svastara1

17.11.2011., četvrtak

Anketa za koga biste glasali na izborima 2011 u RH

Za koga biste glasali na izborima 2011
Nacionalni Demokrati nd
SDP
HDZ
SP
HCSP
HSP
OSTALO
  
pollcode.com free polls 


- 23:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.11.2011., petak

DOLAZAK NA DOGAĐAJNACIONALNI DEMOKRATI I SVI OSTALI PODACI

Vrijeme
4. studeni · u Ponedjeljak 7.studenog pa do kraja izbora
Lokacija Kvatrić u zagrebu zgrada Lupus Zaštita prvi kat
Zagreb
Autor
Filip Sostaric

Više informacija
Politićari koji stvarno znaju. http://www.nacionalni-demokrati.hr/

,LINK ZA ONE KOJI IMAJU FACEBOOK PROFIL
http://www.facebook.com/event.php?eid=280486491991074

Program

Stranački program Nacionalnih Demokrata :

Stranka ND se zalaže za sankcioniranje svih onih koji su nezakonito stekli svoju imovinu i nezakonito sudjelovali u privatizaciji. Svaka osoba koja posjeduje imovinu u Hrvatskoj veću od 500 000 € mora dokazati kako je tu imovinu legalno stekla.
Međunarodnu neutralnost – zamrzavanje pregovora o hrvatskom članstvu u EU. Hrvatska u ovo vrijeme nije spremna postati članicom.
Probitak cjelokupnog Hrvatskog naroda – svaki građanin naše države može i mora imati pristojan i dostojanstven život.
Smanjivanje stranog kapitala i imovinskog vlasništva u državi – zaustavljanje privatizacije, prodaje poduzeća i zemlje strancima te otkup svega navedenog od strane Hrvatske države i Hrvatskog naroda.
Povratak dijaspore u domovinu – za sve Hrvate u dijaspori moramo omogućiti povratak i ulaganje u domovinu, zaposlenje i otvaranje poduzeća.
Stvaranje snažne, neovisne države. Hrvatskoj ne trebaju savezi i unije nama je potrebno snažno gospodarstvo i ekonomija te moderna vojska koja će biti sposobna braniti naše granice.
Zaštita svih prirodnih bogatstava Lijepe naše – Nikada i ni pod kojim uvjetima Hrvatska ne smije prodati prirodna blaga koja posjeduje. Ona moraju biti sačuvana za generacije koje dolaze.
Povećanje standarda svih građana RH – imamo potencijala biti jedna od država sa najvećim BDP-om u svijetu i te potencijale treba iskoristiti.
Minimalna stopa nezaposlenosti – uz navedene potencijale svaki Hrvat u zemlji i inozemstvu može i mora imati priliku raditi u svojoj državi i graditi u njoj bolju budućnost.
Rast mirovina i vračanje dostojanstva umirovljenicima.
Jačanje moralnih vrijednosti u Hrvatskom društvu – država, obitelj, ponos, nacionalna svijest za Hrvate su odavno strani pojmovi – mi moramo biti ti koji će te pojmove ponovno usaditi u Hrvatsko društvo. Hrvati se ne smiju sramiti svoje povijesti, običaja i tradicije.
Reforma cjelokupnog državnog aparata – Školstvo, zdravstvo, pravosuđe… trenutno niti jedna grana u Hrvatskoj ne funkcionira ni blizu kako bi trebala.
Poticanje i stvaranje nacionalnog jedinstva. Nedopustiva je razjedinjenost i podijeljenost po regijama.
Povratak dostojanstva braniteljima, ratnim vojnim invalidima i svima stradalima u domovinskom ratu.
Povećanje i poticanje nataliteta i stvaranje natalitetne politike na cijelom Hrvatskom povijesnom prostoru.
Gospodarska neovisnost – Hrvatska mora biti svjetski poznata država koja se oslanja na svoje potencijale te bazira na turizmu, izvozu i snažnom gospodarstvu.
Ravnomjeran razvoj države – svaka regija naše države mora biti ravnomjerno razvijena i privlačna za stanovništvo. Svaka regija mora omogućavati svojim stanovnicima zaposlenje i lagodan život.
Razvoj energetskog sustava – promjena načina gospodarenja energijom.
Ukidanje Zastupničkih povlastica – zastupničko mjesto mora biti čast, a ne privilegija obzirom na to svaki zastupnik treba imati plaću koju je do tada zarađivao na svom poslu – takvim pristupom saborski zastupnici bi svojim radom morali doprinijeti povećanju standarda cijele države pa tako i svog vlastitog.
Veća ulaganja u poljoprivredu i industriju – Hrvatski brend mora biti zdrava hrana i okosnica naše poljoprivrede. Obzirom da Hrvatska ima potencijale za prehraniti 20 milijuna stanovnika vrijeme je da te potencijale iskoristimo kako bi smo prehranili vlastiti narod i povećali izvoz.
Smanjenje vanjskog duga. Novac koji nije stečen na legalan način mora biti vraćen u državni proračun, a on je i više nego dovoljan da se vanjski dug otplati.
Ukidanje poreza na hranu i oporezivanje luksuza – porezi moraju biti različiti zavisno od namjene artikla.
Preustroj policije – policija mora biti sposobna obnašati svoju dužnost ali za to su potrebna veća ulaganja, stvaranje dobro školovanog kadra i poboljšavanje uvjeta za rad.

