Image Hosted by ImageShack.us

nedjelja, 29.10.2006.

Nastupi završili!

Evo jučer je biio i moj drugi nastup u Palachu ali na bubnjevima a ne na bassu. Sve skupa bilo je ok. Prvi put sam uživo svirao bubnjeve i mogu vam reč da je kod bubnjeva najveći mrak i niš se nevidi. Zbunjeno full. Al dobro evo prošlo je i to. Sada u petak imam još jedan nastup koji je ja mislim najbitniji. A to je Gitarijada. Bit će malo smješno jer u 22.30 sviram sa Condomima i nakon toga u 23 samo sjedam za bubnjeve. Buah. Evo to je to ukratko od mene. Evo vam popis bendova na Gitarijadi i vidimo se.


Dakle ovo je točan popis i raspored bendova na prvoj večeri Gitarijade koja će biti održana 03.11.06 u klubu ALTER EGO (ex Točka):

22:00 HEADCHEK
22:30 HOLE IN THE CONDOM
23:00 NAMELLES
23:30 SOUL DAMAGE
00:00 STRIP FORBIDDEN
00:30 DNR
01:00 DONAR GO VS. NOBEL
01:30 LOŠI UVJETI
02:00 GIMP

utorak, 24.10.2006.

28.10. MMC Palach

Evo kao što piše ponovo imam nastup ali sa mojim drugim bendom. Tamo sviram bubnjeve. Sviramo neku vrstu grunga. Dodjite ako vas zanima. Btw, to je prvi nastup benda. Sviramo prvi.

Plakat:

Image Hosted by ImageShack.us

četvrtak, 12.10.2006.

Ipak sviramo u Palachu!

Evo nakon nesporazuma i svega sto je bilo ipak smo dobili priliku da nastupimo u Palachu. Evo necu vise nis govorit, evo vam plakat pa citajte

Image Hosted by ImageShack.us

Link novog plakata

ponedjeljak, 09.10.2006.

Hole In The Condom u napretku!

Evo kao što piše u naslovu sa grupom HITC u zadnje vrijeme imam dosta novih stvari. Kao prvo, snimili smo demo. 4 pjesme su snimljene i sooper su ispale. S vremenom će bit objavljene na web stranici za download. Drugo, na Malonogometnom turniru bendova završili smo na trećem mjestu i osvojili 500 kn nagrade. Bilo je super. Evo ovdje imate i kratak video sa tog turnira - Klikni ovdje a evo vam i plakat Klikni ovdje. Eto to je to s turnira. Daljna događanja također isčekujemo a prvo na redu nam je svirka u MMC Palachu a održat će se 21.10 najvjerojatnije. Sve će još pisati na forumu na RiRock stranici. Uz nas svirat će još par zanimljivih bendova poput Monoxa i Psihodelica. Nakon toga mislim da sviramo na Gitarijadi 3.11 ja mislim a nakon toga nas čeka i najveća svirka a to je svirka na RiRocku. Eto, meni će bit teško jer sviram u još jednom bendu osim HITC-a, a s njima ću isto nastupit na Gitarijadi i RiRocku. Pa ljudi ko voli nek izvoli doč. Pozdrav!!