Linkovi
uskoplje.blog.hr

Brojevi žiro računa HNK "Sloga"
Unicredit Zagrebačka banka
3382802200252096

Hypo Alpe Adria Bank
3060440000016147
Devizni račun Hypo Alpe Adria Bank
7100-4236231290000

Trener Zrinko (Ljuban) Jozić, 27.06.1959,Uskoplje
Kristijan (Stojan) Matišić,14.03.1988.,Trnovača
Vlado (Stipan) Grubeša, 18.05.1983.,Uskoplje
Stjepan (Josip) Marina, 21.03.1989.Bugojno



Sloga Uskoplje

četvrtak, 30.04.2009.

Tablica juniora i kadeta

U okviru 20 kola Omladinske lige BiH na gradskom stadionu "Košute" u Gornjem Vakufu - Uskoplju sastaju se ekipe HNK Sloge i FK Veleža iz Nevesinja. Utakmica kadeta počinje u 11 sati a juniora u 13 sati.

Slika hostovana na Fotorola.com

Slika hostovana na Fotorola.com

- 11:25 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.04.2009.

Poraz u derbiju

Sloga je danas u Mostaru izgubila susret rezultatom 2 : 1. Igman u Konjicu nije odigrao utakmicu protiv ekipe Drinovaca jer gosti nisu doputovali tako da će susret biti registriran rezultatom 3 : 0 za igman. Slijedeće dvije utakmice Sloga igra kao domaćin protiv ekipa Višića i Rame.

- 21:35 - Komentari (15) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.04.2009.

I dalje uspješni

Danas su mladi nogometaši Sloge odigrali derbi susrete u kadetskoj i juniorskoj kokurenciji sa ekipom HNK "Stolac" u Stocu. I dalje nastavljaju uspjehe. Kadeti su odigrali neodlučno 2 : 2, a juniori su zasluženo slavili pobjedu rezultatom 2 : 1. Ako ovako nastave postoje realne šanse da dogodine na gradskom stadionu "Košute" u Gornjem Vakufu - Uskoplju gledamo premijerligaše.

- 21:29 - Komentari (19) - Isprintaj - #

utorak, 21.04.2009.

Nastavljena pobjednička serija

Danas su kadeti i juniori HNK "Sloge" nastavili pobjednički niz. na gradskom stadionu "Košute" ove dvije selekcije su odmjerili snage sa vršnjacima FK "Lokomotiva". Kakav samo raspored imaju ove dvije selekcije? Kao da su profesionalci. Već u četvrtak igraju derbi sa vršnjacima iz Stoca.
A danas za kadete nije počelo sjajno. Već u 10 minuti gosti dolaze u vodstvo, Jurina poravnava u 25 minuti tako da se na odmor odlazi rezultatom 1 : 1. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme, od 47 minute, gosti ponovno vode. A onda je sve krenulo drugim tijekom, u samo tri minute HNK "Sloga" dolazi do prednosti – 4 : 2. Gosti još jednom prijete, u 59 minuti smanjuju rezultat na 4 : 3, ali golovima u 64 i 75 minuti slogini kadeti dolaze do novih bodova.

Za kadete HNK "Sloge" su nastupili :
Muratspahić, Latić, Kunkić, Škembić (od 77. min. Šekerija), Puzić, Matišić,( od 62. min. Medvidović) Jurina,( od 70. min. Kubat) Martinović, Halilović, Arežina, Agić (od 79. min. Vuković)

0 : 1 Marić, 10. min.
1 : 1 Jurina, 25. min.
1 : 2 Vejzović, 47. min.
2 : 2 Latić, 49. min.
3 : 2 Agić, 50. min.
4 : 2 Kunkić, 52. min.
4 : 3 Marić, 59. min.
5 : 3 Halilović, 64. min.
6 : 3 Arežina, 75. min.


Juniori su imali težak zadatak – pobijediti odličnu momčad juniorskog sastava FK "Lokomotive" u kojem većinom nastupaju prvotimci ovog kluba i u čijim redovima igra kadetski reprezentativac BiH Mumer Avdić. U vrlo dobroj utakmici juniori sloge su došli u vodstvo u 20. minuti sjajnim pogotkom Milanovića. na 2 : 0 povisio je centarfor domaćih Garib, u 77 minuti. Od tada gosti igraju znatno bolje i prijete domaćim. Na 2 : 1 smanjuju u 80 minuti pogotkom Avdića i od tada svi na stadionu strepe za konačan rezultat jer gosti igraju znatno bolje. nakon što su gosti pogodili gredu gola golmana Arežine Demirović nakon brz kontre, u 88 minuti osigurava pobjedu Sloge.

Za juniore HNK "Sloge" su nastupili :
Arežina Viktor, Katović Ivan, Rajić Marko, Vuković Hrvoje, Perić Mario, Zekotić Edin, Pilić Ivan ( od 71. min. Perić Matej), Demirović Mailik ( od 89. min. Gvozden Sefir), Garib Adnan, Subašić Stipo (od 80. min. Muminović Semir), Milanović Emir ,

- 21:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Nakon 22 kola drugi



Nažalost, u biltenima koje dobijamo iz nogometnog saveza BiH uočili smo dosta grešaka u tablicama ( gol razlika) ali ih, zbog želje za pravovremenim informiranjem, objavljujemo onako kako smo ih i dobili. Nadamo se da ćemo u što skorije vrijeme ažurirati sve tablice u kojim se natječu nogometaši HNK "Sloge" .

- 20:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.04.2009.

Rezultati

Sloga - kamešnica 5 : 1
Kupres - Igman 0 : 0
Višići - Branitelj 0 : 0

- 18:59 - Komentari (16) - Isprintaj - #

petak, 17.04.2009.

Kompletirano kolo

Povjerenik za natjecanje je 15. 04. 2009. godine donio odluke o registraciji utakmica po službenoj dužnosti.
Brotnjo - Sloga 0 : 3

Slika hostovana na Fotorola.com

Grude - Međugorje 3 : 0
Zbog neodlaska na utakmicu u Grude nogometni klub Međugorje je kažnjen oduzimanjem 1 boda i novčanom kaznom od 500,00 KM.
U četvrtak je u Kupresu odigrana zaostala utakmica 19. kola
Kupres - Tomislav 2 : 1


Slika hostovana na Fotorola.com

- 21:54 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 14.04.2009.

Nepotpuna tablica

Tablica
Odgođena utakmica Kupres - Tomislav igra se u četvrtak, 16. 04. 2009. godine.
Ovih dana bi natjecateljska komisjja trebala donijeti odluku da se neodigrana utakmica Grude - Međugorje registrira službenim rezultatom 3 : 0, a utakmica Brotnjo - Sloga rezultatom 0 : 3.

P. S. Da nogometni klub "Brotnjo" može i niže pasti od subotnjg izdanja pobrinuo se izvjesni "gospodin" Nino Cvitanović koji se od subote uporno, ali uzaludno, trudi ishodovati da se utakmica Brotnjo - Sloga ponovi iako bi mu trebalo biti jasno da od toga nemože biti ništa. Baš nam je žao.

- 22:52 - Komentari (12) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.04.2009.

Image and video hosting by TinyPic



Sretan Uskrs

- 18:22 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Sjaj i bijeda Brotnja

