Linkovi
uskoplje.blog.hr

Brojevi žiro računa HNK "Sloga"
Unicredit Zagrebačka banka
3382802200252096

Hypo Alpe Adria Bank
3060440000016147
Devizni račun Hypo Alpe Adria Bank
7100-4236231290000

Trener Zrinko (Ljuban) Jozić, 27.06.1959,Uskoplje
Kristijan (Stojan) Matišić,14.03.1988.,Trnovača
Vlado (Stipan) Grubeša, 18.05.1983.,Uskoplje
Stjepan (Josip) Marina, 21.03.1989.Bugojno



Sloga Uskoplje

subota, 30.05.2009.

Juniori lako protiv Troglava

Kadeti: HNK Sloga - NK Troglav 3 : 0 (b.b.)
Juniori: HNK Sloga - NK Troglav 5 : 0

Kadeti Troglava nisu doputovali, pa će se utakmica registrirati rezultatom 3 : 0 u korist Sloge. Juniori sa lakoćom pobijedili svoje vršnjake iz Livna.

- 12:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 27.05.2009.

Mlađi vraćaju dug

U zaostalim utakmicama 22. kola Omladinske lige BiH kadeti i juniori Sloge su ugostili momčad NK Međugorje. U sjajnoj utakmici kadeti Sloge su vrlo lako došli do novih bodova golovima Halilovića, Puzića i Jurine (3) . Iako je rezultat 5:0 kadeti Međugorja mogu zadovoljno otići kući jer da je rezultat i duplo veći bilo bi zasluženo. Juniori su odigrali dobru utakmicu, iako nisu bili u kopmletnom sastavu lako su došli do novih bodova. Svoje vršnjake iz Međugorja savladali su rezultatom 4:3. Sa šest novih bodova Sloga i dalje ostaje u utrci za prvo mjesto sa ekipom HNK Čapljina.

- 18:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 26.05.2009.

Sve na jednom mjestu

Ispričavamo se posjetiteljima slogauskoplje.blog.hr ali pravovremena informacija je ipak najvažnija. Trudit ćemo se da ubuduće ne donosimo ovakve tablice.
Hvala na ruzimijevanju.


Slika hostovana na Fotorola.com

Slika hostovana na Fotorola.com

Slika hostovana na Fotorola.com

Slika hostovana na Fotorola.com

- 20:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.05.2009.

Oproštaj od prvog mjesta

Nakon jučerašnje utakmice u Međugorju i ubjedljivog poraza Sloga 3 : 1 (0 : 1) se oprostila od borbe za prvo mjesto. A sve je počelo dobro - Sloga je prvo poluvrijeme dominirala i doamći nogometaši su bili zadovoljni što su na poluvrijeme otišli samo sa jednim primljenim golom. Ne treba napominjati da je Sloga stvorila dosta izglednih prigoda koje je bilo teže promašiti nego pogoditi gol. I slabi sudac Čeko je pomogao domaćinu da ne primi više golova - propustio je svirati čisti penal i, nakon oštrog starta, izvan šesnaesterca, propusti je pokazati crveni karton domaćem vrataru. U drugom poluvremenu kao da su nav teren izišle potpuno druge momčadi. Sloga je odigrala (bolje reći nije igrala) najgore poluvrijeme u sezoni. Akav pad u igri, sigurni smo, ni veći nogometni stručnjaci teško mogu objasniti. No, dok treneri ne daju svoj sud ni mi ne bi više od sramoti u Međugorju.
Za to vrijeme FK Igman nastavlja sa lakim skupljanjem bodova. Pokazali su se kao veliki sturčnjaci u osvajanju bodova bez muke- u gosti pobijede golom iz penala ( Rama, Grude) a jučer u Konjic nije doputovala momčad HNK Brotnja te je Igman, nakon nedolaska Drinovaca, osvojio bodove ne odigravši utakmicu. E, da li je to slučajno procjeniti sami, a mi ćemo vas podsjetiti da Drinovcima nisu oduzeti bodovi ( ikao je to predviđeno nogometnim pravilima) a sumnjamo da će bodvi biti oduzeti i Brotnju. Usporedbe radi Sloga je zbog neodlaska na utakmicu u Grude prije dvije sezone kažnjena oduzimanjem dva boda i novačnom kaznom od 1000,00 KM.
Neće biti tragedija što Sloga nije prva, ako iz ove sezone izvučemo neke pouke.
Valjda svi trebamo ići na obuku kod majstora iz Konjica.

- 16:53 - Komentari (25) - Isprintaj - #

subota, 23.05.2009.

Pobjede kadeta i juniora

Kadeti: NK GOŠK Gabela - HNK Sloga 1 : 4
Juniori: NK GOŠK Gabela - HNK Sloga 2 : 4

- 21:23 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.05.2009.

