Image Hosted by ImageShack.us

petak, 21.07.2006.

Ljeto

Evo ljeto je. Vruće je i neda mi se pisat puno, al bio bi red da napišem neš. Efo ovih dana se samo sprdamo i klošarimo ispred Konta ubiti. Efo, neki dan sam ćak pao u Mrtvi Kanal (fuj, tenisice mi još smrde) i to zbog jedne pive. Hehe. Po danu umirem od dosade i to je u biti to. Kako glupo jelda? Evo stavio bi vam i neke slike al mi se zbilja neda. Ma niš mi se neda. Samo bi spavo. Al dobro, evo obečajem drugi post će biti zanimljiviji. Hm, btw vidim da je na ovom blogu prošlo više od 10 000 posjetitelja, i ovom prilikom zahvaljujem svima koji čitaju i prate ovaj moj blog. Hvala i čitamo se ubuduće.

srijeda, 12.07.2006.

Novi postić!

Evo da i ja neš napišem. Nisam dugo! Evo ovih dana je jako vruće i niš mi se neda. Samo sjedim tu za kompom il švrljam vani s frendovima. Neki dan smo bili u našoj prostoriji i onda smo si malo kuhali, pili i svirali iako je temperatura +30 ali nema veze. Eto neznam ni sam ša bi više piso. Efo sad se spremam pa idem na nočno kupanje sa Psihodelijama (inače frendovi iz rječke punk/rock grupice). Hm, trebo bi ić u petak na otok Zlarin kod Šibenika al baš neam ni para a ni Daz mi neda! Ubit ću je!!! Al jebiga. Morat ću je zabavljat i dalje dok ne počne škola. Jadan ja!! Niš evo baš mi se neda više pisat jer sam se totalno uljenio. Evo ćak mi se ovaj put ni slike neda stavljat. Bit će drugi put. Ae pozz!!

Evo samo poslušajte ovu pjesmu koju slušam već mjesecima i još mi nije dopizdila.Uživajte!

subota, 01.07.2006.

HARTERA 06

Bili smo na ovogodišnjoj Harteri i bilo je suuuuuuuper!! Bile su dvije pozornice, techno i rock pozornica. Svirka je počela u 20 sati a prvi su svirali Invert. Nažalost mi smo tek došli oko 22. Tada smo čekali samo nastup grupe "Let 3". Ljudi bilo je fenomenalno. Išli smo doma oko 3 ujutro iako su još tad još svirali. Žao nam je jedino što nismo vidjeli grupu "Downfall", al dobro nema veze bit će još prilika. Evo da ne duljim to bi bilo to. Uživajte u ovim slikama i isječcima sa koncerta. Pozz.


Image Hosted by The Image Hosting
Image Hosted by The Image Hosting
Image Hosted by The Image Hosting

I da evo imam ćak i cd "Strašni Rječani". Na tom cd-u su pjesme naših rječkih bendova poput "Downfalla", "Fathera" i ostalih.

Evo vam par slika sa Leta 3







I evo slike sa nastupa drugih bendova





Evo vam filmići

Video 1
Video 2
Video 3
Video 4
Video 5