ponedjeljak, 25.02.2008.

Nagradno pitanje!

Kosovo što je to?

a) Kosovo je srce Srbije
b) Kosovo je kurac Albanije
c) Kosovo je primjer kako se može politikom progresivnog nataliteta okupirati određeno područje i na taj način se "izboriti" za apsolutnu prevlast i nakon toga proglasiti neovisnost od matične države pod patronatom SAD-a kojima je baš dobro došao trojanski konjić da ga poklone Europi za vaskrs.

Kosovo - druga albanska država koja je na dobrom putu da vremenom bude priznata od većine zemalja ove vesele planete, ako uzmemo u obzir ekonomsku snagu i nevjerovatan doprinos albanskog naroda sveukupnoj dobrobiti čovječanstva više je nego očito da imaju pravo da budu duplo državotvoran narod za razliku od Palestinaca, Škota, Velšana, Iraca, Katalonaca, Baska, Kurda...
Pošto je nenadmašna strategija pobijedila u ratu za neovisnost po principu "bolje kurac u pici nego ruka na strojnici" Albanci su dokazali cijelom svijetu da se jedino može pobijediti ako se "vodi ljubav a ne rat".
Sa stopostotnom sigurnošću mogu tvrditi da će se s ljubavlju uskoro izboriti za autonomiju, pa potom i za treću albansku državu na teritoriju Republike Makedonije.
Kad dođe do te ljubavne situacije vjerovatno će Kinezi biti ti koji će tada kao vodeća svjetska sila ustvrditi da većinsko stanovništvo ima puno pravo uživati neovisnost na području gdje su u većini.

Kosovo je odlučno u stremljenjima da krene u oživljavanje posustale ekonomije te će svoju prozvodnju heroina kao najjače izvozne grane dodatno poticati da se može suprostaviti ogromnoj konkurenciji koja dolazi iz Afganistana ali pošto je znano da na području Makedonije raste najkvalitetniji mak, Kosovo će unaprijediti odnose sa svojim sunarodnjacima u susjednoj državi te će na taj način kvalitetom nadmašiti nedostižan Afganistanski kvantitet. Obzirom na relativnu blizinu naši će sretni konzumenti bez sumnje uživati u blagodatima prodajnih mjesta širom lijepe naše, tako da će se pri proglašenju treće albanske države vjerovatno uz kruh i bakljave dijeliti i šut horsa vrhunske kvalitete.
Oprostite ako sam pregrub u svojim procjenama ali zar zbilja mislite da će "demokracija" i raja koja se koti po direktivi vladati u toj "državi" a ne najorganiziraniji dio albanskog naroda koji ima filijale u svim europskim državama i gomila kapital već desetljećima prodajom heroina. He, he, he....

- 21:55 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.