imalo bi smisla kad bi imalo smisla

utorak, 08.03.2011.

KISELO GROŽĐE


Lepotica Elizabeta Mitić (22) pojavila se na netu kao kometa i zapalila društvenu mrežu Facebook. Klip na kome se devojka seksa s nekim likom na parkingu kod Beogradske arene posetiocima koji besomučno i podeljeno gledaju na njeno zadovoljstvo zagušen je internet protok.

Štampa se okomila na sekvencu seksanja kao da je Elizabeta prva devojka na planeti koja je našla otvor zadovoljstva na sebi i koristi ga kako je rečeno. Ako je mogao Bog – doduše ne kod Beogradske arene jer je tada nije bilo, i to je, verovatno, jedini razlog – uistinu, ako je verovati Crkvi, bezgrešno, imao s Marijom kres (a morao je nekakav kontakt da uspostavi, inače bi čitava polovina čovečanstva bezgrešno zanela) što ne bi Elizabeta?! Lepa, mlada, atraktivna, poželjna da trnu zubi.

Elizabetine drugarice iz srednje škole Drapšin (kasnije je upisala Mašinski, ali nije je zanimalo toliko šta tamo ima da se nauči) usiljeno govore da se Elizabeta od muških naprimala poklona svake vrste pa i žilavih. I šta sad? Kao, one nisu. Dobro, možda manje, ali možda i više. Za sada ne znamo i nije nas briga. I ako su.



Novinari su se potrudili da utvrde gradivo. Elizabeta živi na Novom Beogradu, otac poštar, majka domaćicaI? Koga je briga šta su joj roditelji. Možda bi je napravili kod Arene, ali nje tada nije bilo kao ni u vreme kada je Bog Mariju izabrao za sasud. Bezgrešni, umalo da zaboravim.

Majka je, pritešnjena medijskom radoznalošću i indiskrecijom, tvrde novine ovako govorila: "Moje ćerke su lepe, ne zna se koja je lepša. Svi su ljubomorni zbog njihove lepote. Mlađa ćerka od 18 godina bavi se humanitarnim radom, starija govori engleski perfektno, a sad usavršava i italijanski. Jesam li ja kriva što sam rodila tako lepu decu?!"

Ni otac nije bio pričljiviji ali je rekao suštinu: Uradila je šta je uradila i o čemu sada pričamo?!

Nije, po mom osećanju, pitanje o čemu sada pričamo već suštinsko: zašto?!

Onda se dokoni novinari rastrčali da nađu drugu stranu. Bez uspeha.


Šta hoće od momka? Kresnuo je Elizabetu. Pa? Očigledno nije je silovao. Taj momak je u tom času bio Elin izbor. Šta novinari traže: da rukovode, da navode, usmeravaju, da odmene momka; šta je senzacija u pomenutom slučaju - da se mala, punoletna, seksala. Molim? Pa, uradila je šta je htela, sa kim je htela i gde je htela, nisu joj novinari tutori, pogotovu što su, sva je prilika, zalutali u žurnalistiku i ne razlikuju šta je vest, a šta intima, ma gde bila.Tačka.

Na Facebbok–u može se saznati da je Elizabeta rođena 1989, da je zanimaju muškarci, ali i da joj je političko opredjeljenje - Demokratska stranka. Pa?!

Njenu fan stranicu najviše komentarišu tzv. školski drugovi koji je podržavaju, dodajući da su znali da ima kapaciteta da daleko dogura, bivši momci ostavili su njenu fotografiju, a djevojke iz kraja link ka profilu izvjesnog Milovana, za kojeg kažu kako je dobro obavio posao (dakle, nisu ni one neiskusne, ako na osnovu snimka prosuđuju o uspešnosti boda).

Školske tvrde da je Elizabeta Samarićanka: nije puštala drugove da se zlopate. Lepo. A one, ništa o tome ne kazuju.

Seksanje kod Arene uhvatila je policijska kamera za nadzor saobraćaja postavljena prošle godine pred Univerzijadu. Snimak je načinjen prošle godine. Ko misli da Eli nije znala za kamere, grdno se vara.


Snimak je videlo više miliona ljudi, tvrde novinariI? Videlo je toliko i Severinin i Daliborkin i ko zna čiji sve ne. Ništa posebno, ništa epohalno. Ništa vredno pažnje posmatrača. Ima li tu čega nenormalnog, posebno zanimljivog javnosti ili su ugroženi novinarski poletarci hteli da se pokažu na peru.

Sad se spekuliše njenim ulaskom u šou Veliki brat. Svet žudi za seksom. Neko svetu uskraćuje seks. Ne krivite Elu. Ona daje sve od sebe.

Da ne spekulišemo više. Lično bih bio veoma zadovoljan da su Elu uhvatile kamere kod Arene, ili bilo gde, sa mnom. Ne branim da bude i na drugom, možda boljem mestu, prometnijem ili udobnijem, mada je s Elizabetom, uveren sam, svako mesto dovoljno dobro i komforno. Najbolje. Pa da pokažemo šta znamo, šta umemo. A dušmani neka pucaju dok držimo čas!



08.03.2011. u 17:08 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< ožujak, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Siječanj 2012 (1)
Ožujak 2011 (17)
Veljača 2011 (5)
Prosinac 2010 (5)

Komentari da/ne?

Opis bloga

vremenom će se sam opisati

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr