ponedjeljak, 24.10.2011.

Zagrebaši pali u posljednjim sekundama

U subotu 22. listopada u prepunoj dvorani Arena Zagreb održana je rukometna utakmica četvrtog kola rukometne Lige prvaka između klubova Zagreb CO i Barcelone.



Foto: Bijeli Lavovi, navijači kluba

Bila je to utakmica uz humanitarni karakter, no na žalost i utakmica sjećanja. Novac prikupljen od ulaznica doniran je obitelji nedavno preminulog rukometaša Iztoka Puca. Prije same utakmice, umjesto minute šutnje dvoranom se tri puta zaorilo njegovo ime.
Što se natjecateljskog dijela ovog događaja tiče, rukometaši Zagreba bolje su odigrali prvo poluvrijeme. Ono je završilo rezultatom 14 naprama 13 za domaću ekipu. Na početku drugog poluvremena igra domaćih je slabila, a europski prvak Barcelona prelazi u vodstvo i održava gol do dva razlike gotovo do samog kraja.
Kada je desetak minuta prije kraja Zagreb uspio izjednačiti, nakon promašenog napada i loše odigrane obrane- protivnici se ponovno odvajaju na dva gola razlike.
Dvije do tri minute prije samoga kraja razlika je smanjena na jedan gol. Prava napetost na samom kraju utakmice. Petnaest sekundi prije kraja, nakon dobro odigrane obrane, domaći su dobili priliku da izjednače. No tada je Marko Kopljar krivo dodao, šansa je propala, a Zagreb je izgubio s rezultatom 31 naprama 30.




Uploaded with ImageShack.us

Foto: Pogled s tribine

Zagrebaši rezultatom mogu biti zadovoljni, zato što su od europskog prvaka izgubili svega jednim golom razlike.
Barcelona je dobila utakmicu zahvaljujući boljim igračima i zbog toga što domaći golmani obranili svaki po tek četiri udarca. Također, ključne su za poraz bile greške Marka Kopljara pred kraj i na samom kraju utakmice.
Od domaćih se posebno istaknuo kapetan Zlatko Horvat, koji je postigao deset golova, od čega sedam iz sedmerca, uz šut sedam od sedam.
Kod gostujuće ekipe najbolji su bili golman Šarić sa četrnaest obrana, te igrači Rutenka sa sedam i Garcia sa šest golova.




Foto: Arena u noći


Video: Posljednje dvije minute utakmice prije Time-outa



Video: Posljednji trenutci utakmice



- 15:31 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kaj ima u Zagrebu

Blog Kaj ima... posvećen je događajima u metropoli, a svi tekstovi, fotografije i video- snimke radovi su autorice.