Slobodanovi Raspodioci

Ovo što možete čuti pritiskom na "PLAY" nije moj autorski uradak:-) prisutnih
Hit Counter

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Dobacivanja On/Off

Opis (o)bloga
Ovdje se radi o čitavoj pregršti međusobno kvazisukladnih a opet toliko različitih obnjušidbenih krilonataoca koji će poslužiti cijelom prenatalno-neodređenom pogledu na zajedničku, zanatsku, bravarsko-kovinotokarsku audijenciju u svrhu boljeg rasprostiranja krilopogodbenih matica upotrebljivih u teskoj L-industriji u procesima šarafljenja i mlakog polupjeskarenja feroaluminijskih feluga.

Linkovi
turnir naČiču - sama riječ kaže, a riječ je o odbojci na pijesku
blog.hr - ovo je iz Kurtoazije (to je ono pored MaleAzije)
VIP.MUSIC - glazbeni portal
accuradio - online radio
SKAC - j... predobra stranica

Guitar Player - magazin za prave muškarce i one koji to tek postaju
grozne kiseline - dekadencija i različitost u zalivene groznim kiselinama
Davorovi Poučci - tu dosta vremena ne provedem
Suvar - šta reći...

zbor svih zborova - ...stanoviti zbor

Virus of the week!
E, a ovdje još nema ničega, ali čim malo vremena uhvatim bit će pregršt toga za downloadanje...

06.10.2005., četvrtak

Život na baušteli – prodajem gitaru!

Dakle, kako naslov kaže, te dvije stvari baš i ne idu zajedno. Istina je sve što su ljudi iskomentirali, da se radeći na baušteli nabildavaš, dobijaš apolonski izgled, čuješ dobre i loše fore, zafrkavaš se, puno pive ispiješ i tako to. Posebno je dobra stvar to što ti se glava fakat isprazni, cijeli dan čuješ samo šum ptica, udišeš čisti zrak jer je sve okolo šuma, ma šta da kažem - milina! K'o da sam na izletu. I još kad šefa nema, onda je sve opuštenije, onda i zafrkancija dođe do izražaja. A na kraju i to što radiš te ispunja zadovoljstvom, jer vidiš iz koraka u korak u što se pretvara zapuštena okolica crkvice na bregu.

No, istina je i da se mjenjaš u negativnom smislu – nekadašnji laki korak sad se pretvara u teško „nabadanje“ s noge na nogu, nogomet ili odbojka su znanstvena fantastika jer su ti svi ligamenti i tetive zategnuti a i nemaš vremena, prsti polako postaju nesavitljivi ćevapi itd. I još si 12 sati odsutan od doma, a ono kad dođeš nije ti ni do čega, a kamoli do sviranja gitare.
Imam 4 gitare, neke dobre, neke loše, a neke jako dobre. Ako ih prodam, kupim si auto. Dobro mi je išlo, no sad sam polako počeo shvaćati da s tom svojom velikom ljubavi ipak neću ništa u životu postići. Totalni luz. Da li je se onda potpuno okaniti i ne gubiti vrijeme pa se posvetiti isplativijim stvarima?

- 19:06 - Glumi Božu Sušeca! (5) - Pali printer! - #

<< Arhiva >>