebala preuzeti titulu Hokagea.Ona je unuka Prvog slavnog Hokagea.A kada napravi Summoning tehnique,dozove puža!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eto,nadam se da vam se svidio i vol.2,pazila sam na gramatičke pogreške(nadam se Misuzu da si zadovoljna) i pokušala što više skratiti.Evo vam sad dva clipa u vezi Naruta,OBAVEZNO POGLEDAJTE!
Kiss´n´pozZZz





18.04.2007. u 22:14 | 43 Komentara | Print | # | ^

Naruto special vol.1!


Ideju za ovaj post dobila sam od anime and manga girl(ne brini se,bit će drukčije od tvoga),koja je u svom Naruto specialu opisala napade koje ima određeni lik te anime.
U svom Naruto special postu ja ću pisati o likovima,tj.ne o njihovim napadima,jer vam je to savršeno objašnjeno na blogu već spomenute mi frendice,već o njihovim osobinama.Naruto je prvi aniem koji će na mom blogu dobiti post o sebi,jer me upravo taj anime vratio prije oko pola godine u svijet animea i mange.I na tome sam mu zahvalna,i zbog toga sam jako vezana uz njega.Stoga,da počnemo!


~ Glavni likovi ~

Uzumaki Naruto

On je glavni lik ovog animea.U nogovu tijelu zatočen je Demon Nine Taile Fox koji je prije 12 godina napao Konoha selo,i nanesena je velika šteta pri napadu i u materijalnom ali i u duševnom smislu,zbog puno velikih ljudi koji su umrli.Zbog demona koji je u njemu,iako on za to nije ni kriv ni dužan,ljudi ga ne voli i djeca ga izbijegavaju,te on nauči živjeti bez podrške drugih vršnjaka ali i starijih ljudi.San mu je postati Hokage(glavni ninja Konoha Hidden Villagea),tako da ga svi zamjete i da ga svi priznaju kao odličnog ninju.Akademiju je završio s najgorim ocjenama,jer je hiperaktivan,nemože mirovati na jendom mjestu,lajav i nestrpljiv,te mu se neda štrebati,ali je uvijek spreman za naučiti koji novi jutsu.Njegov specijalni napad na kojeg svi ljudi muškog spola dobiju nose bleed zove se Sexy Jutsu i tada se on pretvori u zgodnu,golu djevojku(to vam objašnjava onaj nose bleed hihihi).Kad oslobodi Chakru Nine Tailed-a u sebi,postaje nenormalno jak i nitko mu nemože stati na put.Zaljubljen je u Sakuru,koja ga cijelo vrijeme otkantava,pogotovo u početku serije,jer je ona zaljubljena u Sasuku.Stvari se zakompliciraju kada njih troje,Naruto,Sakura i Sasuke nakon akademije dospiju u isti team za riješavanje misija pod vodstvom Kakashi-sanseia.Iako djetinjast,na Naruto se može osloniti,jer će i život riskirati za ljude koje voli.Plemenit je i sve u svemu,dobar kao kruh!!!