Danas je Sloga trebala odigrati utakmicu sa momčadi Brotnja, utakmicu u ovo pred blagdansko vrijeme u Čitluku na domak Međugorja. Vodstvo i nogometaši Sloge su znali da je Brotnjo u krizi, da već nekoliko mjeseci na stadionu nema struje, da nogometaši nemaju nikakva primanja, da na gostovanja odlazi samo 11 nogometaša. Zbog takve situacije Sloga se ponadala da će lako doći do novih bodova ia će ovo biti dobra uvertira za Uskrs.
No, odmah na samom dolasku iznenadili su se hladnim prijemom domaćina. Mnogi slogini nogometaši bili su po prvi put na ovom stadionu i sa zanimanjem su gledali slike slavlja, ovog nekad vrlo moćnog kluba, prigodom osvajanja naslova prvaka države iz, ne tako davne 1999/2000 godine. Slike slavlja pred prepunim tribinama stadiona Bare u Čitluku. A danas je na stadionu bile više navijača Sloge nego domaćina.
Da Sloga neće jednostavno doći do bodova vidjelo se nakon samo 2 – 3 minute igre. Domaćin su već na startu počeli sa grubim prekršajima, jednostavno njih lopta nije zanimala bitno je da slogini nogometaši ne dođu ni blizu domaćeg vratara. U tim startovima i pozivanju suigrača na pogibeljnu igru prednjačio je najiskusniji nogometaš domaćih Bajkuša. O, što je taj „gospodin“ sve radio. Danas dobri sudac Novokmet nije mogao dosuditi ni najočitiji aut za goste da domaći nisu trčali prema njemu dakako, predvođeni „gospodinom B“. Nakon samo 20 minuta igre iz igre je, zar treba reći – zbog povrede, morao izići Mašić. Sloga je veći dio prvog poluvremena igrala sa desetoricom nogometaša – stalno je netko bio van terena zbog „nježne“ igre „gospodina B“ i suigrača. Kako je vrijeme više odmicalo domaći su češće protestirali protiv bilo koje odluke suca. Bilježimo nekoliko situacija u kojima je sudac mogao pokazati kartone domaćim nogometašima ali to nije učinio.
Sloga je u drugo poluvrijeme ušla još odlučnija da i pored grubosti osvoji sva tri boda. Vidjelo se da domaći nogometaši nisu više tako agresivni, ali nemojte misliti da su promijenili ćud, ne, samo su izgubili snagu pa su sve teže stizali slogine nogometaše koji su sve češće dolazili pred gol vratara Đide. Nakon 15 minuta igre u nastavku sudac Novokmet svira na centru očigledan prekršaj za Slogu. Svi nogometaši, normalno, predvođeni „gospodinom B“ jurnu na suca. I to nikome na stadionu nije neka novost, ali domaći su se ovaj put malo zanijeli pa su, inače korpulentnog suca Novokmeta (za one koji ga ne poznaju radi se o čovjeku koji je visok dva metra i izuzetno snažan) izgurali ne na atletsku stazu, nego daleko preko nje. Koliko smo mogli zapaziti famozni "gospodin B“ je prvi udario suca, a niti ostali nisu zaostajali u naguravanju. Nakon 10 minuta prekida sudac je gotovo iz kućice određene za delagata uspio odsvirati kraj utakmice. Slogini nogometaši su mirno otišli u svoju svlačionicu dok su domaći ostali na terenu u raspravama sa sucima i delegatom. Istrajni su bili u namjeri da ne dozvole službenim osobama da napuste teren i uz brojne verbalne napade nastavili su srozavati ime ovog uglednog kluba. Žalosno je da je klub ovakve tradicije i ugleda spao na ovako niske grane i da ga predstavljaju ovakvi „sportaši“. Nakon gotovo sat vremena čekanja slogini nogometaši i vodstvo su napustili stadion, a da nisu dočekali da u službene prostorije dođu suci i delegat i da Sloga dobije zapisnik s utakmice. Na samom ulasku u autobus reče nam netko od domaćih predstavnika „tako vam je to kad glavnu riječ u klubu vodit nekakav oružar“. Zaista žalosno.
I na kraju netko od domaćih predstavnika je, nekoliko trenutaka prije prekida, sa atletske staze, okrenuvši se ka tribinama, povikao „Što ti snimaš, j… ti m….“ I tek smo tada zapazili jednog gospodina koji je sa vrha tribina snimao čitavu utakmicu i sad nam je žao što ga nismo zamolili da nam ustupi taj materijal. Stoga i putem ovog bloga molimo da nam se dotični gospodin javi na čemu bi mu bili veoma zahvalni.
Sloga je nastupila u sastavu :
Baškarad, Matišić, Batinić, Kulaš, Gvozden, Miličević, Kulašin, Purivatra, Vrljić,Turić, Mašić ( od 20 min. Došlić)
Danas su igrane i ostale utakmice 21. kola
Igman – Tomislav 2 : 0
Branitelj – Rama 2 : 0
Turbina – Soko 1 : 0
Drinovci – Kupres 2 : 1
Grude – Međugorje (gosti nisu doputovali ???)
Kamešnica- Višići 1 : 1
Lokomotiva – Stolac 1 : 1




- 00:22 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 08.04.2009.

Tko će biti prvi??

A da otvorimo kladionicu?


Slika hostovana na Fotorola.com

- 22:24 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.04.2009.

Ista meta isto odstojanje

Slika hostovana na Fotorola.com

Slika hostovana na Fotorola.com

- 22:35 - Komentari (14) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.04.2009.

