kako kad...

srijeda, 12.12.2007.

Bad Blue Boysi upali na trening Dinama i vrijeđali igrače!

DINAMOVI najžešći navijači danas su 15 minuta prije 16 sati upali na trening hrvatskog prvaka želeći izraziti nezadovoljstvo igrama Modrih. Trening nije bio prekinut, ali igrači su bili vidno iznenađeni upadom skupine od 15-ak navijača.

Navijači su se na terenu zadržali desetak minuta, nakon čega je Ivanković s Modrima odradio još 20-ak minuta treninga.

Navijači su opovrgnuli da je njihov upad imao veze s transferom Luke Modrića, a Dinamovog veznjaka su navodno i pohvalili za požrtvovnost, za razliku od drugih igrača kojima nisu zadovoljni i koje su izvrijeđali. No, Modrić je svejedno morao poslušati bukvicu koju su bijesni navijači očitali igračima jer bi on "kao kapetan morao malo prizemljiti ostatak ekipe".

"Manekenke koje skupljate naokolo nisu vaša obitelj, mi smo vam jedina obitelj. Samo vas mi pratimo na svakoj utakmici i navijamo za vas bez obzira na sve. Dužni ste početi se dostojno boriti za sveti dres koji nosite", bijesno je Dinamovcima izreferirao jedan od Dinamovih navijača, koji je posebno ljut bio Mandžukićevim ponašanjem nakon poraza u Koprivnici. Dinamov je napadač navijačima kad je napuštao teren navodno dobacio - "Pušite mi kurac!"

"To možeš raditi u svom selu, ali ne i u ovom svetom klubu", poručili su BBB Mandžukiću.

Boysi su nezadovoljni igrama Modrih, koji su u posljednjih nekoliko utakmica poraženi od HSV-a i Slaven Belupa, te su teško došli do pobjede protiv Međimurja.

Jedini igrač, osim Luke Modrića, kojeg su Boysi poštedjeli navodno je bio vratar Georg Koch čijim su zalaganjem i borbenoću navijači zadovoljni. Susret je ipak završio u prijateljskom tonu, a navijači su treneru Ivankoviću, nakon što su završili sa svojim izlaganjem, uručili i šal Bad Blue Boysa, koji je Profesor zavezao oko vrata.

Dinamove predstavnike za odnose s javnošću ovaj događaj, čini se, nije pretjerano zabrinuo pa je jedan od glasnogovornika Modrih, Ado Kožul, nakon treninga novinarima rekao kako su ovakvi navijački ispadi "sasvim normalni u velikim europskim klubovima".

12.12.2007. u 16:53 • 2 KomentaraPrint#

Golovi posvetili Rakitiću i Krstajiću

Schalkeovi su igrači svaki gol postignut u utamkici protiv Rosenborga proslavljali pokazujući dresove suspendiranih suigrača Rakitića i Krstajića.
Schalke se s lakoćom obračunao s norveškim Rosenborgom (3-1) i prvi put u povijesti kluba igrat će u osmini finala Lige prvaka. Uspjelo im je to i bez kažnjenog trojca - Ivana Rakitića, Mladena Krstajića i Jermainea Jonesa - koji su noćni provod na koncertu narodnjačke zvijezde Mile Kitića platili suspenzijom s odlučujuće utakmice Lige prvaka.
Suigrači su se solidarizirali s kažnjenicima te su golove proslavljali pokazujući publici dresove suspendiranih suigrača.
- Mislim da su dovoljno kažnjeni time što su ovaj uspjeh morali odgledati s tribina.
Ispričali su se suigračima i vidjet ćemo što ćemo dalje. Slavimo povijesni uspjeh kluba i danas se ne bih želio više baviti tom temom - rekao je nakon utakmice trener Schalkea, Mirko Slomka.

12.12.2007. u 16:50 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 06.12.2007.

Boysi napali mirne navijače HSV-a

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Uvertira za utakmicu ipak nije mogla proteći bez izgreda. Jedna je osoba lakše ozlijeđena u tučnjavi između Dinamovih i HSV-ovih navijača na tržnici Dolac koja se dogodila uoči utakmice istih suparnika u Uefinoj ligi.
Njemački navijači sjedili su u Rubeljovu restoranu i uživali u ćevapima. Bili su mirni, nisu pjevali, galamili i izazivali druge građane. U jednom trenutku je na tržnicu došlo desetak Dinamovih navijača koji su počeli razbacivati njihovu hranu i stolce. Izbila je velika gužva i tučnjava, a prolaznici su prestrašeno promatrali napad Boysa i ogorčeno komentirali: “Sramota!”.

Interventna policija ubrzo je nakon incidenta dojurila na poprište sukoba, no huligani su se već razbježali tako da uhićenih nije bilo. Boysi su tako, nažalost, upisali još jedan ispad u svoju bogatu kolekciju huliganstva.


06.12.2007. u 02:22 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 05.12.2007.

Modrić i Ronaldinho uskoro suigrači?

ŠPANJOLSKI sportski dnevnik objavio je detalje navodnog dogovora Barcelonina brazilskog asa Ronaldinha s londonskim klubom.

Ronaldinho će na Stamford Bridge prijeći već ovog siječnja, a godišnje će zarađivati deset milijuna eura, tvrdi Marca. U siječnju bi gotovo sigurno na Otok trebao i Luka Modrić, kapetan Dinama. Pitanje je samo hoće li i on na Stamford Bridge, gdje ga je Zdravko Mamić navodno već obećao, ili će na vrata Maksimira potiho, kao i slučaju Eduarda, pokucati Arsene Wenger.

Možemo samo zamisliti kakva bi to kombinacija bila da u u istom dresu zaigraju Modrić i Ronaldinho. Roberto de Assis, brat i menadžer brazilskog napadača izjavio je kako Ronaldinho želi odraditi ugovor s Barcelonom do kraja.

"Moj brat želi ostati u Barceloni sve do isteka njegova aktualnog ugovora u ljeto 2010. godine. Nou Camp će napustiti samo u slučaju da tako bude htjela Barcelona. U tom slučaju otići će bez odštete."

Ronaldinho je već dugo žalja Chelseajeva ruskog vlasnika Romana Abramoviča. AC Milan drugi je veliki klub koji je pokazivao interes za 27-godišnjeg Brazilca.

05.12.2007. u 13:14 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 03.12.2007.

NK Croatia 45 Godina

Festa u dom NK Croatia 1.12.07

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Za ostale slike pogledajte: NK Croatia 45 Godina

03.12.2007. u 15:41 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Veljača 2008 (9)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (8)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (4)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Zanimljivi Linkovi

Blog.hr
Nikolic Josip
Nebo se plavi
BBB Malmö
NK Croatia Malmö
nk dinamo
CroMladi
Sikirevci.com
crosmos.net
Jadran
Croforce
Sport Bikez
Sporthoj.com
Katarina Cura Fina

Pila!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ekipa u ZG!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Me!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

hit counter

free web counter