Nova pobjeda

Protiv danas izuzetno loše momčadi HNK Slolac Sloga zabilježila pobjedu visokim rezultatom 7 : 0.

- 21:16 - Komentari (22) - Isprintaj - #

subota, 16.05.2009.

Opet penal ???

Danas je Igman na gostovanju u Jablanici zabilježio novu pobjedu. Protiv momčadi Turbine ostvarili su minimalnu pobjedu 1 : 0 ipogodtkom iz penala ???, kao i na zadanjem gostovanju u Grudama. Ovom pobjedom Iigman je, tri kola prije kraja prvenstva potvrdio da je najozbiljni kandidat za osvajanje prvog mjesta.

- 20:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 15.05.2009.

Nova perspektivna selekcija

Nogomet u Uskoplju je u zadnjih godinu dana doživio procvat. Već smo ranije govorili da se od prošle jeseni u prvenstvenim natjecanjima u okviru Nogometnog saveza BiH natječe čak 5 selekcija ovoga kluba i da sve selekcije postižu zapažene rezultate. Najmlađi, početnici, su trenutno četvrti, pioniri su drugi ( iza Širokog Brijega), kadeti su prvi, juniori četvrti a prvi tim je na drugoj poziciji.
Kao da to nije dovoljno od prije par dana formirana je još jedna selekcija, i to ne bilo kakva. Od te nove, šeste selekcije u HNK „Sloge“ očekuje se najviše. Već nekoliko dana traju intenzivne pripreme pod budnim okom šefa Bore.

Boro Posavac

Ništa se ne prepušta slučaju.Dakako, sastav još nije kompletiran jer nogometaši trebaju zadovoljiti stroge kriterije kako bi se ostvarile visoke ambicije ove perspektivne momčadi. Šef stručnog stožera je istako da samo potpuno spremni nogometaši mogu očekivati da nastupe na vrlo važnoj utakmici koja bi se trebala odigrati već 12. lipnja na gradskom stadionu „Košute“. Čitav plan priprema zasniva se na odabiru najspremnijih da ostvare pobjedu u međunarodnoj utakmicu protiv momčadi iz Austrije za koju bi trebali nastupiti i nekadašnji nogometaši Sloge. Boro Posavac ističe da su pripreme došle u nezgodno vrijeme jer ovih dana u Uskoplju vladaju prave tropske vrućine pa nogometaši nakon napornih treninga osjećaju potrebu da nadoknade izgubljenu tekučinu nakon napornih treninga. Kako se već osjeća nedostatak vode u Uskoplju pored terena se mora osigurati koja gajba piva - hladnog, a to nikako nije dobro jer se svi pribojavaju da neki od ovih perspektivnih nogometaša ne bi dobio upalu krajnika. Baš zbog tih problema šef Boro će morati osigurati i nazočnost liječnika Dr. Tvrtka Krajine na svim treninzima.
Nadamo se da par slika sa treninga dovoljno pokazuju kako se doista naporno radi na treninzima,





Slika hostovana na Fotorola.com

Za one koji slučajno ne poznaju nogometaše na donjoj slici evo i njihovih imena koje svakako treba zapamtiti jer se radi o istinskim nogometnim veličinama.
Jozić, Nikolić, A. Zeko, Stojanović, Batinić, Matijanić, Fišić, Sičaja, Posavac(šef),Luketina - stoje
F. Zeko, Zukanović, Kvesić, Arežina, Z. Matišić (kapiten), Crnov, P. Zeko - čuče

(još nedostaju : Miloš, Bandić, Glavaš, Tečić, M.Stojanović, J. Matišić...)


Slika hostovana na Fotorola.com

- 23:31 - Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 13.05.2009.

Rezultati

FK Soko Drežnica - HNK Sloga 0 - 2
NK Međugorje - HNK Branitelj 2 - 1
FK Igman - FK Lokomotiva 5 - 2

- 19:20 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 12.05.2009.

25. kolo

Slika hostovana na Fotorola.com

- 22:21 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.05.2009.

Rezultati

HNK Sloga - HNK Rama 3 : 0
HNK Grude - FK Igman 0 : 1

- 21:43 - Komentari (17) - Isprintaj - #

subota, 09.05.2009.

I pored pritisaka uspješni

I pored strahovitog pritiska kojem su bili izloženi mladi nogometaši Sloge od strane domaćina kadeti i juniori su pokazali svoju snagu. Izgleda da domaćini nikako ne mogu podnijeti činjenicu da se G. Vakufu - Uskoplju igra kvalitetan nogomet jer to dokazuju uspjesi svih pet selekcija HNK Sloge. Nikakve provokacije tipa "kako će seljaci igrati prvu ligu" nisu pokolebale Slogine nade koje su sigurnom igrom došli do novih bodova. Sloga će i dalje nastaviti sa odgajanjem i stvaranjem kvalitetnih mladih nogometaša, a valjda će i konjičani jednom shvatiti da se uspjeh na sportskom polju ne može postići silom.

FK Igman - HNK Sloga (kadeti) 0 : 5
FK Igman - HNK Sloga (juniori) 1 : 1

Uredništvo slogauskoplje.blog čestita mladim nogometašima na još jednoj velikoj predstavi, a posebno na sportskom ponašanju.

- 13:44 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 05.05.2009.

Rezultati 24. kolo


- 21:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.05.2009.

Rezultati

HNK Sloga - Nk Višići 2 : 0
HNK Rama - FK Igman 0 : 3
FK Soko - HNK Branitelj 1 : 0

- 19:39 - Komentari (13) - Isprintaj - #

subota, 02.05.2009.

Neumoljivi kadeti

Mladi nogometaši Sloge ( kadeti i juniori) su brži i od autora ovog bloga. Već je postalo uobičajeno da stalno javljamo o uspjesima nogometaša trenera Arežine. Danas su ugostili mlade nogometaše FK Velež iz Nevesinja i nisu se pokazali kao dobri domaćini. Ne mislimo da je bilo nekih problema na terenu i oko njega – tu su domaćini, kao uostalom i na svim prijašnjim utakmicama, pokazali da su pravi sportaši.
U prvom redu mislimo na kadete koji su, zar trebamo ponovno isticati, prikazali odličnu igru, igru začinjenu odličnim akcijama, lijepim golovima, zajedničkim duhom i sportskim odnosom prema protivniku. Gosti su ispraćeni sa čak devet pogodaka i to samo zahvaljujući treneru Sloge Miroslavu Arežini koji je početkom drugog poluvremena panično vršio izmjenu za izmjenom čime je donekle spriječio prvi sastav kadeta da postignu dvocifreni rezultat.

Kadeti su nastupili u sastavu :
Muamer Muratspahić, (od 41. min. Seferović Senad), Latić Harun, Kunkić Martin, Puzić Krešimir, Škembić Arnel ( od 58. min. Zukić Selmir), Arežina Filip, Jurina Marin ( od 55. min. Medvidović Davor), Martinović Augustin, Halilović Vahid ( od 50. min. Vuković Ivan), Kubat Ivan ( od 41 min. Šekerija Miljenko), Agić Armin.

1 : 0 Jurina Marin, 9. min.
2 : 0 Jurina Marin, 15. min.
3 : 0 Jurina Marin, 25. min.
4 : 0 Arežina Filip, 30. min.
5 : 0 Arežina Filip, 48. min.
6 : 0 Jurina Marin, 49. min.
7 : 0 Agić Armin, 55. min.
8 : 0 Agić Armin, 60. min.
9 : 0 Kunkić Martin, 63. min.

Ovaj put su i juniori, mada nešto lošijom igrom, došli do sigurne pobjede. No krajnji rezultat 4 : 1 ne pokazuje koliko su se juniore Sloge namučili sa solidnim gostima iz Nevesinja.

Juniori su nastupili u sastavu :
Arežina Viktor, Katović Ivan, Rajić Marko ( od 86. min. Gvozden Sefir), Vuković Hrvoje, Perić Mario, Zekotić Edin, Pilić Ivan ( od 46. min. Muminović Semir), Demirović Malik ( od 68. min. Perić Matej), Garib Adnan ( od 87. min. Šehić Saudin), Subašić Stipo ( od 46. min. Petričević Anto), Milanović Emir.

1 : 0 Pilić Ivan, 10. min.
2 : 0 Subašić Stipo, 19. min.
2 : 1 Tešanović Milan, 35. min.
3 : 1 Garib Adnan, 50. min.
4 : 1 Milanović Emir, 80. min.




- 23:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rujan 2009 (11)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (15)
Travanj 2009 (15)
Ožujak 2009 (3)
Srpanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (10)
Ožujak 2007 (8)
Studeni 2006 (2)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (14)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (12)
Travanj 2006 (16)
Ožujak 2006 (6)
Prosinac 2005 (16)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (6)
Lipanj 2005 (12)
Svibanj 2005 (31)
Travanj 2005 (32)
Ožujak 2005 (23)
Veljača 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Hit Counter




Jurica (Anto) Grubeša,29.01.1982., Uskoplje
Ivan (Vinko) Matišić, 08. 12. 1985., Paloč
Ivan (Zvonko) Katović, 04.10.1990., Ždrimci
Mario (Zvonko) Perić, 08.02.1990., Ždrimci