ponedjeljak, 24.07.2017.

Srce lava

(srce uočila Nisa)

Lav je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka.
Plavokrvne tradicije i korijena, lavovi spadaju u plemičke krugove ljudi kojima aristokratske navike bivaju usađivane od malih nogu. Odlikuje ih velika snaga i autoritativno ponašanje. Profinjene manire narušavaju si neshvatljivom slabošću koja se eksponira kroz klupko vune za kojim neobuzdano pomahnite i počnu ga ganjati bez obzira na ostale okolnosti.
Nemaju baš razvijen osječaj za prelazak ceste, pa mnogi od njih završavaju kao žrtve u prometu. Od pomalo nastranih navika može se još izdvojiti lizanje samih sebe što rezultira unošenjem vlastitih dlaka u organizam koje kasnije ispovračaju uredno posložene u male kuglice.

Ljubav:
U neka prošla vremena lavovi su sa svojim kraljevskim statusom polagali pravo na prvu bračnu noć sa svojim podanicama, što je rezultiralo nekontroliranim širenjem plave krvi, no u današnjem "civiliziranom" svijetu, ograničene mogućnosti im brane takva prava. Vode živote u kojima je naglašena obitelj i njene vrijednosti iako se kao i svi ostali, dosta često spotiću o njih.
U ljubavničkom smislu lavovi su vrlo temperamentni, što u prijevodu znaći da i susjedi i njihov namještaj dosta osječa njihov ljubavni život.
Kao i sve ostale mačke uživaju u maženju koje u njima potiče predenje na niskim frekvencijama, što tapravo zvući zastrašujuče, a neki od njih su to iskoristili kao poslovnu mogućost te su zaradili nešto sa strane, predenjem vune.

Posao:
Muškarci lavovi uživaju u vodečim pozicijama na gotovo svim vrstama poslova. Članovi su upravnih odbora i ostalih vodečih struktura na kojima se nalaze gotovo isključivo radi podobnosti i porijekla, a mnogo rijeđe radi kompetentnosti i zasluga. Žene lavovi s druge strane ne nose baš titulu "prve dame", već su više onako konzervativno domaćice koje se brinu za dom, djecu i da uvijek bude ručak spreman, kako bi njihovi partneri bili pravilno usluženi.

Zdravlje:
Zdravlje im je uglavnom odlično, od kuda i dolazi izreka "Zdrav kao lav", a s obzirom na porijeklo niti sama smrt za njih ne predstavlja kraj, s obzirom da iskorištavaju svoje pravo na devet života.

Ostala srca:
Rakovo srce
Srce blizanca
Srce bika
Riblje srce
Srce vodenjaka
Jarčevo srce
Srce strijelca
Ovnovo srce


19:15 | Komentari (2) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --