< srpanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv





Natječaj!

Dame i gospodo, na vama je red...

Kako bi ovaj blog postao jos zanimljiviji, odlucila sam zapoceti s natjecajima.
Natjecaje cu objavljivati ovisno o idejama i sudjelovati moze svatko.

Pravila natjecaja:

1. Tema natjecaja biti ce objavljena na vrijeme zajedno sa svim detaljima i informacijama.
2. U roku od mjesec dana primati cu prijave za natjecaj (mail, ime, blog; ako postoji) i nakon sto se prijavite nema odustajanja
3. Ukoliko se u roku od mjesec dana ne prijavi najmanje 8 sudionika, natjecaj se otkazuje
4. Svaki ce natjecaj imati drugaciju temu, ali potreban je (za svaku) account na YouTubeu i Windows Movie Maker, Video Studio 8 ili neki slicni program za izradu kratkog filma
5. Svaki natjecaj odvijati ce se tocno mjesec dana, dakle nakon sto prodje mjesec dana za prijave, natjecaj krece npr. 9.8. i zavrsava 9.9. kada cu objaviti sve natjecatelje i njihove uratke i naravno, pobjednika

Nadam se da su pravila jasna. Za sada jos nema natjecaja, ali primam prijedloge. Pitanja, prijedloge i drugo saljite na mail sugar_girl177@hotmail.com

I za kraj...pobjednik nece ostati praznih ruku. Onaj ciji rad bude izabran kao najbolji (ne od mene, vec od Vas!) dobiti ce bilo koji dodatak simsima - onaj koji zatrazi i biti ce mu poslan.

Nadam se sto vecem broju zainteresiranih...

Image Hosted by ImageShack.us

Kontakt



Posjetiti i:


Sve o Simsima
The $ims

Preporučljivo za download

Parsimonius
Mod the Sims2
PeggySims2
AroundTheSims2

Ne samo da ove stranice imaju najbolje stvari, već u njih svatko može imati povjerenja. Nisu opasne (nema virusa) i skinuti sadržaj zaista "djeluje" u igri. Svakako nećete biti prevareni!

:::New:::

Sljedece teme:

Simlish - izmisljeni jezik
NPC Creatures - novi nastavci

Prijedlozi su uvijek dobrodosli!


The Sims 2 FreeTime




The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff Pack


:::Pitanja i odgovori:::


Ej..hmm, ja imam neki problem pa ako bi mi mogla pomoci. Instalrala sam sims nightlife i neznam to pokrenit..huh :((((((((((((((( a tako to zelim igrati.


Ovako, ako je original cd probaj opet ne vidim zas ne bi radio, a ako nije....imas li crack?


Što je mesh?


Hmm nisam sigurna kako da točno definiram mesh recolor...mesh na engleskom znaci mreža ili isprepletenost.
Mesh za sims odjeću ili slično u nekim okolonostima jer prijekopotrebna kako bi taj objekt funkcionirao u igri. To je zapravo na neki način "kalup" bez kojega taj objekt ne može funkcionirati. Uglavnom se tu radi o već poznatoj odjeći u The Sims 2 igri koja služi kao "kalup" prema kojemu možemo stvarati neke nove dizajne ili jednostavno promijeniti boju već postojećima.





Je li The Sims 2 Bon Voyage izašao u prodaju?


Nije. Mislim da izlazi 5. rujna. Pisati ću o njemu čim izađe.


Imala sam instalirane sims2 prije par mjeseci radili su super, i sad se odjednom neće pokrenuti, sad sam sprzila nove cd-e i instalirala ih, i naravno izbrisala one stare, ali ih opet nece pokrenuti nego se pojavi ovo: The Sims 2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ako znas kako pomoci...bila bi ti zahvalna!


To se i meni zna događati s nekim drugim programima...ni ja ne znam u čemu je problem, ali nema veze s igrom nego s kompom...za to ti treba stručna pomoć jer ti ja ne mogu puno pomoći.
Pokušaj očistiti malo komp, izbaciti sve što ti ne treba...detaljnije sam to već objasnila na pitanju: "Ok igram Sims 2 izgasi mi se kompjutor!!!
Znaš li možda zašto i što bi mogla napraviti?" pa si tamo pogledaj...ako ti ni to ne pomogne, pitaj nekoga tko se više kuži u sve to.

Koji dodatak za Simse ima najmanje megabytea?


