Don't worry...be happy... :)

19.06.2006., ponedjeljak

Evo ljudi, samo da se javim. Jako mi je vruče i teško mi je disati, a kamoli pisatinonono....Inače, da vam se pohvalim, dijete mi je odlično završilo školu, a u subotu na Svjetskom kupu u Austriji su ušli u četvrt finale i osvojili 24 mjesto od 59, s čime smo presretni.thumbupthumbup Otplesali su 4 puta, i zadnja dva su bila mrak. Moram pohvaliti navijače koji su zdušno navijali, za naše iz kluba najviše, a i za one iz drugih klubova (hrvatskih) koliko smo mogli. Mogu reći da to navijanje isto jako iscrpi!!! Bili smo i estetski priimjetni jer smo svi noslili hrvatske navijačke majce reprezentacije (nogometne). Osim što je bilo lijepo gledati svoju djecu, tako smo se mi veselili parovima iz A kategorije koji je bilo puno i napokon smo se nagledali akrobacija. Bilo je mrak.....Sada se spremamo lagano na godišnji, Tara već uživa, u jutro na trening, malo pomogne meni, a onda poslije podne druženje (mislim da je zaljubljena) tako da sva sjaji. Još samo da prođemo upis u srednju školu i ffiijjjuuuuuuuu...Evo, kako se vidi ja sam najsretnija kada je Tara sretna, a što ćete, takve smo mi mame...znamo i mi uživati i veseliti se, ali te dijete najviše može razveseliti...............pozdrav svima, ma koliko vas ima i U ČETVRTAK SVI ZDUŠNO NAVIJAMO ZA NAŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!JASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 13:23 - Komentari (7) - Isprintaj - #

12.06.2006., ponedjeljak

Dragi moji, nemam baš puno vremena na poslu za blogove, ali na brzaka da samo kažem da JE MOJE DIJETE UŠLO U FINALE SA SVOJIM PREKRASNIM PARTNEROM i ne mogu vam reći koliko sam bila sretna. Ne, nemojte misliti da mi je važan rezultat, već sam sretna zbog Tare, a i Matije. To njima puno znači jer redovito idu na treninge, trude se, neki dan više neki dan manje, ali se ipak trude i eto....uspjelo im je....Taj osmjeh na Tari, a ja vidim i dublje, je bio ono što mi trenutno puni srce srećom....a onda još i škola najvjerojatnije će proći odlično i eto....jednom rječju sretna sam i zahvaljujem dragom Bogeku na tome...pusa svima............................deaddeadwavewavewinkwinkwinkwavewavekisswavewavewavenutnut
- 09:27 - Komentari (5) - Isprintaj - #

05.06.2006., ponedjeljak

Život je takav – čupav i dlakav! headbangnamcorpartybangbangyesludmah
Temeljene prije svega na iskustvu, životne istine su mudre, ali često i jako zabavne. Ponekad ti vjerojatno nije baš kristalno jasno 'što je pjesnik time htio reći', pogotovo nakon što ih čuješ prvi put


Svi mi volimo mudre izreke, još kad bismo ih se i držali...


Dovoljno je ipak samo malo uključiti klikere, usput se zabaviti i tko zna, možda ti neki savjet pomogne da lakše prebrodiš prepreke koje ti se nađu na putu.


Hm, da, ponekad se osjećamo nekako usr...!
Prihvati to da si jedan dan golub, drugi dan kip.

Ponekad se osjećamo slobodno, poletno, uspješno, kao npr. golub koji leti parkićem i sere na kip slavnog umjetnika ne razmišljajući o tome kakav će njegova fekalija prizor ostaviti. Poželi li očistiti perje baš na kipu, bez razmišljanja će sletjeti na njega također. Sorry, kipu, ja vladam!

No, drugi dan se sve može preokrenuti. Odjednom shvatiš da više nisi golub već kip, osjećaš se jednostavno - usr… Eto, što prije prihvatiš činjenicu da ne možeš baš svaki dan biti golub, lakše ćeš podnijeti loše strane svakodnevnice.

Neka tvoje riječi uvijek budu meke i slatke, jer nikad se ne zna hoćeš li ih morati jednom pojesti.

