petak, 22.09.2017.

Srce djevice

(srce uočila Zvonka)

(23.8.)
Djevica je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka.
Svi su ljudi nekad bili djevide, a danas ni djevice to više nisu. U davna vremena oni rođeni pod ovim znakom, služili su za žrtvovanje bogovima, pa bogu, pa ljudima, pa čovjeku, pa na kraju i samome sebi. Djevičanstvo kao takvo simbolizira neokaljanost i čistoću koja se gubi stupanjem u sexualni odnos, koji se pak u tim okolnostima okarakterizirava kao portal do okaljanosti i nečistoće, koji su pak jedini način razmnožavanja i produljenja vlastite vrste, odnosno čovječanstva kao takvog, tj. eventualne proizvodnje novih djevica.

Ljubav:
Djevice su sinonim za Platonsku ljubav. Onog trenutka kada odu korak dalje, gube svoj djevičanski status i Platonsku ljubav pretvaraju u stvarnu, pravu i opipljivu ljubav, a samim time gube svoj povlašteni status "žrtvenog janjeta".
Neki pripadnici ovog znaka služe se trikovima kao što je npr. oralni sex, kako bi sačuvali svoj status, no dosta se je teško dugoročno nositi sa ustrajnošću na tom planu.
Djevice kao partneri ne postoje. To je samo, u najboljem slučaju onih prvih nekoliko sati ili čak minuta kada zasnuju partnerski odnos.

Posao:
Brinuvši se o svojoj neokaljanosti, oni rođeni u ovom znaku, zlouporabljuju svoj simbolični status čistoče, pa se tako nerijetko nađu kao nezaposleni, opravdavajući svaku vrstu zaposlenja narušavajučom za svoj itegritet. Oni pak malo poduzetniji, koriste svoje tijelo u marketinške svrhe u svim oblicima reklamiranja nevinosti i čednosti.

Zdravlje:
Djevice su genetski zaštičeni od spolno prenosivih bolesti, što im daje malu prednost pred ostalim nedjevičanskim znakovima. Opčenito su uvije dobrog zdravstvenog stanja tako dugo dok se iz nekog razloga ne razbole.

Ostala srca:
Srce lava
Rakovo srce
Srce blizanca
Srce bika
Riblje srce
Srce vodenjaka
Jarčevo srce
Srce strijelca
Ovnovo srce


19:15 | Komentari (0) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --