sinner´s blog...

petak, 14.03.2008.

DJECO DA LI VOLITE BRZU VOŽNJU!?

(citat iz "Mi nismo anđeli"...naravno ne u originalu...)

izgleda da smo postali fenomen u svijetu. osim što jedini imamo stranku umirovljenika, odnedavno imamo i prosvjede srednjoškolaca!

ali avaj...umjesto da se bune zbog obrazovanja bune se jer su dobili po džepu od prijevoznika...

da...zanimljivo rješenje je napravila lokalna autoprijevoznička firma kod mene... rekli su da neće sniziti cijene karata već su pustili županiji i općinama da sufinanciraju karte i poskupili karte radnicima (dakle - tehnički gledano istim tim roditeljima koji su plaćali karte prosvjednicima).

Na friškim prosvjedima još i pohapšeno par klinaca (uz ostalo djevojka koja je podmjestila nogu murijaku kad se zaletio hapsiti njenog prijatelja pod utjecajem alkohola) pa se digla cijela halabuka...

Makar nešto se događa - svaka vam čast klinci. više makar niste pasivni. samo naprijed. slijedeći put protestirajte zbog nečeg svrsishodnijeg - tipa katastrofalnog stanja u školama koje ne zadovoljavaju uvjete obrazovanja ni u Burundiju a kamoli u državi koja stremi Europi.

Nadležno ministarstvo objavilo spisak maloljetne djece branitelja koji primaju stipendije..iako je to u principu protuzakonito i protuustavno...jako pametan potez...sad se čeka izjava državne pravobraniteljice za djecu ili kakogod se to zove. nekako slutim da će se napraviti blesava.

Nedavno gledao izbor za Top model čegagod i zanimljivo - gotovo isključivo su prošle maloljetnice i mlađe punoljetnice...naravno da ih možete što dulje eksploatirati i jebati doslovno i u zdrav mozak (znam što pričam...hodao/viđao se/poznavao se sa par fotomodela i manekenki...strava i užas)

pošto sam u godinama kad mogu hladno se osvrnuti na moje djetinjstvo i tinejđerske dane, ne znam u biti da li sam siguran da mi je bilo bolje ili gore nego ovima danas. osim što sam se tijekom prognaništva selio jedno 25 puta i promijenio 4 srednje škole (mlađi brat je promijenio 8 osnovnih škola!?!) te živio u nusprostorijam, šupama, hotelskim sobam bez grijanja i prognaničkim barakama - rekao bih - baš i nije bilo loše.
nije bilo mobitela, interneta, bio sam non stop u besparici (dobro i danas sam bankrotiran) ali sam se daleko manje nervirao nego danas.
kontam da se nekako vratim u srednju školu (vremenski stroj?) da bi svaki dan bio na rubu živčanog sloma.

nije ni čudo da se klinci jebu, drogiraju i ubijaju sa 11/12/13/14 godina...

čekajte samo da malo odrastete čeka vas jako brza vožnja...ja sam išao polako i smireno, u trećoj, nikad iznad sto...vi ćete morati pod nitrom na dvjesto ili će vas pojesti društvo i novi kapitalizam, bolonja i siromaštvo...sve ljepote modernog i oh tako cool društva

ustvari - sve je u izboru.

danas imate bogat izbor, od glazbe koju želite slušati (internet! prženje! jebote led pa ja sam naručivao cd - e iz SAD - a jer ih jednostavno nije nigdje bilo za kupiti!) preko mjesta gdje želite izlaziti,(oš metal slušat? samo navali! oš narodnjake? samo naprijed! oćeš jazz? naći će se mjesto i za vas...) izbora buduće karijere (želite biti političar? nema beda - samo se upišite u lokalni ogranak mladeži bilo koje stranke...ili pjevač? eno izbora za talente pun tv...) i izbora potencijalnih seksualnih ili ljubavnih partnera (sve navedeno i servisi tipa Facebook čine čuda...)

hoćete bit ali ono pravi navijač?

eno nagovorite mamu i tatu da vam kupi dionice vašeg kluba..najavljeno da će izaći na burzu. pa na utakmici umjesto bakljom mašite dionicama! što da ne?


ukoliko vam leži vojska - evo vam još jednog izbora. budite profesionalni vojnik! i po mogućnosti zaginite negdje u Afganistanu ili gdjegod vas budu slali ... (they say jump - you say : how high?)

ili želite biti svećenik? ili burzovni mešetar? ili poljoprivrednik? ili stilista? (za ovo zadnje vam i ne trebaju kvalifikacije...samo se gurajte u objektive kamera u društvu nekog kvazicelebritija i ako ništa drugo možete biti u domaćem rijaliti šou...).

krimos? nema beda! po mogućnosti završite fakultet koji želite i odmah krenite tražiti rupe u zakonu...a ima ih...najgluplje što se može napraviti je baviti se kršenjem zakona in situ, tj. pljačkati kladionice zbog 100 kuna utrška...sa fakultetom se može zamračiti milijun puta više, i to legalno.




ajmo juriš - svi u svijetlu novu budućnost!

odmah isključite mozak jer vam u toj budućnosti neće trebati. najbolje prođu najgluplji....

ja idem postati još jedna matoro čangrizalo.

pa ko ga jebe....

14.03.2008. u 10:30 • 5 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (3)
Kolovoz 2009 (3)
Srpanj 2009 (3)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (6)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (5)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (7)
Studeni 2008 (6)
Listopad 2008 (7)
Rujan 2008 (10)
Kolovoz 2008 (8)
Srpanj 2008 (10)
Lipanj 2008 (19)
Svibanj 2008 (20)
Travanj 2008 (23)
Ožujak 2008 (20)
Veljača 2008 (19)
Siječanj 2008 (25)
Prosinac 2007 (25)
Studeni 2007 (20)
Listopad 2007 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

o svemu i svačemu...

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr

Monitor.hr

GLAZBENI FORUM

DRUMMAGAZINE

DRUMMERWORLD

FREEDRUMLESSONS

BUBNJARI.COM




TRI KRALJA




Danny Carey


Gavin Harrison (Quick Time)


Morgan Agren




MY FAVORITES


KORA´S FASHION AND DESIGN

EARBUGS KALI PROJECT

HORROR.HR

METALIUM

CHOCO - najslađi blog na netu

BLOGOV KOLAC - književnost, uglavnom SF...


RANT

NOSF

ŠUND ZABAVNIK

DOM ZA VJEŠANJE - susviračica i supatnica po poslu

SERPENT

FYA

KINKY - the osječka cooleritza

SIAMESEDREAMS

DAGOBER - ovo je brutalno...

DJUS - the cooler

DEČKO KOJI OBEČAVA V.2.0.


GOSPODARICA LAŽOVA

DOLORES

ANYBODY LISTENING

KISICA


NEVIDISME

KORJENKO GUMICH

MAČKA U MARTAMA

PICK A BOOB

 zločeste cure



/



ANGELIUM

METALAC

VIDIMO SE U ŽIVINICAMA! - carevi...

WE ARE ETERNAL
ALL THIS PAIN IS AN ILLUSION....

e-mail me at

cancerman@net.hr