ponedjeljak, 13.02.2017.

Zaljubljeno srce



Arhiva zaljubljenosti čuva bezbroj priča i anegdota. Neke od njih su epske i o njima se pišu romani i snimaju filmovi. Neke od njih su sretnog, a neke tužnog završetka. Jedno im je svima zajedničko, a to je da se u njihovim sadržajima dogodila ljubav. Jedinstvena i neponovljiva. Obostrana ili jednostrana. Slatka ili gorka.
Istražujući podrijetlo zaljubljivanja, lagano je za sve okriviti srce. Ono sadrži odgovore na pitanja koja razjašnjavaju nelogičnosti uzrokovane zaljubljenošću. Opiseti je se može na beskonačno mnogo načina, ali rijetki mogu vidjeti taj dio čiji je sadržaj izražen negdje među redovima. Kao predložak za interpretaciju, svakome pojedinačno, mogu poslužiti samo vlastiti uvidi. To nije nešto o čemu se uči u školi, niti na bilo koji poznati način, već samo kroz upoznavanje vlastitog i tuđeg srca. Ne postoji šablona po kojoj se ona može tumačiti, već samo povjerenje da je srce sposobno samostalno se izraziti prema drugom srcu i bez da nam da objašnjenje u teoriji, da na pokaže kroz vlastiti uvid što to ljubav jest.
U srcu je ključ zaljubljenosti. Srce je ključ zaljubljenosti. Ta nevidljiva poveznica između dva srca zrači energijom koja život premješta u novu dimenziju, čineći ga tako neupitno oplemenjenim, doživljenim iskustvom.

Ljubav je ...





19:15 | Komentari (4) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --