srijeda, 27.05.2015.

Srce preko oka

(srce uočila Zorica)

Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015005027
Lepus je planet koji pripada sustavu Leporidea. Radi svoje pozicije na zvijezdanoj karti, pripadnici Ujedinjene Federacije Planeta, koriste se tim planetom, kao i mnogim drugim planetima u sustavu, za eksperimente raznih vrsta. Od testiranja novih vrsta naoružanja, kako laserskog i plazmastog, tako i biokemijskog, preko medicinskih i farmaceutskih eksperimenata, pa sve do eksperimenata na području prehrambene industrije i industrije mode.
Na svojem putu prema Caninima, malo smo skrenuli sa puta, kako bi smo provjerili količinu zračenja na planetu, odnosno ustvrdili stupanj sigurnosti, zbog skorog posjeta pripadnika rase Znatiželjikus. Njihovo izaslanstvo želi iskoristiti planet za testiranje svojih novih optičkih produkata.
Mjerenja su pokazala da se planet, kao i njegova atmosfera, nalaze u dozvoljenim vrjednostima negativnog zračenja, kao i ostalih negativnih utjecaja koji su proizišli iz prethodnih pokusa vršenih na ovoj lokaciji.
Izvjestivši glavni stožer o statusu planeta, nastavljamo svoj put svemirskim prostranstvima.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (6) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --