srijeda, 21.11.2007.

Svijet mašte...

Potaknuta nedavnim postom Marsijanke,odlučila sam se napisati nešto više o meni najdražim mitološkim likovima...
Općenito su me oduvijek takve stvari zanimale,i uvijek sam voljela odlutati u neki svoj svijet gledajući slike i čitajući priče koje su bile pune šarenih i detaljnih opisa vilenjaka, jednoroga, patuljaka i raznih drugih...
Iako mitoloških bića ima puno,ja ću izdvojiti nekoliko meni najdražih i njima posvetiti narednih par postova...

Prvi će biti JEDNOROZI....

opis slike„Snažan i ponosan, prekrasne bijele dlake i duge grive koja je dopuštala vjetru da je prebire, s čarobnim spiralnim rogom između krupnih crnih, nevinih očiju stajao je jednorog i promatrao svijet...“

Jednorog ili unicorn je simbol čistoće i mudrosti a prvi se jednorog spominje i u Bibliji pod nazivom Re'em.Ptolomej II-egipatski vladar,naredio je da se starozavjetno ime promjeni u grčko Minokeros, a Sveti Jeronim ga je preveo na latinski kao Unicornis.

opis slikeLegende kažu iako besmrtni, imaju svoje neprijatelje i mogu biti ubijeni. Zmajevi, harpije i himere su bića koja žele njihovu smrt.Jednorozi žive usamljeničkim životom u dubokim zelenim šumama u blizini nekoga jezera u kojem se ogledaju,a hrane se nježnim lišćem. Imaju izuzetno snažna kopita koja im omogućuju prelaziti daleke putove i zapreke koje se čine nemogućima za savladati. Ždrjebad je u početku zlatne boje, a prije zrelosti prolaze i srebrnu fazu. Jednorozi čuvaju ulaz u vilinsko kraljevstvo i druže se samo s dobrim bićima poput vila i vilenjaka. Samo ljude dobra srca jednorozi će pustiti kroz dvori, a njihova pronicljivost u pogledu nečijih mana je tako jaka da on jednim udarcem svojeg kopita može usmrtiti osobu za koju osjeti da je nekome učinila zlo.

Rog, krv i dlaka jednoroga imaju snažne čarobne sposobnosti. U srednjem vijeku nastala je legenda o čarobnom svojstvu njegova roga. Jedne večeri sve životinje skupile su se oko jezera čija je voda bila otrovana i one je nisu mogle piti. Tada se pojavio jednorog i samo zaronio svoj rog u vodu te je ona isti čast postala čista. Zbog te legende smatralo se da prah samljevenog roga može služiti kao protuotrov i lijek za mnoge zarazne bolesti, a kada bi se cijeli rog približio nekoj zatrovanoj hrani iz njega bi kapala krv. Smatralo se da i sama slika jednoroga donosi sreću, pa su bogataši toga doba naručivali velike prelijepo oslikane tepihe sa slikama jednoroga.


Vrste jednoroga:

Šumski jednorog
opis slike
Bijele dlake i kopita tvrdih poput dijamant, bijele i duge grive, a očiju u nijansama plave od najsvjetlije do duboko plave brine se o prirodi koja ga okružuju. Cijeli svoj život živi samo s jednim partnerom kojem ostaje vijeran do kraja života. Šumski jednorog može postati nevidljiv, a često se nalazi iza ili ispred nas skriven, čekajući da nas kazni ako ne poštujemo prirodu i životinje.

Ali jednorog
opis slike
Ovaj jednorog je sličan šumskom, ali ima spiralni rog svijetlo smeđe boje. On se skriva u prastarim šumama.

Jednorog cilas
opis slike
Svijetlosmeđe dlake s tamosmeđim očima i grivom, ovaj jednorog živi u najsušim pustinjama. Putuje u krdima. Ima moć telepatije s kojom može blokirati spoznaju ostalih krda da je u blizini.

Crni jednorog
opis slike
Najstrašniji i najopasniji od svih jednoroga potpuno je crn, a kopita su mu usijana. Ima dva reda oštrih zuba i mesožder je. Rog mu je otrovan i jednim udarcem njime može ubiti. Živi u okamenjenim šumama isključivo noću i ne podnosi svjetlost dana.

Vatreni jednorog
opis slike
Vatreni jednorog je jedna od tri zle vrste jednoroga. Tamnocrvene je dlake, svijetlocrvenih iskričavih očiju, a njegova griva podsječa na plamenove vatre. Može ispuštati tanak dug plamen i njime spržiti sve oko sebe. Živi u podzemnim pećinama i hodnicima.

Ledeni jednorog
opis slike
Ledeni jednorog je posljednji od zlih vrsta jednoroga i živi u antarktičkim predjelima. Bijele je boje s grivom koja liči na gomilu ledenih kockica i rogom koji izgleda kao stalaktit. Jede sve što pronađe ili ubija. Svatko tko se nađe u njegovoj blizini bit će napadnut. Žrtvino lice može unakazati gomilom ledenih kockica koje bljuje. Samo jedan dan u životu provodi s partnerom jer je vječni usamljenik.

Kromatski jednorog
opis slike
Ovaj jednorog prekriven je raznobojnim točkama, a živi u ravnicama s toplijom klimom. Tokom cijelog života ima samo jednog partnera i zauvijek ostaje u porodici. Može stvarati iluzije, a iz svoga roga izbacivati paralizirajuće zrake koje mogu oslijepiti. Miroljubiv je, čuva prirodu i svoje potomke.

Jednorog iz bajke
opis slike
O jednorogu iz bajke se najmanje zna jer njegova zelenkasta dlaka mu omogućuje da se stopi s prirodom i ostane potpuno nezamijećen. Iako kao i šumski jednorog brani prirodu njegova je uloga čuvara naroda iz bajki. On je najmanji jednorog i svakih 100 godina gubi svoj rog koji mu onda ponovno izraste.

Morski jednorog
opis slike
Morski jednorog prekriven je krljuštima i ima delfinov rep. Živi u vrlo slanim morima na dubinama od oko 50 metara. Legenda kaže da je on uzeo izgled današnjeg nilskog konja.

Zebra jednorog
opis slike
U ekvatorijalnim savanama obitava zebra jednorog koji je sličan zebri, ali mnogo nježnije građe. Rog mu je crnobijel kao i dlaka. Živi u nomadskim krdima koje predvodi jedan pastuh.

Unisus
opis slike
Unisus je krilati jednorog. On je spoj šumskog jednoroga i pegasusa (krilatog konja). Jede samo travu, a jednom u 10 godina leže jaja.

- 17:59 -

Giv it tu mi bejbi... (21) - Tiskaj - #

Ili ili boleština...

opis slikeNema treće opcije!

1.) Zapet ko gladan srat ili ko lud na gljive?
2.) Za obaviti nuždu-čučavac ili grm?
3.) Siniša Svilan ili Siniša Vuco?
4.) Pjesma-Zove,zove,jole,jole(Jole) ili Skitnica(Jasna Zlokić)?
5.) Cjepivo u dupe ili šamar u glavu?
6.) Trčat i vezat gaće ili sjedit i heklat čarapu?
7.) Ranjika ili šerpa?
8.) Jahat divlju svinju ili gigantskog zeca?
9.) Miš ili skočimiš?
10.) Prdnit i pjevati "Vjetrovi me muče" ili prdnit i optužit drugog pokazujući na kerića vaše komšinice?

- 11:12 -

Giv it tu mi bejbi... (11) - Tiskaj - #

nedjelja, 18.11.2007.

Nou nejm,đst song...

Sinoć je počeo padati snijeg...I još pada...

opis slikeMajko, pogledaj!
Vani pada snijeg!
Tisuće bijelih lepitra
spušta se po vjetrovim krivinama.
Osijećam lepet šarenih šalova,
kao da me zovu.
Ma pogledaj samo
koliko vani ima sreće.
Zato mama pusti me van
da valjam se u snijegu
i onda ležeći gledam
u padajuće nebo.

Sine, crveni još ti obrazi,
tek jutros ustao si iz postelje,
groznica nije ti potpuno popustila,
lezi bolje,
bajku za te majka ima...
o kraljeviću što jaši
bijelog konja...
Hajde sinak,
bajka sanak navuć će na oči.
Nebo svoje snivaj onda koliko hoćeš!

Majko draga,
što te volim,
i bajke tvoje
uvijek miluju uši moje,
ali nema takve bajke
što utažit će želju
za igrom na mekanome snijegu.

Dijete moje,
srce mi puca
što želju ne mogu
uslišiti tvoju.
Obećajem ti da kad bit ćeš bolje
snijeg će biti još i ljepši.
Kao iz bajke
što sad ćeš čuti...

`Jednom davno, jedan kraljević
na bijelome konju,
na još bijeljem snijegu,
hvatao pahuljice
na nemirnom vjetru...`


Armand Duarte

- 15:22 -

Giv it tu mi bejbi... (16) - Tiskaj - #

srijeda, 14.11.2007.

Šta radite kad vas....

...netko toooolikooooo naljuti da poželite razbiti sve oko vas zajedno sa tom osobom?

Baš sam neki dan imala situaciju na msn-u gdje sam se toliko naljutila na 'nekog' da sam htjela samljeti kompjuter u komadiće i usput to prožvakati...Inače nisam neka živčana osoba koja lako puca,ali kad mi prekipi-bolje da nema nikog oko mene...I sad kako se svladati u takvim situacijama?Ja nemam pojma iskreno,uvijek se jadna potrudim to sakriti al mi i ne ide baš...Mrzim one trenutke gdje sama sebe ulovim kako šizim jer mi je netko (tko mi i ne mora nešto značiti) digao tlak...Ljutnja je manje-više normalna i neki se ljute češće,a neki rijeđe,ponekad opravdano,a ponekad ne.I sad jel bolje tu ljutnju izbaciti van(ali tako da nikog ne povrijedimo) ili ju držati u sebi dok ne "ishlapi"?

Svatko može biti ljut, to je lako. Međutim, naljutiti se na pravu osobu, do prave granice, u pravo vrijeme, zbog pravog razloga i na pravi način, to je već teško.
Aristotel


Arisotel je ovo odlično rekao jer većinom se svi,kad smo ljuti,nađemo u situaciji da se iživljavamo na nekom tko nam se nađe u blizini i tako povrijedimo osobu/životinju zubo koja nije ni kriva ni dužna...

Kontroliranje ljutnje i potiskivanje ljutnje dvije su različite stvari. Potiskivanje se javlja kada se u našem umu ljutnja u potpunosti razvije, ali mi propuštamo prepoznati njenu nazočnost. Pretvaramo se sami pred sobom i pred drugima da nismo ljuti - kontroliramo vanjske znakove ljutnje, ali ne i samu ljutnju. To je vrlo opasno, jer ljutnja nastavlja kipjeti ispod površine uma, postaje sve jača, dok jednoga dana neminovno ne eksplodira.S druge strane, kada kontroliramo ljutnju vidimo tocno sve što se zbiva u našemu umu.Učinimo li to vješto, ljutnja neće imati prilike da se potpuno razvije, pa stoga neće biti ničega za potiskivanje.

Heh sve je to lijepo i potanko objašnjeno ali treba to i primjeniti....
Diši duboko i misli na livadu.....i cijeće...i pčelice....Haha kad bi bar bilo tako.

Al evo ja ću pokušat malo pojednostaviti na:

-Jedno od možda uspješnih riješenja da suzbijete ljutnju je kupiti neku vreću,napunit ju piljevinom,ak volite grublje malo-može biti i šljunak rofl i udri brate mili koliko te volja...Ne da se tu nađe neka prava osoba na kojoj bi mogao trenirati svoje nove kik boks i karate kid vještine!

-Skokni do obližnje trgovine sa opremom za vjenčanja-kupi par komada balona sa helijem i sadržaj ispusti u usta pa psuj iz sveg glasa...Mislim da ćeš nakon drugog balona sam sebi biti smiješan kako šiziš sa glasom prignječenog mrava...

-Uzmi jastuk u ruke,nabij si ga u glavu i vrišti dok te ne počne boliti glava i dok ne izgubiš glas....E kad to budeš skužio-ljutnja će do tada proći...

-Kupi si u pet šopu onu stvarčicu/igračkicu (može to bit i papuča,loptica,bilo kakav gumeni predmet)s kojom se kerići igraju-strpaj si to u zube,reži i mršti se pred ogledalom...U tim zanosnim trenutcima-uzmi fotić u ruke, (super ak imaš digitalni)slikaj se i prebaci slike na komp...Zatim napravi album i nazovi ga "Mojih 5 minuta"...Dok to sve napraviš nećeš više ni znati zašto si se naljutio.

