Šovinist

30.07.2006., nedjelja

Zdravstvena zaštita samo za žene?

(preneseni tekst)

Vidim... naslov u današnjem dnevnom tisku: "Bespalatan pregled za 560 tisuća žena". Pregled za kontrolu raka dojke. O ovom preblemu, isticanja samo važnosti žene za zdravstveni pregled, pisalo se od nekih pametnih američkih intelektualaca. Kako se u stvari pokušava, zdravstveno štititi - SAMO ŽENU! Gdje su bepsaltni pregledi za muškarce? Recimo za kontorlu zdravlja srca, ili - raka prostate?



E takvih pregleda nema. Jer samo je žena vrijedna za židovsko-masonsku bolumentu. Zato oni ženu guraju u prvi društveni plan, jer ženom lakše manipuliraju. Žena pruža daleko manji otpor manipulaciji. Jer ima daleko manje JASTVO i osobnost. Muškarac, makar kako nizak ili neobrazovan bio, pruža otpor pokušaju da mu netko (bilo tko) nameće pravila i poglede na život. Žena pruža veoma mali otpor, jer ima užu svijest i nema nadsvijest.(višu svijest - superkontorlu procesa stvarnosti) osobito zbog toga, što je ženin seksualni karakter - podložnost povezan i s njenim svakodnevim životnim iskustvom i stavovima.



Netko (zli talmudist) je odavno proučio ženino ponašanje, psihu, seksualni karakter i psihičku konstituciju. Netko je odavno shvatio, da... ako želiš zavladati društvom, trebaš naprijed gurati ženu - kao živi štiti. A kroz ženu - lukavo nametati SVOJE interese i ciljeve. Ženina seksualnos čini ju podložnijom manipulaciji, jer kao što žena želi da se njome u seksu mainupilra, to se onda... kao nevidljiva sjena... proteže i na cijelo njeno ponašanje i neotpor manipulaciji rabinskih baba i čudovišta Knjige mržnje - Talmuda!



Ukoliko je žena čvršće kršćanka, teže je njome manipulirati... jer jedna nevidljiva sila (Duh Božji) RAZDVAJA njen seksualni svijet od - stvarnog svijeta i društvenog ponašanja - smanjujući tako nevidljivu sjenu, samo na - seksualni dio. Sad možete shvatiti, zašto se tako napadno forsira i - nekršćanske i antikršćanske religije.



I postaje jasnije zašto i tko pokušava samo ženu medicinski zbrinuti. Ovo je teror protiv muževnosti! Ovo je rat protiv muškarca. I najčudnije jest: Kako muškarci - intelektaulci, bolje reći - većina - papčine - spavaju! Valjda čekaju - limun? A obruč se steže... Vidite Hrvatsku... tko to reagira i gdje, od silne "hrvatske intelektalne elite"? Srame se... Talmudisti se ne srame...



Pokušava se izgraditi svijet uništenja muškarca. Svijet feminizirane ljigavosti, svijet židovske nemuškusti, svijet židovske mržnje na muževnost, koje se oni ... plaše. Zato naslovi po novinama, o tomu, kako neki tamo "nasilnik pretukao djevojčicu" pa ga bili pustili, pa ga opet uhitili? A u stvari, niti je pretučena "djevojčica", niti je ijedna riječ od svega napisanog istinita, osim da su čovjeka "uhićivali" i maltretirali. Ne kaže nam se ništa, je li ta cura (ne djevojčica) maltretirala ili provocirala ili PSOVALA tog "muškog nasilnika" pa ju je prebio. ne, to nećete naći u ZOG-ovskim medijima. Jer žena je, pobogu, "sveta" (k'o i židov) ta to "znamo" svi, ne!



Ali važno je da Crkva - spava... ups! Ne spava, surađuje s masonerijom! Jer šutnja pred terorom nad muškarcem - je - suradnja! Tzv. "hrvatski intelektualci" (duhovni i intelektaulni patuljci, a ispraznim blabetanjem - kopuni) - šute... Približavala li se vrijeme - kad će muško biće biti zabranjeno na ovom planetu? Nije li već počelo vrijeme - genetski dizajnirane djece? A time i mogućnost zloupotrebe i nasilja, osobito, preko niže svijesti žene - nesposobne razlučiti tonove stvarnosti od svojih fikcija, demagogiju zlih ljudi od svoje - taštine? (na koju je ženu "kupio" i - Lucifer - majstor demagogije) Više čitajte na:



Muževnost kao - zločin
- 11:57 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Anketa

Zašto?

Šovinizmi do danas