Sasuke Uchiha

Ovaj lik je jedan od mojih najdražih.I nisam jedina.Sve cure diljem svijeta koje gledaju(ili čitaju) Naruta,morale su zapaziti Sasuku,zgodnog,tajanstvenog crnokosog lika,koji je čista suprotnost Narutu.Isto je pozitivan lik,ali nimalo tako lajav ili hiperaktivan kao Naruto.On je u svom svijetu,s njim nemožete imati lagani chat jer on to smatra trošenjem vremena.Ozbiljan je,ali je dobrog srca.Također bi sve učinio za svoje prijatelje,iako se Naruto i on uvijek svađaju i između njih frcaju iskre.Nikad neće priznati,ali Naruto mu s vremenom postaje najbolji prijatelj.Sasuke potječe iz Uchiha klana,usudila bih se reći najjačeg klana u povijesti Konohe.Nažalost,svi ga zovu ˝preživjelim pripadnikom Uchiha klana˝ zbog tragedije u kojoj su svi iz njegova klana ubijeni,osim njega,i ubojice-njegova starijeg brata.Njegov brat je iz jako čudnih razloga(htio je vidjeti na što je sve spreman) poubijao sve članove obitelji poštedjevši Sasuku,jer on po njemu nije vrijedan da ga on ubije,te mu govoreći da odraste u mržnji prema njemu,s krvoločnom željom da ga ubije.I ta mu se želja nažalost ostvarila.Sasukin jedini san,tj.više cilj,je ubiti svoga brata i osvetiti se za smrt svojih roditelja,i cijelog Uchiha klana.Sasukina posebna sposobnost je Sharingan,kojeg imaju jedino pripadnici Uchiha klana.To je sposobnost oka(prepoznat ćete to po tome što oko postane crveno) da kopira pokrete protivnika i tada ih tijelo istom brzinom i sposobnošću ih napravi.Također u kasnijim epizodama,Kakashi ga nauči svoj jedini originalan napad-Chidori(pjev tisuću ptica),kojeg tada znaju izvesti jedino njih dvoje.Mana chidorija je ta što je z izvesti takav napad potrebno mnogo Chakre,pa ga Sasuke može izvesti uspješno jedino 2 puta zaredom , a Kakashi 4.U Sasuku je,uz sve većinu cura u selu,smrtno zaljubljena Sakura,koju on nažalost cijelo vrijeme otkantava,baš kao i ona Naruta.No na veliku sreću nas gledatelja,bar onih koje vole Sakuru(mene ta ženska živcira jer nista ne radi nego plače,vrišti,i trči za Sasukom,al svaka joj čast što se tiče Molding Chakra),Sasuke i ona imaju mnogo lijepih trenutaka u kojim se ili ona brine za njega dok je bolestan ili on nju spasi od smrti itd.Sasuku rijetko možete vidjeti da se smije,hmm,kad bolje razmislim,ne pamtim ni jednu scenu s njegovim osmijehom.I svemu je kriv taj njegov glupi brat Itachi!Arghh!Jadan moj Sasuke,slomljena dušica grrrr.... ljubim te!


Sakura Haruno

Jedna jaako cmizdrava djevojčica.Sve zna,mislim,u teoriji,ali u praksi,nema ni upola tako jake napade kao Naruto ili Sasuke,odlična izvodi Chakra molding,ali nema ni upola toliko veliku Chakru kao Sasuke ili Naruto.Jaako je zaljubljena u Sasuke-kuna,al on nju uvijek otkanta i teže ju najede.I hvala Bogu,to nju boli,a ona radi istu stvar Narutu!Kako glupa ženska,arghhhh!Al,ipak,nekkao ti se uvuče pod kožu...prije joj je najbolja frendica bila Ino,ali kad joj je Sakura priznala da je zaljubljena u Sasuku,Ininu simpatiju,prijateljstvo je raskinuto.Ona i Ino podjednakih su snaga i to se vidi u Chuunin Examu(neću vam reći nista više hehe).Sve bi napravile jedna za drugu,ali ipak..ma znate kako to ide!^-^...Ona nema posebnih napada...kad bolje razmislim,do epizode do koje sam ja došla nema skoro nikakvih napada osim hand-to-hand combata i onih noževa,a to nije nista.Dobila je ime po trešnjinom cvijetu...hmm..što još reć o njoj...ma dobra je ona..sve u svemu...


~ Sporedni likovi ~

Kakashi Hatake

Njihov,hmm,kako to nazvati,njihov učitelj nakon akademije pod čijom palicom izvode misije.On je taako genijalan.Uvijek kasni na dogovore barm uru vrimena,s izlikom da je zalutao na cesti zvanoj život.lol.I uvijek čita one perverzne knjižice hehe.On van je ono...cool...lol...ali se brine o svom timu kao pravi učitelj!Tj.kao tata!o jea,lol.I voli naseravati ljude oko sebe,dada.Njegov vječiti suparnik je Gay-sansei(mislim,Kakashi ga ne smatra suparnikom,al Gay-sansei je sav uživljen u to da će se Kakashi i on zauvijek boriti za titulu najboljeg Juunina u Konohi,za što Kakashija iskreno boli briga).Njegovo ime je upisano u Bingo book-knjigu s imanima najjačih i najboljih ninja među svim zemljama.Naruto,Sasuke i Sakura su prvi tim u povijesti Kakashijevog života koji su prošli njegov ispit za postanak Genina,tj.za nevraćanje na akademiju.Kakashi također ima Sharingan,ali na samo jednom oku,i to je još ne razjašnejno kako je to moguće,pošto nije pripadnik Uchiha klana.Naime,oko nije njegovo,već je pripadalo njegovom prijatelju-Obitu Uchihi.Obito je na samrti dao jedan svoj Sharngan,tj.svoje oko Kakashiju,pošto je njegovo bilo oštećeno.Otada je Kakashi poznat kao ˝Copy Ninja˝,jer je sve protivničke napade savršeno kopirao i jedini njegov originalni napad je Chidori(već spomenut kod Sasuke).Kakashi je u svojoj ranijoj dobi smatran genijem,jer je akademiju završio već sa 5,a Chuunin postao već sa 6 godina.U dobi od 13 godina postao je Juunin!(wow,ovo sam tek sad saznala,a Naruto i oni u dobi od 12 godina postaju tek Genin buahaha,pu na njih lol).Njegova povijest jako je komplicirana,tako da bi godinama trajalo da vam ju sad prepričavam,tako da nema vama XD.Kakashi mi je jedan od najdražih likova!


Iruka Umino

On je bivši učitelj Naruto-ekipe s akademije.Uvijek časti Naruta ramenom-Narutovim najdražim jelom,i on je jedan od rijetkih koji su uvijek vjerovali u Naruta.Pomagao mu je i uvijek bio dobroćudan prema njemu jer zna da je Naruto samo dječak i da nije kriv radi onog što je u njemu.Iruka je također siroče,baš poput Naruta,ali ironije li,njemu je roditelje ubio Nine Tailed Fox-demon zatočen u Narutu.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hinata Hyuga

Ona je u timu 8,zajedno sa Kibom Inuzuke i Shinom Aburame.Ona je pripadnik Hyuga obitelji i to glavne grane,što znači da nju mora štititi životom pripadnih sporedne grane,a to se sve određuje ko je prije rođen!Tj.čiji je otac prije rođen,ccc...ona je jaako sramežljiva(ono jaako čitajte previše),tako da kad je u blizini Naruta,u kojeg se zaljubila,nemože progovoriti ni riječi.Naruto ju je svojom upornošću nadahnuo da ne odustaje,već da bude uporna u svojim snovima!Kad sam tek počela gledati Naruta,ona mi se stvarno svidjela,nekako mi je bila simpa,i sad mi svi govore da san ista Hinata!Mislim da ličim na nju.Omg.Ah,neka...Nije baš nešto dobar ninja,i to zbog toga što je tako plaha,pa izgleda koda se boji udarati,a to je problem,jer Hyuga family je poznata po hand-to hand combatu,zbog sposobnosti koje imaju njihove oči-zvane Bykugan.Baš kao što Uchiha klan ima Sharingan,tako i Hyuga klan ima Byakugan,samo s drukčijim moćima.Byakugan omogućuje njegovom vlasniku da vidi protivnikove tokove Chakre,te da ih zaustavi ili ošteti koristeći svoju vlastitu Chakru,a da ih nemora ni dotaknuti,te se mogu uništiti i unutarnji organi,a ako si dobra poznavatelj ljudskog tijela i majstor te tehnike,jednim pokretom može se i ubiti čovjeka bez da si ga uopće dotaknuo.



Kiba Inuzuka

Već spomenuti član tima 8.On svoje napad ekombinira sa svojim psom Akamaruom.Njih dvoje su jako vezani,i o njemu se nema više što reći.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Shino Aburame

Također član tima 8.On je iz obitelji koja živi u zajednici s bubama.Svoje tijelo nudebubama kao prebivalište a one im vraćaju uslugu služeći im,tj.napadajući za njih,i što je meni najdraže špijunirajući!Ovaj lik je malo samozatajan,ali jako hrabar.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ino Yamanaka

Sakurina ex-best friend.Ma i sadašnja ali one to ne žele priznati.Njezina specijalna sposobnost je da svoj um prebaci u protivnikovo tijelo i tako njima zavlada.Također zaljubljena u Sasuke-kuna,te je upravo ona ta koja je Sakuru upoznala s njim.Ona j ečlanica tima br.10.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Shikamaru Nara

