Linkovi
uskoplje.blog.hr

Brojevi žiro računa HNK "Sloga"
Unicredit Zagrebačka banka
3382802200252096

Hypo Alpe Adria Bank
3060440000016147
Devizni račun Hypo Alpe Adria Bank
7100-4236231290000

Trener Zrinko (Ljuban) Jozić, 27.06.1959,Uskoplje
Kristijan (Stojan) Matišić,14.03.1988.,Trnovača
Vlado (Stipan) Grubeša, 18.05.1983.,Uskoplje
Stjepan (Josip) Marina, 21.03.1989.Bugojno



Sloga Uskoplje

četvrtak, 27.04.2006.

U srijedu odigrane utakmice redovnog 23 kola u Drugoj ligi Jug.

- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 26.04.2006.

Poraz

U dobroj utakmici i nakon vodstvo na kraju prvog poluvremena od 2 : 0 Sloga izgubila od odlične momčadi Branitelja rezlutatom 2 : 3.
Sloga - branitelj

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Odigrano 22 kolo



Već danas (srijeda,26. travnja) Sloga na gradskom stadionu Košute u Uskoplju, sa početkom u 16 sati, dočekuje momčad Branitelja iz Mostara.

- 00:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.04.2006.

Pioniri uspješni



U drugom srazu sa vršnjacima iz Širokog Brijega pioniri Sloge slavili pobjedu rezultatom 1 : 0.

- 23:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Derbi pripao Širokom


Ljubitelji nogoometa u Uskoplju jutros su mogli uživati u odličnoj utakmici početnika Sloge i Širokog Brijega. Mladi slogini nogometaši su očito repektirali goste iz Širokog Brijega i mogućnost da nakon ove utakmice izbiju na prvo mjesto, te su prikazali slabiju igru od dosadašnjih. U potpuno ravnopravnoj utakmici, nakon pogreške domaće obrane, momci iz Širokog Brijega su poveli sa 0 : 1. I pored kasnije terenske premoći Sloga nije uspjela postići pogodak. Pored poraza koji je sloginim nadama, vidjelo se to nakon utakmice, teško pao još više ih je dojmila ozljeda mladog nogometaša Sloge Ćurića (vjerojatno se radi o lomu ruke).

- 12:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 21.04.2006.

XXI KOLO


- 22:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Samo naprijed

Dok su za vrijeme Uskršnjih blagdana autori ovog bloga odmarali mladi nogometaši Sloge su odigrali dvije utakmice.
U subotu su, u okviru 17 kola gostovali u Viru, da bi već u ponedjeljak na gradskom stadionu „Košute“ u Uskoplju odigrali zaostalu utakmicu sa momčadi Gruda. Početnici su u obje utakmice izborili sigurne pobjede – u Viru su pobijedili sa 3 : 0, a momčad Gruda je ispraćena sa rezultatom 5 : 1. Nažalost, pioniri Sloge su obje utakmice izgubili identičnim rezultatom - 3 : 0.
U nedjelju sa početkom u 10 sati u Uskoplju početnici igraju derbi susret cijelog prvenstva sa momčadi Širokog Brijega. Nadamo se dobroj igri mladih nogometaša Sloge na čelu sa odličnim golmanom Ivanom Tirićem.

Ivan Tirić



- 22:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.04.2006.

XX KOLO


- 21:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.04.2006.

Dva derbija

Tomislav - Turbina 2 : 1
Čapljina - Igman 2 : 1

- 22:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sloga - Lokomotiva 3 : 1

Sloga - Lokomotiva


HNK "Sloga" . FK "Lokomotiva" 3 : 1 (1 :0)


Uskoplje, 09 .04. 2006.
Gradski stadion "Košute"

Gledatelja : 150
Suci : Mladen Pavić, Josip Lozančić, Stjepan Konta (Livno)

Delegat : Enes Šćuk

Strijelci :
1 : 0 V. Grubeša (34. min.)
2 : 0 Joakim Perić (46 min.)
3 : 0 V. Grubeša (74. min.)
3 : 1 E. Mutilović (83 min) (11 metara)

HNK "Sloga" : Marinčić, J. Grubeša, Z. Šekerija, D. Juričić, Fišić ( od 76. min. Josip Perić), I. Matišić, K. Matišić, Posavac, V. Grubeša, Glavaš, J. Perić.

FK "Lokomotiva" : Hadžiomerović, Hajdarević, Učmić ( od 69. min. Rahimić), Šigetalo, Marić, Hidović, Bilkić, Glavović ( od 65. min. Jerlagić), Memić, Mutilović, Bulić,

Crveni karton : Lokomotiva - Marić ( 6. min.)
Sloga – Ivan Matišić ( 39. min.)
Žuti kartoni : Lokomotiva – Bulić ( 39. min.), Hidović (53. min)
Sloga – V. Grubeša ( 50. min.), Posavac ( 70. min.)

Vrijeme i teren idealni za igru.

Iako su postojali svi uvjeti za odigravanje jedne dobre utakmice gledatelji u Uskoplju su vidjeli jednu utakmicu punu nervoze, pogotovo kod domaćih nogometaša. Mada je sudac Pavić podijelio dva crvena i četiri žuta kartona nikako se ne može reći da je utakmica bila gruba. Svi kartoni su baš bili plod neobjašnjive nervoze.
Sloga je od samog početka imala blagu inicijativu ali s puno pogrešnih dodavanja i bez konkretnih akcija. U prvih pola sata utakmice bilježimo samo dobar šut Kristijana Matišića koji je s nekih desetak metara pogodio desnu vratnicu golmana Hadžiomerovića. Iako je Sloga u tom periodu imala nogometaša više nikako nisu uspijevali odigrati neku akciju da ozbiljno ugroze gol Lokomotive. Iz jedine jedine dobro organizirane akcije u kojoj su sudjelovali Fišić, Glavaš i strijelac Grubeša sloga je došla do vodstva. Isključenje Ivana Matišića u 39. minuti vratilo je stvari na početak. Nakon stanke Sloga je napokon počela igrati. Srećom po domaćina već u 46. minutu napokon je dočekan i pogodak Joakima Perića. Od tada domaći nogometaši igraju, rasterećeni brige oko krajnjeg ishoda, daleko bolje. Iz solo akcije V. Grubeša u 74. minutu ovjerava pobjedu Sloge. Gosti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca ( Josip perić igrao rukom) smanjuju rezultat u 83. minutu.
Pored sigurne pobjede i položaja na sredini tablice zabrinjava velika nervoza Sloginih nogometaša, što svakako brine trenera Jozića. Nadamo se da će se i to promijeniti a trener Jozić sada ima 15 dana da još bolje pripremi momčad jer je Sloga u slijdećem kolu slobodna, a u nastavku će igrati u ritmu nedjelja – srijeda niz vrlo jakih utakmica.

Sloga – Lokomotiva

- 20:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 08.04.2006.

I to je derbi?

Jučer smo najavili derbi susret u kategoriji početnika između Sloge, koji su drugi na tablici, i Ljutog Doca (treće mjesto) nadajući se da će susret biti neizvjestan i težak. No, početnici Sloge su vrlo lako došli do uvjerljive pobjede rezultatom 8 : 2.
Susret je protekao u izrazitoj dominaciji početnika Sloge tako da su gledatelji, kojih je ovaj put bilo u zavidnom broju, uživali u svakom potezu Sloginih nada.
Da bi sve bilo u pobjedničkom tonu pobrinuli su se i pioniri Sloge koji su svoje vršnjake iz Ljutog Doca ispratili sa sedam pogodataka u mreži (rezultat 7 : 0).


- 22:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 07.04.2006.

Na mladima svijet ostaje

Mladi nogometaši Sloge nastavljaju s dobrim igrama. U prošlom kolu su gostovali u Tomislavgradu gdje su početnici izborili pobjedu, a pioniri igrali neodlučno.
Sutra (subota, 08. travnja) s početkom u 10 sati, početnici bi trebali odgrati derbi s momčadi Ljutog Doca na gradskom stadionu "Košute" u Uskoplju. Kažemo "trebali", jer je u Uskoplju prošlu noć pao snijeg tako da je na terenu 10-ak centimetara snijega pa je upitno odigravanja utakmice mlađih uzrasta. Tek će rano ujutro biti odlučeno da li će se utakmice moći odigrati.



- 22:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Gužva i na vrhu i na začelju

Odigrane utakmice XIX kolo u Drugoj ligi Jug.Do kraja sezone bit će izuzetno zanimljivo. Već u subotu na rasporedu je novi derbi kada se sastaju Čapljina i Igman.


- 22:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 05.04.2006.

Turbina - Sloga 3 : 0 (2 : 0)

I pored ponovno dobre igre Sloga, uz pomoć snažnog vjetra i vrlo lošeg suca Željka Pušića, doživjela novi poraz. No, treba samo nastaviti, jer kad samo čujete kako ostale momčadi imaju dobre uvjete Sloga je pravi fenomen. Važno je istači da i pored uvjerljivog poraza Sloga nije nadigrana.

- 23:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 04.04.2006.

ODIGRANE UTAKMICE XVIII KOLA



Utakmica u Stocu prekinuta u 71. minutu kod rezultata 0 : 1, kada je sudac Smajo Kalajdžić iz Mostara dosudio penal za domaću momčad, a fizički su ga napali gostujući nogometaši.
Naredno kolo igra se već u srijedu kada Sloga gostuje u Jablanici. Sve utakmice počinju u 15 sati.

- 19:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.04.2006.

Umjesto komentara utakmice

Iako se kaže da se pobjedi ne gleda u zube moramo primijetiti da su nogometaši Sloge svojim odnosom prema igri prevazišli ponašanje pojednih članova Izvršnog odbora, a da ne govorimo o odnosu ostalih odgovornih osoba u ovom gradu. Neki nikako da shvate važnost sporta, razvoja mladih pozitivnih ličnosti, važnost postojanja i opstanka HNK „Sloge“.
Nekima, izgleda, nije jasno što znači broj od oko 200 mladih koji su trenutno uključeni u rad ovog kluba. Jučer su nastupile četiri momčadi Sloge. Prva, seniorska, momčad je u odličnoj utakmici slavila pobjedu od 2 : 0 protiv favorizirane momčadi iz Drinovaca, dok su tri mlađe selekcije igrale protiv svojih vršnjaka u Tomislavgradu gdje su zabilježili dvije pobjede i jedan remi. Uporan rad sa mladima donosi rezultate, ali na utakmice dolazi samo 50-ak osoba. Neki članovi Izvršnog odbora (koji broji 13 članova) ne znaju nabrojati niti 5 nogometaša prvog tima, a mogli bi sa sigurnošću reći da ne znaju trenutni položaj Sloge na ljestvici. Zar u ovom gradu ne možemo naći ni tih 13 osoba koji bi izdvojili dio svog slobodnog vremena da pomognu Slogi??? Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Prije jučerašnje utakmice s Drinovcima razgovarli smo sa trenerom gositiju Tomasom koji ozbiljno reće da ima problema u svojoj momčadi jer nogometaši nisu na vrijeme dobili plaće? Jedan od nogomeša Sloge čuvši naš razgovor u šali reće da će i oni danas imati premiju ako pobjede Drinovce od 1,00 KM po nogometašu.
I sa takvim protivnicima Sloga igra. Dok nogometaši drugih momčadi razmišljaju o premijama i plaćama Slogini nogometaši razmišljaju o valjku za teren, kosilici, dobrim loptama, pokrpanim mrežama na golovima, dobro markiranom igralištu i bar jednom suhom sendviću i mineralnoj vodi kad idu na duža gostovanja. Samo se nadamo da će par osoba, na čelu sa dvojicom Anta (Anto Zeko i Anto Sičaja) ustrajati u nastojanjima da stvore stabilnu drugoligašku momčad.
Da su na dobrom putu govori i veliki broj nogometaša na treninzima kao i činjenica da malobrojni posjetitelji Sloginih utakmica tek sada mogu nabrojati standardnu postavu Sloge. a Sloga igra sve bolje u sastavu : Mladen Marinčić, Jurica Grubeša, Zdravko Šekerija, Ivan Matišić, Zdravko Fišić, Damir Juričić, Kristijan Matišić, Josip Posavac, Vlado Grubeša, Mario Glavaš, Joakim Perić. Ništa manje nisu bitni ni ostali : Vinko Bandić, Jakov Bandić, Kristijan Juričević, Ivan Katović, Boris Jurleta, Velimir Šekerija, Antonio Žuljević, Matej Novaković.
Svaka čast momci.


- 11:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Rujan 2009 (11)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (15)
Travanj 2009 (15)
Ožujak 2009 (3)
Srpanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (10)
Ožujak 2007 (8)
Studeni 2006 (2)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (14)
Srpanj 2006 (8)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (12)
Travanj 2006 (16)
Ožujak 2006 (6)
Prosinac 2005 (16)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (6)
Lipanj 2005 (12)
Svibanj 2005 (31)
Travanj 2005 (32)
Ožujak 2005 (23)
Veljača 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Hit Counter




Jurica (Anto) Grubeša,29.01.1982., Uskoplje
Ivan (Vinko) Matišić, 08. 12. 1985., Paloč
Ivan (Zvonko) Katović, 04.10.1990., Ždrimci
Mario (Zvonko) Perić, 08.02.1990., Ždrimci