Evo ih poredani po veličini od najmanjeg prema najvećem (trenutno bez H&M-a)

The Sims 2 Family Fun Stuff - 280 Mb
The Sims 2 Glamour Life Stuff - 354 Mb
The Sims 2 Celebration Fun Stuff - 365 Mb
The Sims 2 Open For Buisness - 697 Mb
The Sims 2 Pets - 799 Mb
The Sims 2 Seasons - 867 Mb
The Sims 2 University - 943 Mb
The Sims 2 Nightlife - 1, 286 Mb (dakle jedan Gb i 286 Mb da ne bi bilo zabune rolleyes)
The Sims 2 - 2, 806 Mb



Skinula sam sims 2 pets s neta i insalirala ju na originalni sims 2 e sad me traži cd od petsa!! a posto ja ne znam kaj da radim jel mi ti mozes objasnit? jel treba krekirat,ak treba kak se to radi.....pliz..help



Da, očito je da trebaš krekirat. Već sam postupak objasnila; spusti se na pitanje: Zašto mi kod instalirane igrice kada ju pokušam otvoriti pokazuje upozorenje "Please enter the correct cd ROM and restart the apliccation" ? i tamo su ti koraci za krekiranje.


Ok igram Sims 2 izgasi mi se kompjutor!!!
Znaš li možda zašto i što bi mogla napraviti?


Postoji milijun razloga zašto se to događa, ali su oni najčešći ili preslab kompjuter ili virus ili prenatrpan kompjuter.
Savjetujem ti da otvoriš Control Panel, zatim add or remove programs i izbriši sve ono što ti ne treba i to posebno ako ti je komp i inače spor.
Ako ti se i dalje bude gasio, moraš provjeriti ima li tvoj komp virus, a za to moraš imati određen program. Najbolji je NOD Antivirus program, ali njega ne možeš besplatno skinuti tako da bi trebala zamoliti nekog malo "stručnijeg" da ti ga skine ili ga jednostavno kupiti. Ako ipak ne želiš, ima brdo drugih antivirusnih programa koji su također dobri.
Pomoću njih ukloni virus, a ako i dalje ne ide onda se radi o ozbiljnijem problemu koji nema veze s igricom.


Ja imam The Sims 2 open for Bussines.
Ako kupim the sims 2 pets npr. moram li imati sve dodatke koji su izašli prije njega?


Ne moraš. Dodaci ne ovise jedan o drugome.


Postoji li neka šifra ili način da u sims2 dođe djed mraz?


Ja ne znam za šifru, ali nije niti potrebna jer je način vrlo jednostavan. Moraš imati The Sims 2 Holiday Fun Stuff i onda samo dok igraš skuhaj Santa Cookies i doći će ti Djeda Mraz (heh). Isto tako imaj na umu da u kuži moraš imati božićno drvce i kamin. Iako kažu da moraš ići spavati prije ponoći, meni je dolazio još dok su svi bili budni...isprobaj! Zabavno je.


Možeš li mi reći šifru ili način da simsi budu goli?


See Them 2 je kao navodno neki dobar program za to. Na onoj stranici ti je detaljan opis i upute pa pogledaj. Trebalo bi raditi, a ako ne onda skini The Sims 2 Nude Patch...ugl TU možeš naći sve o tome, ako te zanima pa se snalazi i istražuj!


Znaš li neku stranicu gdje se može besplatno skidat muzika?


Iako to nema veze sa Simsima...hehe....ne znam stranicu, ali znam program koji je odličan...zapravo dva programa, ali su gotovo isti. Spusti se malo dolje pod pitanje kako skidati dodatke za simse pa imaš linkove za te programe; Frost i Lime Wire. Skini jedan od njih. Oni su odlični i sve će ti naći.

Kako napraviti muzički spot u Simsima?


Ovo je još jedna mogućnost za sve one koje imaju The Sims 2. Čak nisu potreba ni ostali dodaci. Pitanje je odlično! Staviti ćemo ga pod "buduće teme" jer je to ipak malo obrazloženije i objasniti ću vam sve u dedalje; napraviti tutorial da da i vi možete napraviti! I to dolazi uskoro! =)


Koji je kod za novce za Sims 2?


KOD ZNAČENJE

kaching 1, 000 simoleona
motherlode 50, 000 simoleona

svi ostali kodovi uključujući i ove su već objavljeni u jednome od mojih postova.

Koji je serial key za igru The Sims?


100486-585530-905808-0928

a kodovi za novac za The sims su:

KOD ZNAČENJE

klapaucius;!;!;!;!;!;! drži enter i novac se puni
rosebud ista stvar samo za unleashead


Zašto mi dolazi Repo Man i oduzima mi stvari?


Repo Man je NPC lik koji posjećuje kuću vaših Simova u slučaju da neko dulje vrijeme nisu plaćali račune. Što dulje Simovi ne plaćaju račune, to će Repo Man više ili vrijednije stvari uzimati pa, pripazite! zujo

Kako skidati predmete, odjeću i slično za neta za vašu igru?


Koraci:

1. idite na bilo koju stranicu namjenjenu tome od kojih su preporučene u mojem boxu
2. nađite neki set ili predmet ili što već i downloadirajte ga (ugl uvijek ispod ili iznad slike predmeta piše download)
3. skinuti dokument će vam biti u zip formatu; otvorite ga!
4. kopirajte ikonu koja je u njemu
5. zalijepite ju u C:Documents and SettingsAdministratorMy DocumentsEA GamesThe Sims 2Downloads

ili gdje vam se već ovaj crveni dio nalazi...

to je sve. Vrlo je jednostavno...

Gdje se nalazi Wishing Well ili Zdenac želja?

Tu mogućnost odnosno taj predmet dobivate ako se učlanite u Garden club dakle podignite slušalicu i nađite Garden club, a ostalo ide sve samo od sebe =)

Zašto mi je sve mutno kad snimam videe?


Sve se da podesiti =)
Idite u igri tamo negdje na settings di je onaj mali videić ili fotoaparatić pa imate tamo za birati sve što se toga tiče. Morate odabrati one najveće "brojeve" da bi vam se snimljeni video vidjeo savršeno. Isto tako kad ga podesite na najviše pazite da vam je sound enabled =) jer se inače ne će u movie makeru moći stavljati nikakva muzika na video (znam iz iskustva hehe)


Samo vi pitajte za sad još nije bilo pitanja na koje nisam znala odgovor hehe

smijeh

Btw onaj show uskoro počinje pa zauzvrat što vam ispunjavam sve vaše želje želim gledanost, glasove i commente! Baš sam skromna hehe


© :::Simsomania world:::





The Sims 2 Free Time

Malo sam u zaostatku, ali ovih dana imala sam jako puno posla i buduci da mi je nezgodno odgovarati vam na pitanja preko komentara molim vas saljite mi ih na mail:

sugar_girl177@hotmail.com i na sve cu odgovoriti puno brze...u boxu su novi odgovori na sva vasa pitanja i od sada molim, mail =)

Naravno i dalje cu ona najbolja pitanja stavljati u box pa prije nego ih ponovo pitate pogledajte da li su tamo vec odgovorena.

Pređimo na stvar....ovaj post iskoristiti cu kako bi vam rekla nesto vise o novom nastavku The Sims 2 Free Time.

Ovaj nadasve zanimljiv nastavak nudi nam pregrst novih mogucnosti i daju simsima jos jedan dasak stvarnoga zivota.

Sada vasi simsi mogu uzivati u hobijima! Zabavljati ce se na brojne nacine razvijajuci kreativnost, intelektualnost i aktivnost. Isto tako, moci ce upoznati simse s jednakim interesima i prosiriti i poboljsati njihove odnose. Sada mozemo razvijati njihove vjestine uz aktivnosti koje vole i koji ce svakako upotpuniti njihovo slobodno vrijeme.

Uz to, s ovim nastavkom simsi dobivaju jos pet novih karijera: ples, zabava, inteligencija, oceanografija i arhitektura.

Deset hobija koje ovaj nastavak nudi su fitness, kuhanje, glazba/ples, sport, priroda, znanost, filmovi/literatura, igranje/igre, proucavanje i umjetnost/izrada/majstorstvo. Svaki sims ima svoj najdrazi hobi i ne moze ga stvoriti igrac. U svojim hobijima uvijek moze teziti najboljem sto ce pokazati i njegova zelja i vise slobodnog vremena kako bi se tom hobiju posvetio.

Uzivajte!






Sto dalje?
View results


02.07.2008. u 14:58

| Komentarceki (49) | Da/ne | Isprintaj |





<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.