PROKLETSTVO NEBA RUŽIČASTOG POPUT KURCAOkreće vrijeme. Okreće na kurac. Nebo je ružičasto. Iz njega se slijeva muško mlijeko. Šuti glupačo i zini. Aaaah. To! Papaj, fino je mmmm.

E, tako bi to trebalo biti. Ali ne. Ne jer su pičke pametne. I uvijek imaju nešto za reći. Umjesto da klekne, šuti, zine i čeka finu spermaču u grlo ona sere li ga sere i jadnog frajera dekoncentrira dok svršava. A on dobar kakav je, umjesto da je ošamari i nauči kako se puši kurac, nevoljko istovari spermu u šaku i ostavi je. Onda ona cviljuga. A nije cviljugala kada mu je dan i noć srala po mozgu i sa svakim novim pametovanjem mu je lupala batom za meso po jajima i sjeckala kurac. Više je nije jebao. Nije imao čime, sve je narezala na kriške. Na kraju je ostalo samo jedno malo parče što okusa nema i jedva se žvače.

I sada me mrzi i prezrivo gleda. Ja sam joj kriv što je sada moj. Ja sam kriv što je nakon dvadeset godina napokon svršio kao kralj i sada je za mnom lud.

Trebali biste samo vidjeti na što mi je uradio od šupka. Nekada je to bio pupoljak: (_*_), a sada je crna rupa koja sve guta pred sobom (_O_). Ne pomaže više ni kap limuna da se malo stisne nakon karanja. Sada zalijepim na par sati žvaku da je rasturenu drži na okupu.

Ispričao mi je da ju je jednom karao u šupak pa ga je izvadio usranog. Mislila je da je čista jer se dobro posrala. Koja glupača!!! Eh, da je to tako jednostavno. Trebaš to isklistirati do sedmog prstena i onda podmazati lubrikantom izvana, iznutra da kaplje kao iz pičke i tek si onda spreman za karanje. Zašto je većina žena tako glupa? Zašto konačno ne shvate da su kao i pederi stvoreni za kurac, a ne da pametuju, pogotovo ne da pametuju frajerima koji su već sami po prirodi pametniji. Da nije tako, njih bi se jebalo, a ne obratno.

Ne valja protiv prirode. Nećeš uspjeti. Nikad neće voda sama od sebe uzvodno. Opusti se i uživaj u nebu ružičastom poput kurca. Zini aaaa…

Damn, you are good!


19.02.2016. u 18:32 sati
° 9 Komentara ° Print ° Link ° Na vrh °

NOVOGODIŠNJA


- Okiti me... mmmm... okiti me kitom;

maznim glasom sam šaputao jastuku jer te noći nije bilo njega da šapućem njemu - savršenom kuratom frajeru, a ne bespolnom biću kakvo jastuk jest. Već sam mu nekoliko puta pušio i dobro me karao. Nešto smo malo i pričali i impresionirao me svojom duhovitošću, spontanošću i vedrinom. To je bilo sasvim dovoljno da se užasno zaljubim u njegovu kurčinu, a i u njega i zato danima ne prestajem misliti o toj kurčini i njemu. Zbog njega ne spavam i kada spavam, nego samo budan sanjam kad ću opet dudlati tu mesnatu zvijer. Obožavam mu lizati jaja i lagano nadrkavati kitu i onda se glavićem šminkati po usnama. Dugo razmišljam o njemu i znoju koji je sa njega kapio po meni dok me neumorno jebao. Grlim jastuk u koji sam zaronio glavu kada je sjurio kurčinu do jaja u mene, jer je to taj isti jastuk na koji je pao zadihan nakon što me napunio vrelom spermom i isti jastuk na kojem je spavao.

- Kako ti se to dogodilo?, pita me Lukrecija. Sliježem ramenima i govorim joj da ne znam.
- Je li te uhvatilo ovo oko Božića, Nove Godine?
Kažem da nije ni to. Jednostavno je takav. Nije po ničem poseban. Pušio sam i nabijao se i na veće kurčine, nisam od jučer, imam nešto iskustva, ali ovaj tip, ni po čemu nešto previše poseban...
- Pa nisi se valjda zaljubila? Koliko te puta drmao u pičku i koliku si mu puta pušila?
- Jeb'o me 2 puta i popušio sam mu 3 puta, ali sve je bilo u toku jedne večeri pa opet kasnije te večeri i pušenje ujutro. Komplicirano je ali tu su me večer jebala još četvorica u međuvremenu, ali sam u nekom trenutku shvatio da mi se ipak sviđa Neven. On to naravno ne zna jer kada sam ga ujutro nazvao i rekao da mi nedostaje i da užasno želim dudlati njegovu kitu i kada je došao sa kiticom cvijeća i rek'o da je to za mene od njegove kitice pokazujući prema kurcu. To me strašno raznježilo pa sam ovaj od kurca dar, tu kiticu crvenih božićnih bobica, stavio u vazu na vidljivo mjesto. Lukrecija misli da sam se užasno zaljubio u njegov kurac. To mislim i ja.

Neven je došao na vrijeme i nismo izdržali niti nekoliko minuta, a već smo se počeli bjesomučno razodvijevati i ispreplitati tijela uzdrhtala od požude. Njegova kurčina je udarala o moje prepone i prijetila svojom krutošću da će me podrapati. Bili smo nezaustavljivi kao orkanski visovi, kao divlji konji vatrom gonjeni, zaigrani kao delfini u toplom tropskom zalasku sunca. Pušio sam mu i sisao kurčinu, a onda me jebao u usta i napunio mi grlo mlazom vrele sperme.

-Svaka čast na kurčini!
- Ovo mi je pušenje života!; kurtoazno smo razmijenili komplimente i zatekli se onako goli u tišini. Dopirala su neka svjetla grada izvana, a u sobi su svijetlile samo novogodišnje žaruljice omotane oko vaze sa kiticom, njegovim darom.

Trenutak tišine razbio je riječima:
- Daš mi da te jebem?
- Da, da...

Utrpao mi je kitu do jaja u šupak i njegovo tijelo kao čekić, a kurčina kao nakovanj zakucavali su me za krevet tolikom žestinom da mi se činilo da će me probiti kurčinom i da će probiti i krevet i pod i da će njegova kurčina probiti do podzemnih garaža zdrade. Njegovo je tijelo zadrhtalo u grču kao vulkan pred erupciju i u trenutku je sve zastalo, a onda je svom silinom iz njegove kurčine ejekulirao mlaz od dvije litre sperme koji je protutnjao kroz moje tijelo i zaustavio se negdje u grlu. Njegov poljubac došao je kao čep na boci šampanjca. Uvalio mi je duboko jezik i u mom grlu vrhom jezika lickao pjenusšac vlastite sperme kojom me upravo jebački napunio.

- Uh treba te još zapjenušati; rekao je i dograbio bocu šampanjca. Ispucao je čep i pojebao me grlićem boce i pustio da mi se šupak nalije šampanjcem kao šlapa i kada je dobro natočio uvalio mi je ponovno kurčinu i jebao me dok nije svršio tako da je to unutra nalikovalo kao da je iz kurca iscurila ikra u neku plazmu od šampanjca. kolike su šanse da se iz tog rasploda rodi ljubav? Pa, budimo optimisti, ide nam Nova Godina! Mmmm okiti me...kitom. To je pravi od kurca dar.


07.01.2016. u 11:24 sati
° 10 Komentara ° Print ° Link ° Na vrh °

LJUBAV

Image and video hosting by TinyPic
Svaki puta kada stignemo, Robi i ja se strastveno pojebemo. Ali ‘kada stignemo’. To jest, jednom do dva puta tjedno. I on uvijek traži od mene da progutam spermu.

Topla je lipanjska noć. Čekam ga sa vinom. Nakon sto smo malo otpili, našli smo se u ljubavnom klinču. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim. Otišli smo u sobu da se jebemo. Otkopčao sam mu hlače i uhvatio kruti kurac. Držao sam njegov komad u rukama i lagano počeo navlačiti kožicu preko glavića. On je zabacio glavu i rekao:


To sam i učinio. Počeo sam ga gutati. Sve brže i brže. Osjetio sam malo sperme u ustima. Uhvatio sam ga za kurac i pogledao ga pravo u oči. Zatim sam jezikom kružio oko glavića. On mi ga je vec poceo nabijati i ja sam ga ponovo cijelog uzeo u usta. Uhvatio me je za glavu i lagano ga gurao i izvlačio iz mojih usta. Kada sam se zagrcnuo izvadio ga je skroz.

Legli smo na krevet a ja sam se naguzio. On je navlažio svoju ruku i prelazio sa njim preko moje guze. Bila je vlažna i spremna za kurac. Ubacio je dva prsta. Lagano ih je gurao i vadio. Tucao me je prstima u guzu i to je bio pravi užitak, ali htio sam još. U tom trenutku sam mu rekao:

Lagano je glavićem prodirao u moj šupak. Bol je postala sve veća i veća. Mislio sam da će mi poderati guzu. Sve jače i jače sam stenjao i cvilio. On je legao na mene i počeo njime sve brže i jače ubadati. Kroz stenjanje sam mu rekao da uspori ali on je samo postao jos brži i silovitiji.

Promijenili smo pozu. On je sjeo a ja sam se nabio na njegov kurac. Direktno i lagano je skliznuo u moju guzu koja je sada već bila dobro razrađena. Ustajao sam i spuštao se na njegov kurac. Htio sam još i još i sve više. Osjećaj je bio fenomenalan. Nabijao sam se još malo, a onda sam osjetio mlazove sperme u svojoj guzi.

Ustao sam i sperma je kapala iz guze. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale. On je prstima uhvatio malo sperme iz moje guze i dao mi da poližem. Sve sam onako napaljen progutao.

Kasnije smo se zajedno istuširali. Cijelo vrijeme su mi noge drhtale i koljena su mi klecala. On se smijao i rekao da će to brzo proći da je to samo od kurca u guzi. Zagrlio sam ga i nježno poljubio. Nije to bilo samo zbog kurca.22.06.2014. u 17:38 sati
° 16 Komentara ° Print ° Link ° Na vrh °

NOSTALGIJA (Evo zore)
Evo zore, a mislio sam da se više nikada neću morati tako duboko vratiti u prošlost i iznova analizirati i istražiti svoje postupke. Kao i postupke ljudi za koje su me vezivale nevidljive niti. Niti prošlosti su kao nevidljive pupčane vrpce kojima smo vezani, moja pupčana vrpca koja me vezuje za prošlost, skoro da je istrunula. Kao i kada presjecate pravu pupčanu vrpcu, i ovde je bol neminovna, a onom koji je presiječe ruke se okrvave. Nije li presijecanje prošlosti donekle slično? Prekinuti sa čudovištima koji nas progone čak i po dnevnom svjetlu, nije uvijek lako. Pogotovu kada nemate čarobni mač, vještičji napitak ili medvjeđi zub protiv uroka. Nijedna dnevna horoskopska prognoza vam neće pomoći, ni jedna zvijezda, ni jedan planet, ni jedna riječ. Nijedna kristalna kugla neće vam pokazati put kojim morate ići, nijedan vrač vam neće pripraviti čarobni napitak. Kroz "pustinju i prašumu" života, morate se boriti sami.

Čeprkanje po prošlosti koje krijemo u svojim glavama, navodi nas na razmišljanje. Kada se izgubila svaka potreba za ljubavlju sa osobama sa kojima dijelimo iste plahte? Kada smo prestali na njih gledati kao na obična, ljudska bića i kada smo od njih počeli očekivati previše? Kada smo izgubili svaku volju da sa njima razgovaramo? Zašto smo se fokusirali samo na njihove guze, kurčeve i eventualno pičke Odgovor je jednostavan - tako nas manje boli!

Seks pruža veliku moć. Moć da muškarca sa kojim spavate držite kao malo, ranjivo mladunče. Moć da upravljate i moć da vladate. Moć da ih zadržite i moć da ih od sebe otjerate. Moć da vam se oni uvijek vraćaju nazad kao bumerang. Kada sa nekim ogulite sve ljuske koje ste zajedno tijekom zajedničkog života gulili i kada plahte koje ste zajedno kupili izblijede, shvatite da ste se promijenili i pitate ga zašto vas je učinio takvim jer to niste vi. On se nasmije i produži dalje u kučnom ogrtaču prema kupatilu. Iz kupatila se čuje kako glasno prdi. Vjerujem u to da se vremenom mijenjamo, baš kao i što starimo. Baš kao što se i svijet mijenja oko nas. Danas se sastajemo, sutra se rastajemo, hiljadu i jedan je razlog zašto je to tako, ali tako je. Kada vam nemiri uđu u život, a onda i u spavaću sobu, svaka nada za pomirenjem pada u vodu. Kada vam požari nagrizaju daske kreveta na kojem ste provodili noći, prestanete mariti za velike misli, svjetska čuda i parkove prirode.

Kada preljub konačno uđe u vaš krevet i u njemu se razbaškari kao da je njegov vlastiti, ne pomislite čak ni na "Slovo Srama" niti na ljubavne pjesme kojima ste godinama kljukani poput guske. Ostaje vam jedino ukus gorčine i eventualna pomisao na neki lijepi trenutak. Ljubav se pokazuje na stvarno bezbroj načina. Prevara ima samo jedno lice. Ali kada vam nemir zagospodari umom i dušom, postaje vam prilično svejedno. Tada se vraćamo svojim životinjskim nagonima. Tko će opstati? Vi ili druga strana? Tko će preživjeti? Tko će biti jači i izdržljiviji? Ko će pobijediti onog drugog i izboriti se za tron u neprilikama koje vam džungla nudi? I u čitavoj toj borbi da preživite udarce i pljuske u lice koje vam netko režira skoro svakog dana, prestajete biti ljudsko biće. Postajete obična životinja koju vode primitivni nagoni, među kojima je nagon za samoodržanjem jedan od najjačih. A kada sve oluje prođu, kada izborite sve bitke i kada se na vašem nebu konačno pojavi tračak svejtlosti, uvidite svoje greške. Uvidite koliko ste slijepo vjerovali i vjerovali i vjerovali...

Jedan novi scenario vam se prikaže pred očima. A vi u njemu niste imali glavnu ulogu. Tada ćete naučiti samo jedno - da više nikada ne vjerujete odlomcima iz ljubavnih romana jer oni nisu pisani za vas i vaše ljubavnike. I kada poslije dugih lutanja kroz pustinju naiđete na nešto što vas podsjeti na oazu, vodićete se životinjskim instinktima. U svom novom ljubavniku vidjećete samo njegov zavodljiv pogled, blistav osmjeh i tvrd kurac. Lijepe riječi ostavit ćete za neka druga, bolja vremena. Divit ćete se njegovoj snazi, ljepoti i sposobnosti da vas što prije dovede do vrhunca seksualne igre i da vas zakuca za daske kreveta.

Sve dok jednoga dana od nekuda ne začuje se opet tiha melodija, nostalgična simfonija što je nekada davno uhu pričala svoju zgodbu žalosnu.


10.04.2014. u 13:48 sati
° 18 Komentara ° Print ° Link ° Na vrh °

Truli kuracLuko kaže da ga ime Pizistrat asocira na pizdu i da to nikako ne može biti ime jednog rasnog i razvikanog pedera. A mene, pak, asocira na prašnjave knjige sa polica moga ujca Fabrizia koji ih je za života skupljao kao da nikad neće umrijeti jer je 530-e prije Krista jedan Pizistrat osnovao Atensku knjižnicu. Ujak je skončao prošlog ljeta od uboda tigrastog komarca na ljetovanju u Grčkoj dok mu je Pizistrat pružao posljednji felacio ne bi li mu ostarjeli prijatelj otišao s grčem ugode na licu. Kako sam čuo, nije uspio svršiti. Pizistrat se kleo da jest; kleo se u svih svojih osamnaest centimetara da mu ni jedan nije otišao nezadovoljen. Ujak Fabrizio je, u svakom slučaju, otišao barem zadovoljan. Koga sada briga jel' hropac il' štrcaj bilo zadnje što je iz njega izašlo.

Jučer popodne, dok sam lijeno natezao kožicu i pijuckao bacardi zagrijavajući se za večernji izlazak, prelistavao sam ostavštinu već rascrvljenog pedera koju mi je oporučno ostavio. Zavalio sam se u njegov omiljeni naslonjač koji je smrdio na spermu i užeglu mokraću njegove mačke koja je ostala tu samo zahvaljujući susjedima koji bi je umirivali hranom i mlijekom. Nisu to bile dobre duše iza "vrata do" nego nervozna i lakoma starčad kojoj je smetalo mačje arlaukanje po cijele noći pa su joj kroz poštansku rupu dobacivali hranu za preživljavanje. Rekao bi čovjek, divni ljudi. A znam dobro da su, čim je stigla vijest da je Fabrizo umro, hitali po zgradi tražeći tko ima rezervni ključ od stana, ne bi li oči napasli raskošnom bibliotekom ocvaloga pedera, a džepove napunili komadićima zbirke starog rimskog novca. Kasnije sam kod Kaje sa drugog kata primjetio ujčev sat koji je, kako mi je stari jednom ispričao, dobio u pozno ljeto od jednog talijanskog staklara kojemu je noćima razvaljivao dupe i tako mu utišavao čežnju za njegovom odbjeglom ženom. To mu je bilo prvi put da gura u anus nekog mužjaka i otada se zakleo da u pičku više umočiti neće.

Fabriziova biblioteka je bila naročita; zidovi ispunjeni poviješću bestijalnosti i ratovanja, njemački filozofi, argentinski pjesnici i ruski klasici, mape s originalnim crtežima Giorgia Laponea koji je provodio večeri i večeri škiljeći kroz rupu na zidu nekog milaneškog bordela. Zasmrdio sam ruke od rastruljenih knjiga sa ruba zakona i ljudskih zadovoljavanja. Prelistavao sam već požutjele krokije divovskih kurčeva dok su ubadali u mlađahne guzove, bilježnice sa ujčevim zabilješkama o tome kako se vole jebati njegovi brojni ljubavnici, utaživači njegove nakaradne gladi i sveci koji su kriomice davali svoje netaknute anuse da bi se kasnije uvijek vraćali po još.

Prolijevao sam spermu svuda uokolo, kapao po perzijaneru; činilo mi se da svom tom starom namještaju, koži i drvu udahnjujem tračak života svojim svježim iscjetkom. Zamahivao bih rukama tražeći telefon, želeći podijeliti taj halucinogeni miris truleži i iskonske gadosti s nekim ali bih se zaustavio svaki put, znajući da će mi želja splasnuti onog trenutka kad u tu divnu sobu uđe bilo tko kome trebam objašnjavati što je to i što ja tu radim. Zabio sam glavu u krevet, gutajući ustajalu prašinu i odlučio odspavati, unaprijed se veseleći svježem jutru i drkanju u kupaonici u koju još nisam ušao. Mora biti da je prepuna izazova i da će mi priuštiti neobične sate. No, prije spavanja, trgnuo sam se samo na tren i u toj truleži ugledao lice...

Nastavlja se...


11.01.2014. u 19:56 sati
° 12 Komentara ° Print ° Link ° Na vrh °

<< Arhiva >>


coments Y / N ?


KLASIK BLOG KNJIŽEVNOSTI

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se