Udruga mladih S.K.A. Krapina

srijeda, 29.05.2013.

Seminar "Gradski program djelovanja za mlade"

Savjet mladih grada Krapine savjetodavno je tijelo Gradskog vijeća i medij između mladih i istog. Jedna od aktivnosti savjeta u 2013. godini je donošenje Gradskog programa djelovanja za mlade. Cilj Gradskog programa je poboljšanje uvjeta života mladih na području grada Krapine te stvaranje boljih uvjeta za razvoj i dobrobit djelovanja mladih u svim segmentima društvenih aktivnosti: od obrazovanja, preko zapošljavanja, zdravlja, mobilnosti, do kulture i slobodnog vremena.

Savjet mladih grada Krapine poziva sve zainteresirane organizirane oblike djelovanja mladih (udruge, političke podmlatke...) kao i zainteresirane pojedince na seminar pod nazivom „Gradski program djelovanja za mlade“ koji će se održati u amfiteatru Srednje škole Krapina u subotu 1.6. s početkom u 9h. Na seminaru će se ukratko predstaviti savjet, koncept GPDM-a te će biti napravljen nacrt prema kojem će se budući GPDM i izrađivati. Gošća seminara je Ivana Radanović iz Mreže udruga Zagor koja će prenijeti iskustva nastala tijekom donošenja Županijskog programa djelovanja za mlade.

29.05.2013. u 17:00 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

O udruzi

S.K.A. je neprofitna, nestranačka organizacija sa sjedištem u Krapini. Cilj udruge je razvoj i promicanje kulture, sporta, ekološke svijesti, te kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih grada Krapine.

Kontakt

Skupina krapinskih alternativaca
Polje Krapinsko 47
49000 Krapina
ska.krapina@gmail.com
091/737-1775
MB 2162857
ŽIRO RAČUN 2360000 - 1101939961

Predsjednik:
- Z. Čavužić

Potpredsjednik:
- M. Koprivnjak

Tajnik:
- T. Lež

Upravni odbor:
- J. Drndić
- N. Končanski
- V. Milenkov
- Z. Čavužić

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se