-Za vježbo-frikove:lezite na pod i radite trbušnjake brzinom munje sve dok vas ne počne bolit stomak i dok ne padnete u nesvijest...Kad se osvijestite nećete razmišljati o tome što vas je naljutilo nego o tome kako ćete imati super trbušne.

-Počnite pjevat iz sveg glasa pjesmu od svjetski poznate POP pjevačice u usponu-Meri Cetinić:Lastavica

Leti, leti dalekooooo, iznad dubokih vodaaaaa
Lastavice moja malaaaaa, sjajna zvijezdo moga svodaaaaaa
Leti, leti dalekoooo, tvoja krila su meka
Lastavice moja malaaaa, zvijezdo sjajna i dalekaaaaaa


Ono aaa i ooo drži što duže možeš...Nakon 5 puta ispjevanog refrena poželjet ćeš da si i ti lastavica.


I eto to su moji načini... rofl Možda vi imate bolje? naughty

Vikanje i urlanje donosi olakšanje, ali na duge staze donosi probleme sa srcem, pokazala je nova studija sprovedena na 1300 muškaraca.Što su jači ispadi bijesa, to ozbiljniji mogu biti problemi sa srcem. Bolesnici koji su skloniji burnim reakcijama 17 puta su skloniji oboljenju od srčanih bolesti.Ljutnja naglo povećava koncentraciju adrenalina u organizmu, što izaziva povišenje krvnog pritiska, ubrzava rad srca i ometa ravnomjernost njegovog otkucavanja.Sve to navodi organizam da pošalje u krvotok pločice kolesterola, koje mogu izazvati stvaranje krvnih ugrušaka eek


- 11:14 -

Giv it tu mi bejbi... (16) - Tiskaj - #

subota, 10.11.2007.

LuDe KaRiKaTuRe

opis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slike

- 14:11 -

Giv it tu mi bejbi... (21) - Tiskaj - #

ponedjeljak, 05.11.2007.

StripTease

Eo mili moji da začinim malo svoj blog nanovo naughty sa nekom pikantnom temom....

opis slikeVjerujem da je većina vas gledala nekakvi striptiz,ili na filmu ili bilo kako drugačije...Haha ja sam gledala muški i ženski striptiz u živo-i nije mi bilo baš nešto zabavno,možda zato što živimo na BaLkAnU pa striperi izgledaju ko likovi iz onih trećerazrednih pornića...

opis slike


Nema mi goreg od toga kad se atmosfera kao zakuVa i onda iskvarcani striper po imenu Đejk,Đoni,Kurton i tako...metar žilet i sa fudbalerskom frizurom,u jedva vidljivim (ne)gaćama,bira damu iz publike da ga maže šlagom i onda da to liže...A par minuta prije toga on se trljao sa nekim pederom u svlačionici...Pa meni dođe da umrem...A što je najgore od svega-cure kao da su puštene s lanca,grebu se za mali dio pažnje tih goluždravih "frajera" i vrište kao lude.Pa cure gdje su vam dečki?!?Vrištite za njima tako,ili još bolje-priredite im takav šou da oni vrište za vama!
Striptiz one ljepše polovice(ovo ljepše nemojte doslovno shvatit jer do sada sam samo na žalost vidjela -užasno-gadne-striptizete-koje-su-zapravo-kao-muški-,ali sa silikonima)je malo elegantniji i prihvatljiviji za okice (naravno ako je u pitanju ŽENSKO a ne nešto osamdesetpeto)...

opis slikeI onda se ja pitam-zašto nisam skoro nikog do sada čula da mu je cura/dečko pripremio/la ludi striptiz...Jer se većina cura/dečki boji takvo šta napraviti jer su nesigurni u sebe i boje se da ne izgledaju smiješno kad skidaju krpice npr. uz neku pjesmu.Vjerujem da je većina vas gledala film "Striptease" sa Demi Mur i da vas je većina gledala širom otvorenih očiju u isklesano tijelo i mačkaste kretnje te -poznato-starije-glumice-...Vjerujte mi,ja bome jesam!!Haha još se onda pitate-pa odakle s njom Ašton Kučer?!Odgovor vam ne moram dati...Uz neke od tih scena,tj. vratolomija,trebali su naznačiti na dnu ekrana(Don't try this at home)jer mislim da bi se dosta ljudi našlo u nezgodnoj situaciji kad bi napravili seksi špagu i ostali u toj poziciji sa facom zgnječenog paradajza...Ili još bolje-pokušavali na raznim šipkama i na stupovima gradske rasvjete izvoditi ono što samo profesionalcima uspije...A čujte-da za ulogu u filmu dobijem 12,5 miliona US$ i da moram naučiti profesionalno mahat guzom i nogama(iako već znam rofl )i ja bi se vrtila oko panja ako treba... Stoga ljudi moji-hrabrost u glavu,cd u liniju,i u akciju naughty
Ako je Demi Mur uspjelo-može i vama!!Nije važno jeste muško ili žensko i nije važno jel ste sami sebi smiješni-svom dragom/dragoj ćete biti kao najveći seks simbol...


Evo mojih top pjesama za striptiz fino :

* Pony-Ginuwine (uf seeeksi vruća pjesma,meni najdraža)

* Cradle of love-Billy Idol (nou koment,đst 'uf' na kubik)

* In Those Jeans-Ginuwine (jako lijepa pjesma za usporeni snimak)

* Wait (The Whisper Song Girl Version)-Kelis (ako volite drti šaptanje na uho-pravi izbor za vas)

* Buttons-Pussycat Dolls (nju svi znate...jako dobra)

* Closer-Nine Inch Nails (narkomanski šik sa erotičnim zvucima)

* She’s Always In My Hair-D’Angelo (lagani zvuk električne gitare)

* How Many Licks-Lil Kim feat. Sisquo (hehe same riječi su napete,ostalo da ne pričam...)

* 21 Questions-50 Cent (sporija kjut pjesma za bivše robijaše wink )

* Mustang Sally-The Commitments(fenomenalna pjesma,jedna od dražih)

* Cream-Prince (Princ-majstor za seksi trenutke)

* Me & You-Cassie (lagana ženska pjesma za mrdanje guzom)


opis slike

- 17:07 -

Giv it tu mi bejbi... (19) - Tiskaj - #

četvrtak, 01.11.2007.

Eo slikaaaaa!

Nakon BUUUUUrne noći sa sexy sobaricama,policajkama,vješticama,
mrtvacima,ciganima,...
evo nekoliko slika kako je bilo smijeh :


opis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeopis slikeHaha jeste se uplašili? rofl

- 14:23 -

Giv it tu mi bejbi... (28) - Tiskaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

02/2008 (2)
01/2008 (2)
12/2007 (4)
11/2007 (7)
10/2007 (12)
09/2007 (10)
08/2007 (5)
07/2007 (4)
06/2007 (9)
05/2007 (12)
04/2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari Oš/Neš

opis slike

...Ja sam...
Monika
Ćaknuta, Tvrdoglava, Čupava, Studentica, Lafica,
Otvorena, Vesela, Brbljava, bla bla
bla blalala bla blla..bl bl......bllll.....bl...blab...

opis slike
opis slike

opis slike


opis slike
ČeK dEm aUt:
*sLaViŠa
*mArSiJaNkA

*SaNjIca
*i To Je ŽiVoT
*ErGaRaC
*GrAdSkA PaHuLjIcA
*KeN-oH-MaNiJa
*DjDaFoRcE
*EeK
*KiSiCa
*NiNa
*PiNkEyE
*AsSiLeTa
*NiKaDkAoBaNe
*SaTaNšAkIć
*PeOpLe aLwAyS LeAvE
*AnUšKa
*VrAg s LiCeM AnĐeLa
*ImAš CvJeTiČ u KoSi
*AnĐeO i DeMoN
*MoKrA
*MaNdArInIcA
*ShOpPiNg QuEeN
*JaCaR
*StUdEnTiCa22

opis slike

opis slike

Kako prepoznati zaljubljenu ženu


- Po koraku.
Zaljubljena žena ima lagani korak, jedva dotiče tlo pod nogama.
Lebdi. A opet, korak joj je siguran, odrješit.


- Po očima.
Oči zaljubljene žene su poput dviju ribica što se ljeskaju svojim srebrnastim trbuščićima. Sjaje se te oči, vrckaju i ne možeš ih ni na tren uloviti.

- Po pjesmi.
Zaljubljena žena pjeva. Ustvari, nikad nisi siguran da li to na njenom licu titra osmijeh ili u sebi pjevuši neku ljubavnu pjesmu. A tek kad naglas propjeva, znadeš što joj srce kazuje.

- Po zračenju.
I onaj koji nikada nije čuo za auru osjetit će da zaljubljena žena zrači. Iz svake njene pore isijava energija, ljepota, ljubav.


opis slike


opis slike

opis slike
When you feel a little breeze,
or notice a tickle, or need to sneeze
or find your things are rearranged
or something seems a little strange
Look very closely and you might see
sparkly dust, or a buzzing bee:
Behold! a fairy with gossamer wings
has come to show you wondrous things!


opis slike


Stvari male =)

Kad bi znale,
stvari male,
koliko su samo vazne,
postale bi jako snazne.

Bez kapljice nema mora,
bez iglice nema bora,
bez kljucica nema vrata,
bez kazaljke nema sata.

Nema lanca bez alkice,
nema ribe bez udice,
nema vatre bez sibice,
osta greska bez gumice.

Bilo tesko ili lako,
bilo hladno ili mlako,
bilo slabo ili snazno,
sad vidimo sve je vazno.

Dal' ste djeco do sad znali,
da vi uvijek niste mali,
zato nemoj da vas cudi,
kad vas zovu "mali ljudi".
...SREĆA...Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
Ivo Andrić

Katkada je bolje truditi se biti sretan u nesreći prihvativši je, nego boreći se ili pokušavajući je nadvladati.

Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.
Fridrich Hebbel

Ono što nas najneposrednije usrećuje jest vedrina uma-ova je dobra osobina sama sebi nagrada. Stoga bi razvijanje vedrine u sebi, valjalo staviti ispred svih drugih težnji.
Artur Schopenhauer


opis slike


...
Mila, najmilija, divna, najdivnija
milijun razloga je medju ljudima
a za nas dvoje stvarno ni jedan
da zivimo kako zivimo, jedno bez drugoga

Mila, najmilija, nezna, najneznija
milijun razloga nas dvoje razdvaja
a da li jedan stvarno je vredan
da zivimo kako zivimo, jedno bez drugoga

Nocima gubim dah i tesko disem, tesko pisem
vicem u nebo „dodji i ostani“
jer mi smo kao pesma bez reci
nota bez takta, prica bez smisla
dodir bez daha, oci bez lica
jato bez ptica smo ti i ja
jedno bez drugoga

K’o oficir bez cina, voz bez sina
kao bez grane drvo, k’o bez poslednjeg prvo
kao vulkan bez lave, k’o heroj bez slave
smo ti i ja, jedno bez drugoga

Mila, najmilija, nezna, najneznija
milijun razloga je medju ljudima
a za nas dvoje stvarno ni jedan
da zivimo kako zivimo, jedno bez drugoga

Nocima gubim dah i tesko disem, tesko pisem
vicem u nebo „dodji i ostani“
jer mi smo kao pesma bez reci
nota bez takta, prica bez smisla
dodir bez daha, oci bez lica
jato bez ptica smo ti i ja
jedno bez drugoga

K’o oficir bez cina, voz bez sina
kao bez grane drvo, k’o bez poslednjeg prvo
vulkan bez lave, k’o heroj bez slave
smo ti i ja, jedno bez drugoga
...


opis slike
*PRIJATELJSTVO*

opis slike

- Nije teško umrijeti za prijatelja,kao što je teško naići na jednog koji bi zaslužio da čovjek za njega umre.

- Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi,a i dalje te voli...

- Pri izboru prijatelja budi spor,pri promjeni još sporiji.

- Sudbina nam daje roditelje,prijatelje biramo sami...

- Prijatelje ne treba cijeniti po pravdi,nego po srcu.

- Druži se s onima koji će te činiti boljim...

- Prijateljstvo je cvijet jednog trenutka i plod vremena.

Designed by In Obscuro

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se