Kako ljube njene usne?

subota , 29.08.2020.

iliti muško-ženska prijateljstva i pitanje podobnosti

Ovo je 1. put da ne znam kako početi i kako ću nazvati tekst. No moram to napisati radi vlastite zaštite i možda ću na kraju posta i donijeti neki razuman zaključak ili barem vaš komentar da se osjećam malo bolje.

Možda bi trebalo počet post sa definicijom prijateljstva muško-žensko? Može biti, no ja tu definiciju neman u rukavu jer svaka priča je priča za sebe.

Može biti da je ova definicija točna:

Ako ja ne pomislim: „Kako ljube ove usne?“ , s moje strane je sigurno u pitanju prijateljstvo jer neman leptiriće u trbuhu i taj me tip nje osvojio kao muškarac, već kao prijatelj.

Eeeee što sad ako se on upita: „Kako ljube njene usne?“ Jebi ga, tada od prijateljstva nema sreće, kad-tad će izaći na vidjelo banana od prijateljstva.



1. blogoprijatelj

Ja zapravo i neman pravog prijatelja s kojim bi mogla podijeliti sve. U stvari imam jednog kojem se jadam, al on je daleko, nije mi pri ruci, ne može sa mnom na kavu, na more… da mu se jadam malo češće, da budemo pravi prijatelji. Tu i tamo se telefonski čujemo. Stavimo ga u kategoriju blogoprijatelja, dakle tu je i nije tu.
Pravo prijateljstvo je sveprisutno, dakle imaš prijatelja uvijek i sad i sutra i prekosutra. Po toj definiciji on je prijateljski nastrojen, on jest prijatelj, al nije pravi. Nije tu kad je potreban. Jebi ga.



2. blogoprijatelj

Učinio je dosta za mene, priskočio i pomogao na poslovnom planu, i prozvah ga prijateljem. Rijetko se čujemo, samo tipkanjem, onako poslovno ili neobavezno. Stvarno jako rijetko, čovjek ima obitelj i ništa ne očekujem od njega.



3. blogoprijatelj

Izašli smo nekoliko puta na piće. Izjasnio se spram mene. Više mi se ne izlazi. Prijateljstvo je nemoguće kad jedan od sudionika osjeća nešto spram drugoga, nešto što bi bila žudnja i slično…

Dvojica od trojice su oženjeni. Upoznala sam im žene.

Prijatelj je za mene onaj kojeg seksualno ne želim. On može biti privlačan i drag, al ja oženjene stavljam u poseban pretinac koji se zove – NIJE MOJ. Ne želim tuđe i na dam svoje.

Možda će se neki moji bivši zakačiti za riječ prijateljstvo. No kod mene kad je seksualna privlačnost u pitanju postoji samo VEZA.

S oženjenima ne namjeravam biti u vezi. Ne treba mi taj cirkus!

No ne treba mi ni sljedeći cirkus kad samo zbog toga što sam slobodna žena ne mogu imati oženjenog frenda jer eto mi slobodne nismo podobne. Totalna diskriminacija.

Priča:

Čekala sam u redu u trgovini. Prepoznala sam ženu jednoga i strpljivo čekala u redu da platim sve što kupujem. Namjeravala sam ženu i pozdraviti. „Valjda me se sjeća?“, pomislila sam. Kasnije sam se sjetila našeg hladnog prvog susreta i shvatila da me se itekako sjeća.

Kad sam napokon došla na red gospođa na blagajni me zamolila da odem na drugu kasu, kasu do. Ništa mi nije bilo jasno. Otišla sam. Ona je uslužila kupce iza mene, a ja sam zbunjeno ostala na drugoj kasi. Nisam ni u ludilu pomislila ono što sad mislim, niti sam je prijavila poslodavcu da me izbacila iz reda. Ne bih to napravila nikom, a kamoli ženi svojeg prijatelja.

Podsvijest

Dakle nisam više o tome razmišljala. Nije mi se učinilo ništa neobičnim. Tu ženu i tako znam samo iz jednog viđenja. Bilo mi je malo čudno, zbunila sam se i otišla. Bila mi je bitna ta kupovina s kojom sam se preokupirala.

No mozak je odradio svoju pretragu. Analizirajući, premišljajući, sklapajući, oduzimajući i dodajući… rezultat je bio da sam nakon nekoliko dana sjetila se toga događaja i zaključila: „ Ona me je prepoznala i namjerno izbacila iz reda, riskirajući tako posao jer nije mogla predvidjeti moju reakciju.“

Mogla sam negodovati, napraviti cirkus… mogla. Srećom bila sam baš zbunjena i srećom druga kasa se taman oslobodila.

Dakle ta žena misli da ja imam nešto s njenim mužem. Ako to misli onda me i prezire i mrzi i tko zna što je u stanju učiniti. Ako je čitala muževe poruke mogla je jasno iz njih vidjeti da se stvarno rijetko tipkamo, da nemamo nikakvih skrivenih tajni i da smo baš bezazleni.

Poruka

Ja stvarno ne želim da itko mene smatra prijetnjom i otimačicom. Ne želim da mi itko želi loše kad to zavrijedila nisam. I zato ću svojem blogoprijatelju proslijediti ovaj post da izvoli znati što mu žena misli i da me riješi negativnih misli, kletvi i možebitne sljedeće njene ljubomore. Jer ako me još jednom izbaci iz reda mogla bih tražiti svoja potrošačka prava, a to za nju ne bi bilo dobro.

Ne želim konflikte nikakve vrste i ne želim biti diskirminirana kao kupac. Ona je postupila neprofesionalno, a to znači da je jako, jako, jako ljubomorna.

Izvoli frend riješi to!!!


P.S. Prijatelje sam nazvala blogoprijateljima kako bi dočarala prijateljstvo koje to i je i nije i dodala malo vode u uzavrelo ulje.

Oznake: prijateljstvo

Protiv uroka: pu, pu, pu

četvrtak , 13.12.2018.

Tko drugome želi zlo, neka sam zlo osjeti.

blagdanski gratis ???

subota , 08.12.2018.

Trpam brdo stvari na traku, prodavačica ih skenira i zastane baš kod kutijice kondoma.

Očita cijenu i kaže:

- 25 kuna.
- Skupo - kažem ja.
- Da skupo je. Ovdje treba biti neki gratis. Dodajte mi drugu kutiju.

Dodam drugu kutijicu. Očita cijenu. Duga kutija je jeftinija.

- Može ova?
- Može.
- Tamo je nešto bilo gratis – kaže blagajnica.
- Uz ovu kutiju dobro bi mi došao jedan gratis – promrmljam ja.

Na drugi način

nedjelja , 29.10.2017.

Već neko vrijeme idem u teretanu. Nagovorile me moje prijateljice. A tamo tip boli glava. Osobni trener. Baš po mom guštu, mišićav, pun pločica. Malo prosijed, lijep ko slika.

Jednog dana, polurazna dvorana. On na utezima, ja na spravama. Blizu smo jedno drugoga. Svako toliko pogledavam ga na ogledalu iako je ispred mene.

On se znoji. Ja se znojim.

Ja se skidam. On se skida.

Ja brišem znoj. On briše znoj.

On podiže veću masu. Ja povećavam utege na spravama.

On se napinje. Ja se propinjem.

On prostenje. Ja zastenjem.

Ja usporavam. I on usporava.

On ubrzava. Ja ubrzavam.

On svršava. Ja svršavam.

Ja se brišem. On se briše.

Ja se tuširam. On se tušira.

Jebate, mi smo se seksali !!!

Kako nisam prestao/la pušiti

četvrtak , 12.01.2017.

lete meci, crno nam se piše
blogom žive duše nema više

sastali se nekoliko njih, licem u lice
prostače i vrijeđaju se nemilice

tko je kome i kada što reko
tko je obećao, pa sve to poreko

zbrčkali se nikovi, ne zna se, tko to kome prijeti
ne pomogne nam ni Blognjuz sveti

stanje nam je na blogu kažu pravo sranje
tko je kriv sada za takvo stanje

pucaju puške, lome se koplja
neki vrište, nekima je svega dosta

nestale su krinke, nestalo je srama
na blogu nam se odvija neslavna drama

otvaraju se, zatvaraju postovi i komentari
za paljbu i rafale Admin ne mari

u pušioni ovoj samu sebe varam
i pušim kao Turčin od komentara do komentara

novogodišnja odluka da prestajem pušit
blogerskim smradom počinje me gušit

lakše mi je ovako kriviti druge
što ja eto ne mogu bez cigare duge (rothmans, dugi, bijeli)

vrag odnija cigare i katranska sranja
dosta mi je ovog toksičnog stanja

iz revolta i zlobe reć ću cigareti zbogom
i proslijedit vam dim ovim blogom

znam da ovaj rat ne mogu ugušit
al zato svoje zdravlje neću rušit

ako će vam biti lakše, pljujete po meni
ozloglašenom muškarcu ili nesretnoj ženi
koga briga, što sam, tko sam ja
izvolite gospodo nek počne paljba

I kako onda prestat pušit

nedjelja , 20.03.2016.

Ustala san se i našla u sandućiću žuti papirić.

- Nije mi slutilo na dobro.

- Pred pošton san proćitala na kuverti OVRŠNI…

- Zamaglilo mi se pred oćima. Je..te sto posto me oni s kartica žele razkartićiti, ovršiti, zatvoriti.

- Onda se odnekle pojavija moj rođak i pita me oćemoli zaigrat briškulu i trešete većeras protiv ekipe za očevid. Ja san ga poslala na kratko i rekla da imam pametnijeg posla.

- U kuverti koju mi je vitar tija oteti, jer odjednon je zapuva hladan vitar i zazeblo mi je kosti, bilo je 5,6 papira sa brojkama i slovima. Je..ate ko će ovo dešifrirat ?

- Šta ću sad jadna, niman oćale i sve mi se muti?

- Nekako vidin da dugujen 240 kn nekoj televiziji i da će me zbog toga ovršiti: 240 dugovanja, plus troškovi orahovaće, plus kamate na kamate od 1.1. 2015.

- Opet se pojavi moj rođak i lipo mi je iša na živce. Skoro mi je strga sve papire jer ko je vidija da se televizija plaća. Samo ja budala od cile familije plaćam, ne redovito, al plaćam. Opet sam ga poslala na kratko.

- Najednon je zagrmilo, a ja sam u autu proućavala spise. Nije mi bila jasna ona orahovaća i te je..ne kamate kolike su. Nigdi ne piše. Pa san skoro napravila kako rođak kaže sve strgala. Skoro… da se nije predamnom stvorija sveti Ilija Gromovnik i reka da će in on zbog tih 240 kn puknuti u odašiljać i da će im sve sje..ti.

- Ja sam rekla more i neka im dabogda pada sustav nekoliko puta na dan i dabogda im tih 240 kn bilo zadnje što će in iko platit…

- Uto se pojavila policija i odvela me na saslušanje. Po ćlancima ne znan im broja prikršila san sveto pravilo ove naše države da se u njoj plaća više televizija, najmanje dvi, a može i tri i da sam ja proklela TV i pa im je pala gledanost.

- Nakon toga salušanja naterali su me da pregledam sve raćune i lipo vidin da san zgrišila.

- Nisan platila zadnja tri miseca 2005. , a zašto će kamate biti od 1. miseca 2005. pitala sam ja.

- Zato rekoše policajci.

- Potražila sam rođaka i otišla na turnir. Trebalo je zaraditi tih nekoliko 500 kn + kamate ??? Srića božja išlo me.

- Otrčala sam do FINE da to sredim, al su me ulovile neke babe da to ne radin jer da to je sve privara, da tako glože jadnu sirotinju, da se ne ovršuje za 240 kn, da se tako krše moja prava kao ipak platiše, da se žalin…

- Onda je doša premijer i reka da će on to sve riješiti jer da se televizija triba ukiniti, da narod ne zna šta se u državi događa.

- A onda su došli oni s televizije i ja san se branila lukon i kapulon. Rekla sa in da i ja uopće ne gledan i da ih zainad neću nikad gledat i da me lipo isključe jer ja plaćan još jednu televiziju .

- E nećemo te iskljućit, moraš plaćat!!!

