srijeda, 14.03.2007.

kad pada kiša, kaže se da nebo plače

Image Hosted by ImageShack.us

ništa ovi, u ovih zadnjih dana kolko nisan pisala dogodilo se svega, al mi se stvarno nije dalo pisat, neznan zašto, malo mi je dopizdilo čak. neznan odakle da počnen, stvarno ima svega...bilo je i dobrih i loših trenutaka. ajme cila san u šiframa, kako fuj zvuči. prešugavo mi je nabrajat događaje. danas san napisala emo tekstić na satu engleskog bilo mi je dosadno. daaaj postat ću emo. neću tako!!!
kako je život čudan, nekad ti je tako dobro i sritan si i sve i tija bi da dan traje cilu vječnost, a nekad kad si u kurcu ali baš ono stvarno tija bi da sve šta prije završi, neda ti se živit. vratija bi sve na staro, kad bi moglo bit sve ko prije. jebiga
danas mi se mora zgadit život najranije ujutro. jutros kad nisan imala 2 ure otišle smo ja i emili na kenjaru, bezveze se zajebavale, prižderavale, nešto pisale. ugl, sinjamo nekog čovika od nekih otprilike 30ak godina kako drka tamo i boli njega k. ništa mi nama neugodno čak, makle se tamo sastrane, pravimo se ka da ništa nismo vidile, a čovik se približava. na kraju meni emili govori ka neprimjetno: amo ča, amo ča!! ja nisan skužila zašto kad ono čovik doslovno iza mene. ništa onda smose makle brže i vratile se u školu. posli opet šetale po gradu, tako je vruće, fakin vruće.....nisan mogla hodat, ova me gurala. a da e da objasnin naslov, ne pada kiša sad, to je samo prikaz kako se ja sad osijećan. ma nije bitno. i hate emo pipl!!!!
dont be emo!!! :-/

Image Hosted by ImageShack.us

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.