Don't worry...be happy... :)

19.03.2007., ponedjeljak

feng shui II

Evo da se javim......ne mogu reći da sam dobro .... zašto?? ......taman je muž otputovao, kada su krenula "sranja".....mama mi je imala infrkt i hvala Bogu sada je sve ok, ugradili su joj 4 stenta na arteriji, došla je u pravo vrijeme....još je na intenzivnoj ali vjerujem da će sve biti ok i da će brzo doma.........sestra također isti dan bila u bolnici jer eto, neke stvari ne idu prirodnim putem, pa sada mora mirovati, ali isto tako vjerujem da će biti sve ok, dijete mi je taj isti dan, kada sam bila u k**** dođe doma sa svojim problemima, koje stvarno nebi trebala imati.....neznam kako vi, ali ja nikako ne volim kada mi netko napada dijete, a sve kroz krinku da radi njoj dobro.....halo?????... više nisam sigurna da ću dugo tolerirati ta sranja..........no, dobro......tak valjda mora biti.....sva sreća mužek se sretno vratio i lakše mi je kada je on tu......jedino kaj nisam siguran dali sam ja dobro??!!!!..........ušao je u mene neki nemir, a ne mogu ga definirati....možda ne želim, neznam, valjda će proći......zato ću vas nastaviti daviti sa feng shuijem...............





Feng shui za petice



Početak školske godine je pravo vrijeme za pregled đačkih soba. Predlažemo nekoliko feng shui savjeta.

Male korekcije mogu uvelike pomoći lakšem učenju i boljoj koncentraciji školaraca i studenata.

Obratite pažnju na radni stol. On svojom veličinom treba odgovarati dobi djeteta. Ako je stol prevelik, dijete se može osjećati pritisnuto obavezama.

S druge strane, premalen stol će ometati očitovanje naučenog. Sjedeći za nestabilnim stolom, dijete može biti nesigurno u svoje znanje.

Stol postavite blizu prozora zbog prirodne rasvjete, ali tako da dijete može vidjeti ulaz u sobu dok uči.

U suprotnome može doći do slabe koncentracije i nesigurnosti. Za korekciju ovog nepovoljnog položaja postavite malo ogledalo ili sjajni predmet u kojem će se odražavati ulaz.

Nepoželjno je da radni stol školskog djeteta bude mjesto za igračke i figurice. Na njemu trebaju biti samo predmeti povezani s učenjem.

Zid pored radnog stola je odlično mjesto za oglasnu ploču na kojoj će biti školski raspored, termini slobodnih aktivnosti i slični podsjetnici.

Posteri i drugi ukrasi pored stola odvlače pažnju i ometaju učenje.

Sjeveroistočni kut dječje sobe povezujemo sa znanjem i učenjem. Postavite u njega policu za knjige te neke simbole znanja, na primjer figuricu kornjače, nekoliko lijepih velikih komada kamena koje dijete samo pronađe i odabere u prirodi te mali globus.

Ove predmete možete postaviti i na sjeveroistočni dio radnog stola.

Nadamo se da će ovi praktični feng shui savjeti pomoći vašim školarcima da uspješno prođu kroz još jednu školsku godinu.


a evo, da baš nisam tak jako dosadna, muški, ako idete na dijetu, evo jedan prijedlog........
Image Hosted by ImageShack.us


- 07:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (11)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (9)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (13)
Ožujak 2007 (19)
Veljača 2007 (15)
Siječanj 2007 (19)
Prosinac 2006 (13)
Studeni 2006 (10)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (8)
Kolovoz 2006 (6)
Srpanj 2006 (4)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (14)
Travanj 2006 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi