ponedjeljak, 01.06.2015.

Srce od miloduha



Random Heart 4.0
Slučajno srce d.o.o.

Pridružite se zajednici srceljubaca širom svijeta uz ovu jedinstvenu aplikaciju

Od 00:00 2.6.2015. moći ćete preuzeti novu inačicu programa Random Heart, verziju 4.0 i uživati u novim poboljšanim sadržajima i dodacima.
Za već postojeće korisnike, update aplikacije bit će downloadan i instaliran automatski sa prvim sljedećim aktiviranjem aplikacije, nakon navedenog vremena.
Aplikacija je dostupna za korisnike Symbian, iOS, Windows Phone 7 i Android operativnog sustava.

ŠTO JE NOVO?

• Nova inačica će sadržavati neke potpuno nove sadržaje, kao što su npr. 365 dnevnih pouka samorazvoja sa idejom postizanja malih promjena od velikog značaja, preuzetih od autora Anthony Robbinsa iz knjige "Divovski koraci".

• Neke fotografije srdaca će biti objavljene uređene, što neće uključivati nikakve izmjene na fotografiji u smislu dodavanja ili oduzimanja kako bi se dobio oblik srca, već izoštravanje fotografije, te dodavanje ili oduzimanje boje ili kontrasta prema potrebi, kako bi se dodatno naglasilo srce ili uljepšala sama fotografija.

• Na fotografijama će se pojavljivati stari logo, ali u novom ruhu.

• Kod odgovora na komentare, imena komentatora neće više biti označena sa zadebljanom oznakom u obliku (-ime) već će se umjesto crtice pojaviti znak "majmun" odnosno "@". Npr. (majmun RandomHeart) odnosno (@RandomHeart).

• Uz već poznate i objavljivane autore, bit će objavljene nove fotografije od još ne objavljivanih autora.

• U boxu sa desne strane, u rubrici linkovi, pojavit će se veza prema Random Heart Google+ profilu, koji sadrži uz već objavljene fotografije slučajnih srdaca, mnoštvo slučajnih srdaca, podijeljenih i javno objavljenih od ostalih korisnika Google+ aplikacije, kao i Zbirku pod nazivom Random Hearts, sa mogućnošću jednostavnog pregleda večeg broja srdaca na jednom mjestu.

• Novi nastavci pustolovina broda Randomheart.

• Nove verzija aplikacije nalazi se u kategoriji "Top bloggeri", pa će kao takva biti pristupačnija i vidljivija svim korisnicima blog.hr servisa.


4,9
*****
7.000.000.000

*****llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
****l
***l
**l
*ll

ISTAKNUTE RECENZIJE

Papa
*****(1.6.2015.)
Ovo je aplikacija koju smo svi cijeli život čekali.

Štrumfeta
*****(1.6.2015.)
Joj, meni su najdraža srčeka od cvijeća, hihihi.

Mrgud
*(1.6.2015.)
Ja mrzim srčeka!

Leni
*****(1.6.2015.)
Meni je ova aplikacija baaaš superrrr, zzzz, zzzz, zzzz...

Hrga
*****(1.6.2015.)
Ma fenomenalna stvar kad ti kažem, imam srce istetovirano na bicepsu, imam srce u grudima, a sad i na ovakvoj aplikaciji. Fenomenalno!

Lumen
*****(1.6.2015.)
Sa naučnog stajališta gledano, svi mi imamo srce, i to nam je zajednička poveznica, pa usudio bi se reći i most. Dodirna točka koja nas sve povezuje u jednu veliku cijelinu, TRASS....
...samo sam htio obj...............


19:15 | Komentari (12) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --