skripziktekstovi

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Šta je tu:
Uglazbljena i neuglazbljena poezija i kratke priče poglavice "Škripzika" (Big Uglyville), Etui Etui Soniczoila. Ostale obavijest i fotke pogledati na http://soniczoil.blog.hr, a uglazbljene neke od ovih tekstova poslušati na earbugsu.

27.04.2006., četvrtak

PRIČA O ČOVJEKU KOJEMU JE GLAVA PRIRASLA ZA STOL

Tu je priča o čovjeku jednom / glava mu za stol prirasla najednom/ digao se vrlo brzo i za krevet se hvata / tad u priču napada drugi, a glava ovom prvom pada.

jao jao vikala je glava
ja kršim naraciju – čulo se iz mraka
o kome se tu priča – ponavljala je glava
jao jao – hahahahahaha

Tu cijelu priču si ne izmišljam već vidim / u akvariju gdje živim ispod prozora se divim / pokretnoj slici što na meni crta metu / bježim u balonu, hvatam pauka u letu. / Medvjed je florescentan, tipke su mu zubi / stakleni čovječe tko ti trubi u haubi(?) / to je moja ruka koja miče soničnu masku / sonični masak radi vibrirajući prasak. / Kao svaki drugi predmet koji postaje glavni objekt / u priči koja nema ocrtavajući okvir / izvijam se radim vir k'o gusjenica u ekranu / završit će se trčanje kad mi gafovi banu. / Uvodim te u šetnju, na uzici su tvoje oči / svijet što se ispod nije nam od pomoći / i zato pribjegavam otvaranju prozora / izvijam ruke prema naprijed i odvajam se od balkona. / Gledaš me kako letim, a glava ti u boci pliva / koja glava? Ona koja bez tijela još od prve riječi hita / u boci je poruka, ostavljen si sam da kažeš / jesi li već dugo ovdje ili živjeti ne možeš?!

Lupa, vrisak, nepoznati čovjek - odbaci se pored nas i zasmrdi na mast!
Lupa, vrisak nepoznato mjesto - trese se pod, trese se ljudi sto!

- 14:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.