www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

košarka u koš - život na balkanu - Blog.hr

život na balkanu

31.05.2006., srijeda

košarka u koš

za sve one koje nimalo ne zanima sport ovo će biti ili dosadno ili smišno pa se eto neću ljutiti na nekomentiranje ove teme.
košarku volin od kada znan za sebe..mislin da san imala 3 godine kada san prvi puta bila na košarkaškoj utakmici i od tada traje ljubav između mene i tog sporta.

a zašto sada pišen o tome? e pa za sve one koji nisu znali jučer je počelo doigravanje za prvaka Hrvatske i održane su dvi polufinalne utakmice (Zd-St i Cib-Zg)..ono zbog čega ovo pišen i što me je razljutilo je ignoriranje HTV i neprenošenje niti jedne od ovih dviju utakmica na televiziji..
košarka je napokon strpana u KOŠ..ali ne bilo kakav koš, ne košarkaški koš, već koš za smeće..
prenose se odbojkaške utakmice, rukomet, vaterpolo, naravno nogomet ( i to većinom liga prvaka ili neke od stranih liga), formula1 (sigurno je bar jedan od vozača porijeklom Hrvat samo mi to još ne znamo),tenis, i samo čekan da počnu prenositi šahovska natjecanja..(nemojte me krivo skužiti-ja svaki od tih sportova pratin i volin pogledati..)

svega ima ali košarke najmanje...i to HRVATSKE KOŠARKE...ovogodišnje prvenstvo daje nam odovor koji klub će nas predstavljati slijedeće tri godine u Euroligi i TO NARAVNO NIJE ZANIMLJIVO NIKOME..

košarka koji je jedan plemeniti sport, nimalo nasilan, već s lakoćom gledljiv čak i onima koji ga inaće ne prate..kad igrač napravi osobnu grešku mora podignuti ruku u znak da je priznaje..to se zove fer igra...
..ono što san jučer vidila u svojin JAZINAMA (za one koji ne znaju: Jazine=košarkaška dvorana u Zadru) ža mi je da nisu mogli viditi drugi bar na televiziji..igrala se prava košarka..ali gospodu sa HTV-a zaboli ona stvar..

..glavno da nan je program zatrpan kojekakvin pizdarijama i sapunicama i reprizama repriza od repriziranih repriza...
na mladima svijet ostaje..e pa dopustite ima da upoznaju jedan svit sporta po kojemu je Hrvatska prepoznatljiva svugdi na svitu- jer, ima li tog smrtnika koji još nije čuo za našega Krešu Ćosića ili Dražena Petrovića...njima u čast bi košarku tribalo održati na životu...


update:
danas su stavili prijenos Split-Zadar na drugi program Htv-a!!!!?!!!!-ko zna ko me je sve čita. da netko od vas ne radi na htv-u thumbup
gospodo urednici fala van lipa.ja se evo pakiran za Split.iden podržat svoj klub. uživajte ljudi.
01.06.2006. 12:02
- 10:49 - tvoj komentar (30) - zašto?!?!? - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

jedna od najlipših misli:


Cursors