Predsjednik

Dean Golubić dipl. krim.

- 02:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.11.2011., četvrtak

Klavijatura solton ms 40 50 60 100

Mnogi od vas su me tražili da im napravim ritmove za ovu vrstu klavijatura.
ovdje ih možete skinuti:

Lambada.patern

May Way patern

Sejo Pitic Plava zena, topla zima patern

Predrag Zivkovic Tozovac Prazna casa na mom stolu patern

Indexi Ti si svemu za me naj naj patern

Hanka Paldum Zelene oci patern

Gipsy song patern

puno profesionalnih paterna za solton ms 50 60 100

99 soltonovih originalnih paterni za ms 50 60 100

Ako želite ritam po naruđbi na filipsostaricc@gmail.com pošaljite midifile dadoteku pjesme koju želite da vam napravim.
Za klavijature Solton ms 40 50 60 100, Ketron SD1 i ketron SD1 PLUS (Ista klavjatura u potpunosti samo PLUS ima više tvorničkih ritmova). I mnoge druge klavijature.

- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.11.2011., srijeda

Honorarni posao preko interneta

Zasigurno ste ćuli za internet zaradu. Ako ste mislili da se može brzo zaraditi takvim poslom, gadno ste se prevarili, a pogotovo ne u HRVATSKOJ. Može se zaraditi ali to je samo mali nadomjestak poslu koji već radite u nekoj firmi i sl...
U Americi je Intenet zarada više pristupačnija negou Hrvatskoj. Čak i Youtube ma svoju internet zaradu putem pregledavanja video zapisa ali o tome nekom drugom prilikom jer u Hrvatskoj nije dostupan takav tip zarade. Sa Youtube-om se može zaraditi ako živite u Americi ili od zemalja di se takvo nešto može jako, jako puno se da zaraditi.

Jedna od sigurnih zarada je ispunjavanje anketa Ipsos puls koji često bude na vijestima kad se govori o raznim anketnim istraživanjima.

Kako funkcionira sistem zarade: razne firme plaćaju agenciji Ipsos puls-u da za njih provodi ankete nad građanima.
na jednoj popunjenoj anketi koju ipsos ili neka druga agencija provede onaj građanin koji ju je ispunio zaradi nešto bodova te kad skupi 100 bodova šalje mu se nagrada od 100 kn na kućnu adresu, može bodove promjeniti za nagrade, donirati udruzi krila i sl... Kada se registrirate u Ipsos puls na http://www.ipsos-adria.com/online/
I napravite sve po nihovim uputama.

Ako želite sa nama podjeliti vašu internet zaradu, kako ste vi zaradili, dati nam savjet i opisati koja je internet zarada najsigurnija i nabolja. Pišite vaše članke na: filipsostaricc@gmail.com
- 23:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (2)
Lipanj 2010 (1)
Svibanj 2010 (5)
Travanj 2010 (3)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Sve o racunalnoj tehnologiji sva pitanja postavljajte na filipsostaricc@gmail.com

IPOS.HR ZARADA PREKO INTERNETA PROVJERENO





Filip Sostaric | Napravi svoju značku


Sudjelujte u open source stvaranju stranice http://chat1.freevar.com/

Vise na linku http://chat1.freevar.com/

DONWLOAD BESPLATINIX LINUX IGARA





Marketagent.com
window.gdprAppliesGlobally=true;(function(){function a(e){if(!window.frames[e]){if(document.body&&document.body.firstChild){var t=document.body;var n=document.createElement("iframe");n.style.display="none";n.name=e;n.title=e;t.insertBefore(n,t.firstChild)} else{setTimeout(function(){a(e)},5)}}}function e(n,r,o,c,s){function e(e,t,n,a){if(typeof n!=="function"){return}if(!window[r]){window[r]=[]}var i=false;if(s){i=s(e,t,n)}if(!i){window[r].push({command:e,parameter:t,callback:n,version:a})}}e.stub=true;function t(a){if(!window[n]||window[n].stub!==true){return}if(!a.data){return} var i=typeof a.data==="string";var e;try{e=i?JSON.parse(a.data):a.data}catch(t){return}if(e[o]){var r=e[o];window[n](r.command,r.parameter,function(e,t){var n={};n[c]={returnValue:e,success:t,callId:r.callId};a.source.postMessage(i?JSON.stringify(n):n,"*")},r.version)}} if(typeof window[n]!=="function"){window[n]=e;if(window.addEventListener){window.addEventListener("message",t,false)}else{window.attachEvent("onmessage",t)}}}e("_tcfapi","tcfapiBuffer","tcfapiCall","tcfapiReturn");a("_tcfapiLocator");(function(e){ var t=document.createElement("script");t.id="spcloader";t.type="text/javascript";t.async=true;t.src="https://sdk.privacy-center.org/"+e+"/loader.js?target="+document.location.hostname;t.charset="utf-8";var n=document.getElementsByTagName("script")[0];n.parentNode.insertBefore(t,n)})("03c24551-d648-4df2-98f9-2ed3dd7b05a8")})();