Elaborat o skladotvornim skupinama

  rujan, 2010  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Rujan 2010 (7)

Opis bloga

Elaborat o znanstvenoj utemeljenosti trajne skladotvorne skupine za potporu Vladi Republike Hrvatske

Zagreb, lipnja 1993.

Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr

05.09.2010., nedjelja

Ka zaključku


Zbog svega iznijetog smatramo da je krajnje potrebno nastaviti s daljnjom aplikacijom i znanstveno - eksperimentalnom verifikacijom Maharishijevog programa i Maharishijevog efekta i u našoj zemlji osnivanjem, prije svega, grupe od 250 hrvatskih građana (stoje, približno, korijen od 1% populacije RH) koji bi zajednički prakticirali, na jednom mjestu, Maharishijevu tehnologiju jedinstvenog polja . Ovaj projekt službeno se naziva „Trajna skladotvorna skupina za potporu Vladi RH".

Povijest znanosti nas uči da su uvijek nova znanstvena otkrića većini ljudi, u početku, ličila na fantastiku i izgledala nevjerojatno, jer su otkrivala dublje razine funkcioniranja zakona prirode koji nisu bili u skladu sa dominantnim predodžbama i paradigmama vremena u kojem su se pojavili, međutim, prihvatljivost novih nalaza ne smije ovisiti o tome da li su u skladu sa prevalentnim pretpostavkama već isključivo o tome da li su ti nalazi, pod određenim uvjetima, eksperimentalno ponovljivi.

Maharishijev efekt je temeljito potvrđen brojnim ponovljenim eksperimentima, u suradnji s ekspertima s vodećih sveučilišta svijeta i uz primjenu najsuvremenijih socioloških metoda, što potiče društvene znanosti da ozbiljno razmotre implikacije promjena paradigmi u fizici, od Newtonovog svijeta zasnovanog na materiji do svijeta utemeljenog na kvantnom polju, kao i kako nam to može pomoći u rješavanju bitnih pitanja poput odnosa svijesti i materije, ličnosti i društva, državne i svjetske zajednice i unutrašnje i vanjske koherencije, socijalnog razvoja i mira.

Zbog ogromnih potencijala i dalekosežnosti konzekvenci, prijeko je potrebno nastaviti sa daljnjim empirijskim istraživanjima Maharishijevog efekta, tim prije što je u dosadašnjim eksperimentima, publiciranim u vodećim znanstvenim časopisima, snažno potvrđena njegova djelotvornost. Ukoliko i budući eksperimenti podrže dosadašnje rezultate, to bi moglo izazvati revolucionarne promjene u znanosti i predstavljalo bi neprocjenjiv doprinos bilo kojoj društvenoj zajednici, odnosno, bilo bi jedno od najznačajnijih otkrića dvadesetog stoljeća.

- 19:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se