petak, 09.11.2007.

.. želja ..

Ponekad u noci zapalim svijecu na prozoru,gledam njen blistavi sjaj i toplinu njezinih boja.
Sjetim se stare price od djevojcici sa sibicama, i o ispunjenju njene najiskrenije i jedine zelje.Ponekad umjesto hladne ulice i ja u sobi zatvorim oci i pomislim na sve ono sto sam imala jednog trena a u drugom vise nemam.
Svi ti sretni trenutci sad su kao tren jednog povjetarca, koji prodje mojim tijelom i svim mojim bicem.Osjet njegov brzo izblijedi nestane i ponovo naidje drugi.Duboko u meni, negdje skriveno u mojim venama, u najdubljem dijelu mog postojanja.
Pamtim jos onaj dan naseg prvog sastanka i smijesne situacije.Pravila se hladnom i da o tome nista neznam, a u srcu zapalila se vatra ljubavi.I sad ponekad pogledam svijecu mirisnih aroma i sjetim se plamena sto je gorjelo u nama.Kao miris moje svijece, nevidiljivo zavodiljivim mirisom, nedodirna i topla.Pogledam u blistavi mali plamen i ponovo zazelim onu istu i jedinu zelju.

Image Hosted by ImageShack.us


P.S. ja sam vam ok.. na faxu je ok.. prepisiva se..i tak to...
Pozdrav Dejanu(mojem kolegi)smijeh, chikiti Vlatkinaughty, mojoj Kajćilud, Natibelj, Mattukiss ,Dj-ufino ,.i mojoj libici! nut. Grlim vas!! Pusa svima!! Uživajte mi!!


11:21 | Komentari (59) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>