- Probudila san se sva u znoju. Otrćala do sandućića. U njemu je bio žuti papirić. Nije mi slutilo na dobro. Otišla do pošte. Pred pošton san pročitala na kuverti OVRŠNI…

- Rođak se stvorija kraj mene i da mi šolde koje sam juće zaradila na kartanju.

- Platila dug + troškove postupka + moja procjena kamata.

- Rođak je pita kad ćemo opet na turnir? Sutra rekla san jer triba zaradit i za drugu televiziju.

- A onda je doša Matija Gubec i pita oćemoli dignut bunu. I njega san poslala na kratko dimeći sve u šešnaest jednu cigaru za drugon.

- A onda mi se smračilo prid oćima i iznebuha se pojavi moja pokojna baba koja je redovito plaćala televiziju i poviče: Kad će već jednom biti reda u ovoj našoj državi? Zašto ne možeš biti isključen??? Ako ti isključe struju iako kažu da ne bi smjeli i naplate priključenje iako kažu ne bi smjeli, ako ti isključe vodu iako kažu da ne bi smjeli i naplate ti priključenje iako kažu da ne bi smjeli, zašto jednostavno ne iskljuće nekoliko programa i ti plaćaš i gledaš ono šta oćeš??? Tako je to kod nas u raju!

- Poslije babe više se nićeg ne sićan.

- Postelja je bila mokra, kosa također. Ovakav san još nikad nisan sanjala.

- Mislin da ću ih tužit zbog ružnih snova!!!

Nadrkana

utorak , 01.12.2015.

- legla poslijepodne sa željom da više ne zapalim, i probudila se maloprije sa željom da više ne zapalim i poludjela zbog nedostatka nikotina

- ustala se nadrkana i odjurila po dvije kutije cigareta i kolu

- do plaće sve manje i manje, opet ću morati posuđivati

- samo da izdržim jedan dan bez cigareta

- kako sam nekoć bez problema mogla prestati, u više navrata po više mjeseci, bez problema

- koju drogu sadržavaju današnje cigarete???

- cigarete , ne samo da me fizički ubijaju već me i mentalno raštimavaju

2 x 20 kn = 1 200 kn

ponedjeljak , 09.11.2015.

- još uvijek pušim

- ono malo dana kad sam kao nešto apstinirala, tj. žicala i kupovala po jednu kutiju, samo je činilo živčanom tako da sam pušila i više nego obično

- istina, novac za cigarete uvijek se nađe, makar bio i posuđen

- upravo sam bila u trgovini i za točno 20 kn kupila:
2 mlijeka
1 kruh
1 šipak
1 mali lampion

- ja pušim 2 kutije na dan, dakle dobar ručak za jednu višečlanu obitelj

- ili 1 200 kn mjesečno - jedan kredit

- kad ću napokon bacit to smeće

- pušači kupuju jednosmjernu kartu da se što prije sretnu sa smrću

- ovisnica sam

- al imam želju da prestanem već 20 godina

Dimi se, dimi

petak , 30.10.2015.

- nekoliko neurotičnih dana zbog tobožnjeg prestanka pušenja

- žicanje je baš zanimljivo

- dok sam žicala uštedjela na jednoj kutiji na dan, dobra lova

- danas kupila svoju dozu, dvije kutije, hoće li dostajati

- istina, novca za cigarete uvijek ima

- morat ću promijeniti naziv bloga

Još samo jednu

ponedjeljak , 26.10.2015.

- još uvijek nisam bivša smokerica

- najprije ujutro 2 od nekoliko preostalih

- onda na poslu užicanih 7 cigareta

- pa doma još one 3 preostale

- i sad prije koju minutu kupljena nova kutija

- osjećaj: odvratnosti i gadljivosti prema sebi, ne uživam u cigaretama, grizu me

- od 34 kn koje imam na dan olako sam potrošila 20 kn

- ima li u cigaretama još kakvih opijata osim nikotina

- što ako svaka treća, četvrta cigareta ima "nešto" što nas tjera na još

- vidjet ću kakve ću biti snage i volje sutradan

- ne obećavam ništa da ne ispadnem lažljivica

- ako ćemo biti optimist ipak sam uštedjela 20 kn, jer sam na dan pušila dvije kutije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.