skrpun

ponedjeljak, 22.08.2016.

Moj prijedlog

Činjenica je da naše suđe nije pravo i da kao takvo ne može iznjedriti i dati kvalitetu.
Ne samo kvalitetu nego je šteta od takvog suđa mnogo, mnogo veća nego mislimo.
Činjenica je i to da ni jedna normalna država i njena politika ne prepuštaju svoje špijune nikome osim svome suđu pa makar i ne bilo pravo.
Ali eto, činjenica je i to da je Hrvatska olako prepustila svoga Špijuna, Tuđmanovog i Šuškovog suradnika, drugoj državi to jest Njemačkoj.

Nemojmo se zavaravati i biti laki na ocjeni da nekadašnji udbaši nemaju ništa s ovom državom, Hrvatskom.
Ni jedna malo veća organizacija nije i ne može biti stvorena bez učešća špijuna to jest, njihovog doprinosa.
Rekoh, ni jedna organizacija bila privredna, politička i ina ne može opstati bez takvih osoba, bez njihovog djelovanja a kamoli država koja se rađa.
Dakle, ni Hrvatska nije izuzetak, naprotiv.
Rođena je stranka-pokret od veoma šarolikog društva pa i od 90 000 članova nekadašnjeg SKJ-SKH te dijela UDBA-e. Stranka je bila na čelu narodnog pokreta i u tome ne vidim ništa loše.
Vidim loše u ovome što se radi 'sada'! Progoni se ljude koji su dali svoje učešće za dobrobit nove države i sramotno ih se odbacuje.
Može li se itko odreći svojih roditelja? Možda papirnato ali genetski, nema šanse.

Ako je naše pravosuđe nekvalitetno i pristrano da bi sudilo jednom Perkoviću i Mustaću, a to 'priznajemo činom što smo ih' (mislim na državu i narod kao podršku a zapravo se odnosi na pravosuđe) isporučili Njemačkom pravosuđu kao znalcima i poštenim stručnjacima u tom području.
Ako njemačko pravosuđe uživa beskrajno povjerenje Hrvata i garancija je poštenja i pravednosti, onda je veliki zadatak pred nama.

Predlažem!
Ukinimo hrvatsko pravosuđe i sve prepustimo Njemačkom, može Austrijskom ili skandinavskom pravosuđu, a novce koje hrvatska država-narod izdvaja za taj segment vlasti, bit će i više nego dovoljan za plaćati novo pravosuđe.
Bilo bi zanimljivo pratiti neka domaća maratonska suđenja kao primjerice; Sanaderu i stranci HDZ. Kalmeti, Polančecu, Jarnjaku, Liniću, Mercel, Bandiću, svim Kutlima i Kutlićima i da ne nabrajam dalje.
Bilo bi vrlo zanimljivo a bome i stostruko korisno.

- 12:07 - Komentari (2) - Isprintaj - #