Moj apsolutni favorit!Uza Sasuke-kuna i Kakashi-sansei-ja!On je živa legenda!Možda ne živa pošto živi u animeu al dobro!^-^ Također je član tima 10.Pomoću svoje sjene koja može rasti,smanjivati se itd,uhvati protivnike i oni tada rade sve što on zaželi.Jednom prilikom,kad je mogao pobjedom doći skoro do finala Chuunin Exama,odustao je!Uhvatio je žensku protiv koje se borio,nasamario ju je(i to vrhunski) i mogao je učini da ona odustane,al je rekao da mu se neda!Rekao je da mu se neda!OMG!U životu mu se nista neda osim gledanaj u nebo i oblake.Hehe,to je moj čovjek!Priznaje da je kukavica iako zapravo nije,i to dokazuje kada se žrtvovao za Naruta koji je krenuo u pomoć Sasuki.Sve u svemu-Shikamaru,ljubavi,stižem! Lol
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Choji Akimichi

Posljednji njihov vršnjak,koji je prošao ispit nakon Akademije i postao Genin.Također u timu 10.Samo voli jesti i to mu je glavna životna zanimacija.Nije ni čuda što je onda tako debel-izgleda ko bačva.Nema scene u kojoj ga ne vidite s hranom u ruci ili ustima.Najdraže jelo mu je meso na roštilju!Napada protivnika tako da se napuše i onda zarola u ogromnu kotrljajuću loptu!Haha!Ma smišan je iako,vrlo nevažan u cijeloj priči.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eto,u ovom Naruto Special postu opisala sam vam malo likove,koji se svakodnevno pojavljuju u Naruto epizodama.Još ima tu timova i likova,negativaca itd.,ali nemože sve stati u jedan post.ovo je tek početak.Sljedeći pu točekuje vas analiza ovih likova: Neji Hyuga,Rock Lee,Tenten,Gaara,Kankuro i Tenari,Might Guy,Orochimaru,Kabuto,Jiraiya i Tsunade-sama.Please enjoy!Itekimasu!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

11.04.2007. u 15:45 | 29 Komentara | Print | # | ^

I´m back!nut


Neki od vas primjetili su to već u komentarima,neki nisu,no nije važno,glavno da sam sad tu!Odličila sam.Odsad samo pišem o našim provodima(partysmokin),animi i mangi(cerek),i nekim društvenim temama i problemima koji me dirnu(smijeh).Prvo san misla od ovog bloga napraviti isključivo anime i manga blog,al sam onda shvatila da nebih mogla izdržati a da nestavljam bar neke naše slikice pa eto.Spomenula san van da je par nas iz raz. išlo kod Nite u pretprošli petak,pa evo vam slike,tj.jedan slideshow,a u njemu ćete naći i slike moj eekipe,kad smo bili u našem čestom boravištu-palačinka baru!(smijehnjami):



02.04.2007. u 18:37 | 101 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (4)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?



Image Hosted by ImageShack.us


msn adresa: masa_zd@hotmail.com


Image Hosted by ImageShack.us


Linkovi

...klasika...
...još klasike...
...i još malo klasike...

Photobucket - Video and Image Hosting

...moji preživjeli u svijetu blogova...


...misuzu...
...yui...
...lapfimh...
...jeanne...
...eris servant...
...byakuya...
...christian poul alvensen...
...angel of heaven...
...hotaru...
...anime and manga girl...
...suna/jashin...
...kay-chii...
...maron...
...lee...


...klara...
...kiki...
...mya...
...lampa...
...oleg...
...tija...
...matko...




Image Hosted by ImageShack.us



animei:
Air
Chobits
Death Note
Elfen Lied
Fruits Basket
He is my master
Inuyasha
Kamikaze Kaito Jeanne
Kanon
Loveless
Murder Princess
Naruto
Naruto Shippuuden
Onegai Twins
Princeza Mononoke
Shakugan no Shana
Wolf`s Rain


mange:
DNAngel
Ghost Hunt
Gundam Seed Destiny
Kamikaze Kaitou Jeanne
Othello
Wallflower





Nije teško zaljubiti se.
Teško je to reći.

Prijatelje stvara sreća,
a nesreća provjerava.

Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom
prima pohvale i podnosi uvrede.

Pametni ljudi
dopuštaju svojoj djeci da ponekad i pogriješe.

Oprezni ljudi koji na sve misle,
koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih.

Sve naše umovanje svodi se
na to da popuštamo osjećajima.

Kad tražite savjet,
razmislite o mogućnosti njegova prihvaćanja.

Prije nego se počnete braniti,
dobro poslušajte o čemu je riječ.


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se