nedjelja, 21.06.2015.

Srce na izgubljenoj mački



Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015006021
Zaprimili smo SOS poziv, koji je bio odaslan iz sustava Felidea. Iako smo imali drugačije planove, odlučili smo se odazvati na poziv, tako da smo promjenili kurs i warp brzinom dohvatili sustav Felidea.
Približili smo se poziciji sa koje je sigal odaslan, no planet koji je na kartama zacrtan na toj poziciji nije bio tamo. O ovaj neobjašnjivoj pojavi odmah smo obavjestili Ujedinjenu Federaciju Planeta. Naoružanje smo postavili u stanje pune pripravnosti. Skeneri nisu očitavali nikakve poremečaje u magnetskom polju. Nije bilo nikakvih tragova borbe niti eventualnih krhotina. Planet je jednostavno bio isčezuo bez traga.
Naučno objašnjenje bilo je, da ga je progutala crna rupa koja se iznenada otvorila na tom mjestu, što znaći da je planet mogao promjeniti vrijeme i mjesto postajanja. Kako nismo imali nikakvih tragova, to je ostalo samo kao teoretsko objašnjenje.
Ovo je već druga neobjašnjiva pojava unutar sustava Felidea u kratkom vremenskom razmaku. U nedavnoj prošlosti imali smo neobjašnjive događaje na planetu Catus. Usljed navedenih događaja zatražit ćemo od Ujedinjene Federacije Planeta nadzor nad cijelim kvadrantom, kako bi se ispitali uzroci neobjašnjivih aktivnosti, te kako bi se pokušala naći poveznica između spomenutih situacija.
Zadržat ćemo se još neko vrijeme u ovom sustavu pokušavajući nači odgovore na otvorena pitanja i čekajući odluku stožera, o dalnjim aktivnostima.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (10) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --