ORGANIZATOR:
Udruga "TRS"

PRIJAVE ZA ŠKARPINU
Blog prvog Škraping pobjednika
roka 470
adventureinfo


Weather Forecast | Weather Maps





free counters


O ŠKARPINI pišu (2010.):



O ŠKRAPINGU pišu (2009.):



ORGANIZATORI


























Škarpina 2010 - Pustolovina na otoku Ugljanu

28.02.2007., srijeda

IZGUBLJENE STVARI

Pronađeno je nekoliko izgubljenih stvari. Svi koji su nesto izgubili, molimo vas da nam na email posaljete opis izgubljenih predmeta, kako bi se dogovorili oko načina povrata... email: info@islandpasman.com

- 18:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.02.2007., utorak

ŠKRAPING DVD

Image Hosted by ImageShack.us

Labaratoriya.com u suradnji s Vox TV priprema multimedijalni DVD Škraping-a 2007.
Sniman s tri kamere po cijelom otoku, DVD ukljucuje:
fotografije škrapera s mora, kopna i s vrha jarbola bavarie...
koncert tovareče mužike i klape kunjki
izjave velikog broja škrapera
snimak atmosfere na otoku tijekom utrke
foto galerija otoka

ukoliko ste zainteresirani za nabavu dvd-a, dovoljno je da nam posaljete na email: info@islandpasman.com vaše ime i prezime i adresu a dvd cemo vam dostaviti poštom.
cijena jednog dvd-a iznosi 45 kn + poštarina, s početkom distribucije oko 10.3.2007.

reportaža škrapinga objavljena je na htv-u u županijskoj panorami, a duži prilog možete pogledati u emisiji "More", HTV1, u nedjelju.

Krenuo je i foto natječaj. svoje fotografije mozete slati na isti email, dimenzija 600x480. broj poslanih fotografija po jednoj osobi je 5 komada. natječaj je otvoren od 26.02. do 16.03.2007.

ocjenjivanje fotografije biti ce javno na internetu na stranicama www.islandpasman.com, a osim glasova s interneta, 50% glasova daje ožiri od 6 članova. jedan od članova žiria je Šime Strikoman, milenijski fotograf, Josip Tomić-general Broj 1, Danijel Katičin - načelnik i stand-up showman, Jure Rudić - škraping rizničar, Robert Šangulin - umjetnički fotograf i ja, Vlado Jureško.

Glavna nagrada je ljetovanje u apartmanu za dvije osobe na otoku pašmanu.

Sve fotografije ce biti objavljene na internet portalu otoka pasmana
www.islandpasman.com i koristiti ce se u svim promotivnim akcijama site-a.

- 21:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sa ponosom objavljujemo sliku našeg domačeg škrapera, koji je njih podosta ostavio iza sebe i na cilj stigao fenomenalni 12.
Čovik koji je odrastao na tim istim škrapama.
U jednom našem susretu prije same utrke je rekao:" samo mi dajte što više staze na škrapama "! Tako je i bilo.
Bez ikakvih treninga i vježbe, svaka čast!

Image Hosted by ImageShack.us


nenaspavani prošlogodišnji pobjednik...

Image Hosted by ImageShack.us


a di sad?

Image Hosted by ImageShack.us

rasprava o tome kako je nastala škrapa

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #

26.02.2007., ponedjeljak

FOTO NATJEČAJ

TRAŽIMO NAJBOLJU ŠKRAPING FOTOGRAFIJU

Natječaj traje od danas do 16.03.2007.
Objava rezultata: 19.03.2007.

Glavna nagrada: 7 dana ljetovanja na Pašmanu....nagradu osigurava Con Sole, turistička agencija

Molimo da na natječaj šaljete fotografije do maksimalno 90 kb.
Fotografije se primaju na email: info@islandpasman.com


Image Hosted by ImageShack.us

više o natječaju na www.islandpasman.com


- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŠKRAPING NAGRAĐUJE

ŠKRAPING STORY
Vjerujemo da ste ponijeli sa sobom brojne uspomene s Pašmana a mi bi svakako najviše od svega željeli iste ćuti...
najbolju priču nagrađujemo s smještajem za dvije osobe u apartmanu na otoku u sezoni 2007 i to na čitavih 7 dana.
Natječaj je otvoren od danas pa sve do 15.03.2007. kada cemo na Škraping blogu objaviti rezultate i proglasiti najbolju priču.



Za početak natječaja predstavljamo vam priču jednog od favorita i čovjeka zbog kojeg bi na Škraping cilju trebali predvidjeti možda i foto finiš...
Image Hosted by ImageShack.us
Bojan Jevševar

Pošto su odnosi među zemljama sve gori, naš blistavi vođa General Glanzkopf odlučio se za invaziju na Hrvatsku, ali ne za neku običnu, pa da cijeli svijet onda pljuje na nas, nego tajanstvenu, zakamufliranu, prebrisano (to je riječ kojom označavamo kao inteligentnu lisicu), taktički briljantnu, kako dolikuje njegovom geniju. Odabrao je najbolje među najboljima komandosima i odredio nam, da pobjedimo. Ne treba, da se govori o tome, kako nitko, tko ne ispuni njegova očekivanja, neće nikada više smijeti da pogleda njegovo lice, kamoli, da uđe u njegovu stranku SDS. A o kaznenom logoru pobrinut ćemo se, kad nam Šimun organizira treking na Golom otoku.
Toliko da znate, što se krije iza slovenske invazije na Pašman. Dobro, mogao bi i neku drugu priču da ispričam, jer porodilo ih se u našim mozgovima puno, iako to nije bio neki baš dugi treking. Za one, koji ne sudjeluju u svijetu trekinga, sigurno smo svi ultraši toliko ludi, da im ne treba nikakva priča o tome, što rade naši mozgovi sve one sate fizičkog iscrpljivanja. Za sebe i Silva, mog vjernog druga, poslije svih godina uigravanja naših mozgova svakako mogu da kažem, da što je teže, to je nama smješnije. Na primjer, kad smo već iscrpljeni osvojili Pustograd kao poslednju kontrolu na ovoj trci, odlučio sam, da se ne vraćam istim putem, nego sam krenuo na sjevernu stranu, da se probijem do obale, otprilike kao što je bilo ucrtano na karti trekinga. Tamo, gdje je počelo strmo nizbrdo, stvarao sam prohod kroz makiju s prostim padom svog sve osjetljivijeg tijela, a Silvo iza mene: "Ajde momče, samo tako, ali nemoj da mi zgaziš koji brin." I to na hrvatskom, ne "po slovensko".
E, da, bilo je smijeha i zabave, mada se na našim licima nije videlo ništa osim soli i boli. I baš je taj Pustograd kao tačka na i dodao sve ono, što je falilo do potpunog trekinga. Sjajan završetak. Jedino su nam falile gole turistkinje u FKK kampu, kroz kojeg se izlazi iz Pašmanske divljine. Morali bi ovaj treking ponoviti u 8. mjesecu, pa da vidimo, koliko bi muškaraca došlo do Tkona. Silvo i ja sigurno ne bi, jer smo već sada na onoj divnoj pješčanoj i sjenovitoj plaži razmišljali, da se skinemo i bacimo u more.

Zapravo sam za taj vikend isplanirao obiteljsku invaziju na Pašman odmah, kad sam vidio datum trekinga. Moj rođendan. 45. To treba, da se proslavi, a sa mnom i moji najdraži: žena Anica Hribar i najstariji sin Andraž Hribar, koji su pobjedili na kratkom odnosno "light" škrapingu (zamislite tu maštovitost onoga, tko je obe pruge nazvao Planinarska light i Planinarska ultra, na Pašmanu) i Silvo kao pobjednik dugog. Jedino pobjednica dugog škrapinga nije iz moje obitelji, ali je barem Slovenka i to je u odnosu na naš broj skoro isto.

Što bi još mogao da dodam. O samoj stazi će sigurno Ferro reći nešto više. Ja bih jedino da spomenem, da sam očekivao teže stijene i opasnije škrape, ali sad shvaćam, da su prošle godine sudionici samo malo pretjerivali, da bi uveličali svoj uspjeh, što su prošli stazu. Od svih onih riječi u vezi s obalom i škrapama samo je jedna tačna – prekrasno. Iznimno ludo ultra lijepo. Čovjek svakako spazi ljepotu i kad samo prošeta stotinjak metara s ležajem i peškirom (brisača), ali kad pređe nekoliko kilometara tih pečina u treking stanju (ako netko ne zna, to je stanje, u koje padamo izdržljivi pustolovi, slično zen meditaciji), kad um lebdi kao orao negde visoko iznad tjela, koje avtomatski obavlja rad, ne radi se više o zapažanjima, nego čovjek postane sastavni dio toga. Um je posve slobodan i upija slike, zapravo sve osjećaje, stopi se s prirodom, i sav taj užitak kao film mogu da ponovo odvrtim u glavi mjesecima, neke čak i godinama kasnije.

Da završim priču sa završetkom tog dana, večerom i slavljem. Ne bi bilo sasvim neumjesno, kad bi se zapitali, čega se večina sudionika bolje sjeća, trke ili večere. Organizatori svakako zaslužuju orden časti za originalnost čitavog događaja i zaključak dana je na tom visokom nivou. Kao prvo i najvažnije, jer svaka ljubav ide kroz želudac, crna rižota i jelo s lečom, čičerikom i krumpirom su najbolja jela, koje sam za 30 godina sporta dobio od nekog organizatora. A uz to originalna, baš dalmatinska, što se zove visoka škola promocije u turizmu. Ali s druge strane napravili su nešto, što mi se čini nekako tipično pašmanski: na stolu nas je čekalo bijelo stolno vino... Dobro, za toliko ljudi nek bude jeftino, tko želi može naručiti drugo, ali... Ako već na Pašmanu nemaju dovoljno jeftinog vina, nek bude barem dalmatinsko. Valjda u Dalmaciji ima onih 50 litara vina, koliko ga treba za ovakvu večeru sa 200 ljudi? E, izgleda, da je vino u Dalmaciji presušilo, jer oni su nam nudili MAKEDONSKO vino.
Ove godine su puštali muziku s onih 152 decibela (kojih se sigurno svi sjećate od prošle godine) samo četvrt sata u početku, a onda su se smilovali i omogučili nam, da počnemo da dišemo in normalno razgovaramo. Organizatori zaslužuju pohvalu za sve, za kulturni program, za proglašenje i predivne nagrade (nikakvih limarskih medalja i pokala, nego umjetnička djela), ali ja bih reportažu završio s najotrcanijom, najizvornijom, najultra folklornom grupom, koju sam ikada vidio i čuo. Ljubim ruke onome, tko je našao te momke i dvije cure, kolko se sjećam. Tovareča mužika. Zamislite si heavy metal rejv sa toliko dopinga u zraku, da ga udišete satima, a muziku, zapravo samo zvukove, stvaraju veliki i mali bubanj, činele i nekih 10 goveđih rogova – to vam je Tovarečka mužika. Njihov ritam, prvinski jednostavan, grub, oštar, a uz to mili zvuk rogova kao sirena u magli, dok cijeli audio doživljaj dopunjuje video nadražaj od hiperaktivnog hipijevskog dirigenta, koji obvladuje grupu sa cijelim svojim tjelom. Zapravo imaju dva kapelnika – vođa plehmuzike, jer njihov je rad sigurno naporniji od ultra škrapinga, pa moraju da se mijenjaju. Rekli su mi, da imaju svaki prvi vikend u avgustu žur na Dugom otoku. Taj vikend ja ču biti tamo.

- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.02.2007., nedjelja

Škraping Anđeli...

Image Hosted by ImageShack.us
Zadarski GSS u najljepšem izdanju

Image Hosted by ImageShack.us
Lighteri na zagrijavanju

Image Hosted by ImageShack.us
Cvit za lipši svit...

Image Hosted by ImageShack.us
Nove snage Škrapinga


Image Hosted by ImageShack.us
uzvišeni i naša visost

- 22:45 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Vodičanke

Malo da počinemo...kvragu oni i njihov bili ravni putnut
Image Hosted by ImageShack.us

i naše vodičanke i njihov prvi škraping...
ove godine light ali dogodine sigurno ultra :)
...na stazi sigurne a za šankom nepobjedive....
P.S bijelo na karti nije staza naughty

Image Hosted by ImageShack.us


- 22:39 - Komentari (6) - Isprintaj - #

....strašno....
Image Hosted by ImageShack.us

- 22:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

i eto...
završia je i ovi škrapinig,
umorni ali zadovoljni..
a pripremamo još puno toga, lipih fotografija, priča i izvještaja, samo da malo dodjemo sebi...nadamo se da ste se lipo zabavili i nauzivali, jer mi jesmo, bilo nam je puno drago opet vas sve ugostiti na našemu malemu i lipemu otoku...

- 18:02 - Komentari (4) - Isprintaj - #

21.02.2007., srijeda

Prije polaska na put

Dragi škraperi,



Kako je ovo druga godina organizacije Škrapinga, a znajući što je sve potrebno za siguran i udoban boravak škrapera na otoku, dostavljamo vam niz osnovnih informacija i podataka, koje će vam boravak na otoku učiniti još ljepšim i ugodnijim.



* Organizirani autobus iz Zagreba polazi u 15.30 i očekuje se
dolazak u Biograd na trajekt u 20.00 sati.

Za sve koji dolaze u vlastitom aranžmanu, a da bi izbjegli gužvu kod organizacije smještaja, preporučamo trajektnu liniju u *16.45* ili u *18.40*.



* Oni koji su zatražili smještaj na otoku, javljaju se u turističku
agenciju *Con Sole*, u trajektnoj luci Tkon. Na temelju vouchera
kojeg ste dobili kod rezervacije , organizira vam se transfer do
vašeg smještaja.



* Škraperi su smješteni u tri naselja na otoku; Mrljane, Pašman i Tkon.



* Tijekom Škraping dana (od 23.02.-25.02.) restoran *Sovinje *u
Tkonu nudi posebnu i autohtonu domaću kuhinju po popularnim cijenama.



* Kao što već svi znamo, dvije su utrke iz dva naselja.
Prva utrka (Ultra) kreće u *09.00* sati iz *Banja*, a druga
(Light) u *10.00* sati iz *Mrljana*.



* Organiziran je besplatan transfer svih natjecatelja iz Tkona u
Banj (via Mrljane) i to s polascima u: 07.25, 08.25 i u 09.25.



* Na startu se ispunjavaju prijave, potpisuju izjave, kontrolira
obvezna oprema, dodjeljuju startni brojevi i kontrolni kuponi.



* Organizator je osigurao na nekoliko kontrolnih točaka stalne
promatrače, koji će tijekom utrke bilježiti sve prolaze
natjecatelja i tako isključiti sve moguće nepravilnosti.
* Kontrolni kuponi su plastificirane kartice s upisanim brojevima
svih kontrolnih točaka. Kada škraper dođe na kontrolnu točku, uz
nju će vidjeti cvikalicu(klamalicu) s kojom poništi broj te točke
na svojoj kartici.
Samo pravilno perforirani kuponi dolaze u obzir kod upisa na
ciljnu listu, a u suprotnom, dolazi do diskvalifikacije.



* Organizirane su tri okrijepne stanice tijekom staze;

Prva je u uvali *Kobiljak*, odnosno kod prvog spuštanja na more nakon starta. Druga okrepa je u uvali *Soline*, a treća okrepa u uvali *Vitane*.



* Za vašu sigurnost brine 12 članova *GSS-a Zadar* s dva terenca i
dva psa tragača. Također je organiziran prihvat vozilima svih koji
odustanu, kako na kopnu tako i uz more.



* Tijekom dana, dežuran je *dr. Šarić* s dvije medicinske sestre,
*Tamarom i Vanjom*.



* Dežurni telefoni, koje svaki škraperi moraju imati upisanog u
telefonski imenik mobitela, su; *023 285 036* i *091 591 5749*,
*098 314 054*. Ovo su brojevi telefona na koje u bilo kojem
trenutku možete dobiti sve potrebne informacije, pojašnjenja ili
zatražiti bilo kakvu ostalu pomoć. Organizatori su međusobno
povezani i u najkraćem mogućem vremenu dobiti će te našu pomoć.



* Utrka se snima s tri kamere za reprezentativni multimedijalni
*DVD*, koji će se moći nabaviti nekoliko dana nakon utrke, a
informacije o tome, dobiti će te u svoj email sandučić, te na
Škraping stranicama, www.islandpasman.com
, a svi skupa moči ćemo gledati
priću o Škrapingu u emisiji «More», *HTV*-a.



* Očekuje se da će prvi natjecatelji Light utrke doći na cilj između
12.00 i 13.00 sati, a najbolji Ultra škraper oko 15.00 sati.



* Službeni program kreće u dvorani u 20.00 sati, ali već od 18.30
natjecatelji mogu dobiti večeru.



* Osim ceremonije dodjele nagrada, spremili smo za vas i zabavnu
večer koju ćete sigurni smo pamtiti jako dugo...ženska klapa
*Kunjke*, *Tovareča Mužika* i band u živo «*FreeWay*», začiniti će
Škraping 2007.



* Odlazak organiziranog autobusa je s trajektom u 09.20, 25.02.2007.



* Do sada je prijavljeno 163 škrapera iz nekoliko zemalja; Hrvatske,
Slovenije, Njemačke, Švedske i Bosne i Hercegovine.




S nestrpljenjem očekujemo vaš dolazak i start utrke, Škraping 2007.





*DOBRODOŠLI NA ŠKRAPING OTOK – OTOK PAŠMAN*

*www.islandpasman.com*

- 23:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.02.2007., ponedjeljak

ŠKRAPING INFO

OBAVIJEST

Molimo sve natjecatelje koji su zatražili smještaj, da provjere posjeduju li valjani voucher za smještaj izdan od turističke agencije Con Sole. Ukoliko ste istog zatražili a niste ga još dobili ili još uvijek niste osigurali smještaj, odmah nas kontaktirajte na info@islandpasman.com i zatražite voucher ili ponudu za smještaj.


ORGANIZIRANI AUTOBUS

Kao i prošle godine, prijevoz se organizira autobus s parkirališta INA-e kod istočnog ulaza u Velesajam. Autobus polazi u 15.30, kako bi se stiglo na trajekt u 20.00 sati. Molimo vas da ne kasnite. U autobusu je još slobodnih 15 mjesta. Provjerite da li ste rezervirali kartu, a ako to još niste učinili, napravite odmah na info@islandpasman.com


 


- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.02.2007., četvrtak

i jednoj posebnoj djevojci želimo, u zakašnjenju sretno valentino

- 23:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

i najmlađi sudionik prošlogodišnjeg trekinga !!thumbup

Image Hosted by ImageShack.us

- 22:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Tovareća muzika

Glavna atrakcija Saljskih užanci je tovareća mužika - grupa od 20 - 30 mladića, obučenih u tradicionalnu narodnu nošnju, služeći se rogovima volova kao instrumentima, starim peglama te bubnjevima sviraju melodije kao što su "Šjora Mare Štrambacera" i "Zvončići". Tovareća mužika nastupala je na poznatom karnevalu u "Veneciji", i predstavljala HTZ u Münchenu.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

- 11:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Natječaj za najbolju fotografiju

Isto kao i prošle godine obaviještamo Vas o natječaju za najbolju fotku
sudjeluju svi i ocjenju svi.....
Prošlogodišnji pobjednik Vid Lovinčič koji je osvojio sa svojom fotografijom sedam dana ljetovanja na otoku Pašmanu.Image Hosted by ImageShack.us

- 10:35 - Komentari (5) - Isprintaj - #

pašman-kopno

Iskoristili bi ovaj blog, da vas sve lipo obavijestin o idučem projektu koji če se zbiti uskoro na našem lipemu otoku....po prvi put u povijesti otoka pašmana, biti čemo na kratko spojeni sa kopnom. Oko petstotinjak brodova če nam tribati kako bi taj naš podvig uspio te pozivamo sve zainteresirane da se uključe. Ideja bi bila da pobjednik škrapinga bude prvaq osoba u našoj povijesti koja bi prepješačila naš pašmanski kanal!! Posebnost ovog projekta je da bi gospodin Šime Strikoman i inicijator samog projekta, napravio milenijsku fotografiju te slikao taj naš most, makar na kratko ta naša toliko dugo sanjana povezanost sa kopnom postat će stvarnost. zujo

Image Hosted by ImageShack.us

- 10:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Duties

pozdrav skraperi i ni koji se osječaju takvima!

Dragi dragovoljci i plačenici, molimo vas da se danas okupite u Dubokoj šumi, radi pregleda kontrolnih točaka, okupljanje u Škraping bar-u u 15 i trideset.....

Jula, nastavi sa slanjem dopisi od jučer, be croative
Melita, hitno se javi u skrapin headquarters
Pašmunke, dokle ste stigli sa radnim zadaćama
Roberto, čekiraj razinu ulja u transporteru
Danijel zovi T-kom i javi se mudronji. (btw, veza na otoku ide nevjerovatnim brzinama od 18 kbps) i ne zaboravi na kraljeva
Vlado, pameti se dozovilud
Jure, jure jure...ti bolje ne radi ništa.... da je rad zdrav i bolesni bi radili!
i na kraju broj 1, da posjetimo na slijedeče, voda, bus i vino...
Sara, upisi solfegio, a ča češ, život je pisma,
a vi laboranti iskemijate tu kartu danas :)yes

- 10:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.02.2007., srijeda

Još jedna galerija slika, Škraping 2006.

Sportsko društvo Trickeri
Image Hosted by ImageShack.us
donose seriju fotografija koje slikom prate tijek događanja na Škrapingu 2006. dočaravajući vam atmosferu...
Image Hosted by ImageShack.us
Trickeri u društvu slobodnog umjetnika Branislava Mađerića iz Pašmana, koji je kao jedini predstavnik otoka, sudjelovao na utrci i regularno prošao cijelu stazu za nešto više od 10 sati. Još jednom čestitamo Brani...thumbup

- 00:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.02.2007., utorak

O Škrapingu na mreži

Ivan Ferenčak,
Image Hosted by ImageShack.us
pobjednik Škrapinga 2007., vodi svoj blog zgubidanije.blog.hr i iznosi svoja razmišljanja o Škrapingu 2007.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vid Lovinčič, sudionik Škrapinga 2006. i dobitnik nagrade za najbolju Škraping fotografiju, imao je prilike u kolovozu 2006. još jednom boraviti na Pašmanu. Tada je napravio seriju sjajnih fotografija škrape u svim njezinim oblicima i formacijama.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Pogledajte bogatu foto galeriju prikaza škrape.
Osim toga, Vid donosi foto galeriju slika prošlogodišnjeg Škrapinga.

- 23:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.02.2007., petak

favoriti se okupljaju

Favoriti sve brojniji:
Image Hosted by ImageShack.us

Kristijan Šivak, Ivan Ferenčak, Žana Rajić, Jagoda Malbaša, Saša Šujica, Simona Trobec...i još puno njih iz vrha trekkinga stiže na Škraping. Utrka će biti žestoka i napeta...

- 13:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NOVO

EMILY
ŠKRAPING 2006.


Već smo daleko dogurali u pregovorima s Škraping zvijezdom Emily i nadamo se da ćemo vam uskoro i službeno najaviti Emily...party
a do tada uživajte u kratkoj snimci iz prošle godine.

- 12:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.02.2007., srijeda

ŠKRAPING PAŠMAN 2007.

ukoliko želite međusobno razmijeniti informacije o prijevozu ili saznati bilo kakvu informaciju vezanu za pašman treking slobodno objavite post na našem blogu. Veselimo se vašem dolasku :)))

- 19:56 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (2)
Studeni 2009 (1)
Ožujak 2009 (12)
Veljača 2009 (6)
Siječanj 2009 (10)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (25)
Veljača 2008 (20)
Svibanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (10)
Veljača 2007 (24)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


ŠKARPINA 2010.
POKROVITELJI:
Općina Preko
Ministarstvo turizma
TZ Zadarske županije
TZ Preko
TZ Ugljan
POU Preko










SPONZORI:




















PODRŠKA NA KOPNU
Image Hosted by ImageShack.us

PODRŠKA NA MORU


CATERING SERVICES


VOLONTERE OSIGURAVA


ZABAVLJAJU VAS:

ŠKRAPA SLAVNIH:

ULTRA POBJEDNICI 2008.
Image Hosted by ImageShack.us

Robert Pobežin (SLO), Brane Brezovec (SLO) i Bojan Jevševar (SLO)

LIGHT POBJEDNICI 2008.
Image Hosted by ImageShack.us
Jerko Kovačić (HR), Peter Kumer (SLO) i Jesper Norman (SWE)


POBJEDNIK 2007.
Image Hosted by ImageShack.us
Silvo Rozmar (SLO)


POBJEDNIK 2006.
Image Hosted by ImageShack.us
Ivan Ferencak (HR)


Škraping fotogalerije






adventuresport.net
Tekaskiforum

Meštri od web designa -
Image Hosted by ImageShack.us

Meštri od zabave

Tovareca Muzika, Sali, video:J
Oni vjeruju u Škraping

ŠKRAPING 2008.
POKROVITELJI:
Image Hosted by ImageShack.us
Općina Pašman

Image Hosted by ImageShack.us
Općina Tkon

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Turistička zajednica Ugljan

SPONZORI:

Image Hosted by ImageShack.us
Trofej Auto Zadar

Image Hosted by ImageShack.us
Erste Banka

Image Hosted by ImageShack.us
Elektro Badovinac

Image Hosted by ImageShack.us

Bure Commerce, Biograd n/m

Image Hosted by ImageShack.us
HTP Ilirija, Biograd

BURIĆ-KLIMA

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


MEDIJSKI POKROVITELJI:



Image Hosted by ImageShack.us

Forum.hr


Image Hosted by ImageShack.us
Hrvatska radiotelevizija

Image Hosted by ImageShack.us
Vox TV Zadar

Image Hosted by ImageShack.us
Gradska TV Zadar

Image Hosted by ImageShack.us
Zadarski list

Image Hosted by ImageShack.us
Jutarnji List

Image Hosted by ImageShack.us
Slobodna Dalmacija

Image Hosted by ImageShack.us
SoftArt Zadar

Image Hosted by ImageShack.us
Zadar Lifestyle

Image Hosted by ImageShack.us
DigitalFOTO magazin

Image Hosted by ImageShack.us
T3, high-tech magazin


Image Hosted by ImageShack.us

Portal o brdskom i cestovnom trcanju

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Radio BNM Biograd n/m

Image Hosted by ImageShack.us
Otočki radio "Kornati"


Image Hosted by ImageShack.us

Radio Šibenik

Image Hosted by ImageShack.us



PODRŠKA NA MORU:
Image Hosted by ImageShack.us
Pitter Charter Tkon

Image Hosted by ImageShack.us
Adriatic Challenge Croatia


PODRŠKA NA KOPNU
Image Hosted by ImageShack.us
Google PageRank Checker