Nova pobjeda

Sloga je danas u vrlo nervoznoj utakmici protiv neugodne momačadi FK Turbine slavila zasluženu pobjedu.
Gosti su krenuli vrlo agresivno željni osvajanja bar jednog boda. Od prve minute su krenuli sa destrukcijom igre sa željem da spriječe Slogu u organiziranju bilo kakve suvisle akcije. Stalni prekidi, valjanje po terenu, provociranje sudačke trojke od strane pojedinih nogometaša Turbine i vrlo nervoznog trenera Hajdarevića rezultirali su nepovezanom igre Sloge. Takvo ponašanje gostiju prouzročilo je isključenje trenera Hajdarevića već u ranoj fazi utakmice.
Slogina nastojanja da organizira ozbiljne akcije urodilo su plodom u 25 minuti kada je Purivatra postigao prvi pogodak. Domaći od tada igraju malo povezanije, a gosti, čini se imaju samo jedan cilj, pokušati isprovocirati domaće nogometaše i iznuditi prekid utakmice. pred kraj prvog poluvremena pogotkom Mašića ( u 44 minuti) Sloga napokon umiruje goste i odlazi na odmor sa zasluženom prednošću.
U nastavku umjesto Došlića igra Turić. Na 3 : 0 povisije borbeni Kulašin, u 63 minuti. Nakon jedne gužve u šesnaestercu domaćih sudac Kožul svira jedanaesterac za goste zbog navodnog igranja rukom jednog domaćeg nogometaša. No, Marinčić brani šut Muamera Vile i vodi Slogu u mirnu završnicu. Sloga je stvorila još nekoliko prigoda, a konačnih 4 : 0 postavlja brzonogi Vrljić golom u 83 minuti.

HNK Sloga :
Marinčić, Matišić, Batinić, Kulaš, Gvozden, Miličević, (od 70 Juričić) Kulašin, Došlić, (Turić od 46 min.) Mašić, Purivatra, Grubeša (Vrljić od 61. minute)




- 21:09 - Komentari (17) - Isprintaj - #

subota, 04.04.2009.

Siguran nastavak serije

kadeti i juniori HNK "Sloge" , baš kao da igraju Ligu prvaka. U proteklih tjedan dana odigrali su tri teške prvenstvene utakmice. Teške i zbog protivnika i zbog loših terena. Niz kadeta je posebno impresivan - prvo su na gostovanju u Tomislavgradu izvojevali pobjedu 2 : 0, pa su u srijedu demolirali lidera nogometaše Čapljine rezultatom 3 : 0, da bi danas po izuzetno teškom terenu osigurali nova tri boda porazivši solidne goste iz Ljubuškog, momčad NK "Bigeste" rezultatom 4 : 1. Danas su kadeti igrali tako da bi gosti otišli zadovoljni i da su primili duplo više golova. Teško je izdvojiti pojedince pa zato zapamtite ovaj sastav koji obećava.

HNK Sloga je nastupila u sastavu :

Muratspahić, Latić, Kunkić, Škembić, Puzić, Matišić, Jurina, Martinović, Halilović, Arežina, Agić.

1 : 0 Halilović, 7
2 : 0 Jurina, 33
2 : 1 Petrović, 40
3 : 1 Kunkić, 43
4 : 1 Halilović, 60

Juniori su napokon, nakon dva neodlučna rezultata 0 : 0 pokazali da ne zaostaju za kadetima. Uvjerljivo su savladali vršnjake iz Ljubuškog rezultatom 6 : 2 u utakmicu u kojoj su stvorili bezbroj šansi i gosti trebaju zahvaliti zaista izvrsnom vrataru Slavenu Hrstiću što se vraćaju kući sa samo šest primljnenih pogodaka. Taj momak je činio čuda na golu gostiju.
A nije počelo dobro, nakon dvije stopostotne prigode Sloge gosti su poveli u 18 minuti. To je samo dalo krila domaćim momcima da krenu još silovitije. Izjednačila je Sloga pogotkom kapetana Maria Perića u 35 minuti da bi Subašić u 45 minuti doveo Slogu u vodstvo. Kada su gosti izjednačili rezultat na 2 : 2, u 62 minuti svi su mislili da od pobjede nema ništa, svi, osim nogometaša i trenera Arežine. Brojne propuštene prigode su unosile nemir u gledatelje jer staro nogometno pravo kaže. "Kad promašiš brojne izgledne prigode, poraz je neminovan". Ali pravila su tu da se mijenjaju - to su pokazali i juniori Sloge koji od te 62 minute igraju samo na jedan gol - gol gostiju. I tada u 15 minuta postižu 4 gola i stvaraju još izglednih prigoda.

Sastav juniora HNK "Sloge" :
Arežina, Katović, Rajić (Kustura), Pilić (Petričević), Perić, Vuković, Zekotić Perić M.), Demirović, Garib, Subašić, Milanović.

0 : 1 Grinić, 18
1 : 1 Perić Mario, 35
2 : 1 Subašić, 45
2 : 2 Jelićić, 62
3 : 2 Demirović, 68
4 : 2 Subašić, 71
5 : 2 Garib, 79
6 : 2 Petričević, 83

Naredne subote kadeti i juniori idu na teško gostovanje kod momčadi FK "Mladost" Gacko.

- 22:00 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.04.2009.

Sjajni kadeti

Juniori

Kadeti i juniori HNK "Sloge" natječu se po prvi put u okviru Omladinske lige BiH – skupina Jug sa momčadima NK "Bigeste" Ljubuški, NK "Brotnjo" Čitluk, NK "Čapljina", NK "GOŠK" Gabela, FK "Igman" Konjic, FK "Lokomotiva" Mostar, NK "Međugorje", FK "Mladost" Gacko, NK "Stolac", NK "Tomislav", NK "Troglav" Livno, FK "Turbina" i FK "Velež" Nevesinje. Na kraju jesenjeg dijela sezone i juniori i kadeti su zauzeli 5 mjesto, a prvo mjesto u obje selekcije osvojili su mladi nogometaši Čapljine.
Predvođeni trenerom Miroslavom Arežinom koji sam??? sjajno vodi ove dvije selekcije Sloge mladi nogometaši su odlično krenuli u proljetni dio sezone. Nakon kratkih ali intenzivnih priprema trener Arežina odlučno kreće u boj za sam vrh tablice u obje selekcije. Već prve dvije utakmice pokazuju da s pravom možemo očekivati sjajne vijesti pogotovo od momčadi kadeta. Na prvom gostovanju kod momčadi NK "Tomislava" u Tomislavgradu kadeti su sigurnom igrom lako došli do dva boda. Golovima Halilović Vahida i Filipa Arežine lako su savladali domaćine rezultatom 2 : 0. Juniori su na tom gostovanju odigrali neodlučno 0 : 0.
U drugim utakmicama ove sezone Sloga je bila domaćin lideru na tablici sjajnim nogometašima NK "Čapljine". Juniori su protiv momčadi u kojoj je 6 prvotimaca NK "Čapljine" dobrom igrom ponovno odigrala neodlučno 0 : 0, u prvom redu zahvaljujući sjajnim intervencijama vratara Viktora Arežine i dobrom igrom kapetana Maria Perića.
Utakmica kadeta je pokazala da ova generacija Sloge može pobijedit svaku momčad. Nakon odlične utakmice mladi nogometaši Čapljine morali su priznati poraz. Rezultat od 3 : 0 jasno pokazuje nadmoć kadeta Sloge i odlučnu najavu borbe za prvo mjesto.
Nažalost u trenutku pisanja ovog posta nismo u mogućnosti objaviti tablice u ove dvije kategorije jer je veliki broj utakmica zbog loših vremenskih uvjeta morao biti odložen. No, dobri rezultati ove dvije selekcije zaslužuju da ih redovito pratimo.
U subotu su na rasporedu utakmice 16 kola kada na stadionu "Košute" gostuju nogometaši NK "Bigeste" iz Ljubuškog. Utakmica kadeta počinje u 15, a juniora u 17 sati.

Kadeti

- 23:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Rujan 2009 (11)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (15)
Travanj 2009 (15)
Ožujak 2009 (3)
Srpanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (10)
Ožujak 2007 (8)
Studeni 2006 (2)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (14)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (12)
Travanj 2006 (16)
Ožujak 2006 (6)
Prosinac 2005 (16)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (6)
Lipanj 2005 (12)
Svibanj 2005 (31)
Travanj 2005 (32)
Ožujak 2005 (23)
Veljača 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Hit Counter




Jurica (Anto) Grubeša,29.01.1982., Uskoplje
Ivan (Vinko) Matišić, 08. 12. 1985., Paloč
Ivan (Zvonko) Katović, 04.10.1990., Ždrimci
Mario (Zvonko) Perić, 08.02.1990., Ždrimci