New Zealand Time

07.11.2006., utorak

In Memoriam

Isti dan, u razmaku od svega dvanaestak sati nas zivot je ostao bez dvije drage i voljene osobe. Iznenada, neocekivano... Prvo nas je stigla bolna vijest da nas je napustio nas dragi prijatelj, osoba koja nas je prihvatila u ovoj dalekoj i lijepoj zemlji kao da smo njegova vlastita djeca.
Cesto je znao spomenuti da zeli da mu se na pogrebu pusti "Fly me to the Moon". Evo jos jednom uz posljednji pozdrav nasem gosponu Willu:




Nedugo poslije toga, gotovo u isto doba dana u Zagrebu, preminuo je otac moje supruge. Kazu da je samo sklopio oci, usnuvsi svoj zadnji san. I on je imao svoju zelju - Lacrimosa iz Mozartovog requiema:




I zena i ja smo oboje prilicni skeptici sto se tice nadnaravnih pojava. However... Desilo se nesto sto je jako tesko objasniti. Noc poslije tragicne vijesti o preminucu njenog oca otisli smo u krevet. Kako potreseni nedavnim dogadajim nismo mogli spavati, odlucio sam pustiti Lacrimosu preko laptopa. Nedugo nakon sto su se oglasili prvi tonovi osjetio sam nevjerojatan val hladnoce kako prolazi kroz mene. Nistam nista rekao, samo sam pogledao zenu. Upitala me je da li sam to osjetio. Nije to bio nikakav propuh - soba i svi prozori su bili zatvoreni. Dapace, bilo je cak izuzetno toplo vrijeme. Nakon sto je stavak zavrsio, odlucih ga ponoviti jos jednom. I... opet isto - odjednom niotkuda prolazi hladni val kroz nas. Posljednji pozdrav? Mozda...

Pocivali nam u miru...

- 00:00 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv




Sky City Tower, Auckland