Koliko si puta izvalio/la neke grube riječi zbog kojih si poslije požalio/la? Prošlost ne možeš vratiti, a te bi riječi najradije pojeo/la, maknuo/la, kao da ih nije ni bilo. Lakše ćeš ih prožvakati ako su mekše i slađe. Neka ti ne bude žao tvojih dobrih dijela i riječi, a trudi se da ih bude što manje tvrdih i gorkih, jer ostavljaju gorak okus u ustima i duši.


Za doručak nisi pojeo/la živu žabu? Onda je sve OK!
Ujutro pojedi živu žabu i cijeli dan ti se neće dogoditi ništa loše.

Je li ti poznato ono nerviranje oko sitnica? Gubljenje živaca jer ti je majica koju si htio/htjela obući u pranju, bus ti je pobjegao pred nosom, profa te prozvala na ploču, a ti si zujao/la kao muha bez glave, frendica ti pije krv na slamčicu svojim stavovima?

Sve se to da preživjeti, događa se. Budi cool! Sjeti se npr. te žabe… Eto, moglo bi biti i gore!




Samo pleši!
Nikoga nije briga znaš li dobro plesati. Samo ustani i pleši!

Ako si jedan od onih koji ne plešu jer misle da ne znaju dobro plesati, vrijeme je za preokret! Tvoje uvjerenje da svi bulje baš u tebe i proučavaju vještinu, ritmičnost i gracioznost tvojih plesnih pokreta je neutemeljeno.

Dapače, većina ljudi je za vrijeme plesa koncentrirana na svoj ples i nitko ne proučava ples onog drugog. Svatko pleše jedinstveno, na svoj način.

Prema tome, nitko neće pomisliti da s tvojim načinom nešto ne štima, osim ako baš ne skakućeš kao majmun i češkaš se po trbuhu – tada bi mogli posumnjati u tvoj mentalni sklop. Dakle, opusti se i mrdaj s mjuzom, nitko te ne proučava!



Nekome značiš sve!
Možda si samo jedna osoba od mnogih na ovome svijetu, no nekome si možda cijeli svijet!

Ponekad te uhvati depra, pa ti se čini da nikome ne bi nedostajao/la da te uopće nema? Uh, vjeruj, nekome bi se srušio čitav svijet! Možda tvojim roditeljima, braći, najboljoj frendici, dečku/curi, baki…

Sigurno ima više osoba kojima puno, puno značiš i zato prestani kukati i sjeti se koliko si važan/na drugima!




Ne plači jer je gotovo, smiješi se što se dogodilo.

Završetak ljubavne veze za neke je poput teške boleštine od koje se dugo oporavljaju. No dobar stav može višestruko ublažiti posljedice – budi sretan/na zbog ljubavnog iskustva koje si proživio/la, a ne što je gotovo. Pred tobom su nove prilike!


Nikad ne znaš iz kojih se krije - sreća!
Sreća dolazi kroz vrata za koja i ne znaš da si ih otvorio.

Zaista, koliko puta si se ugodno iznenadio/la nekim sretnim okolnostima na koje uopće nisi računao/la?! Dok sreću iščekuješ iz jednog smjera, ona može doći iz nekog sasvim desetog! Zato nikad ne očajavaj, jer nikad ne znaš kada te i gdje čeka nešto dobroga!
OK, nadamo se da si nešto i naučio/la i da ti je život sada bar malo lakši. Ili će tek postati. ;-). Znaš li i ti neku dobru mudru izreku koju bi vrijedilo imati uvijek u ušima, podijeli je s nama.

Neka ti je lijep ovaj dan i, da, ne zaboravi: Život je jednostavno takav - čupav i dlakav! Jedna dan je gore, drugi dan bolje, ali nikad ne treba očajavati!




- 10:52 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (11)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (9)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (13)
Ožujak 2007 (19)
Veljača 2007 (15)
Siječanj 2007 (19)
Prosinac 2006 (13)
Studeni 2006 (10)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (8)
Kolovoz 2006 (6)
Srpanj 2006 (4)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (14)
Travanj 2006 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi