skybird

utorak, 02.01.2007.

2007. by Dan Brown

Ležim na krevetu svezanih ruku jer smo napravili male nepodopštine na dočeku Nove godine. Ma ništa strašno – organizirali smo našu omiljenu igru Politika a pošto je cilj igre kakati gdje hoćeš, koliko hoćeš, po kome hoćeš i dokle hoćeš završili smo ovako zavezani.
Zato sad samo razmišljam a sutra ću to staviti na papir ako ne zaboravim.
A iskreno i nemam što razmišljati jer drugi misle za nas…pa ću zato kao onaj Dobar Dan Brown proanalizirati jedino što mi je u vidokrugu, a to je ovaj broj sa kalendara - 2007.
Pođimo dakle od broja 2 : Poznato je što on znači a to je da smo odjebali. Obzirom da se neće mijenjati dugo godina on znači da smo i najebali.
Drugi broj nula sam po sebi govori – od brojnih nadanja i očekivanja namijenjeno nam je nula bodova, a ako gledamo simboliku kroz njezin oblik vidimo da je to rupa koja se može nazvati i materinom p….
Drugi broj to potvrđuje da ne bi bilo zabune, a zajedno gledano OO upućuje na tip i mjesto ishrane koji nas očekuje…misli se na svekoliko pučanstvo…
Zadnji broj je sedam…ali ne na kurac kao što prostaci govore, nego je to broj koji govori o uzvišenoj godini ili nećemu s visoka – sedam patuljaka, sedam brežuljaka, sedam Al gora i sedam mora, sedam sekretara SKOJ-a.
Posebno je tajnovito skriven broj 007 koji govori o dozvoli za ubojstvo i službi njezinom veličanstvu.
Ali sad dolazimo do najskrivenijih poruka : 20!!! Prva dva broja koja čine brojku 20 upućuju na novčanicu od 20 kuna na kojoj je naslikan Ban Jelačić. A na čemu on jaši ? Pa na konju . Tu dolazimo do idućeg simbola – konja.
Međutim tek brojka 200 govori o nevjerojatnim porukama :
Naime radi se o Rosopasu žutom (Chelidonium majus L.) U veterini se koristi kao sredstvo kod liječenja raznih kožnih oboljenja, mekanih rana, svraba i drugih kožnih bolesti. Čaj biljke daje se kod liječenja bolesti jetre, želuca, proljeva, katara želuca i crijeva. Za teliće sprema se otopina 5 g. – 1 mala žlica – na 200 ml. vode koja se zakuha, od toga se daje Ľ čaše 2-3 puta u danu. Otopina se mora čuvati na hladnom i tamnom mjestu. !!!

I što to sve govori ??? Upita gospođica Sophie.

Pa zar ne kužiš : Poveži samo - Odozgor … a u službi njezinog veličanstva…su nas odjebali…kao konje i teliće…da i dalje jedemo govna…da živimo u tami…i da idemo u p.m….i ako nas svrbi… i ako nam je hladno… i ako od svega dobijemo proljev...da se ubijemo od alkohola… i dobijemo bolesti jetre…

Ma ukratko – najebali smo.

- 10:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #